- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya ben az mi yiyorum diyorum ya bir bardak ve bir kase yogurttan daha az yiyom.. yani ben ikiser kasemi iki bardakmi icsemYoğurt ve sütü ben de her gün tüketiyorum .Her şey onlar için
Ya zamanli gelsin valla hersey onlar icin baksana halimize ayaklarimi dikmis yatiyorum... erkegimin kiyafetlerini yikadim askiya sigmadi yarin bunlari kurutup utuleyecem.. ertesi gunde kizimi halletcem.. onlarda yerinde dursunlar bakiimYaaağnieltimin yanindaydi onun bebegine bakiyordu zaten. Bana geldi iste cok anne olan kadinlardan zaten. Yemekti, bulasikti kosturuyor. Su gunumde yanimda olmasi gercekten lazimdi bana. Sagolsun diyorum. Ins cocuklsrimizda da uslu uslu durur da bunun kiymetini bilip, vakti gelmeden, gelcem die tutturmazlar
Lcwde emzirme sütyeni değil de göğüs kısmında sünger olan atletler var.Ben şimdi bile kullanıyorum çok rahat.Sütyen varmış gibi duruyor hem de arkada sıkacak kopça yok.İlk çocuğum ne kadar uğraşsam da emmedi.Şimdiki de emmezse diye bir tane dursun diye alıcam hamile atleti.Bende lcwden emzirme sudyeni aldim ince sungeri var . atletleride alicam insaallah sungeri varmi acaba uclari belli olur goguslerin diye ben direk kumas olarak kullanamam ped koysak kayar
Allah gonlumuze gore versin canim benim. Bende kendim bakacagim Rabbim nasip ederse. Allah guc kuvvet versin hepimize. Evdeyim iki sene daha nasilsa, kendim buyutmek istiyorum.Ya zamanli gelsin valla hersey onlar icin baksana halimize ayaklarimi dikmis yatiyorum... erkegimin kiyafetlerini yikadim askiya sigmadi yarin bunlari kurutup utuleyecem.. ertesi gunde kizimi halletcem.. onlarda yerinde dursunlar bakiimAlla alla valla iyimis eltininkine bakiyorsa bebegine... benim annemde bakar ama yeri yurdundan ne kadar kopabilirki hic bilemiyorum gorecez bakici iste bulacam bize yardim etsin diye aklimiza gonlumuze yatarsa bakiciyla devam ederiz annem kontrol eder.. insallah hersey guzel olacakkk
İnsallah emerler sutumuz onlara ballll gibi gelirr lezzetine doyamazlarLcwde emzirme sütyeni değil de göğüs kısmında sünger olan atletler var.Ben şimdi bile kullanıyorum çok rahat.Sütyen varmış gibi duruyor hem de arkada sıkacak kopça yok.İlk çocuğum ne kadar uğraşsam da emmedi.Şimdiki de emmezse diye bir tane dursun diye alıcam hamile atleti.
İnan coook zewkli makine bozulunca o kisma gecis yaptim.. utuleyip hastanelikleri ayarlayip hurclara koymam lazim oyle beklesinler.. cok seviyom bu ince isleri yapmayi... normalde varya hic yavas ise gelemem hizli hizli herbi isi halletmeye calisirim bu sefer ozene bozene yaoinca iki kat fazla yorukuyorum... bide bi suru camasir almisim oglaninkini yikarken 5 li zibinlari yastik kilifi dikmistim ne bilim kese felan diktim onlarin icine koyarak makineye attimki alti ustu karismasin takimlarin bide onlari bulmaya kalkmiyim diye .. fikir olsun diye dedim.. daha iyisini sen bilirsin tabikidedeAllah gonlumuze gore versin canim benim. Bende kendim bakacagim Rabbim nasip ederse. Allah guc kuvvet versin hepimize. Evdeyim iki sene daha nasilsa, kendim buyutmek istiyorum.
Ben de alisveris yapip, yikama utuleme kismibmna bi gecsem insiple cekiyorum canim yaaa ❤
Ahh keske bende kendim baksamm belki bende bebekler icin iki yil izin hakkimi kullanirim ama o zaman nasil yasariz bilemiyorum.. esim calisma diyordu ama benim universitede doktoram var hala ceviri yapip tezimi hazirlamaya calisiyom dogumdan sonra yapamicam diye.. isler kaldi... ev almak istiyoruz boyle cok ertelemis olacaz derken.. Allahtan hayirlisi bakalim gorelim insallah kuzucum.. ben eger ucretsiz izine cikarsam iki yas gec emekli olacam mi onuda bilmiyorum eger oyleyse oda kotu zaten kac 60 yasinda emekli olacaz bir yil bile beklemek istememAllah gonlumuze gore versin canim benim. Bende kendim bakacagim Rabbim nasip ederse. Allah guc kuvvet versin hepimize. Evdeyim iki sene daha nasilsa, kendim buyutmek istiyorum.
