2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa yaa kuzucum onemli tabi anneden beslenip sorunsuz yasiyorlar orada dis dunya atilmasi kotuluklerin baslangici gibi geliyor bana o masum yavrucaklar icin.. hayat basliyor.. zorluklar basliyor.. ya 37 olsalar baska bisi istemem ben insallah hayirlisiyla bekliyorum..

Bence bebisin pozisyonundan kaynaklaniyor... sagda karaciger solun bir kisminda mide var altta bagirsaklar var artik oozisyonunu rahatlastirdigi zaman ucan tekme e bazende sadece bebek hickiriyor ne bilim uykusundan uyaninca kendini atiyor sonra aa bu ne boyle diyor karacigermiymis felann.. pek zayiflasiyor hissetmemiz.. yeterki hissedin gucsuzlugu onemli degil bence.. hic hissetmemek onemli ve suresi bence..

Kizlar ins aranizda uyumayan vardir.
Midem bulaniyo cok fena. Napsam ? Hastanede serum iyi gelir mi ? Gec vakitte doktoru aramak da istemiyorum ama fenayim da
Naptin kuzum gecen nasil gecti? Yedigin biseymi dokunmus? Yoksa hamilelikle ilgilimi mide bulantisi icin ilac en fazla verirler yada seruma katarlardi.. ama nedenini iyi arastirmak gerek.. belki hamilelikle ilgili degil baska biseyin var.. Hadi insallah gecmis toparlamissindir... belki guzel haberleribi yazmissindir daha okuyamadim tum sayfalari..

Keske yardimci olabilsem ikiz gebelik diye bisi diyemiyorum.. ayni olmaz senle diye cunku benimkide oyle ama hic sorun etmiyorum bu durumu.. pozisyonlarini degistirebilir.. degisirse rahatlarsin diye dusunuyorum.. benim kizimin bacaklari asagida mesela ya o boyle silkeleniyor sanki camasir silkelyio asarsin ya ipe o sekilde guclu guclu ayak vuruyor.. neye ugradigimi sasiriyom.. ama oglumda hep bir yerimde basinc sanki nefesimi icerde tutmusum sikismis gibi vajinam.. boyle bisey zorluyor bir baski bir bise ama her zaman degil.. ayakta kalip yorulup uzandigimda dinlenirken artik hissediyorum.. yani bi ara idrar kesem 23. Haftalarimda yanlis hatirlamiosam daha erken wc ihtiyacim oluyordu.. cocuklar asagidaydi diye.. suanda idrar kesem daha cok doluyor ve daha gec wc ye gidiyom..
bilemiyorum aydinlatanadim belki ama bende bu sekilde yasiyorum

Herkese iyi hafta sonlarııı ben bugün izinliyim mutfak dolaplarını silmeye kalkıştım umarım düşmeden bitirebilirim Zor oluyor ama iyice ağırlaşmadan yapayım dedim . Sizlerde ne var ne yok Kızlar
Mutfak dolaplarinizi yapiyorsnuz yaa inan ozendim size... Annem bende kadini yormak hic istemiyorum.. yemek yapsa yeter ama bi dakka oturmuyor kendisini yormasini hic istemiyorum.. yanimda olsun yeter Allah yardimcin olsun kocisin yokmu?? Ustleri ona sikdir yaptir, tabi evdeyse yada o potansiyeli varsa kimisi karisina yardim etmeye bayilir kimiside .. neysee Canim cok yorma emi... benim devamli elimde bezle dolasiyorum... hic yapamicam

Bende hep oyleyim korkuyorum artik hep kasiklarima vuruyor yani vajinamin oldugu yere dogru hic yukari cikmamis gibi hissediyorum simdi gobegim var ya orasi bomboş sanki tekmeler hep asagi dogru

Allah razi olsun bizde herkes uzun ama ben bebegin o kadar buyuyecegini dusunmuyorum yani simdi 40-42 olan iki ay sonra kac olacak bide en fazla kilo alip gelisecegi donem simdi basliyo

Büyüsünler buyusunler canim bakarsin o zaman kilolarına gider genetikte yatkinsa normal tabi uzun olucaklar

A Altibirlik61 iyiyim kuzum. Aldigim antibiyotigin yan etkisiymis. O an panikledim de sonra gecti sukur iyiyim su an.
Senin rahim boyunjn 28 mm olmasinda bi sey yok sen kendin biliyorsun zaten. Dinlencez bol bol. Sen ikizlerin oldugu icin ben serklajli oldugumdan azcik fazla dikkat gerekicek optum cok ❤

Kızlar kapı süsü ve yastık icin bunu beğendim ben. Ama fiyatı 200 tl imiş. Hemen bir araştırma yaptım kanadı internette 32 tl ye buldum. Kendim yapacağım. Komşum matbaacı zaten isimleri vs hediye olarak o yaptıracak. Bana çok çok ucuza mal olacak

Eklentiler

• A3F59174-77FC-4D67-9F51-06A6F819C282.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 39
Yanlis anlama cnm ama fazla tepki vermissin olayin rehabetiyle :)

Aynen hayatim bol bolll dinlencez... cook sevindimm iyi olmana 15 dakkada gecmesine.. Allaha sukur biraz sikinti yasicaksin dmekki.. ama neden kaynaklandigini biliyosun simdi hadi dinlenmeye devam..

10 haftan hatta 9 haftan var desene :)

Bazi arkadaslar tum mesajlari altta alta yazip bir mesajla bitiriyor islerini... ahh keske bnde becerebilsem bu kadar mesaj yigini yapmasam ama alinti yaptim onu yaptim bunu yaptim daha dogrusu yapamamisim... tek tek mesaj atinca onceden yazili okuyamadigiklarim var yaziyor.. gormek istiyomusun .. evet diyom.. tamam bu sayfayi okumadim ama bi onceki sayfayida okumadigimi anladim .. neyse teknoloji dusmanim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…