- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Yaa yaa kuzucum onemli tabi anneden beslenip sorunsuz yasiyorlar orada dis dunya atilmasi kotuluklerin baslangici gibi geliyor bana o masum yavrucaklar icin.. hayat basliyor.. zorluklar basliyor.. ya 37 olsalar baska bisi istemem ben insallah hayirlisiyla bekliyorum..Kendine stres yapma canim. Bazen 38 40 haftalarda dogan bebekler bile sarilik vs baska sebeplerden yogun bakima giriyor. Önemli olan saglikla dogup buyusunler. Yune de inşallah en az 34 haftalari gorsunler tabiki bir gün bile cok onemli gebelikte.
İnsallah aminnn kuzumm.. makinemde bozuldu artik yat bana diyor bu bir isaret olmaliYaa maşallah büyümüş kuzular yaaa yerimmminşallah saglıkla beklesin minnoşlar 37 yi
Tesekkur ederimm kuzzumm.. hepimizin bebekleri icin hayirlisini versin Allah’im.. insallah hep boyle birbirimize guzel haberler vermeye devam ederiz..Masallahhh kuzum. Insallah hayirlisiyla, haftalarini bekler kuzucuklar. Cok sevindim guzel haberlerine..
Bence bebisin pozisyonundan kaynaklaniyor... sagda karaciger solun bir kisminda mide var altta bagirsaklar var artik oozisyonunu rahatlastirdigi zaman ucan tekme e bazende sadece bebek hickiriyor ne bilim uykusundan uyaninca kendini atiyor sonra aa bu ne boyle diyor karacigermiymis felann.. pek zayiflasiyor hissetmemiz.. yeterki hissedin gucsuzlugu onemli degil bence.. hic hissetmemek onemli ve suresi bence..@elifsyz ve @mineyup27
Benim de sizin gibi bazen çok güçsüzleşiyor gibi ama ben dikkat ettim yönü değiştiğinde öyle oluyor. Tekmeleri dışıma doğru değil de içine doğru hissediyorum o yüzden de güçsüz gibi geliyor sanırım. Sizde dikkat edin acaba öyle mi diye. Dün çok güçsüzdü bugün maşallahı var birden irkiliyorum. Bazen durgun oluyor o neden oluyo onu bilmiyorum ama
Bende gecen gun iki gun giremedim mesaj klavyesi cikmiyordubklm cnm 3 unde gidicem telim de yada forum da bsy var giremedim
Naptin kuzum gecen nasil gecti? Yedigin biseymi dokunmus? Yoksa hamilelikle ilgilimi mide bulantisi icin ilac en fazla verirler yada seruma katarlardi.. ama nedenini iyi arastirmak gerek.. belki hamilelikle ilgili degil baska biseyin var.. Hadi insallah gecmis toparlamissindir... belki guzel haberleribi yazmissindir daha okuyamadim tum sayfalari..Kizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Keske yardimci olabilsem ikiz gebelik diye bisi diyemiyorum.. ayni olmaz senle diye cunku benimkide oyle ama hic sorun etmiyorum bu durumu.. pozisyonlarini degistirebilir.. degisirse rahatlarsin diye dusunuyorum.. benim kizimin bacaklari asagida mesela ya o boyle silkeleniyor sanki camasir silkelyio asarsin ya ipe o sekilde guclu guclu ayak vuruyor.. neye ugradigimi sasiriyom.. ama oglumda hep bir yerimde basinc sanki nefesimi icerde tutmusum sikismis gibi vajinam.. boyle bisey zorluyor bir baski bir bise ama her zaman degil.. ayakta kalip yorulup uzandigimda dinlenirken artik hissediyorum.. yani bi ara idrar kesem 23. Haftalarimda yanlis hatirlamiosam daha erken wc ihtiyacim oluyordu.. cocuklar asagidaydi diye.. suanda idrar kesem daha cok doluyor ve daha gec wc ye gidiyom..gunaydin kızlar. Süper bir haftasonu sizin olsun. Arkadaşlar birşey sorucam benim oğlum hep aşağılarda geziniyor bazen yukarıda hissettiğimde oluor ama özellikle birkaç gündür hep aşağıda hissediyorum. Ve artık afedersiniz her oynayisinda altıma kaciracakmisim gibi his oluyor. Sanki cikivericekmis bir anda gibi hissediyorum. Bu aylarda bu normal mi hiç bilemiyorum. Sizde de oluyormu böyle. Saanirim böyle devam ederse doktora gideceğim.
