ya bazen diyorum ya da dusardan mioyle gozukuyor bilmiyorum milletin ne guzel anlayisli anasi falan var benim annem de oyledir hic arayip sormaz kizimla oynamaz dogru durust kaynanam iyidir o da kalp ameliyatli iki kez oldu hali yok kadinin yani millette ne fedakar cefakar analar var bi bizde mi var diye ne bileyimAnnem bu sene surekli hasta. İki kardesim babam var evde. Daha oncede demistim burda. Gelse de işime pek sokulmaz. El isini yapar oturur. Kizimla bile pek oynamaz. Mesela dun akşam onlardaydik hic oynatmadi kızımı. Hep babam ya da kardeslerim ilgilenir.
Kaynanam da aşırı ilgilenip karismaya basliyor kendinde hak goruyor herhalde. İste en son gecen hafta kizim atesliyken bizde kaldi cinnet getircektim. En sonunda onu dinledim ates düşsün diye fitil attim, kizimda zaten catlak vardı simdi tuvaletini tutuyor yapmıyor cocuk.kendime cok kiziyorum. En iyisi evi birsey gotursede kimseye minnet etmemek. Hep dua ediyorum dogumdan sonrada insallah kimseye muhtsc olmayayimda hemen ayaklanayim
benim kizda 4 yasinda ,bebise besigi kurduk ben yaticam dedi tmm dedik o gun hadi yat dedik yatamadi geri yerinde yatti :)4 yaşındaki kızım çok kıskanacak sanırım. Kardeşimin her şeyi siyah olsun diyor. Geçenlerde bebek arabası geldi. Niye alıyorsunuz falan filan triplere girdi. Dün banyo kovası geldi kargodan. Kardeşini yıkamak için kullanacaz, sen küçükken senin de vardı, kırıldı. Sen duşun altında yıkanabiliyorsun falan dedim. Bir şey demedi ama gün boyunca mızmızdı. Akşam hadi banyo zamanın dedim, bir türlü gelmedi, her şeye ağladı. Meğer derdi kovaylaymış. Kova senin olsun dememizi bekliyormuş. Ondan sonra yıkayabildim ve biraz da sakinleştirebildim. Bebek doğduktan sonra ne yapacağız acaba
Canım yaşadığınız bölgeyi bilmiyorum ama bence Mart-Nisan hatta Mayıs bile serin oluyor. E bebisler de minik temkinli giydirmekte yarar var. 1 tane de yarım kollu çıtçıtlı badi al yine de. Ama onu 3-6 ay bedenini al. Eğer ilk zamanlar sıcak olursa onu giydirirsin biraz büyük gelse de birşey olmaz. Hava serin olursa da ilk 3 aydan sonra giydirirsin ☺Kizlar ya aklima takıldı, ben bu cocuga hep uzun kollu citcitli badi aldim, ustune de citciti olmayan bi kat giydiririm diye. Acaba bi de kolsuz citcitli atlet almak gerekir mi? Kizim temmuzda doğduğu icin hep tek kat giymisti, martta da hava serin olur, o yuzden karar veremedim.
İklim nasil bilemem ama ben ne olirsa olsun uzun kollu yada yarim kollu bol bol aldim askili daha az aldim artik bakip gorcezKizlar ya aklima takıldı, ben bu cocuga hep uzun kollu citcitli badi aldim, ustune de citciti olmayan bi kat giydiririm diye. Acaba bi de kolsuz citcitli atlet almak gerekir mi? Kizim temmuzda doğduğu icin hep tek kat giymisti, martta da hava serin olur, o yuzden karar veremedim.
