2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de bi haftadir kv yanimda, yarin donecek. Sagolsun banyo tuvalet hepsini elden gecirdi, deterjan kokusundan ben hic bisey yapamaz oldum. Egilemiyorum da zaten. Ortaligi da toparladi biraz, baya iyi oldu.

Ozelde olacak esimle riske atmayalim dedik.. devletten daha iyimi sartlari bilemiyoruz ama sanki oarayi verince daha iyi herseyleri olacak diye icimizi rahatlatiyiruz belkide bilemiyorum ama cok emek verdik bu bebekler icin.. o kadar zor zamanlar yasadimki Simdi hic biseyi riske atamam.. yani ama dedigin cooook mantikli herbi doktoru kendi icinde degerlendirme yapmak lazim... biri amniyon sivisi az dedi sinira yakin dedi bol su ic dedi on gun sonra gel dedi.. e on gun olacak gidince yine suyun az deyio kan sulandiriciya basla dersen o zaman ipler kopabilir.. cunku baslangicta kan sulandirici igneler kullaniyordum ve 7. Haftamda kanama olunca ozeldeki doktorum igneyi kesti.. vallahi iste o zaman bakicaz.. ya bide su var kan sulandirici kullanirsam erken dogum riskim var Allah korusun bebekler erken gelmek isterlerse bu seferde kanamayi durdurmak sikinti olacak.. ben bunu doktorumla guzelce konusmam lazim olacak.. bakalim gorelim

Bebekler kismetiyle gelirmis canim, bi gelsinler bakarsin duruma gore. Ben kizima hamileyken master derslerimi bitirmistim, dogum iznindeyken de kv bakmama yardim etmisti ben de tezimi yazdim teslim ettim. Mezuniyetime de kizimla gittim cok guzeldi. Doktora master gibi olmaz tabi daha cok emek ve is ister ama baslamissin bi kere, bence onu da halledersin.

Demirrrrr oksurugun gectimi canim?? Nasilsin simdi?
Çok incesin tşk ederim iki gün geçer gibi oldu iyi gibiydim dün gece tekrar başladı. Bugün zencefil aldım bala karıştırıp yerim diye şimdide midem felaket yanıyor yiyemem onu. Hamilelikte öksürük çok zor düzeliyormuş çok dikkat edin siz de kendinize

Ayyy ne kadarr guzelll bizimde oylee ama sanki bazen derdi beni sarmis baskasindan cok cok evhamlanmamakda lazim iste.. dengeyi kirabiliyorsak cook guzel
Kuzum bu evham beni de yıpratıyor ama enfeksiyondan kurtulup evladım şu riskli haftaları atlatsın hayırlısıyla da, doktorum hemşiresine de serklaj yapmış 34. Haftadan sonra kendi haline bırakmış gez toz demiş Benim de bunları duymak için yaklaşık 8 haftam var hayırlısyla, sonra gidip minik kızıma ciciler alcam bir de kahvaltıya gitcem eşimle

Bende lokosit 10-12 çıktı idrarda ama kültür normal çıktı. Dr a da göstermedim. Ayın 17 si randevum beklemeyim mi o kadar kuzlar
Canım benim benim de ayın 10undaydı randevum bu akşam lökosit 10-12 çıktı diyince doktor gel idrar kültürü bakalım dedi, bence sen de riske atma git kuzum

Bende memurum arkadaşlar ücretsiz izin alırsın diyorlar öncelikle maddi olarak almam diyemiyorum. İkincisi de bizde doğum izni biten hemen işe başladı loğusalık depresyonunundan Sanırım bende öyle yaparım
zate 3 saat süt izni felan derken fazla da kalmıyorsun işte. Şu anda niyetim yok açıkçası ama zaman ne gösterir bilemem

Canım benim benim de ayın 10undaydı randevum bu akşam lökosit 10-12 çıktı diyince doktor gel idrar kültürü bakalım dedi, bence sen de riske atma git kuzum
Kültür temiz çıkınca biraz rahat hissettim aslında. Şimdi gitsem ayın 17 sinde şeker için bida gitçem özel muayenehane olunca maddi olarak gitmemiştim. En iyisi daha uygun olan özele gidip sorayım bari tşk ederim

