- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ne diyosunnn kac zamandir sen saymiyisun diye bende birakmistim .. 9 haftam varsa cok az kalmiss kuzum yaa..10 haftan hatta 9 haftan var desene :)
Ben suslu seylere bayilirim zaten. Bu tarzi da ilk kez gordum, kimsede olmayan seylere de ilgim vardir hep. Gule gule kullanKızlar kapı süsü ve yastık icin bunu beğendim ben. Ama fiyatı 200 tl imiş. Hemen bir araştırma yaptım kanadı internette 32 tl ye buldum. Kendim yapacağım. Komşum matbaacı zaten isimleri vs hediye olarak o yaptıracak. Bana çok çok ucuza mal olacak
Dogrudur.. bisey diymicem.. konuyuda olayida pek hatirlamak istemiyorum dogrusu artik.. ne anlatmak ne uzatmakYanlis anlama cnm ama fazla tepki vermissin olayin rehabetiyle :)
Allah buyuk:)Ben neredeyse yazlıklarını bile tamamladım. Kızıma da hep o şekilde alıyorum. Yazlıklarını kışın, kışlıklarını yazın alıyorum. Baya fark oluyor. Ikinci bebişim de kız. Ilk senesi hariç kıyafetleri uydururum. Kızım kışa doğru doğmuştu. Ilk 6 aylıkları kışlık, bu bebişinki yazlık olacağı için ve şimdi uygun olduğu için aldım gitti. Şampuan, losyon gibi ürünleri aldım. Müslin battaniye ve örtü aldım. Aslında çok şey aldim. Kredi kartımda limit kalmadı da mecbur durdum. Bu ay nasıl ödeyeceğim acaba
Kargoda canimÇok güzel yaaaa aldınmıkii
Tabikide cnm ben 40 seklinde sayiyorum dr sana 37 demis :)Ne diyosunnn kac zamandir sen saymiyisun diye bende birakmistim .. 9 haftam varsa cok az kalmiss kuzum yaa..
Ay sorma ben de tesadüfen İnstagram reklamlarında gördüm ve tek kelimeyle ba-yıl-dim.Ben suslu seylere bayilirim zaten. Bu tarzi da ilk kez gordum, kimsede olmayan seylere de ilgim vardir hep. Gule gule kullan
Ay sorma ben de kimseyi istemiyorum temizliğe ama kv badana boya islerinden sonra temizliği biz yaparız diyor. Hem de eşimin teyzesinin gelini gelecekmiş yardıma. Ay ne gerek var diyorum ben de. Kızım eşim ben hallederiz. Hiç istemiyorum onlar gelmeden halledebilecek keşkeCok giremiyorum kizlar 2 gundur bende olan gelisme ev almis basini gidiyor ailem geldi diye yarin sabah gidicekler esimde tutturmus annem temizlige gelicek oturmaya gelsin ama temizlige istemiyorum kendi evimi kendim hallederim dedim yazik kadina ya sinir etti ve sozumude dinlemiyor cok kızdim.Dun tartildim 64 kiloyum 3 hafta once 61 dim almamistim simdi 3 haftada 3 kilo almisim :)
Güle güle kullanın kuzum. Şeyi merak ettim ikisinin ismini mi yazdirdin kapıya?Kizlar kapi susumuz nasil
Tabi tabiGüle güle kullanın kuzum. Şeyi merak ettim ikisinin ismini mi yazdirdin kapıya?
Bunu da kendim yaptim de de bayilayim surdaKizlar kapi susumuz nasil
Keske cnm tamam iyilik yaptiklarini saniyorlar ama kendi evimi sahsen kendim temizlemek isterimAy sorma ben de kimseyi istemiyorum temizliğe ama kv badana boya islerinden sonra temizliği biz yaparız diyor. Hem de eşimin teyzesinin gelini gelecekmiş yardıma. Ay ne gerek var diyorum ben de. Kızım eşim ben hallederiz. Hiç istemiyorum onlar gelmeden halledebilecek keşke
Herkesin düzeni farklıdır, is yapma şekli farklıdır. Hele ki bu aralar hamileyiz hiç bir yere detaylı giremiyoruz. Hayatında ilk kez yardıma gelecek bana onun da en pasaklı olduğum dönemde olmasını istemiyorum. Ha çok titizdir yapacağı ise lafım yok ama yarın öbür gün lafının yapılmasını hiç mi hiç istemem.Keske cnm tamam iyilik yaptiklarini saniyorlar ama kendi evimi sahsen kendim temizlemek isterim
O konuda bende katiliyorum.Herkesin düzeni farklıdır, is yapma şekli farklıdır. Hele ki bu aralar hamileyiz hiç bir yere detaylı giremiyoruz. Hayatında ilk kez yardıma gelecek bana onun da en pasaklı olduğum dönemde olmasını istemiyorum. Ha çok titizdir yapacağı ise lafım yok ama yarın öbür gün lafının yapılmasını hiç mi hiç istemem.
Ben yapmadim tabikideBunu da kendim yaptim de de bayilayim surda
Cok guzel cok sik.
Cocuklarin isimleri mi onlarrrr
Cok begendim yaaa harika olmuslarKizlar kapi susumuz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?