2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
yaa cok tatlisiniz iyiki kesismis yollarimiz. tavsiyeleriniz icin nekadar tesekkur etsem az
Ya inan neden yazdin bilmiyorum ama burada hepimiz birbirimize ihtiyacliyiz sorumluyuz bir eksik bir gedik bir fazla karsilstigimiz problemler, bazen soylenmemesi daha uygun olsada tartismalarimizi anlatabildigimiz sicacik bir yuva olduk kol kanat geriyoruz birbirimize.
Sende iyiki varsin ve burdasin.. ben sanirim sizden erken dogurcam yani... kafam iyi olursa size baslarim neler yasadigimi neler olsa daha iyi olurdu diye anlatmaya ... ama logusalikta Allah once hepimize hayirli zamanlar nasip etsin ve hepimizin psikolojileri iyi olsun insallah...

Tokluk kac cikti canimmm?? Ne dedi doktor ? Bana doktorum gerek bisey gormedi seker yukleme ile ilgili... valla bilemedim.. pzartesi devlete gidecem o adamda sekere bakariz demisti bazen iki doktor olunca kafa karisiyor

Tokluk kac cikti canimmm?? Ne dedi doktor ? Bana doktorum gerek bisey gormedi seker yukleme ile ilgili... valla bilemedim.. pzartesi devlete gidecem o adamda sekere bakariz demisti bazen iki doktor olunca kafa karisiyor
Sonucunu pazartesi günü öğrenicez canım.imom omega kullanıyorum vitamin olarak.Haftada 3 kez kullanman yeterli dedi.Kan ilacını da doğuma kadar kullanıcakmışım

Aylar sonra ilk kez alaturka tuvalet kullandim. Mecbur kaldim, su serklajima ragmen. Kalkamadim resmen ya, esime seslendim, gelip kaldirdi o derece. Zaten serklajim da var, cikinca agladim korkumdan ya bi sey olsaydi die ☹
Ya aman dikkat heeee... once ben dogurcam sonra sen biseycik olmamistir kuzum artik o kadar is yapmaz hale geldik ki bacaklarimiz egilip kalkarken zorluyor bizi.. guc kalmamis.. ben idrar kukturu vericem oturdum kalkamadimmi? Kocam var kadinlar tuwaletine giremiyor... ayy aglaya aglaya kalkmistim bir dahada tobeee dedim zorda kalmadigim surece oturmam.. ama simdi egilip kalka biraz bacaklarim alisti daha iyiyim desgeksiz kalkabiliom ama bundan uc hafta once katiyenn kalkamiodum

Sonucunu pazartesi günü öğrenicez canım.imom omega kullanıyorum vitamin olarak.Haftada 3 kez kullanman yeterli dedi.Kan ilacını da doğuma kadar kullanıcakmışım
Bende imom omega kullaniyorum.. ben hergun kullaniyorum.. doktorum kuzenim bu konuda jinekologlar ve oda hergun kullaniyormus.. kahverengi ilac mi? Demekki senin icin yeterli kuzucuk... hadi coook guzel cikain benim
Aclik 72 cikmisti
Tokluk 112 cikmisti

Dün çorabımı giyemedim ya üstümdeki pantolon sıktı galıba eğilemedm resmen corabımı annem giydirdi. Günlük mecburen milyon kez yere çömeliyorum (evde cocuk olunca) ama gercekten yerde de oturamıyorum ve zor oluyo kalkmak

Evet canım kahverengi olan ilac.Senin bebişler ıkı tane olunca her gün düzenli kullanman gerek demek ki.ikiz bebek muhteşem bişi yaasağlıcakla tosuncuk gibi doğsunlar inşşş

Kızlar acile progestan iğnemi yaptırmaya gitmiştim her ihtimale karşı idrar tahlili vereyim dedim, geçen sağlık ocağında azıcık çıkmıştı doktor tek kullanımlık dozlardan vermişti, şimdi lökosit 10-12 çıkmış çok mu fazla sizce

Evet canım kahverengi olan ilac.Senin bebişler ıkı tane olunca her gün düzenli kullanman gerek demek ki.ikiz bebek muhteşem bişi yaasağlıcakla tosuncuk gibi doğsunlar inşşş
İnsallah tosbik yapacam onlari
bir bardak kefir
Bir bardak sut
Bir kase yogurt
Bir bardak sut
Hergun iciyorum yiyorum ogunlarimde simdi meyve yiyip bugunu sonlandiriyorum eger tosbik olmazlarsa artik genetik diyecem

Kuzucum canini sikma hatirlayamadim benim degerimi ama bana tek seferlik manurol gibi bisey vermisti.. ayrica icimiz rahat etsin die idrar kulturu yaptir dedi.. ve cok sukur hicbisey cikmadi azicik enfeksiyon olabilir.. dert edip gonlunu sikma... sen herhangi bir sikinti yasamiyorsan yanma batma aci ne bilim kasinti.. guzel birsey.. lokositimde senin kadardi benimde hatirladigim kadariyla..

Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah annesine miniği. Zor durumlar, Rabbim bu evrede kimseye yaşatmasın. Ben de 28 haftalıkken geçtim bu süreçten. Çok şükür 38.haftada farklı bir sebepten dolayı sezaryen oldum. Kalbinizi ferah tutun ve bol bol dua edin. Arkadaşınız da oradan çıktıktan sonra hep yatsın

Hayir fazla degil canim benim. Ama saglam bi antibiyotik gerekli sana ❤ cok gecmis olsum

Ha bu arada, tek kullanimlik monurol lokosit sayisi 3-4 olunca verildi bana. Lokosit sayisi arttikca da, monurol+antibiyotik, aradan 3 _4 gun gecince tekrar tahlille temjzlendigini gorduk canim

O kadarrr haklisin ki ❤❤❤
Kaldi ben hamileikten once duvara belimi tam yaslayip, sandalyeye oturur gibi oturuyordum dakikalarca, zumbaya gidiyordum, yuruyordum fln fln...
Aylardir yatinca, kas mas kalmadi tabi vucutta.
Oncesi sonrasi yok canim benim, 34ten once kimsenin bebegi dogmasin, yoksa fena olur

Sağol canım benim, doktor randevuma daha var da olmadı bu Salı günü eşimin yarım günü boş randevu alıp gideyim doktoruma. Serklaj olduktan sonra ben çok korkuyorum bu enfeksiyondan o yüzden üzülüyorum böyle

Ha bu arada, tek kullanimlik monurol lokosit sayisi 3-4 olunca verildi bana. Lokosit sayisi arttikca da, monurol+antibiyotik, aradan 3 _4 gun gecince tekrar tahlille temjzlendigini gorduk canim
Haklısın antibiyotiğe ihtiyacım var galiba canım benim, doktor randevuma daha var ama ben salı günü gideyim bari doktora, ya da izlemim var sağlık ocağında oraya gidip oradaki sonuçlara göre hareket edeyim bakalım ne olacak

Hastaneye gitsen daha uygun gibi canim, cunku kac kisinin yanlis ya da eksik cikti sonuclari. Bizim enfeksiyonumuz daha fazla ozenle tedaviye muhtac oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…