Daha guzelleri sizin olsun insallah kuzucummmCok begendim yaaa harika olmuslar
Yaa badanayi bosver kuzucuk temizligini birini cagirirsin agir tum isleri yaptirirsin kucuk ufak islerde kalirsa esinle sana kalsin... ben wc yi bugun temizlesem iki gun sonra yine temizliyorumKizimda temizligi kismen ben kısmen annemle kaynanam yaptı.
Mutfak dolaplarimi silmiştim ve banyo wcyi ben yikamistim.
Annemlerde halilari yikattiktan sonra süpürüp silme, camlari falan silme gibi seyleri yaptilar.
Bunda kimseden birsey istemiyorum. Kaynanam çalışıyor, annem zaten rahatsiz. Suan evde kizimda var. Temizlikçi tutarim diyorum buyuk seylere mutfak dolabi, banyo, camlara. Geri kalanida esimle bende yapabiliriz inşallah. Bir hali yayip toz alma.
Badanadan vazgectim. Hem maddi olarak dogum öncesi zorlayacak kredi karti olmus 5.500. dogumdan sonra zaten bez masrafi olcak belki yine mama masrafimiz olcak. Daha bir surude sey cikiyor, gaz damlasi, gobek losyonu cart curt. En azindan mevlidi bayramdan sonra okul açıkken haziran basinda yaparım belki ramazanda mayis ayinda badanami yaptırırım diyorum nasip artık
Canım kapı süsüne bayıldım nerde ve ne kdra yaptırdın söylersen çok mutlu olurumYaa badanayi bosver kuzucuk temizligini birini cagirirsin agir tum isleri yaptirirsin kucuk ufak islerde kalirsa esinle sana kalsin... ben wc yi bugun temizlesem iki gun sonra yine temizliyorumonu temizlikten saymiyom.. mutfak dolaplarida uzanamadiklarim benim degil hesabi cok bi is yok sadece bizde herkes bulasiklari makineden cikarip dizdigi icin hersey heryerde simdilik kapi duvar cam balkonlar ve yerler guzlelce silinir supurulurse bana yetecek.
Bende çocuk oldugu icin zaten her gun temizleniyor wc. Ama duşakabin duvarlar falab var. Kapilar vs agir islere kadin tutcam mecburenYaa badanayi bosver kuzucuk temizligini birini cagirirsin agir tum isleri yaptirirsin kucuk ufak islerde kalirsa esinle sana kalsin... ben wc yi bugun temizlesem iki gun sonra yine temizliyorumonu temizlikten saymiyom.. mutfak dolaplarida uzanamadiklarim benim degil hesabi cok bi is yok sadece bizde herkes bulasiklari makineden cikarip dizdigi icin hersey heryerde simdilik kapi duvar cam balkonlar ve yerler guzlelce silinir supurulurse bana yetecek.
Ya kuzum ben baz geçemiyorum. 3 yıldır buradayım hiç bir yeri ellemedik. Sıfır daire idi girdiğimde ama söyle sorunlar var; ilk olarak çok dandik bir boya kullanmış müteahit. Bu yüzden nereyi ellesen elinde kalıyor. Uyku seti duvarı boyar mi? O derece. Bir de evim çok toz alıyor. İnanilmaz derecede tozlu duvarlar. İnanir misiniz boat kapakları bile toz tutmuş. İcin kalkıyor görünce. Silmekle uğraşacağıma boyarım daha temiz is. Bir de bizim boyayı kendimiz yapacağız. İscilik ödemeyeceğiz. Sadece boya parası. O yüzden baz geçemiyorum. Mevlidi ben de Haziran gibi düşünüyorum. Kızım okuldan gelmiş olur hiç olmazsa. Defne hanım da biraz toparlar kendini ele gelir azıcıkKizimda temizligi kismen ben kısmen annemle kaynanam yaptı.
Mutfak dolaplarimi silmiştim ve banyo wcyi ben yikamistim.
Annemlerde halilari yikattiktan sonra süpürüp silme, camlari falan silme gibi seyleri yaptilar.