Offf Allahimmm hep buyugunu tutacaksiniz canim... isiniz zor Allah yardim etsin insallah psikolojisi iyi yonde etkilenir...4 yaşındaki kızım çok kıskanacak sanırım. Kardeşimin her şeyi siyah olsun diyor. Geçenlerde bebek arabası geldi. Niye alıyorsunuz falan filan triplere girdi. Dün banyo kovası geldi kargodan. Kardeşini yıkamak için kullanacaz, sen küçükken senin de vardı, kırıldı. Sen duşun altında yıkanabiliyorsun falan dedim. Bir şey demedi ama gün boyunca mızmızdı. Akşam hadi banyo zamanın dedim, bir türlü gelmedi, her şeye ağladı. Meğer derdi kovaylaymış. Kova senin olsun dememizi bekliyormuş. Ondan sonra yıkayabildim ve biraz da sakinleştirebildim. Bebek doğduktan sonra ne yapacağız acaba
Aynen evlerin ici hep serin oluyorki... isinmiyor... dogu , guneye bakuyorsa ve sicaksa bilemem ama haziranda bile giydirebilirim ben... annemlerdede evleri cok serin yani uzun kollu iyidir diye dusunuyom kisa kolluysa hep ustten hirka giydirme ihtiyaci duyardim.. bilemiyorum tabiii gorecezCanım yaşadığınız bölgeyi bilmiyorum ama bence Mart-Nisan hatta Mayıs bile serin oluyor. E bebisler de minik temkinli giydirmekte yarar var. 1 tane de yarım kollu çıtçıtlı badi al yine de. Ama onu 3-6 ay bedenini al. Eğer ilk zamanlar sıcak olursa onu giydirirsin biraz büyük gelse de birşey olmaz. Hava serin olursa da ilk 3 aydan sonra giydirirsin ☺
Benim kızımın sınıfında afra Neva diye bi Arkadaşı vardıKizlar bebislerinize isim buldunuzmu ben bulamiyorum esim AFRA istiyor bende isindim zaten 3 aydir soyluyor cunku yanina isim bulabilirsem eklicem bulamazsam afraa olarak kalicaksimdiden severken afra hanim afra sultan falan diyesimiz geliyor minicik bebege ama icten gelen bisey yani neyapalim. Sizce nasil AFRA ismi
Ben de uzun kollu aldim citcitlilari iste, ustune de tulum ya da alt ust giydiririm bi kat diye dusundum. Yine de askılı alip 2 yerine 3 kat mi giydirsem acaba diye dusunmedim degil, ondan sorayım dedim. Burda mart soguk olur ama nisan gunesli geciyor, tişörtle geziyoruz.İklim nasil bilemem ama ben ne olirsa olsun uzun kollu yada yarim kollu bol bol aldim askili daha az aldim artik bakip gorcez
3-6 bi paket alip kenara koyayım ben dogru diyosun, hep uzun kolluya odaklaninca kisa kollu badi hic almadim.Canım yaşadığınız bölgeyi bilmiyorum ama bence Mart-Nisan hatta Mayıs bile serin oluyor. E bebisler de minik temkinli giydirmekte yarar var. 1 tane de yarım kollu çıtçıtlı badi al yine de. Ama onu 3-6 ay bedenini al. Eğer ilk zamanlar sıcak olursa onu giydirirsin biraz büyük gelse de birşey olmaz. Hava serin olursa da ilk 3 aydan sonra giydirirsin ☺
Umarım ilkler çok etkilenmez. Hassas davranmaya çalışıyoruz ama içlerinden neler geçiriyorlar kim bilir.benim kizda 4 yasinda ,bebise besigi kurduk ben yaticam dedi tmm dedik o gun hadi yat dedik yatamadi geri yerinde yatti :)
Eşim çalışmıyor, çocukla ilgileniyor. Ben çalışıyorum. O yüzden midir nedir kızım her zaman bana düşkün oldu. Özlüyor sanırım. Eşime diyorum, ikinciyi emzirip sana verecem. Büyüğüyle her zaman ben ilgilenecem diye. Bakalım en az zararla kurtarmaya çalışacağız.Offf Allahimmm hep buyugunu tutacaksiniz canim... isiniz zor Allah yardim etsin insallah psikolojisi iyi yonde etkilenir...
Ben zelal hanıma gidiyorum inşallah onda da öyledir ama geçen senelerde böyle bişey yoktu yanlış hatrlamıyorsamYunus bey kampanyaya dahil deyip 15 lira aldılar. Doktordan doktora değişebilir. Aralığın 12 sine tekrar randevu aldım
Şubat yada mart istanbulda serin gecer. Hatta gecen sene hazirana kadar hep serindi. Bende de kizimdan kisakol ve sifir kol coktu. Ben simdilik 5 tane uzun kollu 0 3 ay aldim. Eger cok zayif dogar onlar buyuk gelirse yenidogan aldırırim dedimKizlar ya aklima takıldı, ben bu cocuga hep uzun kollu citcitli badi aldim, ustune de citciti olmayan bi kat giydiririm diye. Acaba bi de kolsuz citcitli atlet almak gerekir mi? Kizim temmuzda doğduğu icin hep tek kat giymisti, martta da hava serin olur, o yuzden karar veremedim.