Sorma canım bizim de hastanelere verdiğimiz bolca para ama insanın da içi rahat etmiyor. Çok geçmiş olsun umarım hiç bir sıkıntın yoktur

Kizlar dolap, oda vs. islerim var girip okuyamadim. Belim koptu ama.. neyseki yarin bitiyor. Tasinsam ev daha toplu olurdu
Bugun bir ara babymalle ugradim. Gogus pompalarinda indirim vardi medela, ameda arasindaki farklari sordum ama oradaki gorevli krafti onerdi. Hic duymamistim. Fiyatida cok makul. Bayagi ovdu.
Aksam kizimi kukuli muzikaline goturdum donerken ust komsumu gordum 8 aylik olmus amaaaaaaaa buradaa en kucuk dedigimiz paylastigimiz gobekler kadar bile cikmamis gobegi o nasil oluyor yaaaa gercekten anlamadim. Tamam uzun boylu yabanci uyruklu falan ama hic mii gobek olmaz 8 ayliksin sen yaa masallah dedim ama cok sasirdim. Soyle minicik bir cikinti ve yaygin ama oyle geniste degil

Beş gündür diyetle rahatladım sanki 1.5 kg vermişim şeker diyeti işe yaradı sanki rahatladım bile ama geçen sabah 123 tü açlık drum ölç kont kadar böyle devam dedi yüklemeden falan bahsetmiyor kontrolüm 3 hafta sonra ve okadar araştırdım ki içim sıkıldı şu yükleme işi için ama yükseti işte bu sabah normaldi 92 ben diyete devam.. Bol yoğurt bide tarçınlı yoğurt

Aynen yaa dedigin gibi gündüz cok yürüdüysem akşam mahvoluyorum benımde 2. Hamileliğim ilkinde banada olmuyodu böyle hele bu haftalarda.. cumaya randevu aldım eşim götürebilrse cuma gidicem sen benden önce gidersen banada yaz olur mu merak edıyorum doktor ne diycek.. magnezyum kullanıyormusun

gecmis olsun cnm

kizlar ben park besigi cikardim guzelce sildim yerlestirdim , dolap da ayarladim odaya tasidi esim sagolsun,kiyafetlerde hurclardsn cikti selelerde bi kac hafta sonra yikarim yavas yavas

Allahim zamaninda saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin ins cnm ,ins anne de bebis de saglikli olsun

Ayy sensin ince olan minnak kuzunun minik annesi Cok gecmis olsun canim napim hnuttugum arkadaslarda varsa hasta affola aklima geldikce iste merak ediyorum.. cunku senin bayagdir devam ediyordu insallah gecer kuzucuk yaa.. bogazlarin acik durmasin disariya ciktigidna kapa evdede.. bagrin acik dolasma.. midende fena ay bilemedim ama zencefik icemesende balli sicak su ic.. bogazlarini rahatlatsin.. yada bal koyma sekerin varsa ama sicak sicak su icsende rahatlat bigazlarini

Ayyy bende hic anlamiyorum bu insanlari bebekleri nerelerine kacmis acaba 8 aylik olupta masallah ne diyelim
Allah saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

kizlar ben park besigi cikardim guzelce sildim yerlestirdim , dolap da ayarladim odaya tasidi esim sagolsun,kiyafetlerde hurclardsn cikti selelerde bi kac hafta sonra yikarim yavas yavas
Ohhh ohhh masallah baslamissin sende yavastan cok da iyi yapiyosun.. eglenceli kisim baslasin simdi minnak kiyafetleri yerlestirme koyma off cook guzell olacak insallah hersey..

Ayy kuzum benimm ne kadarr guzell beslenmene dikkat ediyorsun.. ne diyeti yapiyorsun ogunler neler oluyor?? Aman dikkat edelim.. Masallah diyelim ayni istikrarla devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…