2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz hollanda sinirina çok yakiniz, hava baya yumusak bu bolgede. Martta kesin soguk olur, bi uzun kol badi bi tulum yeter mi yoksa icine bi kat daha alayim mi diye ondan emin olamadim. Nisan ortasi baya isiniyor hava, yazin 40 dereceleri goruyoruz zaten. Beni dusunduren ilk zamanlar sadece ama dediğin gibi minik hirka daha mantikli kat kat badi giydirmekten.

Canim rahim olcune baktir bende rahim kisaligi var surekli alta dogru baski hissediyorum. Insaallah oyle birsey degildir tabiki korkutma kendini ama onlem amacli bir olcsun doktorun

Birde zıbın muhabbetini okudumda tulumun altın uzun kol badimi giydirirz ben üstünde hep örtüsü olur diye kısa kol badi düşünmüştüm alttan bişey daha giydircekmiyiz peki içlik
Bende suan dusundum de 4-5 takim alt ust var hastane cikisiyla birlikte 4 tane falanda tulum vardir. Uzun kol citcitlilar var 2-3 takim altina ayakli pijamasi var ama ust uste citcitli cekmekte rahatsiz edermi bilemedm . Gerisi hep zibin ama sifir kol almisim uzul kol yok sanirm surekli battaniyeye sarili olur bide ev sicak olur zaten 2 kat yeterli olmazmi acaba.kalin battaniyeyede sarinca tecrubeli anneler bilgi verin :) ben bide bu dikissiz ic gomlekler oluyoya onlardan aldm 2 tane bitanede 10 lu sette vardi zaten.

Birde zıbın muhabbetini okudumda tulumun altın uzun kol badimi giydirirz ben üstünde hep örtüsü olur diye kısa kol badi düşünmüştüm alttan bişey daha giydircekmiyiz peki içlik

Canim uzun kollu ic zibin ya da citcitli giydiriyorsun ilk zamanlar yag tabakasi olmuyor ya cabuk usuyorlar. Soyle dusun kendine giydiginin 1 kat fazlasini bebise giydiriyorsun. Ama mevsim normallerini takip etmekte gerek. Cok sarip sarmalamakta iyi degil

Canim rahim olcune baktir bende rahim kisaligi var surekli alta dogru baski hissediyorum. Insaallah oyle birsey degildir tabiki korkutma kendini ama onlem amacli bir olcsun doktorun
Yaa canım evet her seferinde ölcüyor doktorum en son 15 gün önce detaylıda bi sıkıntı yoktu inşallah yine yoktur kendimi 1 haftadır daha agırlaşmiş hissediyorum bide benim karnımda büyük taşıması zorlaştı

Kizlar bebekler usurlerrrrr.. bana oyle diyorlar hep.. kat kat giydirmekte mantikli degil velli derecede sonucta ev tutulacak lakinnn.. yeni dogan bebekler ozellikle ilk ay hareketsiz sadece sut icip uyuyor.. yani usurler zibin altindan ayakli pantolonmu onun adi neyse onu giydirdikten sinra ustune corap patik felan giydirmek lazimmis.. ama bol bolll tenine cildine rahatsiz etmeden bosbol.. karnini ayaklarini sicak tutmak gaz probleminde bebiside rahatlatiyor..

O zaman biz devletteki doktorla birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz. Eşimin halası kadın doğumda hemşire. Eşim yarın ona soracak.

Devlette yandırmıştım kadın doğum dr.
Ankara da Eczacılar odasına gittim cumartesi günü aldım iğneni sıkıntı yasamadim
Dr a söyleyeceğim ne zaman gel derse kendi dr.m vuracak .
Igneyi dolapta muhafaza ediyorum o şekilde söylendi

Adı ne olsun dediğimizde havuç olsun diyor. Ben mardin'de yaşıyorum. Imkansızlıklardan dolayı alışverişimi netten yapıyorum. Beraber bakıyoruz, her siparişe ona da bir şeyler ekliyoruz, bakalım umarım istemeden kötü etki bırakmayız.

Ben soyle desem daha dogru olucak ayni citcitli ic bady ustune yine tek parcali tulumlardan ayaklilardan onun icine ince corapi ustunede iste minik trico hirkalardan kullandim ,ama ilk basta giydirmek icin boyle havlulu gibi diyorum ben nasil desem daha kalin kislik zibinlar var yumus yumus 2tanede onlardan aldim mesela onlar iyuce sicak tutuyor hic bisey gerekmedi uzerine burasi soguk olunca mecbur sıkı giydiriyorum havaya gore eve gore ekleme cikartma surekli oluyor zaten

Bende aldim oyle bisey kurklu gibimi desem.anlatamicam yumusack bisey bir tulum herkes ay bebek bununla piser diyorda e kat kat giydiricegimize bir zibin ustune onu giydirsem direk dedim bende hani ince badi ustune kazak giyiyorm bende o hesap.anlamadim valla neyse denicem artik bikere giydirip anlarm heralde bunalirsa

İçlik kucuk bebege agir gelir. Ben duruma gore kulotlu corap ve uzun kol citcitli uzerine bir kat tulum yada takim giydiririm dedim. Zaten battaniyeye sarılıyor cogunlukla ve 2 tane kucuk yelegimizde var 2 aylik olunca falan yelek iyi olur hep battaniyeye sarmaktansa

O dikissizleri ben hic kullanmadim kizimda. Belki bunda kullanirim hastane cikisindakileri. Bence citcitlilar belini daha iyi sarar usumez. Yasanilan yere bagki ama ilk zamanlar uzun kol sart bence ya

Allah Allah havuç demesine sasirdim. Pek isim bilmiyor mu dalga mi geciyor acaba

İçlik dedigim şey yani canım tulumun altına ayaklı veya ayaksız alt giydircekmiyiz bazı tulumlarda öyle inceki ama dedigin gibi hep penye battaniyeye sarılı olur.. kadife tulum bakıyorum bazen sonra diyorumki kalınmı olur acaba marta

Benim oglumda, erkek bu cok kalın giydirilmez diye karıştılar hep yenı dogdugu zamanlar kısa kol veya kolsuz zıbın üstüne alt üsttakım giymişti penye battaniye disinda da bişey örttürmediler (kasım başı) ozamanda hamile grubum vardi herkes peluş battaniyelere sarmış foto atıyodu kendimi kötü hissediyodum ama nezamanki ocak subat geldi ben geçtim mi içten alt üst takviyelere 2 kat battaniyelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…