2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktorum perşembe günü kontrolümde bebeğin duruşundan dolayı hareketlerini çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi. Belki sizin bebişin duruşu da o şekildedir.
Canım sen memoriale ne kdr ücret vermiştin öğretmnler günü indiriminde bnde salı gideceğimde

Insallah en cabuk zamanda atlatirlar canim oyle zorki ama guclu olmalari lazim benim kardesimde esimde premature kardesim 6ayini doldurdugu zmaan doğmuş cok 1aykadar hastanede yattiktan sonra cikartmislar ,doktorlarda iyi konusuyorsa insallah toparlanir yavas yavs

Ayy allah yardimcin olsun canim

Bende pierre cardindendi sanirim aldim.oyle bir yarim atlet icinde ince bir sungeri var cikarilabiliyor simdi kullaniyorum cok rahat :)

Kizlar bebislerinize isim buldunuzmu ben bulamiyorum esim AFRA istiyor bende isindim zaten 3 aydir soyluyor cunku yanina isim bulabilirsem eklicem bulamazsam afraa olarak kalicak simdiden severken afra hanim afra sultan falan diyesimiz geliyor minicik bebege ama icten gelen bisey yani neyapalim. Sizce nasil AFRA ismi

Cok uzuldum hayirlsiyla iyilessin buyusun hayata tutunsun bebegi insaallah oncesinde rahim kisaligi falan cikmamisti birandami olmus acaba gecenlerde youtubede bir kadini izlemistim oglu 700 gram dogmus 29 haftalik gelismemis yasamis zorlu sureclerden gecmisler tabi ama suan sapasaglam sanirim 3-4 yaslarinda tam hatirlamiyorum ama boyle umut vericek hikayeler var insaallah saglikli bir sekilde cikarlar hastaneden. Bizlerde saglikla kaussalm evlatlarimiza insaallah

Kizlaar yorgunluktan oluyorum ama asla isler bitmiyor. Dolaplar tasindi artik bir giyinme odam yok yatak odam cok cirkin oldu Bebisin oda kuruldu kizimla oglumun odasi ayri oldu en azindan onlar icin mutluyum.
Besik aldim besige korumalik aldim kizlarr cok sevdim ama besik buyuk boy sanirim kucuk gelecek bir tane daha almam gerek bakin ekliyorum sizede fikir olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20191201-134353_Samsung Internet.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 48

Bendee yarin kontrole gidiyorumm. Benimde seker yuklemem var yarin amaaaa saat 3te 3 e kadar ac ne yapacagimi bilmiyorum hiicc

Be rahim kısalığı ne açıklık hiçbişi yoktu. 3 hafta önce detaylı ultrasona girmişti herşey iyiydi. Eyüp ekicide girmişti o da konusunda uzman. Ama nasip böyleymiş. Bebeğin durumu iyiymiş. Biraz gram da almış Ne gelirse Allahtan..

İnşallah kuzucum hepimiz hayırlısıyla zamanı gelince kucağımıza alalım minnaklarımızı

Cok cook zor Allah yardimcisi olsun insallaah dilerim bu zorlu yolculugu minik kelebek kazanir dualarim arkadasin ve bebegiyle, sonra hepimiz icin

Kizlar ya aklima takıldı, ben bu cocuga hep uzun kollu citcitli badi aldim, ustune de citciti olmayan bi kat giydiririm diye. Acaba bi de kolsuz citcitli atlet almak gerekir mi? Kizim temmuzda doğduğu icin hep tek kat giymisti, martta da hava serin olur, o yuzden karar veremedim.

Bendee yarin kontrole gidiyorumm. Benimde seker yuklemem var yarin amaaaa saat 3te 3 e kadar ac ne yapacagimi bilmiyorum hiicc
Bana 50 gram yukleme yapılacak, 1 saat öncesinde hafif bi kahvalti yap gel dedi.
3 baya gec olmus yukleme icin, dikkat et kendine, iyice sekerin dusup de halsiz kalma.

4 yaşındaki kızım çok kıskanacak sanırım. Kardeşimin her şeyi siyah olsun diyor. Geçenlerde bebek arabası geldi. Niye alıyorsunuz falan filan triplere girdi. Dün banyo kovası geldi kargodan. Kardeşini yıkamak için kullanacaz, sen küçükken senin de vardı, kırıldı. Sen duşun altında yıkanabiliyorsun falan dedim. Bir şey demedi ama gün boyunca mızmızdı. Akşam hadi banyo zamanın dedim, bir türlü gelmedi, her şeye ağladı. Meğer derdi kovaylaymış. Kova senin olsun dememizi bekliyormuş. Ondan sonra yıkayabildim ve biraz da sakinleştirebildim. Bebek doğduktan sonra ne yapacağız acaba

Istersen bir 3 lu yarim kollu citcitli al ama ilk zamanlar soguk oluyor bende ic zibinlarini kizimda mayisa kadar uzun kollu giydirmistim. Mayisin ortasindan sonra gecis yapmistim

Amin insaallah allah yardimcilari olsun dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…