2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Morali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur
Bide ciger geliştirici ignenin faydası olduguna cok inanıyorum bizzat gözlerimle gördüm 34 haftalık dogup kuvezde kalmadı bebek. Eminim o bebişede artıları olmuştur

Allah yardımcısı olsun çok zor.Kızımdan önce bir dış gebelik,bir düşük yaşadım.Daha ilk haftalarda olmasına rağmen zor toparlandım.Çok şükür sonra kızımda sorun yaşamadım.Şimdi oğlumda ilk zamanlar düşük tehlikesi vardı.Sürekli kendimi dinlemekten birşeylere kafayı takmaktan mahvoldum.25 haftalık şimdi daha iki haftadır kaptırdım kendimi anneliğe.Sonra birşey olur diye içimden geldiği gibi davranamadım.Eşim hadi eşyalarını alslım diyor ben hala son iki ay hallederiz diyorum.Bir tek küçük halası takım aldı ilk sonra da ben bir tane zıbın takımı aldım sadece.Kızımda hiç böyle olmamıştım insan bilinçlendikçe daha paranoyak oluyor herhalde.İnşallah hepimiz zamanında sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım Mevlam korktuklarına uğratmasın. Sağ salim yavrusunu kucağına alsın inşallah annesi..

Kuzum bir arkadaşımda rahim Agzi yetmezliği var. İlk çocuğu 8. Ayda doğmuştu. İkinci de 5 aylık tutamadılar doğdu maalesef yaşamadı. 3.. çocuğu ise erken doğdu 740 gr diye hatırlıyorum ama ayını hatırlamıyorum. Hastanede 940 gr olana kadar kaldı yaklaşık 40 günlüktü taburcu olduğunda. Kumanda bebekten büyüktü düşünün yani. Çok şükür 13 yasına girdi kızı :) yiyecek ekmeği varsa rabbim ona ömrünü ailesine de sabrını veriyor. Ben hatta kumandayla fotoyu gördüğümde “sen ana olmuşsun biz daha olamayız” demiştim

Muthis bulus bende bakcam simdi dini takvimdeki kandillere fln. Insallah gonlune gore bebek bekler de kandil gunu dogar.
Cektigin stresler, hastaliklar son bulur hanende, sana bolca huzur ve saglik getirir
Yaaa duan gozlerimi doldurdu gercekten Allah razi olsun. İnsallah yeni bir nefes olsun bize. Esim pek sicak bakmadi. Tabi benim tarih belirlememden kaynakli oldu. Ama ben zaman ilerlesin doktorumla konusmayi dusunuyorum

Amim canim insallah. Simdi biraz daga iyiyim. Bebegimde uzulme anne burdayim dedi daha guzel hareketler hissettim. Sabah beri temizlik yaptık simdi biraz atistirip uzancam bakalim neler yapacak. Ama yinede asagida hareketler. Normalde benim cok erken yukari cikmisti. Muhtemelen yan duruyor ya

Ben zaten depresifim birde anksiyete hastasiyim. Kizimdaki gebeligim asiri evhamli gecti doktordan cikmazdim. Sabah erkenden gider doktoru beklerdik. 9 ay aralikli lekelenmelerim kanamalarim oldu..
Bunda baslarda iyiydim. Kanama vs olmadi sukur. Ama eylulde kizim havale gecirdi ve sonra surekli hastalandi. Su 3 aydir hayattan hic bisey anlamadim, disari ciksam bile mutlu olamiyorum hoş zaten cikamiyorum. Nefes alamiyorum iste anlatamiyorum ya

Rabbim yardimcisi olsun insallah sagsaglim buyusunde evine gelsin minik :'(

Allah yardimcin olsun cnm birileri destek olmak istediginde annen olur kayinvalisen olur hic yok deme kendini fazla yorma destek olsunlar gelsinler yoksa bi bakmissin psikolojin bozulmus ,baska strese bagli hastaliklarin olur Allah gostermesin bende hep aman ben yaparim ben ederim kimse laf etmesin bsy demesin derim ama aslindz kendimize ediyoruz evlendik diye evlatliktan cikmadik ya bizimde cocuklarimiz zorda kalsa bunalsa yardim etmeyecek miyiz bazen oyle dusunmek gerek bunz alistirsak kendimizi iyi olacak

