2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben suslu seylere bayilirim zaten. Bu tarzi da ilk kez gordum, kimsede olmayan seylere de ilgim vardir hep. Gule gule kullan

Allah buyuk:)

Cok giremiyorum kizlar 2 gundur bende olan gelisme ev almis basini gidiyor ailem geldi diye yarin sabah gidicekler esimde tutturmus annem temizlige gelicek oturmaya gelsin ama temizlige istemiyorum kendi evimi kendim hallederim dedim yazik kadina ya sinir etti ve sozumude dinlemiyor cok kızdim.Dun tartildim 64 kiloyum 3 hafta once 61 dim almamistim simdi 3 haftada 3 kilo almisim :)

Ay sorma ben de kimseyi istemiyorum temizliğe ama kv badana boya islerinden sonra temizliği biz yaparız diyor. Hem de eşimin teyzesinin gelini gelecekmiş yardıma. Ay ne gerek var diyorum ben de. Kızım eşim ben hallederiz. Hiç istemiyorum onlar gelmeden halledebilecek keşke

Keske cnm tamam iyilik yaptiklarini saniyorlar ama kendi evimi sahsen kendim temizlemek isterim

Keske cnm tamam iyilik yaptiklarini saniyorlar ama kendi evimi sahsen kendim temizlemek isterim
Herkesin düzeni farklıdır, is yapma şekli farklıdır. Hele ki bu aralar hamileyiz hiç bir yere detaylı giremiyoruz. Hayatında ilk kez yardıma gelecek bana onun da en pasaklı olduğum dönemde olmasını istemiyorum. Ha çok titizdir yapacağı ise lafım yok ama yarın öbür gün lafının yapılmasını hiç mi hiç istemem.

O konuda bende katiliyorum.
Benim kv yanimda, temizlikcim de yok henuz. Kendisi yapiyor elinden geldigince, evim hic pis kalmiyor acikcasi. Tmm Allah razi olsun.

Yani ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama kendi annem, iki cekmece icinin seklini degistirdi cok once ve sinir oldum. Baktim kv de dun ole yapmis. Ona da sinir oldum. Ben yolda bi kez de olsa evlerine gittgimde hicbir seylerinin yerini degistirmiyorum. Baktim, kasik catal bicak yerleri degismis. Sana ne demi, ne karisiyorsun. Bana yapilsa hosuma gider mi sorusunu kendilerine bi sorsalar sunu hissetmezdim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…