Ben bugün bir dicem dr a merak ettim. Haber veririmBende bi kac gündür öyle hissediyorum canım dün sandalyede otururken resmen alttan alttan sıkıştırdı oturamadım alttakı doluluk hissinden gittim yattım bi kac saat.. bugünde özel bölgeye dogru pıtpıt oldu cogunlkla inş normaldr kontrolum cuma
GunaydinnnMerhaba kızlar, yine uykum kaçtı oturuyorum :) bir kac gundur bu saatlerde ayaktayım hep :)
Alt açma ünitesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Sizce gereklimi ? Alanlar daha önce kullananlar varmı ? Kararsızım biraz kimi cok kullanışlı diyor kimi de çok kullanılmıyor diyor
Yaa al zaten cok alma 4-5tane isini gorur.. zaten hemen bebelerin kiyafeti kirlenior hemen atar yikarsin camasirlarini kurur burda kurumasida kolay oluyor havadan.. bence uzun kol zibin kullanisli canim.. ustune yine tulum ustune inceden ziyade hafif battaniye.. onu yormayacak bi sekilde sar ayaciklarini ellerini kollariniiiKızlar siz uzun kollu zıbın diyince ben aldıklarıma baktım hep yarım kol almışım
Üstüne ikili takımın uzun kollusu yeter diye düşünmüştüm ben. Bir tane uzun kol zıbınım var. Napim alim mi kesin. Tam zıbın işini bitirdim demiştimbitmez anacım masraffff
Bende alt acmak icin kullan at bezlerden aldim tabi birkerelik olmuyolar 1tanesi kirlenmedigi surece baya gidiyor daha guzel bide heryere tasiniyor yanindada hic gerek yok o alt acmalaraGunaydinnnilk zamanlar ise yarayabilir ama uzun vadeli bisey degil.. bence gereksiz... simdi oturma odasindayim alt acma unitesini oraya burayami tasicam yada ben gidecem.. battaniye ustune muslum bez biseyler serip acmayi dusunuyorum.. pratik olacak sekilde.. yani bnim dusuncem bu yatakalra takilanlarmi yoksa pelustan olanlarmi? Yoksa hangi cesit dusundugunuz?
Benim park yatakta vardı, ilk zamanlar çok işime yaradı, sezeryanda olunca iyi oldu, kullann at alt açmalar olmazsa olmazım zaten büyük oğlumda hala kullanıyorum,Merhaba kızlar, yine uykum kaçtı oturuyorum :) bir kac gundur bu saatlerde ayaktayım hep :)
Alt açma ünitesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Sizce gereklimi ? Alanlar daha önce kullananlar varmı ? Kararsızım biraz kimi cok kullanışlı diyor kimi de çok kullanılmıyor diyor
Hayırlısı ile git gel bakalım, herşey güzel olacak inşlhBana yollar gozuktu hastaneye gidicem... dvlette randvum var bakalim bu dr ne dicek.. iki gunde bi degisiklik varmisoracam sorulari unuttum ya.. nese kizlar kalkin uyumayin ben cook korkunc ruyalar gormuyordum kac zamandir yine basladi... Alttan cocuk cikcakmis gibi hareketleri var... patir patir.. ya hangisinin hateketi anlamiyorum cocuklar doner dedi doktorum.. ya suanda hepi topu bi kilo bu kadar hareketliler (masallah) ya daha canlanip kilo alinca saglam tekmeleri nasil dayanilir
Cok hareket ediyor korkuyom keseyi yirtip suyum glecek diye... Allahim ne olur guzel zamanlar yasayalim.. herkese musmutlu sabahlar
Tamam canımBen bugün bir dicem dr a merak ettim. Haber veririm
Bende tetanozun 2. Dozu vurulcam hareket etsin diye bekliyorum bugün net hissedemedim hala bir çikolata yememe rağmen. Hafif bişiler oluyor gibi ama net hissetsem aşıya gitçemBana yollar gozuktu hastaneye gidicem... dvlette randvum var bakalim bu dr ne dicek.. iki gunde bi degisiklik varmisoracam sorulari unuttum ya.. nese kizlar kalkin uyumayin ben cook korkunc ruyalar gormuyordum kac zamandir yine basladi... Alttan cocuk cikcakmis gibi hareketleri var... patir patir.. ya hangisinin hateketi anlamiyorum cocuklar doner dedi doktorum.. ya suanda hepi topu bi kilo bu kadar hareketliler (masallah) ya daha canlanip kilo alinca saglam tekmeleri nasil dayanilir
Cok hareket ediyor korkuyom keseyi yirtip suyum glecek diye... Allahim ne olur guzel zamanlar yasayalim.. herkese musmutlu sabahlar
felakettt bir aşıymış tetanoz kol ağrım hala geçmedi 3 gün olduBende tetanozun 2. Dozu vurulcam hareket etsin diye bekliyorum bugün net hissedemedim hala bir çikolata yememe rağmen. Hafif bişiler oluyor gibi ama net hissetsem aşıya gitçemsert tekmelere razıyım şu anda
Sorma canım ilk aşıda hiç ağrım olmadı nerdeyse ama ikinci aşıda bence vurmadı 3gece ağladım resmenfelakettt bir aşıymış tetanoz kol ağrım hala geçmedi 3 gün oldu( 2. dozu düşünmeye başladım şimdiden (
İsmiyle dalga geçmiyorlardı çok güzel bi kız çocuğuydu gösteri tarzı bi şeyler yapıldığında toplumdan biraz çekingen davranıyordu ama sınıf içinde özgüveni yüksek bi çocuktuNasil bir cocuktu acaba isimler etkiliyor karakteri diyorlar dalga gecen oluyomuydu ismiyle beni bu endiselendiriyor ama esim cok istiyor.
Bende hep yarım kol aldım zıbınları uzun kol hiç yokBirde zıbın muhabbetini okudumda tulumun altın uzun kol badimi giydirirz ben üstünde hep örtüsü olur diye kısa kol badi düşünmüştüm alttan bişey daha giydircekmiyiz peki içlik
Yaaa hemşirenin eli çok hafifti hiç hissetmedim diyebilirim ama akşamında koluma beton dökmüşler gibi bir ağırlık oldu ve sonrasında ağrı başladı pantolonumu bile çekemedimmm acıdanSorma canım ilk aşıda hiç ağrım olmadı nerdeyse ama ikinci aşıda bence vurmadı 3gece ağladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?