2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar birşey soracağım artık son günlerde yatakta dönerken karnım hafif hassaslaşıyor sonra geçiyor. Şimdide mideme doğru bastırınca hafif acıyor. Preeklamsi geçirmiyorumdr değil mi ya korktum
Merhaba ben de 24. haftamdayım birkaç aydır durumum sizin gibi.Ayrıntılı ultrasonda sorun çıkmadı bende o yüzden rahatladım herşeyi kafaya takmıyorum.Ama tutulmuş gibi oluyor kasıklarım hareket ettikçe engelliyor.Bu hafta randevum var onu sorucam doktora.

Rabbim yardımcısı olsun insallah

Asil benimki yicekti kotegi benden teyzesi, 21. Haftada 440 gr, 23 te 540 cikti. Kampa soktum, bakalim kac cikacak bi sonrakinde. Babasini da endiselendirdim azcik emrimizde oynuyor

ben aslinda kilo ogrenemiyorum canim yani soylemiyorlar ama acilin ultrason kismi olunca detayli bakti baya bende sansimi deneyim olcebildiniz mi dedim boyu cok zor ama kilosu 600dedi kocamada az almis dedim daha gecen hafta doktordaydin 1kilo mu alsin diyor bana tekrr 2ay sonraki detayli usg de gorucez bakalim insallah alırlar sadece bu hafta 150-200gr arasi alırlar yzmis takip ettigim uygulama

Aynı durumu bende yaşıyorum canım bazen ayakları çıkacakmış gibi hissediyorum aşağıdan. Ama geçiyor sonra. Doktora hiç sormadım ama

Bugun tam oyleydim iste aksmadan beri hatta vurdukca alttan hissediyordum ben oglumuda hep asagida tasidim ama bu haftalarda boyle degildim gerci 28.haftada bebek zorlamaya baslamis diye rapor vermislerdi belki o zmanlarda vuruyorduda calisirken hissetmiyordum sirtini dayadigi icin ayaklari ve elleri carpiyordu hep ultrasonda oyle gorduk

İlk doğumumda bana gecelik giysen daha iyi olur demişlerdi.Kontrolde daha rahat bakarlar hemşireler diye.O zaman ağustos ayı olmasına rağmen çok üşüdüm narkozdan herhalde.Şimdi doğum martta kalın pijama koyucam yanıma gecelik te.Sorucam hemşirelere.

Seninnhaftana gore 550 gram diyor mesela sen 600 oldum diyon Bi oncekiyle bi sinraki makine ayni olmasina dikkat et ha bide olcumler yanlis oluyor.. devletteki bizicim cucukleri az olcuyor ozeldeki tam haftama gore duzgun olcuyor ama ne ona inaniyom ne otekine.. saglikli diyorlar mi diyorlar kilolarida haftalarina gore yeterlimi yeterli herseyi dusunmuyon artik.. dusununce ah doyuramadim mi besleyenedimmi deyip uzuluyom cunku..

Jinekologum normalde ozelde randevum ayin10unda o yzden devletin aciline ciktim yani dogum yapıcağım hastaneninkine sonuclari verse oynama miktari yaziyor tahminu + _ 70 80 gr diye mesela sansima kontroldeyken kadini acil doguma cagirdilar dosyayi almak icin yarin tekrr ugruycam bi saat bekleyince ciktim iyiki herseyi bitirmis tam receteyi yapiyordu .. daha once hic soylemislerdi uzunluk o yuzden sana güveniyorum canim hic bi bilgim yok bu konuda☺☺ insan ne kadr dayaniklida olsa can tasiyoruz sonucta ayni olmuyorki film cekilirken esimde icerdeydi o neydi cok acitmadi mi dedi kendi bile ust uste 2 ayri makina yapti sonrda elle muayne cok agridi gerçekten.. agrilar icin ilc verdi onlari alicam bu minik sipada karnimda kipir kipir abisi gibi dogunca yandim gibi geliyor bu kadar harekete

Yaa kuzuum senin ikizlerinin her biri 1er kilo olmus nerdeyse 2kilo yapar doymazlar mi hicc ,ben kendim aliyorumda bebeklere aldiramiyo muyum diye onu dusunuyorum senin 2doktor biri demese biri der mutlaka bi eksiklik gorselr

Merhaba benim oğlumun da doğumu 20 mart gözüküyor.Ailede ben koç,iki dede,amca,hala koç.Bir ailede yeteri kadar koç var balık yok hiç.Balık olsun diyorum ama bakalım.