Ben de alisveris yapip, yikama utuleme kismibmna bi gecsem insiple cekiyorum canim yaaa ❤
Ayyy ne iyi ettin yazdin bosver bunaltalim ya bende cekiniyorum ya utaniom aramaya ama napalim keyfimizden degil ya.. iyi iyi cok sevindim insallah hersey yolundadir.Doktoruma yazdım canım R Renklirenkli , bu hafta gel de idrar kültürüne bakalım demiş. Hadi inşallah bu sefer şifa olsun tedavilerimiz
Amin canim.Doktoruma yazdım canım R Renklirenkli , bu hafta gel de idrar kültürüne bakalım demiş. Hadi inşallah bu sefer şifa olsun tedavilerimiz
Doktor süt içme fazla yoğurt ye dedi.Kansızlık çıktı bende.Ya ben az mi yiyorum diyorum ya bir bardak ve bir kase yogurttan daha az yiyom.. yani ben ikiser kasemi iki bardakmi icsemistahli degilim halaaa.. zorla icip yiyom
Ben de ki manyaklik evdekileri kolluyorum kimseyi alafrangaya oturtmuyomAmin canim.
Bugunku alaturka maceramdan sonra, evde klozeti opmeyi dusunmedim degilcok pis baska yerler, tam enfeksiyonluk
İnşallah canım benim, artık eşimi de bunaltıyorum ama çekecekler şurada azcık. Sen evham yaptıkça kötü şeyler olacak diyo, ama nasıl yapmayım hiç bir şikayetim yokken rastgele gittiğimde doktor açılmamı farketti,şimdi de sütten ağzı yanan misaliAyyy ne iyi ettin yazdin bosver bunaltalim ya bende cekiniyorum ya utaniom aramaya ama napalim keyfimizden degil ya.. iyi iyi cok sevindim insallah hersey yolundadir.
Geçen ben de sağlık ocağında tahlil verirken mecburen alaturka tuvaleti kullandım, sonra korktum dikişle felan zarar vermiş miyim acaba diye? Evde klozeti kimseye vermiyorum, diğerleri alaturkayı kullanıyorlar. Eşimde arada girerse güzelce dezenfekte ettiriyorumAmin canim.
Bugunku alaturka maceramdan sonra, evde klozeti opmeyi dusunmedim degilcok pis baska yerler, tam enfeksiyonluk
Ya yaa sen onlemini aliyosun coook haklisin.. Allah korusun bebelerimiz yerinde dursun lutfen herseyleri onlar icin yapiyoruz insallah canim cok iyi olacak hersey.. rahat ama temkinli olmakta fayda varİnşallah canım benim, artık eşimi de bunaltıyorum ama çekecekler şurada azcık. Sen evham yaptıkça kötü şeyler olacak diyo, ama nasıl yapmayım hiç bir şikayetim yokken rastgele gittiğimde doktor açılmamı farketti,şimdi de sütten ağzı yanan misali
Aaaa aynı benBen de ki manyaklik evdekileri kolluyorum kimseyi alafrangaya oturtmuyomesim girerken ellerimi yikicam diyor ya bende enfeksiyon ictim mi bir ara, sik sik wc ye gittim mi ... doktorum cok onem verilmesi gerekiyor enfeksiyon su bu yasamamasi gerekiyor hamilelerin helede risklilerin deyince bende antenler acik dolasiyom.. elimde camasir suyu oluyor iki gunde bir yikiyom yada yikaniyor simdi.. o korku bir daha yasanirmi zaten bebekler asagi asagi tekme attikca icin urperiyor.. akintim var bazen su mu bu diye bi an dusunuyom.. beni bos yere kimse strese sokmasin bir istegim alafrangaya ben yapmak istiyorum sadeceee:)) zor bisi olmasa gerek..
Yani annemlerde genc insanlar e eskidende alafranga yoktu yani...☺☺☺
Öyle canım, baba olmak da kolay olmamalı sonuçta, bu çocuğu tek ben istemedimYa yaa sen onlemini aliyosun coook haklisin.. Allah korusun bebelerimiz yerinde dursun lutfen herseyleri onlar icin yapiyoruz insallah canim cok iyi olacak hersey.. rahat ama temkinli olmakta fayda var☺ En iisini yapion azcik ceksinler
Tamam canim dikkate alacam.. yogurt coook faydali zaten amma sutu daha cok seviom ne yalan soylim kandiriom kendimi bal dokuyom ne bilim nesguik koyuyom artik yogurtuda daha bol yiyecem.. insallahDoktor süt içme fazla yoğurt ye dedi.Kansızlık çıktı bende.
İkiside birbirinden manyakk desembiri prof olmus korkuyom soru sormaya ben bakiyorum amniyon sivisina sen rahat ol ben bakiyom rahim uzunlugunu sikinti olsa bakarim sen rahat ol diyo
Otekiside amniyon sivin eksik yok sekerin su bilmem ne bu beni streses sokuyo kilosu bubaktimki ikiside tutarsiz birbirleriyle ama profesorunun deneyimine ve herbiseyine guveniyorum sen rahat ol diyene.. digeride devlet hastanesinde hastasi cok fazla deli gibi buna gidio.. e bende gideyim dedim bizim prof cok cikiyor kongreye yurt disina bisey olursa bunda devam ederim diye mecbur ikisinide dinliom ama iste iyimi bilemedim bu kadari cuma gittim profa yani dün.. 950 945 gram dedi bebelere simdi pazarteside devletin var randevum aradaki farki gorecem simdi.. Devletteki bana kan ignesine baslariz dedi valla kafam allak bullak olsun da istemiyom bakalim ya.. rutin baksin da..
Ayyy ne kadarr guzelll bizimde oylee ama sanki bazen derdi beni sarmis baskasindan cokÖyle canım, baba olmak da kolay olmamalı sonuçta, bu çocuğu tek ben istemedimikimizin 10 ay sonraki velinimeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?