Canım sen memoriale ne kdr ücret vermiştin öğretmnler günü indiriminde bnde salı gideceğimdeDoktorum perşembe günü kontrolümde bebeğin duruşundan dolayı hareketlerini çok aşağıda hissedersen endişelenme dedi. Belki sizin bebişin duruşu da o şekildedir.
Arkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Burda böyle şeyleri konuşmayı da sevmiyorum. Böyle oldu diye herkese olacak da değil ama bende etkilendim tabiki. Allahım sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy allah yardimcin olsun canimtabiki sadece burclarla ilgili degildir ama tutturmalari inatlari var benim gorduklerimde meselaa bugun teyzem ilk defa otobusle bana geldi ben yeni tasindim buraya cikalim yola dedim karsilayip alalim aldim kizimi ciktik 1 dk bile yurumedik ki teyzem karsida gorundu benimde alt yol yokus tutturdu beni kucagina al diye ben kucagima alamiyorum artik eskisi gibi 18 kilo sipa. Teyzem diyor ben alayim kizim. Yook illa annem alacak biraz aldim yokustan cikamadim biraktim. Kiyamet koptu yolun ortasinda giris katlardan 2 farkli daire cama cikti ben tamam seni birakip gidiyorum dedim biraz ilerledim yokkk aslaa yurumuyor. En sonunda babani ariyorum kucak istedigini soylicem dedim babasi kizim kardesin var annenin kucagina cikma annen oturunca seni kucaklar diyor hep babani aricam deyince korkudan o da zorla tipis tipis geldi ama unutmadi bu sefer evde en ufak bahaneyle kucak kucak diye tutturdu
Bende pierre cardindendi sanirim aldim.oyle bir yarim atlet icinde ince bir sungeri var cikarilabiliyor simdi kullaniyorum cok rahat :)Lcwde emzirme sütyeni değil de göğüs kısmında sünger olan atletler var.Ben şimdi bile kullanıyorum çok rahat.Sütyen varmış gibi duruyor hem de arkada sıkacak kopça yok.İlk çocuğum ne kadar uğraşsam da emmedi.Şimdiki de emmezse diye bir tane dursun diye alıcam hamile atleti.
Cok uzuldum hayirlsiyla iyilessin buyusun hayata tutunsun bebegi insaallah oncesinde rahim kisaligi falan cikmamisti birandami olmus acabaArkadaşımın dün akşam kanaması da iyice başlamış açıklık 2 cm’i geçmiş acil sezeryana almışlar. Bebek küvezdeymiş durumu stabil demişler 700 gr civarı imiş. 3-5 güne şekillenir herşey demişler. 3 hafta önce detaylıya girmişti bir sorun yoktu. Hafif kanama ile başlamış. Daha önce vajinal ameliyatları var onlar tetikleyebiliyormuş bir de tüp bebek oda bir risk. Öyle yani dua edin hayırlısıyla evladını kucağına alsınNette onun haftasında doğum yapanlar var. Hayırlısı böyleymiş onun için
Burda böyle şeyleri konuşmayı da sevmiyorum. Böyle oldu diye herkese olacak da değil ama bende etkilendim tabiki. Allahım sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Yunus bey kampanyaya dahil deyip 15 lira aldılar. Doktordan doktora değişebilir. Aralığın 12 sine tekrar randevu aldımCanım sen memoriale ne kdr ücret vermiştin öğretmnler günü indiriminde bnde salı gideceğimde
Yarin kontrol var kizlar, bakalim bizim zibidi bi ayda kac gram almis
Sabah 9da cagirdi seker yuklemesini de yapacak, inşallah bisey cikmaz da yedigime ictigime stres olmam su son aylarda. Kizimda yoktu bakalim bunda da beklemiyorum.
Bugun kv gitti, 2 hafta sonra da biz istanbula gidecegiz. Evde biri olmasi iyi oldu bana da, simdiden cok agirlasmis hissediyorum, hic bisey yapasim yok.
Be rahim kısalığı ne açıklık hiçbişi yoktu. 3 hafta önce detaylı ultrasona girmişti herşey iyiydi. Eyüp ekicide girmişti o da konusunda uzman. Ama nasip böyleymiş. Bebeğin durumu iyiymiş. Biraz gram da almışCok uzuldum hayirlsiyla iyilessin buyusun hayata tutunsun bebegi insaallah oncesinde rahim kisaligi falan cikmamisti birandami olmus acabagecenlerde youtubede bir kadini izlemistim oglu 700 gram dogmus 29 haftalik gelismemis yasamis zorlu sureclerden gecmisler tabi ama suan sapasaglam sanirim 3-4 yaslarinda tam hatirlamiyorum ama boyle umut vericek hikayeler var insaallah saglikli bir sekilde cikarlar hastaneden. Bizlerde saglikla kaussalm evlatlarimiza insaallah
Be rahim kısalığı ne açıklık hiçbişi yoktu. 3 hafta önce detaylı ultrasona girmişti herşey iyiydi. Eyüp ekicide girmişti o da konusunda uzman. Ama nasip böyleymiş. Bebeğin durumu iyiymiş. Biraz gram da almışNe gelirse Allahtan..
İnşallah kuzucum hepimiz hayırlısıyla zamanı gelince kucağımıza alalım minnaklarımızı
Bana 50 gram yukleme yapılacak, 1 saat öncesinde hafif bi kahvalti yap gel dedi.Bendee yarin kontrole gidiyorumm. Benimde seker yuklemem var yarin amaaaa saat 3te 3 e kadar ac ne yapacagimi bilmiyorum hiicc
Kizlar ya aklima takıldı, ben bu cocuga hep uzun kollu citcitli badi aldim, ustune de citciti olmayan bi kat giydiririm diye. Acaba bi de kolsuz citcitli atlet almak gerekir mi? Kizim temmuzda doğduğu icin hep tek kat giymisti, martta da hava serin olur, o yuzden karar veremedim.
Bebek 3.300 doğduMaşallah Allah bağışlasınBebisin kilosu nasıldı peki?
Canım çok hoş olmuş beşiğinde güle güle kullanTeyzoslar odamiz simdilik boyle oldu hali perde duvarlar avize daha coook is var
Amin insaallah allah yardimcilari olsun dua edicemBe rahim kısalığı ne açıklık hiçbişi yoktu. 3 hafta önce detaylı ultrasona girmişti herşey iyiydi. Eyüp ekicide girmişti o da konusunda uzman. Ama nasip böyleymiş. Bebeğin durumu iyiymiş. Biraz gram da almışNe gelirse Allahtan..
İnşallah kuzucum hepimiz hayırlısıyla zamanı gelince kucağımıza alalım minnaklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?