- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kultur normal mi cikti ? Hayatim kulturun sonucu normal ya da anormal degil.Bende lokosit 10-12 çıktı idrarda ama kültür normal çıktı. Dr a da göstermedim. Ayın 17 si randevum beklemeyim mi o kadar kuzlar
ins cnm,ablasi besige goz dikmisti bugun hep onda oynadi normalde ayri yatar babasi gececiyken yanima aliyorum besige cikti az once rahat edemedi geldi yanimda yatiyor,o da 4 yasinda hani besik kurduk diye kendini ayri odada kotu hissetmesin ,dislanmis gibi gel yat dedim ,bu sefer dogunca kardesimle yatariz demeye basladiOhhh ohhh masallah baslamissin sende yavastan cok da iyi yapiyosun.. eglenceli kisim baslasin simdiminnak kiyafetleri yerlestirme koyma off cook guzell olacak insallah hersey..
Ayyy kuzumm insallah ne kadar guzelll konusuyorsun.. insallah rahat rahat dolasican zamanlarina da rahatca geleceksinKuzum bu evham beni de yıpratıyor ama enfeksiyondan kurtulup evladım şu riskli haftaları atlatsın hayırlısıyla da, doktorum hemşiresine de serklaj yapmış 34. Haftadan sonra kendi haline bırakmış gez toz demiş☺ Benim de bunları duymak için yaklaşık 8 haftam var hayırlısyla, sonra gidip minik kızıma ciciler alcam bir de kahvaltıya gitcem eşimle
Yaa kiyamam benn o da abla olacak ama oda minnak yaa annesiins cnm,ablasi besige goz dikmisti bugun hep onda oynadi normalde ayri yatar babasi gececiyken yanima aliyorum besige cikti az once rahat edemedi geldi yanimda yatiyor,o da 4 yasinda hani besik kurduk diye kendini ayri odada kotu hissetmesin ,dislanmis gibi gel yat dedim ,bu sefer dogunca kardesimle yatariz demeye basladizaten rahat edemedi geldi yanina
sagol cnm sorma 4 yasinda ama minyon daha onun sevilme tipi gitmedi ki kuzumun bıcır bıcır cok da sevecen her gun kardesiyle aşkım iyice büyüdün ya der gobegimi acar öper,cok iyi niyetli sevecen bi kizim varYaa kiyamam benn o da abla olacak ama oda minnak yaa annesiya minnak abla daha minnak bebe Allah Allah yuvanla sana cook cook mutluluklar.. bir omurr daim olsun insallah
Ben gireyim araya o zaman vendede tipki sen gibi cikti kultur ver dedi doktorum( sagiik ocagi) rutin veriyordum doktorum cok ilgili gorunce bide icimiz rahat olsun kultur ver dedi.. sonra kultur verince kulturde herhangi ureme yoktu.. bide progestan felan kullaniyoz devamli da temiz tutsakda orda petri kabini temiz tutmak vermekde onemli.. neyse kulturude devlettee gittim verdim.. yok once yapmadan gizelce yikayip silecen sonra cisini yap sonra getir felan deyince.. kulturdede normal cikinca doktorum manurol yeterli dedi bana bosuna ilac icme dedi..Kültür temiz çıkınca biraz rahat hissettim aslında. Şimdi gitsem ayın 17 sinde şeker için bida gitçem özel muayenehane olunca maddi olarak gitmemiştim. En iyisi daha uygun olan özele gidip sorayım baritşk ederim