Kızlar saglık ocagında kan verıyomusunuz sizde düzenli? Benim aklıma bişey takılıyo mesela t4 degeri diyelim onceki aydan biraz daha farklı cıkınca benım icime süphe düsüyo ya daha cok düşerse veya yukselırse diye anlatabıldımmı bılmıyorum sizinde farklımı cıkıyo her seferinde.. bide şu bacak baslangıc yerlerim ve özel bölgenin üstündeki kemik yataktan kalkarken öyle bi tutulmuş gibi agrıyor zor ayaklanıyorum sabahları kalkarken özellikle onuda kafama takıyorum cok

kızlar oda yapanınız var mı:) haftasonu oda bakmaya gidicez çileğe falan, öneriniz varsa alrıım
Merhaba ben ilk çocukta yanıma park yatak aldım.Takım olarak normal çocuk odası aldım.Kızım neredeyse dört yaşına kadar park yatakta yattı.Şimdi 8 yaşında odasında yatmaya alışamadı.Şimdi ikinciye hamileyim bana kalsa yanıma şimdilik park yatak yeter.Ama eşim kıza yaptık oğlana da yapıcaz ayrım olmaz diyor.Birçok tanıdığım oda yaptı yalnız yatmadıkları için beşik yanlarında olanlar var.

Aynı ağrı bende de var.Bir de gündüz çok yürüdüysem kasık bölgelerim tutulmuş gibi oluyor akşam zor basıyorum.İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım.Hafta içi randevum var sorucam doktora.

Masallah annesi masallah Allah saglikli uzun onur versin cocuklarimiza ve bize

Yaa kuzuum senin ikizlerinin her biri 1er kilo olmus nerdeyse 2kilo yapar doymazlar mi hicc ,ben kendim aliyorumda bebeklere aldiramiyo muyum diye onu dusunuyorum senin 2doktor biri demese biri der mutlaka bi eksiklik gorselr
İkiside birbirinden manyakk desem biri prof olmus korkuyom soru sormaya ben bakiyorum amniyon sivisina sen rahat ol ben bakiyom rahim uzunlugunu sikinti olsa bakarim sen rahat ol diyo
Otekiside amniyon sivin eksik yok sekerin su bilmem ne bu beni streses sokuyo kilosu bu baktimki ikiside tutarsiz birbirleriyle ama profesorunun deneyimine ve herbiseyine guveniyorum sen rahat ol diyene.. digeride devlet hastanesinde hastasi cok fazla deli gibi buna gidio.. e bende gideyim dedim bizim prof cok cikiyor kongreye yurt disina bisey olursa bunda devam ederim diye mecbur ikisinide dinliom ama iste iyimi bilemedim bu kadari cuma gittim profa yani dün.. 950 945 gram dedi bebelere simdi pazarteside devletin var randevum aradaki farki gorecem simdi.. Devletteki bana kan ignesine baslariz dedi valla kafam allak bullak olsun da istemiyom bakalim ya.. rutin baksin da..

Yaaağni eltimin yanindaydi onun bebegine bakiyordu zaten. Bana geldi iste cok anne olan kadinlardan zaten. Yemekti, bulasikti kosturuyor. Su gunumde yanimda olmasi gercekten lazimdi bana. Sagolsun diyorum. Ins cocuklsrimizda da uslu uslu durur da bunun kiymetini bilip, vakti gelmeden, gelcem die tutturmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…