Dogru dusunuyorsun aslinda. En ufak telefonda cocougumun yardima ihtiyaci oldugunu dusunsem, kus olup ucar giderim yani.
Ama insan cekiniyor da iste

Kızlar benim bebiş ta aşağıda kasıklarımda hareket ediyor dün geceden beri. Sizinde öyle mi en aşağıda sanki. Korktum açıkçası. Bu haftalarda olup kasıklarda tekme hissedeniniz var mı

Morali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur
Çok geçmiş olsun canım mucizelere inanırım ben Allah ol derse olur canı veren o nede olsa Şafi adıyla şifasını versin rabbim

Kızlar benim bebiş ta aşağıda kasıklarımda hareket ediyor dün geceden beri. Sizinde öyle mi en aşağıda sanki. Korktum açıkçası. Bu haftalarda olup kasıklarda tekme hissedeniniz var mı
Benim de öyle oluyor bazen.İlk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı.Bir de geçen nereye vurduysa idrar keseme herhalde birden kendimi çok sıkışmış hissettim.Gittim tuvalete yok birşey.Bana da erken gibi geliyor bunlar gidince doktora sorucam.

Annem bu sene surekli hasta. İki kardesim babam var evde. Daha oncede demistim burda. Gelse de işime pek sokulmaz. El isini yapar oturur. Kizimla bile pek oynamaz. Mesela dun akşam onlardaydik hic oynatmadi kızımı. Hep babam ya da kardeslerim ilgilenir.
Kaynanam da aşırı ilgilenip karismaya basliyor kendinde hak goruyor herhalde. İste en son gecen hafta kizim atesliyken bizde kaldi cinnet getircektim. En sonunda onu dinledim ates düşsün diye fitil attim, kizimda zaten catlak vardı simdi tuvaletini tutuyor yapmıyor cocuk.kendime cok kiziyorum. En iyisi evi birsey gotursede kimseye minnet etmemek. Hep dua ediyorum dogumdan sonrada insallah kimseye muhtsc olmayayimda hemen ayaklanayim

Coook biliyor herkes... amin aminnn sen dinlenceksin bol bol olesenta asagida ise islerin birak yarim kalsin ... yavrundan onemli hicbisey yok bu surecte.. herkes konusur bilir anlatir.. dogruyuda soyluyorlardir bak kendilerine gore ama kirilirmi kafasina takar mi dusunen insan lazim bize Oyle boyke gececek bu vakitler kuzum ama dinlenmeyi ihmal etme...

Doktorum perşembe günü kontrolümde bebeğin duruşundan dolayı hareketlerini çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi. Belki sizin bebişin duruşu da o şekildedir.

Yarin kontrol var kizlar, bakalim bizim zibidi bi ayda kac gram almis
Sabah 9da cagirdi seker yuklemesini de yapacak, inşallah bisey cikmaz da yedigime ictigime stres olmam su son aylarda. Kizimda yoktu bakalim bunda da beklemiyorum.
Bugun kv gitti, 2 hafta sonra da biz istanbula gidecegiz. Evde biri olmasi iyi oldu bana da, simdiden cok agirlasmis hissediyorum, hic bisey yapasim yok.

Benim surekli yer degistiriyor, gecen sabah kahvaltida idrar kesemi tekmeledi baya bi, cok canimi yakti. Zaten bebeler baya uzadi artik, tekmeyi aşağıda hissediyorsan muhtemelen kafasi yukarıdadir, endise edecek bisey yok. Ilkinde yeri dardi cok yer degistiremiyordu da, ikinci cocuk olunca balik gibi donuyor iceride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…