Çok sağol canım bnmKuzum çok geçmiş olsunBağışıklığımız daha zayıf bu çok normal. E havalar da soğudu baya. Dikkat etmek lazım.
TAmm canım denicem çok sağol canım bnmİki gece hiç uyuyamamış biri olarak tecrübemi paylaşıyım senle. Gece ağız kuruluğu ve boğulma hissi nefes yetmezliğiyle uyuyamadım
Sonra tuzu bol kattığım tuzlu su karışımını keşfettim ama tuzu biraz fazla koydum. İçine çek iyice tıkanıkken çok zor ama bi başarsan nasıl akmaya başlıyor sonra. 1-2 saatte bir yaparak az da olsa açmayı başardım. 3. Güne rahat nefes almaya başladım. Kbb gittim oda aynı şeyi önerdi hatta bebeğe aldığım o aletle yıkama yap dedi de onu yapamadım. Tuzlu suyu çekinde ağzın burnun yanacak başka da bşrşey fayda etmedi bana. Bundan sonra da tencerede su ısıtıp burnumdan çekiyordum buharını. İnan 1-2 saat rahat edersin
Tuzlu su- sıcak su buharı
Ah cnm umarim bu psikolojiyi cabuk atlatorsinda kendino cok yipratmazsin o sıkısip kalma hissini cok iyi bilirim.Gunaydin. İki gundur bebegin hareketleri zayifti. Aksamdan beride tuhaf hareketler var yine zayif sekilde. Ustlerde hic hissedemiyorum. Acaba karın hizasında yan mi duruyor. Nasil bir pozisyonda cok merak ettim.
Birde akşam kotu birsey okudum. Ondan cok etkilendim :'( göbeğime bakiyorum aşağı inmiş gibi geliyor. 2.30da yattim tam 4 kez kizima uyandim hâla uyutmaya calisiyorum. Sinirlerim cok bozuk, cok yorgun hissediyorum. Bu hastaliklar vs beni cok fazla yıprattı eminimki bebekte hep stres yasadi benle. Birde onu dusunup ona uzuluyorum, dogdugunda kimbilir nasil stresle dogacak yavru diye :'(
Havalar sogumamis olsa kizimi alip memlekete gitmek isterdim. Cok dusundum ama hem yalnız hem cocukla gitmek hemde havalar soğudu cesaret edemiyorum da. Sıkışıp kalmış gibi hissediyorum...
Yaaa amann dikkat et kuzu ya hem kendine hem bebeneBen az önce tatlı yedim önce havuç ama kanmadım ne yazık kiİyi geceler
Aaa kandilmi benim o gun 39+5 olucak o zamana kadar normal icin beklicem gelmezse o gun sezeryan dusunuyordum kamdile denk gelmeside iyi oldu :)Bu arada 40 haftaya şafak 100 kalmis benim. Tabi sezeryan olacağım için çoktan 100den düşmüş oluyorum. 27 şubatta 38+4 olcam, kandilmiş o günmü doğursam acaba :) tabi bebegim bekler inşallah
Normalde et severdim de hamilelikte yiyemiyorum.Hep hamur işi ve tatlı istiyor canım.Kızımda toplam 12 kilo almıştım da şimdiden 7 kilo aldım.Vitamini kestim iştah kapattı biraz bakalım doktorumdan iyi laf yicem kesin iki ayda beş kilo aldım vallaYaaa amann dikkat et kuzu ya hem kendine hem bebene☺ Simdi yeni okudum.. sik sik ye hem acikmazsin hem et tavuk protein tarzi beslenirsen acikmazsinda kolayina ne bilim Allah yardimcimiz olsun.. zor valla konusmak kolayda..
Bende hareketleri biraz daha güçsüz hissediyorum önceye göre ama yine de orda olduğunu hatırlatıyor bana bende de çok duygusallık var ağlamak istiyorum gereksiz konuşmaları kafaya takıyorum geçen misafirim vardı göbeğin aşağıda falan dedi doktor da plesanta biraz aşağı da demişti zaten bilmiyorum Allah ne yazdıysa onu görücez çok dua ediyorum evlatla imtihan etmesin rabbim gerisi hal olurGunaydin. İki gundur bebegin hareketleri zayifti. Aksamdan beride tuhaf hareketler var yine zayif sekilde. Ustlerde hic hissedemiyorum. Acaba karın hizasında yan mi duruyor. Nasil bir pozisyonda cok merak ettim.
