- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Bide ciger geliştirici ignenin faydası olduguna cok inanıyorum bizzat gözlerimle gördüm 34 haftalık dogup kuvezde kalmadı bebek. Eminim o bebişede artıları olmuşturMorali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur
Canım Mevlam korktuklarına uğratmasın. Sağ salim yavrusunu kucağına alsın inşallah annesi..Arkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Burda böyle şeyleri konuşmayı da sevmiyorum. Böyle oldu diye herkese olacak da değil ama bende etkilendim tabiki. Allahım sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Kuzum bir arkadaşımda rahim Agzi yetmezliği var. İlk çocuğu 8. Ayda doğmuştu. İkinci de 5 aylık tutamadılar doğdu maalesef yaşamadı. 3.. çocuğu ise erken doğdu 740 gr diye hatırlıyorum ama ayını hatırlamıyorum. Hastanede 940 gr olana kadar kaldı yaklaşık 40 günlüktü taburcu olduğunda. Kumanda bebekten büyüktü düşünün yani. Çok şükür 13 yasına girdi kızı :) yiyecek ekmeği varsa rabbim ona ömrünü ailesine de sabrını veriyor. Ben hatta kumandayla fotoyu gördüğümde “sen ana olmuşsun biz daha olamayız” demiştimArkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Burda böyle şeyleri konuşmayı da sevmiyorum. Böyle oldu diye herkese olacak da değil ama bende etkilendim tabiki. Allahım sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaaa duan gozlerimi doldurdu gercekten Allah razi olsun. İnsallah yeni bir nefes olsun bize. Esim pek sicak bakmadi. Tabi benim tarih belirlememden kaynakli oldu. Ama ben zaman ilerlesin doktorumla konusmayi dusunuyorumMuthis bulusbende bakcam simdi dini takvimdeki kandillere fln. Insallah gonlune gore bebek bekler de kandil gunu dogar.
Cektigin stresler, hastaliklar son bulur hanende, sana bolca huzur ve saglik getirir
Amim canim insallah. Simdi biraz daga iyiyim. Bebegimde uzulme anne burdayim dedi daha guzel hareketler hissettim. Sabah beri temizlik yaptık simdi biraz atistirip uzancam bakalim neler yapacak. Ama yinede asagida hareketler. Normalde benim cok erken yukari cikmisti. Muhtemelen yan duruyor yaBende hareketleri biraz daha güçsüz hissediyorum önceye göre ama yine de orda olduğunu hatırlatıyor bana bende de çok duygusallık var ağlamak istiyorum gereksiz konuşmaları kafaya takıyorum geçen misafirim vardı göbeğin aşağıda falan dedi doktor da plesanta biraz aşağı da demişti zaten bilmiyorum Allah ne yazdıysa onu görücez çok dua ediyorum evlatla imtihan etmesin rabbim gerisi hal olur
Evet canim hakkimizda hayirlisi olsun. O zamana kadar bir suprizle karsilasmayiz insallahAaa kandilmi benim o gun 39+5 olucak o zamana kadar normal icin beklicem gelmezse o gun sezeryan dusunuyordum kamdile denk gelmeside iyi oldu :)
Ben zaten depresifim birde anksiyete hastasiyim. Kizimdaki gebeligim asiri evhamli gecti doktordan cikmazdim. Sabah erkenden gider doktoru beklerdik. 9 ay aralikli lekelenmelerim kanamalarim oldu..Bir ara ben de senin gibiydim.Hiçbirşeyden memnun olmuyor,nette bebekle ilgili olabilecek kötü şeyleri okuyup ailemin de burnundan getiriyordum.Sürekli yalnız kalıp ağlamak istiyordum.İlk zamanlar kanamam oluyordu doktor yat diyordu çok bunalmıştım.Şimdi iyiyim hergün kendime bir sebep bulup dışarı çıkıyorum.Çıkamazsam arkadaşlarımı çağırıyorum.Kafamı meşgul edecek şeyler bulmaya çalışıyorum.Aklıma kötü birşey gelirse hemen hayır bebeğim sağlıklı deyip onu kucağımda hayal ediyorum.Benim annem babam yanımda mesela yalnız kalmamaya çalışıyorum.İnan çoğu kişi hamilelikte bunları yaşıyor.Ben ilk hamileliğimde hep mutluydum hiç sıkıntım yoktu.Bu sefer resmen manik depresif geçiyor.Kahkaha atarken birden ağlamaya başlıyorum.Hele son zamanlar bebek hazırlıkları derken daha çabuk geçecek.Hep güzel şeyler düşün hayal et
Arkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Allah yardimcin olsun cnm birileri destek olmak istediginde annen olur kayinvalisen olur hic yok deme kendini fazla yorma destek olsunlar gelsinler yoksa bi bakmissin psikolojin bozulmus ,baska strese bagli hastaliklarin olur Allah gostermesin bende hep aman ben yaparim ben ederim kimse laf etmesin bsy demesin derim ama aslindz kendimize ediyoruz evlendik diye evlatliktan cikmadik ya bizimde cocuklarimiz zorda kalsa bunalsa yardim etmeyecek miyiz bazen oyle dusunmek gerek bunz alistirsak kendimizi iyi olacakBen zaten depresifim birde anksiyete hastasiyim. Kizimdaki gebeligim asiri evhamli gecti doktordan cikmazdim. Sabah erkenden gider doktoru beklerdik. 9 ay aralikli lekelenmelerim kanamalarim oldu..