Inşallah öyledir. Geçen senelerde öğretmenler günü ve yakınlarında gitmemiştim. Kızım eylülde doğmuştu, denk gelmemişti. Bunda da bize sürpriz oldu, 250 lirayı gözden çıkarmıştık.Ben zelal hanıma gidiyorum inşallah onda da öyledir ama geçen senelerde böyle bişey yoktu yanlış hatrlamıyorsam
Biz kizimin konusmasi icin psikolojik destek aliyoruz. Kizim 29 aylik oldugu icin benle gorusuyor. Suan bebek icin birlikte alisveris yapin dedi. Halbuki kizim anlamiyor bile ama israrla yapın dedi. Hatta isim icin fikrini alsaydiniz keske dedi kizim daha yeni kelime soylemeye basladi. Ve en onemlisi bebeğe hediye geldiği zaman mutlaka ona da birsey olsun dedi en azindan yakin akrabalara söyleyin dedi. Kisaca sizde alisverise senden bir hediye vs diyerek dahil edin. İsim belirlemediyseniz bunun uzerine konusup fikir alin. Ben 29 aylik olmasina ragmen eslem zeynep olsun mu diye sordum evet dedi4 yaşındaki kızım çok kıskanacak sanırım. Kardeşimin her şeyi siyah olsun diyor. Geçenlerde bebek arabası geldi. Niye alıyorsunuz falan filan triplere girdi. Dün banyo kovası geldi kargodan. Kardeşini yıkamak için kullanacaz, sen küçükken senin de vardı, kırıldı. Sen duşun altında yıkanabiliyorsun falan dedim. Bir şey demedi ama gün boyunca mızmızdı. Akşam hadi banyo zamanın dedim, bir türlü gelmedi, her şeye ağladı. Meğer derdi kovaylaymış. Kova senin olsun dememizi bekliyormuş. Ondan sonra yıkayabildim ve biraz da sakinleştirebildim. Bebek doğduktan sonra ne yapacağız acaba
Kizimi biraktigimda bakar. Ama yemek yediremez mesela hep doyurup cikarim. Yada oyun oynamaz. Ben rahatsizsam falab gelir yemek yapar yada yapar getirir. Benim annem surekli bize biseyler alir kiyafet vs. Boyle o eksikligi tamamladigini dusunuyor. Kac kere anlattım, bekarken kavga da ettim bu sebepten ama anlamaz. Oldugu gibi kabul ettim artikya bazen diyorum ya da dusardan mioyle gozukuyor bilmiyorum milletin ne guzel anlayisli anasi falan var benim annem de oyledir hic arayip sormaz kizimla oynamaz dogru durust kaynanam iyidir o da kalp ameliyatli iki kez oldu hali yok kadinin yani millette ne fedakar cefakar analar var bi bizde mi var diye ne bileyim
3-6 bi paket alip kenara koyayım ben dogru diyosun, hep uzun kolluya odaklaninca kisa kollu badi hic almadim.
Yazlik sort tisort bile aldim ama badi bugun internette indirimde görünce kafama dank etti
Iste ilk cocuk yaz bebesi olunca kestiremiyorum, evin ici 21-22 derece hep, hem sabah hem aksam gunesini aliyor. Martta soğuk olur da nisan ortasi tisort mevsimi gelir.
Bende bi kac gündür öyle hissediyorum canım dün sandalyede otururken resmen alttan alttan sıkıştırdı oturamadım alttakı doluluk hissinden gittim yattım bi kac saat.. bugünde özel bölgeye dogru pıtpıt oldu cogunlkla inş normaldr kontrolum cumaKızlar benim bebiş ta aşağıda kasıklarımda hareket ediyor dün geceden beri. Sizinde öyle mi en aşağıda sanki. Korktum açıkçası. Bu haftalarda olup kasıklarda tekme hissedeniniz var mı
Nasil bir cocuktu acaba isimler etkiliyor karakteri diyorlar dalga gecen oluyomuydu ismiyle beni bu endiselendiriyor ama esim cok istiyor.Benim kızımın sınıfında afra Neva diye bi Arkadaşı vardı
Kizlar bebislerinize isim buldunuzmu ben bulamiyorum esim AFRA istiyor bende isindim zaten 3 aydir soyluyor cunku yanina isim bulabilirsem eklicem bulamazsam afraa olarak kalicaksimdiden severken afra hanim afra sultan falan diyesimiz geliyor minicik bebege ama icten gelen bisey yani neyapalim. Sizce nasil AFRA ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?