Birde akşam kotu birsey okudum. Ondan cok etkilendim :'( göbeğime bakiyorum aşağı inmiş gibi geliyor. 2.30da yattim tam 4 kez kizima uyandim hâla uyutmaya calisiyorum. Sinirlerim cok bozuk, cok yorgun hissediyorum. Bu hastaliklar vs beni cok fazla yıprattı eminimki bebekte hep stres yasadi benle. Birde onu dusunup ona uzuluyorum, dogdugunda kimbilir nasil stresle dogacak yavru diye :'(
Havalar sogumamis olsa kizimi alip memlekete gitmek isterdim. Cok dusundum ama hem yalnız hem cocukla gitmek hemde havalar soğudu cesaret edemiyorum da. Sıkışıp kalmış gibi hissediyorum...
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.ben arkadaşını merak ettim nasıl oldular.birde daha önceden herhngi bi sıkıntısı varmıydı.bende endişelendm@aijoo çok geçmiş olsun güzel anne. Bende yeni hastalıktan çıktım da diyemem çıkmaya çalışıyorum
Bugünler de geçecek inşallah
Muthis bulusBu arada 40 haftaya şafak 100 kalmis benim. Tabi sezeryan olacağım için çoktan 100den düşmüş oluyorum. 27 şubatta 38+4 olcam, kandilmiş o günmü doğursam acaba :) tabi bebegim bekler inşallah
Muthis bulusbende bakcam simdi dini takvimdeki kandillere fln. Insallah gonlune gore bebek bekler de kandil gunu dogar.
Cektigin stresler, hastaliklar son bulur hanende, sana bolca huzur ve saglik getirir
Iğne olayını ne yaptınız acaba? Doktor yazdığında da belli bir miktar ücret alınıyormuş. Siz verdiniz mi?Igneyi siz görürseniz yaparlar ama iğne yi eczane den almak 400 küsur tl yarın eczacılar odasına gideceğiz bakalım
Arkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun.ben arkadaşını merak ettim nasıl oldular.birde daha önceden herhngi bi sıkıntısı varmıydı.bende endişelendm
Hakkinda hayirlisi canim, 500 gr i gectigi zaman yasama sansi baya yukseliyor diye okumuştum, gecenlerde premature haftasi sebebiyle cok fazla yaziya denk geldim bu konuda. Belki hastanede uzun yatar ama yasama sansi yuksek 700 gramla. En kisa surede yavrusuna kavusur inşallah.Arkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Burda böyle şeyleri konuşmayı da sevmiyorum. Böyle oldu diye herkese olacak da değil ama bende etkilendim tabiki. Allahım sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım.Arkadaşında en yakın zamanda kucağına almak nasip olsun dediğin gibi nice mucizeler var.inşallah bu da öyle olur.Arkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Burda böyle şeyleri konuşmayı da sevmiyorum. Böyle oldu diye herkese olacak da değil ama bende etkilendim tabiki. Allahım sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Morali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olurHakkinda hayirlisi canim, 500 gr i gectigi zaman yasama sansi baya yukseliyor diye okumuştum, gecenlerde premature haftasi sebebiyle cok fazla yaziya denk geldim bu konuda. Belki hastanede uzun yatar ama yasama sansi yuksek 700 gramla. En kisa surede yavrusuna kavusur inşallah.
Canım benım allah ne derse o olur Rabbim annesine babasına bagışlsınArkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Kuzenimin arkdasıda dogum yaptiginda bebek okadarlıktı şimdi 2 yasında şükür inşallah oda saglıkla büyür Allah annesine babasına bagışlasın yavruyu.. etkilenmemek elde degil tabiMorali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur
allah yardimcisi olsun en kisa surede kucagina almayi nasip etsinMorali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?