Bunda baslarda iyiydim. Kanama vs olmadi sukur. Ama eylulde kizim havale gecirdi ve sonra surekli hastalandi. Su 3 aydir hayattan hic bisey anlamadim, disari ciksam bile mutlu olamiyorum hoş zaten cikamiyorum. Nefes alamiyorum iste anlatamiyorum ya
Dogru dusunuyorsun aslinda. En ufak telefonda cocougumun yardima ihtiyaci oldugunu dusunsem, kus olup ucar giderim yani.Allah yardimcin olsun cnm birileri destek olmak istediginde annen olur kayinvalisen olur hic yok deme kendini fazla yorma destek olsunlar gelsinler yoksa bi bakmissin psikolojin bozulmus ,baska strese bagli hastaliklarin olur Allah gostermesin bende hep aman ben yaparim ben ederim kimse laf etmesin bsy demesin derim ama aslindz kendimize ediyoruz evlendik diye evlatliktan cikmadik ya bizimde cocuklarimiz zorda kalsa bunalsa yardim etmeyecek miyiz bazen oyle dusunmek gerek bunz alistirsak kendimizi iyi olacak
Çok geçmiş olsun canım mucizelere inanırım ben Allah ol derse olur canı veren o nede olsa Şafi adıyla şifasını versin rabbimMorali iyi doktorlar da olumlu konuşmuşlar. Herşeyde bir hayır vardır. Ben de yaşama şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah herşey güzel olur
Benim de öyle oluyor bazen.İlk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı.Bir de geçen nereye vurduysa idrar keseme herhalde birden kendimi çok sıkışmış hissettim.Gittim tuvalete yok birşey.Bana da erken gibi geliyor bunlar gidince doktora sorucam.Kızlar benim bebiş ta aşağıda kasıklarımda hareket ediyor dün geceden beri. Sizinde öyle mi en aşağıda sanki. Korktum açıkçası. Bu haftalarda olup kasıklarda tekme hissedeniniz var mı
Annem bu sene surekli hasta. İki kardesim babam var evde. Daha oncede demistim burda. Gelse de işime pek sokulmaz. El isini yapar oturur. Kizimla bile pek oynamaz. Mesela dun akşam onlardaydik hic oynatmadi kızımı. Hep babam ya da kardeslerim ilgilenir.Allah yardimcin olsun cnm birileri destek olmak istediginde annen olur kayinvalisen olur hic yok deme kendini fazla yorma destek olsunlar gelsinler yoksa bi bakmissin psikolojin bozulmus ,baska strese bagli hastaliklarin olur Allah gostermesin bende hep aman ben yaparim ben ederim kimse laf etmesin bsy demesin derim ama aslindz kendimize ediyoruz evlendik diye evlatliktan cikmadik ya bizimde cocuklarimiz zorda kalsa bunalsa yardim etmeyecek miyiz bazen oyle dusunmek gerek bunz alistirsak kendimizi iyi olacak
Coook biliyor herkes... amin aminnn sen dinlenceksin bol bol olesenta asagida ise islerin birak yarim kalsin ... yavrundan onemli hicbisey yok bu surecte.. herkes konusur bilir anlatir.. dogruyuda soyluyorlardir bak kendilerine gore ama kirilirmi kafasina takar mi dusunen insan lazim bizeBende hareketleri biraz daha güçsüz hissediyorum önceye göre ama yine de orda olduğunu hatırlatıyor bana bende de çok duygusallık var ağlamak istiyorum gereksiz konuşmaları kafaya takıyorum geçen misafirim vardı göbeğin aşağıda falan dedi doktor da plesanta biraz aşağı da demişti zaten bilmiyorum Allah ne yazdıysa onu görücez çok dua ediyorum evlatla imtihan etmesin rabbim gerisi hal olur
Doktorum perşembe günü kontrolümde bebeğin duruşundan dolayı hareketlerini çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi. Belki sizin bebişin duruşu da o şekildedir.Kızlar benim bebiş ta aşağıda kasıklarımda hareket ediyor dün geceden beri. Sizinde öyle mi en aşağıda sanki. Korktum açıkçası. Bu haftalarda olup kasıklarda tekme hissedeniniz var mı
Benim surekli yer degistiriyor, gecen sabah kahvaltida idrar kesemi tekmeledi baya bi, cok canimi yakti. Zaten bebeler baya uzadi artik, tekmeyi aşağıda hissediyorsan muhtemelen kafasi yukarıdadir, endise edecek bisey yok. Ilkinde yeri dardi cok yer degistiremiyordu da, ikinci cocuk olunca balik gibi donuyor iceride.Kızlar benim bebiş ta aşağıda kasıklarımda hareket ediyor dün geceden beri. Sizinde öyle mi en aşağıda sanki. Korktum açıkçası. Bu haftalarda olup kasıklarda tekme hissedeniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?