- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya inan neden yazdin bilmiyorum ama burada hepimiz birbirimize ihtiyacliyiz sorumluyuz bir eksik bir gedik bir fazla karsilstigimiz problemler, bazen soylenmemesi daha uygun olsada tartismalarimizi anlatabildigimiz sicacik bir yuva olduk kol kanat geriyoruz birbirimize.yaa cok tatlisiniz iyiki kesismis yollarimiz. tavsiyeleriniz icin nekadar tesekkur etsem az
Tokluk kac cikti canimmm?? Ne dedi doktor ? Bana doktorum gerek bisey gormedi seker yukleme ile ilgili... valla bilemedim.. pzartesi devlete gidecem o adamda sekere bakariz demisti bazen iki doktor olunca kafa karisiyorKızlar ben de doktora gittim bugün oğlumu görmeyeçok şükür hersey yolunda.Doktor ailenizde şeker hastası var mı die sordu.şeker hastası yoksa tokluk şekerine bakalım dedi.kan testi yapıldı.Sonuclarını bıkac saat sonra öğrenicez.Haftalar gectıkce heyecanlanıyorum
Sonucunu pazartesi günü öğrenicez canım.imom omega kullanıyorum vitamin olarak.Haftada 3 kez kullanman yeterli dedi.Kan ilacını da doğuma kadar kullanıcakmışımTokluk kac cikti canimmm?? Ne dedi doktor ? Bana doktorum gerek bisey gormedi seker yukleme ile ilgili... valla bilemedim.. pzartesi devlete gidecem o adamda sekere bakariz demisti bazen iki doktor olunca kafa karisiyor
Ya aman dikkat heeee... once ben dogurcam sonra senAylar sonra ilk kez alaturka tuvalet kullandim. Mecbur kaldim, su serklajima ragmen. Kalkamadim resmen ya, esime seslendim, gelip kaldirdi o derece. Zaten serklajim da var, cikinca agladim korkumdan ya bi sey olsaydi die ☹
Bende imom omega kullaniyorum.. ben hergun kullaniyorum.. doktorum kuzenim bu konuda jinekologlar ve oda hergun kullaniyormus.. kahverengi ilac mi? Demekki senin icin yeterli kuzucuk... hadi coook guzel cikain benimSonucunu pazartesi günü öğrenicez canım.imom omega kullanıyorum vitamin olarak.Haftada 3 kez kullanman yeterli dedi.Kan ilacını da doğuma kadar kullanıcakmışım
Dün çorabımı giyemedim yaYa aman dikkat heeee... once ben dogurcam sonra senbiseycik olmamistir kuzum artik o kadar is yapmaz hale geldik ki bacaklarimiz egilip kalkarken zorluyor bizi.. guc kalmamis.. ben idrar kukturu vericem oturdum kalkamadimmi? Kocam var kadinlar tuwaletine giremiyor... ayy aglaya aglaya kalkmistim bir dahada tobeee dedim zorda kalmadigim surece oturmam.. ama simdi egilip kalka biraz bacaklarim alisti daha iyiyim desgeksiz kalkabiliom ama bundan uc hafta once katiyenn kalkamiodum
Evet canım kahverengi olan ilac.Senin bebişler ıkı tane olunca her gün düzenli kullanman gerek demek ki.ikiz bebek muhteşem bişi yaaBende imom omega kullaniyorum.. ben hergun kullaniyorum.. doktorum kuzenim bu konuda jinekologlar ve oda hergun kullaniyormus.. kahverengi ilac mi? Demekki senin icin yeterli kuzucuk... hadi coook guzel cikain benim
Aclik 72 cikmisti
Tokluk 112 cikmisti
İnsallah tosbik yapacam onlariEvet canım kahverengi olan ilac.Senin bebişler ıkı tane olunca her gün düzenli kullanman gerek demek ki.ikiz bebek muhteşem bişi yaasağlıcakla tosuncuk gibi doğsunlar inşşş
Kuzucum canini sikma hatirlayamadim benim degerimi ama bana tek seferlik manurol gibi bisey vermisti.. ayrica icimiz rahat etsin die idrar kulturu yaptir dedi.. ve cok sukur hicbisey cikmadi azicik enfeksiyon olabilir.. dert edip gonlunu sikma... sen herhangi bir sikinti yasamiyorsan yanma batma aci ne bilim kasinti.. guzel birsey.. lokositimde senin kadardi benimde hatirladigim kadariyla..Kızlar acile progestan iğnemi yaptırmaya gitmiştim her ihtimale karşı idrar tahlili vereyim dedim, geçen sağlık ocağında azıcık çıkmıştı doktor tek kullanımlık dozlardan vermişti, şimdi lökosit 10-12 çıkmışçok mu fazla sizce
