2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy kuzum benimm ne kadarr guzell beslenmene dikkat ediyorsun.. ne diyeti yapiyorsun ogunler neler oluyor?? Aman dikkat edelim.. Masallah diyelim ayni istikrarla devamm
Canım 3 ara 3 ana öğün yiyorum karbonhidrat yok yani pirinç makarna patates un ekmek hamur işi yok sebze ve protein meyve süt yoğurt ara öğünleri atlamadan

Evet idrar kültürü= normal değer yazıyor ankara göğüs eğitim araştırma hastanesi sonucu haftaiçi gidicem dr.a. Artık duruma göre ne derse başlayım hemen.
Anladım canım da geçen ay bende sağlık ocağında epitel çok yüksek çıktı. Başka yerde araştırma hastanesinde verdim epitel yok ama bi değer yüksek çıktı. Bi özele verdim orda hiçbişi çıkmadı kültür de normaldi. Bu üç idrar 3 gün ardarda verdim. O yüzden şimdi idrar sonucuma da güvenmiyorum aslında. Kendi hocama sordum yanma vs var mı dedi yok dedim. O zaman boşver dedi. Şimdi de yanma yok
Salı gidip bide özelde vereyim de ona göre ne derse hoca tedavime başlayayım.

Yaaaa sonunda bende hasta olduum Burnum tıkalı nasıl uyicam bu gece bilmiyorum
İki gece hiç uyuyamamış biri olarak tecrübemi paylaşıyım senle. Gece ağız kuruluğu ve boğulma hissi nefes yetmezliğiyle uyuyamadım
Sonra tuzu bol kattığım tuzlu su karışımını keşfettim ama tuzu biraz fazla koydum. İçine çek iyice tıkanıkken çok zor ama bi başarsan nasıl akmaya başlıyor sonra. 1-2 saatte bir yaparak az da olsa açmayı başardım. 3. Güne rahat nefes almaya başladım. Kbb gittim oda aynı şeyi önerdi hatta bebeğe aldığım o aletle yıkama yap dedi de onu yapamadım. Tuzlu suyu çekinde ağzın burnun yanacak başka da bşrşey fayda etmedi bana. Bundan sonra da tencerede su ısıtıp burnumdan çekiyordum buharını. İnan 1-2 saat rahat edersin

Tuzlu su- sıcak su buharı

Ayyy bende hic anlamiyorum bu insanlari bebekleri nerelerine kacmis acaba ☺☺☺ 8 aylik olupta masallah ne diyelim
Allah saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Amin kuzumda boylesinide ilk defa gordum tabii masallah diyeyimde birsey olmasin sonra

Arkadaşım yeni doğum yaptı hiç karnı büyümedi ufacık 5 aylık gibi falan görünüyordu. Ben maşallah göbek kalça baya büyüdüm

Ooo al bendende o kadar popoyu besliyorum sanki gobek popo tam 9 aylik gibiyim

Gunaydin. İki gundur bebegin hareketleri zayifti. Aksamdan beride tuhaf hareketler var yine zayif sekilde. Ustlerde hic hissedemiyorum. Acaba karın hizasında yan mi duruyor. Nasil bir pozisyonda cok merak ettim.
Birde akşam kotu birsey okudum. Ondan cok etkilendim :'( göbeğime bakiyorum aşağı inmiş gibi geliyor. 2.30da yattim tam 4 kez kizima uyandim hâla uyutmaya calisiyorum. Sinirlerim cok bozuk, cok yorgun hissediyorum. Bu hastaliklar vs beni cok fazla yıprattı eminimki bebekte hep stres yasadi benle. Birde onu dusunup ona uzuluyorum, dogdugunda kimbilir nasil stresle dogacak yavru diye :'(
Havalar sogumamis olsa kizimi alip memlekete gitmek isterdim. Cok dusundum ama hem yalnız hem cocukla gitmek hemde havalar soğudu cesaret edemiyorum da. Sıkışıp kalmış gibi hissediyorum...

Bir ara ben de senin gibiydim.Hiçbirşeyden memnun olmuyor,nette bebekle ilgili olabilecek kötü şeyleri okuyup ailemin de burnundan getiriyordum.Sürekli yalnız kalıp ağlamak istiyordum.İlk zamanlar kanamam oluyordu doktor yat diyordu çok bunalmıştım.Şimdi iyiyim hergün kendime bir sebep bulup dışarı çıkıyorum.Çıkamazsam arkadaşlarımı çağırıyorum.Kafamı meşgul edecek şeyler bulmaya çalışıyorum.Aklıma kötü birşey gelirse hemen hayır bebeğim sağlıklı deyip onu kucağımda hayal ediyorum.Benim annem babam yanımda mesela yalnız kalmamaya çalışıyorum.İnan çoğu kişi hamilelikte bunları yaşıyor.Ben ilk hamileliğimde hep mutluydum hiç sıkıntım yoktu.Bu sefer resmen manik depresif geçiyor.Kahkaha atarken birden ağlamaya başlıyorum.Hele son zamanlar bebek hazırlıkları derken daha çabuk geçecek.Hep güzel şeyler düşün hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…