Bencede yorma kendini kuzucum zaten cok güzel şeyler yaptınİnsallah aminnn kuzumm.. makinemde bozuldu artik yat bana diyor bu bir isaret olmaliannem geldi zaten cok sukur rahatim keyfim yerinde..
Mutfak dolaplarinizi yapiyorsnuz yaa inan ozendim size...Herkese iyi hafta sonlarıııben bugün izinliyim mutfak dolaplarını silmeye kalkıştım umarım düşmeden bitirebilirim Zor oluyor ama iyice ağırlaşmadan yapayım dedim . Sizlerde ne var ne yok Kızlar
gunaydin kızlar. Süper bir haftasonu sizin olsun. Arkadaşlar birşey sorucam benim oğlum hep aşağılarda geziniyor bazen yukarıda hissettiğimde oluor ama özellikle birkaç gündür hep aşağıda hissediyorum. Ve artık afedersiniz her oynayisinda altıma kaciracakmisim gibi his oluyor. Sanki cikivericekmis bir anda gibi hissediyorum. Bu aylarda bu normal mi hiç bilemiyorum. Sizde de oluyormu böyle. Saanirim böyle devam ederse doktora gideceğim.
Allah razi olsun bizde herkes uzun ama ben bebegin o kadar buyuyecegini dusunmuyorumyani simdi 40-42 olan iki ay sonra kac olacak bide en fazla kilo alip gelisecegi donem simdi basliyo
Defneyi tercih nedenlerimden biri de yurt dışında çok rahat edecek olması.Benim eşim de defne istiyor ben istemiyorum
Yanlis anlama cnm ama fazla tepki vermissin olayin rehabetiyle :)Napiyosunizz?? Kizlarrr dikis makinem bozuldu hic anlamiyorum ne istedigini her bi isim yarim kaldi... zart diye ses cikarip igne icerde kaliyor toplaniyor altta ipler.. ne denediysem olmadi...... cildirmak uzereydim.. esim geldi ... hastane randevumuz var iste suanda muayene salonunda sira beklioz herneyse... disari cikcaz diye o piss isyerine gittigi kiyafetlerle yataga uzaniyor... gorunce bende kizdim neden icerde yanimizda uzanmiyosun evd annemle kiz kardesim var ama eger yinede yanlarinda oturmak istemiyosan buda ayri sikinti deliriyorum bu hallerine git oturma odasinda uzan... ya inat ya.. kalkti yine gitti yataga uzandi.. bende ben benim icin degil bebeklerim mikrop kapmasin ben sikinti yasamiim diye ugrsiom diye bagirdim.. yorgunum diyor. Bende aksama kadar yorgunum dedim.. aslan burcu artik iki hafta konusmaz...
revami????
Aynen hayatim bol bolll dinlencez... cook sevindimm iyi olmana 15 dakkada gecmesine.. Allaha sukur biraz sikinti yasicaksin dmekki.. ama neden kaynaklandigini biliyosun simdiA Altibirlik61 iyiyim kuzum. Aldigim antibiyotigin yan etkisiymis. O an panikledim de sonra gecti sukur iyiyim su an.
Senin rahim boyunjn 28 mm olmasinda bi sey yok sen kendin biliyorsun zaten. Dinlencez bol bol. Sen ikizlerin oldugu icin ben serklajli oldugumdan azcik fazla dikkat gerekicekoptum cok ❤
Saol beybisiiiiDefneyi tercih nedenlerimden biri de yurt dışında çok rahat edecek olması.
R Renklirenkli gecmis olsun kuzu. İyi olmana sevindim
10 haftan hatta 9 haftan var desene :)Angaraozel muayene kuzucuk yaaa.. bebislerden biri 950gram digeri 945 gram boylarida once 40-42 dedi sonra 36-38 dedi ayri ayri mi soyledi yoksa duzelttimi bilmiyorum o kadar sorum vardiki soracagim ondan pek ustune dusmedim.. herbiseyleri yerinde.. bebekler asagidakarmis birinin kafasi dayanmis alta digeri ayaklarinin ustune duruyormus 24. Haftamdaki ayni pozisyon yani.. rahim acik degilmis.. kasilma kramp su bu olursa diye diasporol verdi.. agrin olmasi normal felan dedi.. belden yada sirttan one dogru asagiya kasilmalarin agrilarin 15 dakkada bire duserse bana haber veriyosun dedi... Allah korusun bende dedim icimden.. sezeryan icin 37 i bekliyoruz dedi.. benim durumuma bebekler karar verecejlermis ... cok sukur bugunumuze ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?