Benim de bi haftadir kv yanimda, yarin donecek. Sagolsun banyo tuvalet hepsini elden gecirdi, deterjan kokusundan ben hic bisey yapamaz oldum. Egilemiyorum da zaten. Ortaligi da toparladi biraz, baya iyi oldu.Yaaağnieltimin yanindaydi onun bebegine bakiyordu zaten. Bana geldi iste cok anne olan kadinlardan zaten. Yemekti, bulasikti kosturuyor. Su gunumde yanimda olmasi gercekten lazimdi bana. Sagolsun diyorum. Ins cocuklsrimizda da uslu uslu durur da bunun kiymetini bilip, vakti gelmeden, gelcem die tutturmazlar
Ozelde olacak esimle riske atmayalim dedik.. devletten daha iyimi sartlari bilemiyoruz ama sanki oarayi verince daha iyi herseyleri olacak diye icimizi rahatlatiyiruz belkide bilemiyorum ama cok emek verdik bu bebekler icin.. o kadar zor zamanlar yasadimkiikisi birbirinin muaynesini dinlese ne der acaba diye dusundum ikisinin cihazi ayni degildir dedigin gibi kilolari o yuzden farkedebilir ikisinin olcumlerini kendi söyledikleriyle karsilastirsan mesela belki daha iyi fikir verir insallah guzel seyler soyler
:) a ma suyun konusundaki kararsizliklarina anlam veremedim bende kongre zamanlari belli olur sanirim acil olmazsa haber verirler sen dogumu hangisinde düşünüyorsun normalde ozelde mi
Bebekler kismetiyle gelirmis canim, bi gelsinler bakarsin duruma gore. Ben kizima hamileyken master derslerimi bitirmistim, dogum iznindeyken de kv bakmama yardim etmisti ben de tezimi yazdim teslim ettim. Mezuniyetime de kizimla gittim cok guzeldi. Doktora master gibi olmaz tabi daha cok emek ve is ister ama baslamissin bi kere, bence onu da halledersin.Ahh keske bende kendim baksamm belki bende bebekler icin iki yil izin hakkimi kullanirim ama o zaman nasil yasariz bilemiyorum.. esim calisma diyordu ama benim universitede doktoram var hala ceviri yapip tezimi hazirlamaya calisiyom dogumdan sonra yapamicam diye.. isler kaldi... ev almak istiyoruz boyle cok ertelemis olacaz derken.. Allahtan hayirlisi bakalim gorelim insallah kuzucum.. ben eger ucretsiz izine cikarsam iki yas gec emekli olacam mi onuda bilmiyorum eger oyleyse oda kotu zaten kac 60 yasinda emekli olacaz bir yil bile beklemek istemembuyuk konusmiim bakalim gorelim bebekler yonlendrcek artik bizide..
Çok incesin tşk ederimDemirrrrr oksurugun gectimi canim?? Nasilsin simdi?
Kuzum bu evham beni de yıpratıyor ama enfeksiyondan kurtulup evladım şu riskli haftaları atlatsın hayırlısıyla da, doktorum hemşiresine de serklaj yapmış 34. Haftadan sonra kendi haline bırakmış gez toz demişAyyy ne kadarr guzelll bizimde oylee ama sanki bazen derdi beni sarmis baskasindan cokcok evhamlanmamakda lazim iste.. dengeyi kirabiliyorsak cook guzel ☺
Bende lokosit 10-12 çıktı idrarda ama kültür normal çıktı. Dr a da göstermedim. Ayın 17 si randevum beklemeyim mi o kadar kuzlarDoktoruma yazdım canım @Renklirenkli, bu hafta gel de idrar kültürüne bakalım demiş. Hadi inşallah bu sefer şifa olsun tedavilerimiz
Canım benim benim de ayın 10undaydı randevum bu akşam lökosit 10-12 çıktı diyince doktor gel idrar kültürü bakalım dedi, bence sen de riske atma git kuzumBende lokosit 10-12 çıktı idrarda ama kültür normal çıktı. Dr a da göstermedim. Ayın 17 si randevum beklemeyim mi o kadar kuzlar
Bende memurum arkadaşlar ücretsiz izin alırsın diyorlar öncelikle maddi olarak almam diyemiyorum. İkincisi de bizde doğum izni biten hemen işe başladı loğusalık depresyonunundanAhh keske bende kendim baksamm belki bende bebekler icin iki yil izin hakkimi kullanirim ama o zaman nasil yasariz bilemiyorum.. esim calisma diyordu ama benim universitede doktoram var hala ceviri yapip tezimi hazirlamaya calisiyom dogumdan sonra yapamicam diye.. isler kaldi... ev almak istiyoruz boyle cok ertelemis olacaz derken.. Allahtan hayirlisi bakalim gorelim insallah kuzucum.. ben eger ucretsiz izine cikarsam iki yas gec emekli olacam mi onuda bilmiyorum eger oyleyse oda kotu zaten kac 60 yasinda emekli olacaz bir yil bile beklemek istemembuyuk konusmiim bakalim gorelim bebekler yonlendrcek artik bizide..
