2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bugün acile ciktim bebegi cok aşağıda hissediyorum vurdukça agrim oluyor diye baya muayene ettiler hem rahim filmi çekti kisalma var mi diye hem vajinal muayene yapti ardindanda ecografi ,bebegin sirti tam kasiklarimin oldugu yerdr kontrol ederkende surekli dondu durdu bu yüzden agrin vardir anormal hicbirsey yok dedi ama gercekten cok canim yaniyordu rahim icin 32 mm bebek 600gram ortalama dedi 10gunde 100gram almis yani az gibi geldi bana

Asil benimki yicekti kotegi benden teyzesi, 21. Haftada 440 gr, 23 te 540 cikti. Kampa soktum, bakalim kac cikacak bi sonrakinde. Babasini da endiselendirdim azcik emrimizde oynuyor

Haklisin tabi R Renklirenkli bu konuda cok cok iyi bilir.. her zaman dikkatli olunki bebislerimiz mutlu huzurlu olsunlar.. sen gidip icinide rahatlat hemde onlemini al

Ah kuzum çok sağol bitti ama bende bittim iyiki bu ay yapmışım yoksa yapamazdım bir daha koca göbekle eşim yardımcı olur sağolsun ama bu ince iş olduğu için kimseye bırakmak istemedim yoksa geçen gün bir odanın camını silmiş kıyamam

Kuzzum haftana gore agirligi ve rahim boyun cook guzel.. ya hep ayni ultrasonda bakilmis olman onemli hem haftana gore degerlendir bende gecen takmistim ama uktrasonlar farkli doktorlar farkliydi hem baktigin yer olmasi onemli bu birrr
İkincide senin haftalarinda 10 gun bir hafta neyse normaldir bende anca o kadar aliyordum.. agrin felan bilemiyorum tabi ama sen bide benim agrimi gorsen normal mi dersin acaba diyorum bilemiyorum tabi ben elim kolum yansa kapiya sikissa kopek dislese sesimi cikarmayan biriyim aliskinim aciya ama bu cicuklarda beni olduruyor altta diye hic dusunmedim ilk hamileligim diye belki oncem olmadigi icindir ama her hamileligide kiyaslamamak lazim...
baska doktora gidip degerlendiriomesini oneririm agrin oluyorsa kuzucum.. baska doktor baska agiz onemlidir.. icini ferah tutarsin belki o zaman

Bende çorabımı çok zor giyiyorum

Bende hep oyleyim korkuyorum artik hep kasiklarima vuruyor yani vajinamin oldugu yere dogru hic yukari cikmamis gibi hissediyorum simdi gobegim var ya orasi bomboş sanki tekmeler hep asagi dogru
Aynı durumu bende yaşıyorum canım bazen ayakları çıkacakmış gibi hissediyorum aşağıdan. Ama geçiyor sonra. Doktora hiç sormadım ama

Yaaa Maşallahhh... baskasi yapinca annem haricinde hep aklimda kaliyor..
Bezi kac kere yikiyor suyu kac kere degistirdi acaba hic degistirmedimi... ustun korumu is oluyor... arasini lastigini tasini osunu busunu temizledimi acaba.. kalkcak mecalim olmayincada artik guvenmek zorunda kaliosun

Bende çorabımı çok zor giyiyorum
Kizlar ne hale dustuk yaa... ben hic bi isimi baskasina yaptirmayi sevmedim.. aktifimdir isyerinde sahada dort donerim:)) ama simdi aksam olacak panduflar kalin cikarmasi zor oluyor onu cikar corabi cikar sabahi dusunuyorum inan sabah nasil giyecem corabimi hergun allah buyuktur diyip yatiyom esimde cok yoruldu benle kocami yormakta hic istemiyom... ama gercekten insan insana lutfen muhtac kalmadin tum ihtiyaclarini kendisi karsilasin.. he nazlanmak felan hani yapanlar hamisliginin tadini cikaran bayanlarda var muhakkak helali hos olsun ama ben yapamam vallahi neysem o

Be Bende asla yapamam nazdir sudur budur zaten.
Ama muhtac kalinca, birilerine bi seylere mecbur kalmak kotu bi durum. Baksana bana kv cagirdim yani

Corap neyse de. Kilot bitiriyo beni
Teknik gelistirdim onu oturdugum yerde yataginun kosesi varya orda giyiniyorum hemen herseyimi bazamin tam ortasina ayagimi getiriyom sag ayagimi v seklinde sola kaydirip soldakinide saga dogru evire cevire giyiniyom.. aman dikkat et kuzum yavas yavas giyin.. bide bunu gunde kac kez yapioz.. bende deli oluyorum..

Asil dert de o ya. Gunde en az 4 kez fln degistirioooommm

Be
Bende asla yapamam nazdir sudur budur zaten.
Ama muhtac kalinca, birilerine bi seylere mecbur kalmak kotu bi durum. Baksana bana kv cagirdim yani
Allah razi olsun oda evini barkini belki colugu cocugu yakininda varsafa birakti gelininin yanina geldi.. ama ha orda yemek yapip yiyi ha sende yapiyor.. fedakar bir anne oyle dusunuyorum:)) Kiymetlisin tatlim keyfini cikar.. bak kendini yorma sakin kalkip inmek sana yasak.. herbi isini yavascacik yap.. mecbur istiyecen yerdede esinden yardim iste.. bazen anlamayabilirler o yuzden devamli iste sen kendin yapmaya calisma...

Ayyynen öyle canım camlar kapılar neyse de mutfak dolaplarına güvenemezdim. Şimdi de çarşafları geçireceğiz sonra da yatar kalırım heralde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…