Bunda kimseden birsey istemiyorum. Kaynanam çalışıyor, annem zaten rahatsiz. Suan evde kizimda var. Temizlikçi tutarim diyorum buyuk seylere mutfak dolabi, banyo, camlara. Geri kalanida esimle bende yapabiliriz inşallah. Bir hali yayip toz alma.
Badanadan vazgectim. Hem maddi olarak dogum öncesi zorlayacak kredi karti olmus 5.500. dogumdan sonra zaten bez masrafi olcak belki yine mama masrafimiz olcak. Daha bir surude sey cikiyor, gaz damlasi, gobek losyonu cart curt. En azindan mevlidi bayramdan sonra okul açıkken haziran basinda yaparım belki ramazanda mayis ayinda badanami yaptırırım diyorum nasip artık
Caninin sikilmasi cok normal. Insan uzuluyor en derinden hemde. Bende oyleyim, kendi acim gibi uzuluyorum valla. Sag salim vaktinde dogursun, doguralim ins. Cok gecmis olsunKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Sonradan eşiyle görüştüm müşade altına almışlar hastanede doğumun gecikmesi için önlem amaçlı demişler. Tüp bebekti onun. Dua edin kızlar da en azından 4 hafta doğum olmasın
Hamilelerin duası kabul olur derler. Hem onun için hem hepimiz için hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım
Hala etkisindeyim Allahım kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canımKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Sonradan eşiyle görüştüm müşade altına almışlar hastanede doğumun gecikmesi için önlem amaçlı demişler. Tüp bebekti onun. Dua edin kızlar da en azından 4 hafta doğum olmasın
Hamilelerin duası kabul olur derler. Hem onun için hem hepimiz için hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım
Geçmiş olsun canım. Allah hem annesine hem de bebesine Saglik sıhhat versin. Sen de çok düşünme kendini üzme, etkilenirsin çok fazlaKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Çok geçmiş olsun allahım yardımcısı olsunKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Aminnn kuzumm incilidolap instagramda bir suru cesit var benim ikiz oldugu icin biraz fiyat farki olabilir irtibata gecersen yardimci oluyor hanimefendiCanım kapı süsüne bayıldım nerde ve ne kdra yaptırdın söylersen çok mutlu olurum☺Bu arada Allah güle güle kullanmak nasip etsinn
Kuzum bayan o kadar iyi niyetliki senle konusurken farkettim kapi susum isikli olacakti o eksik... simdi kargo geri gidecek o eklemeleride yapicak... bende diyomki bisey eksikti ama ne... kizcagiz her seferinde her biseyini tek tek paylasti ilgilenmeye calisti.. Allah razi olsun ben memnun kaldim..Canım kapı süsüne bayıldım nerde ve ne kdra yaptırdın söylersen çok mutlu olurum☺Bu arada Allah güle güle kullanmak nasip etsinn
Yaaa bana cook zor geliyor kadin tutmak gelmesi temizlemesi.. benim kadinim vardi gelir giderdi torunu oldu o da birakmak zorunda kaldi.. kimse gelmiyor bayagdir.. nese bakicez bi caresine hizli guzel isini yapan..Bende çocuk oldugu icin zaten her gun temizleniyor wc. Ama duşakabin duvarlar falab var. Kapilar vs agir islere kadin tutcam mecburen
Ayyy saglicakl dogsun evladimizz.. prensesimizEki Görüntüle 2560405 Benim kapı süsü de bu
Allah yardimcilari once onun ve ailesin sonra hepimizin olsun kuzummm... Ya Allah kotu bisey yasatmasin insallahda gecikir en azindan o sekilde ileri atabilirler insallahKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Kuzum bayan o kadar iyi niyetliki senle konusurken farkettim kapi susum isikli olacakti o eksik... simdi kargo geri gidecek o eklemeleride yapicak... bende diyomki bisey eksikti ama ne... kizcagiz her seferinde her biseyini tek tek paylasti ilgilenmeye calisti.. Allah razi olsun ben memnun kaldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?