Ya masallah ne diyeyim ki icim aktı, eridi oyle dedinki annesi masallahhh tekrar cekeyim.. Allah hep hayirli evlatlar versin bizlere insallahsagol cnm sorma 4 yasinda ama minyon daha onun sevilme tipi gitmedi ki kuzumun bıcır bıcır cok da sevecen her gun kardesiyle aşkım iyice büyüdün ya der gobegimi acar öper,cok iyi niyetli sevecen bi kizim var
amin ins cnm ,cok sagol iyi dileklerin icinYa masallah ne diyeyim ki icim aktı, eridi oyle dedinki annesi masallahhh tekrar cekeyim.. Allah hep hayirli evlatlar versin bizlere insallah
Ozelde olacak esimle riske atmayalim dedik.. devletten daha iyimi sartlari bilemiyoruz ama sanki oarayi verince daha iyi herseyleri olacak diye icimizi rahatlatiyiruz belkide bilemiyorum ama cok emek verdik bu bebekler icin.. o kadar zor zamanlar yasadimkiSimdi hic biseyi riske atamam.. yani ama dedigin cooook mantikli herbi doktoru kendi icinde degerlendirme yapmak lazim... biri amniyon sivisi az dedi sinira yakin dedi bol su ic dedi on gun sonra gel dedi.. e on gun olacak gidince yine suyun az deyio kan sulandiriciya basla dersen o zaman ipler kopabilir.. cunku baslangicta kan sulandirici igneler kullaniyordum ve 7. Haftamda kanama olunca ozeldeki doktorum igneyi kesti.. vallahi iste o zaman bakicaz.. ya bide su var kan sulandirici kullanirsam erken dogum riskim var Allah korusun bebekler erken gelmek isterlerse bu seferde kanamayi durdurmak sikinti olacak.. ben bunu doktorumla guzelce konusmam lazim olacak.. bakalim gorelim
Magnezyum kullanmıyorum.Cumaya kadar giderim doktora bakalım ne diyecek.Multivitamin kullanıyordum iki haftadır içmiyorum.Çok iştahımı açıyor.Demir hapı verdi doktor onu da içemiyorum dokunuyor.Doktor bayağı bir söylenecek bana.Bu şikayetler bir aydır var vitaminle alakası yok.Aynen yaa dedigin gibi gündüz cok yürüdüysem akşam mahvoluyorum benımde 2. Hamileliğim ilkinde banada olmuyodu böyle hele bu haftalarda.. cumaya randevu aldım eşim götürebilrse cuma gidicem sen benden önce gidersen banada yaz olur mu merak edıyorum doktor ne diycek.. magnezyum kullanıyormusun
Bu gittigimde eger igne derse konuscam derinlemesine..Tabiki cok haklisin canim evham yapmaktada herseyi dusunmekte de sonucta o kaadr zamandir bekliyosun ya hic beklemsen bile canin somucta nasil dusunmezsin iyiligini.. insallah istedigin gibi cok guzel dogumlarinin gecr evet takip olaraak iyi uygulama olarak birbirini tutmazsa sikinti iste bu doktora bahsetmis miydin kanaman yuzunden biraktiginizi belki onu soyleyince baska bi yontem uygular ins bisey cikmaz canim
Arkadaşım yeni doğum yaptı hiç karnı büyümedi ufacık 5 aylık gibi falan görünüyordu. Ben maşallah göbek kalça baya büyüdümKizlar dolap, oda vs. islerim var girip okuyamadim. Belim koptu ama.. neyseki yarin bitiyor. Tasinsam ev daha toplu olurdu
Bugun bir ara babymalle ugradim. Gogus pompalarinda indirim vardi medela, ameda arasindaki farklari sordum ama oradaki gorevli krafti onerdi. Hic duymamistim. Fiyatida cok makul. Bayagi ovdu.