Kültür temiz çıkınca biraz rahat hissettim aslında. Şimdi gitsem ayın 17 sinde şeker için bida gitçem özel muayenehane olunca maddi olarak gitmemiştim. En iyisi daha uygun olan özele gidip sorayım bariCanım benim benim de ayın 10undaydı randevum bu akşam lökosit 10-12 çıktı diyince doktor gel idrar kültürü bakalım dedi, bence sen de riske atma git kuzum
Sorma canım bizim de hastanelere verdiğimiz bolca para ama insanın da içi rahat etmiyor. Çok geçmiş olsun umarım hiç bir sıkıntın yokturKültür temiz çıkınca biraz rahat hissettim aslında. Şimdi gitsem ayın 17 sinde şeker için bida gitçem özel muayenehane olunca maddi olarak gitmemiştim. En iyisi daha uygun olan özele gidip sorayım baritşk ederim
Aynen yaa dedigin gibi gündüz cok yürüdüysem akşam mahvoluyorum benımde 2. Hamileliğim ilkinde banada olmuyodu böyle hele bu haftalarda.. cumaya randevu aldım eşim götürebilrse cuma gidicem sen benden önce gidersen banada yaz olur mu merak edıyorum doktor ne diycek.. magnezyum kullanıyormusunAynı ağrı bende de var.Bir de gündüz çok yürüdüysem kasık bölgelerim tutulmuş gibi oluyor akşam zor basıyorum.İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım.Hafta içi randevum var sorucam doktora.
gecmis olsun cnmBeş gündür diyetle rahatladım sanki 1.5 kg vermişim şeker diyeti işe yaradı sanki rahatladım bile ama geçen sabah 123 tü açlık drum ölç kont kadar böyle devam dedi yüklemeden falan bahsetmiyor kontrolüm 3 hafta sonra ve okadar araştırdım ki içim sıkıldı şu yükleme işi için ama yükseti işte bu sabah normaldi 92 ben diyete devam.. Bol yoğurt bide tarçınlı yoğurt
Allahim zamaninda saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin ins cnm ,ins anne de bebis de saglikli olsunKızlar selam, bugün çok canım sıkkın. Benden bir hafta büyük hamile bir arkadaşımla buluşacaktık sabah mesaj attı acildeyim kanamam oldu diye. Bende yanına gideyim bari dedim. Gittim. Hocası geldi muayenede rahim kanalı açılmış kese aşağıya inmiş dendi ve bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne yaptılar hemen. Daha 24 haftalık sonra apar topar özel hastaneden yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan devlet hastanesine sevk ettiler ve ambulansla götürdüler. Giderken bişi de söylemediler ağladım arkasından sadece
Sonradan eşiyle görüştüm müşade altına almışlar hastanede doğumun gecikmesi için önlem amaçlı demişler. Tüp bebekti onun. Dua edin kızlar da en azından 4 hafta doğum olmasın
Hamilelerin duası kabul olur derler. Hem onun için hem hepimiz için hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım
Hala etkisindeyim Allahım kimseye yaşatmasın
Ayy sensin ince olanÇok incesin tşk ederimiki gün geçer gibi oldu iyi gibiydim dün gece tekrar başladı. Bugün zencefil aldım bala karıştırıp yerim diye şimdide midem felaket yanıyor yiyemem onu. Hamilelikte öksürük çok zor düzeliyormuş çok dikkat edin siz de kendinize
Ayyy bende hic anlamiyorum bu insanlari bebekleri nerelerine kacmis acabaKizlar dolap, oda vs. islerim var girip okuyamadim. Belim koptu ama.. neyseki yarin bitiyor. Tasinsam ev daha toplu olurdu
Bugun bir ara babymalle ugradim. Gogus pompalarinda indirim vardi medela, ameda arasindaki farklari sordum ama oradaki gorevli krafti onerdi. Hic duymamistim. Fiyatida cok makul. Bayagi ovdu.
Aksam kizimi kukuli muzikaline goturdum donerken ust komsumu gordum 8 aylik olmus amaaaaaaaa buradaa en kucuk dedigimiz paylastigimiz gobekler kadar bile cikmamis gobegi o nasil oluyor yaaaa gercekten anlamadim. Tamam uzun boylu yabanci uyruklu falan ama hic mii gobek olmaz 8 ayliksin sen yaa masallah dedim ama cok sasirdim. Soyle minicik bir cikinti ve yaygin ama oyle geniste degil
Ohhh ohhh masallah baslamissin sende yavastan cok da iyi yapiyosun.. eglenceli kisim baslasin simdikizlar ben park besigi cikardim guzelce sildim yerlestirdim , dolap da ayarladim odaya tasidi esim sagolsun,kiyafetlerde hurclardsn cikti selelerde bi kac hafta sonra yikarim yavas yavas
Ayy kuzum benimm ne kadarr guzell beslenmene dikkat ediyorsun.. ne diyeti yapiyorsun ogunler neler oluyor?? Aman dikkat edelim.. Masallah diyelim ayni istikrarla devammBeş gündür diyetle rahatladım sanki 1.5 kg vermişim şeker diyeti işe yaradı sanki rahatladım bile ama geçen sabah 123 tü açlık drum ölç kont kadar böyle devam dedi yüklemeden falan bahsetmiyor kontrolüm 3 hafta sonra ve okadar araştırdım ki içim sıkıldı şu yükleme işi için ama yükseti işte bu sabah normaldi 92 ben diyete devam.. Bol yoğurt bide tarçınlı yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?