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah annesine miniği. Zor durumlar, Rabbim bu evrede kimseye yaşatmasın. Ben de 28 haftalıkken geçtim bu süreçten. Çok şükür 38.haftada farklı bir sebepten dolayı sezaryen oldum. Kalbinizi ferah tutun ve bol bol dua edin. Arkadaşınız da oradan çıktıktan sonra hep yatsınKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Sonradan eşiyle görüştüm müşade altına almışlar hastanede doğumun gecikmesi için önlem amaçlı demişler. Tüp bebekti onun. Dua edin kızlar da en azından 4 hafta doğum olmasın
Hamilelerin duası kabul olur derler. Hem onun için hem hepimiz için hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım
Hala etkisindeyim Allahım kimseye yaşatmasın
Yoğurt ve sütü ben de her gün tüketiyorum .Her şey onlar içinİnsallah tosbik yapacam onlari
bir bardak kefir
Bir bardak sut
Bir kase yogurt
Bir bardak sut
Hergun iciyorum yiyorum ogunlarimde simdi meyve yiyip bugunu sonlandiriyorum eger tosbik olmazlarsa artik genetik diyecem
Hayir fazla degil canim benim. Ama saglam bi antibiyotik gerekli sana ❤ cok gecmis olsumKızlar acile progestan iğnemi yaptırmaya gitmiştim her ihtimale karşı idrar tahlili vereyim dedim, geçen sağlık ocağında azıcık çıkmıştı doktor tek kullanımlık dozlardan vermişti, şimdi lökosit 10-12 çıkmışçok mu fazla sizce
Ha bu arada, tek kullanimlik monurol lokosit sayisi 3-4 olunca verildi bana. Lokosit sayisi arttikca da, monurol+antibiyotik, aradan 3 _4 gun gecince tekrar tahlille temjzlendigini gorduk canimKızlar acile progestan iğnemi yaptırmaya gitmiştim her ihtimale karşı idrar tahlili vereyim dedim, geçen sağlık ocağında azıcık çıkmıştı doktor tek kullanımlık dozlardan vermişti, şimdi lökosit 10-12 çıkmışçok mu fazla sizce
HarikasinnnnHa bu arada, tek kullanimlik monurol lokosit sayisi 3-4 olunca verildi bana. Lokosit sayisi arttikca da, monurol+antibiyotik, aradan 3 _4 gun gecince tekrar tahlille temjzlendigini gorduk canim
İki bardak sut olmusİnsallah tosbik yapacam onlari
bir bardak kefir
Bir bardak sut
Bir kase yogurt
Bir bardak sut
Hergun iciyorum yiyorum ogunlarimde simdi meyve yiyip bugunu sonlandiriyorum eger tosbik olmazlarsa artik genetik diyecem
O kadarrr haklisin ki ❤❤❤Ya aman dikkat heeee... once ben dogurcam sonra senbiseycik olmamistir kuzum artik o kadar is yapmaz hale geldik ki bacaklarimiz egilip kalkarken zorluyor bizi.. guc kalmamis.. ben idrar kukturu vericem oturdum kalkamadimmi? Kocam var kadinlar tuwaletine giremiyor... ayy aglaya aglaya kalkmistim bir dahada tobeee dedim zorda kalmadigim surece oturmam.. ama simdi egilip kalka biraz bacaklarim alisti daha iyiyim desgeksiz kalkabiliom ama bundan uc hafta once katiyenn kalkamiodum
Sağol canım benim, doktor randevuma daha var da olmadı bu Salı günü eşimin yarım günü boş randevu alıp gideyim doktoruma. Serklaj olduktan sonra ben çok korkuyorum bu enfeksiyondan o yüzden üzülüyorum böyleKuzucum canini sikma hatirlayamadim benim degerimi ama bana tek seferlik manurol gibi bisey vermisti.. ayrica icimiz rahat etsin die idrar kulturu yaptir dedi.. ve cok sukur hicbisey cikmadi azicik enfeksiyon olabilir.. dert edip gonlunu sikma... sen herhangi bir sikinti yasamiyorsan yanma batma aci ne bilim kasinti.. guzel birsey.. lokositimde senin kadardi benimde hatirladigim kadariyla..
Haklısın antibiyotiğe ihtiyacım var galiba canım benim, doktor randevuma daha var ama ben salı günü gideyim bari doktora, ya da izlemim var sağlık ocağında oraya gidip oradaki sonuçlara göre hareket edeyim bakalım ne olacakHa bu arada, tek kullanimlik monurol lokosit sayisi 3-4 olunca verildi bana. Lokosit sayisi arttikca da, monurol+antibiyotik, aradan 3 _4 gun gecince tekrar tahlille temjzlendigini gorduk canim
Hastaneye gitsen daha uygun gibi canim, cunku kac kisinin yanlis ya da eksik cikti sonuclari. Bizim enfeksiyonumuz daha fazla ozenle tedaviye muhtac oluyor.Haklısın antibiyotiğe ihtiyacım var galiba canım benim, doktor randevuma daha var ama ben salı günü gideyim bari doktora, ya da izlemim var sağlık ocağında oraya gidip oradaki sonuçlara göre hareket edeyim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?