Aksam kizimi kukuli muzikaline goturdum donerken ust komsumu gordum 8 aylik olmus amaaaaaaaa buradaa en kucuk dedigimiz paylastigimiz gobekler kadar bile cikmamis gobegi o nasil oluyor yaaaa gercekten anlamadim. Tamam uzun boylu yabanci uyruklu falan ama hic mii gobek olmaz 8 ayliksin sen yaa masallah dedim ama cok sasirdim. Soyle minicik bir cikinti ve yaygin ama oyle geniste degil
Demir hapı verdi doktor bana gün içinde süt içme yatmadan bir bardak iç dedi.Çayı da yasskladı yoksa ilaç işe yaramazmış.Tamam canim dikkate alacam.. yogurt coook faydali zaten amma sutu daha cok seviom ne yalan soylim kandiriom kendimi bal dokuyom ne bilim nesguik koyuyom artik yogurtuda daha bol yiyecem.. insallah
Valla doktora gitmeden o zaman kan degerlerini bi olc kagitla gitte doktorda he tamam icmene gerek yok yada var desin.. senide bosuna zorlamamis olur doktorun eger bi eksikliginde cikarsa o zamanda kan ilacini degistirir sana daha az sikinti cikarani vardir belki.. benim istahimi acmadi muktivitamin normalde hayvan gibi yerdim yaniMagnezyum kullanmıyorum.Cumaya kadar giderim doktora bakalım ne diyecek.Multivitamin kullanıyordum iki haftadır içmiyorum.Çok iştahımı açıyor.Demir hapı verdi doktor onu da içemiyorum dokunuyor.Doktor bayağı bir söylenecek bana.Bu şikayetler bir aydır var vitaminle alakası yok.
İnşallah canım benim, hepimiz çok güzel sağlıklı doğumlar geçirip, güzel güzel kuzularımızı büyütürken de birbirimizden fikir alalım böyle, iyi ki varsınızAyyy kuzumm insallah ne kadar guzelll konusuyorsun.. insallah rahat rahat dolasican zamanlarina da rahatca geleceksin
İnsallahhh o gunleride hep beraber mutlulukla geciririz de telasimiz bebeklerimizle ilgilenmek olurİnşallah canım benim, hepimiz çok güzel sağlıklı doğumlar geçirip, güzel güzel kuzularımızı büyütürken de birbirimizden fikir alalım böyle, iyi ki varsınız ❤❤❤❤
Bende hep var kansızlık sorunu.En son 10lardaydı değerim düşük yani.D ve B12 de düşük geldi.Kan iğnesi verin dicem.İlk çocuğumda dokuz ay progestan kullandım benim de iştahım yoktu.12 kilo almıştım toplam.Hiç aklıma gelmemişti progestanın iştah keseceği.Ama vitamin hiç kullanmamıştım.Valla doktora gitmeden o zaman kan degerlerini bi olc kagitla gitte doktorda he tamam icmene gerek yok yada var desin.. senide bosuna zorlamamis olur doktorun eger bi eksikliginde cikarsa o zamanda kan ilacini degistirir sana daha az sikinti cikarani vardir belki.. benim istahimi acmadi muktivitamin normalde hayvan gibi yerdim yaniama ben istahimi kesen seyin progestan oldugu kanaatindeyim... artik bide bol bol sebze , yesil yaprakli ve lifli seyler ye demir icemiyorsan..
Kuzum insallah cok cok iyi atlatirsin.. benimde normaldede kansizlik vardir ama ilaci icince tam sinirdada olsa bu kadarina sukur diyorum..Bende hep var kansızlık sorunu.En son 10lardaydı değerim düşük yani.D ve B12 de düşük geldi.Kan iğnesi verin dicem.İlk çocuğumda dokuz ay progestan kullandım benim de iştahım yoktu.12 kilo almıştım toplam.Hiç aklıma gelmemişti progestanın iştah keseceği.Ama vitamin hiç kullanmamıştım.
Magnezyum iyi gelebilir ben kullanıyorum gerçi ama.. multvitamin içmiyorum suan bende bıraktımMagnezyum kullanmıyorum.Cumaya kadar giderim doktora bakalım ne diyecek.Multivitamin kullanıyordum iki haftadır içmiyorum.Çok iştahımı açıyor.Demir hapı verdi doktor onu da içemiyorum dokunuyor.Doktor bayağı bir söylenecek bana.Bu şikayetler bir aydır var vitaminle alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?