2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
günaydın hanımlar iyi haftalar .gece uykumda karnımı kastım birden acıyla uyandım.sanki bebeği aşağı ittirmişim gibi hissettim.inşallah öyle bişi yapmamışımdır zaten aşağıda.ne kadar evhamlı bir süreç kazasız belasız bir atlatsak inşallah.dönerken kalkarken karın kaslarımı çok kullanıyorum ben ya siz nasıl kalkıyorsunuz varmı metodu bu işin

Yunus bey kampanyaya dahil deyip 15 lira aldılar. Doktordan doktora değişebilir. Aralığın 12 sine tekrar randevu aldım
felakettt bir aşıymış tetanoz kol ağrım hala geçmedi 3 gün oldu ( 2. dozu düşünmeye başladım şimdiden (
Ben de korka korka gittim ikinci aşıya da birincisi kadar ağrımadı benim.Birincisi bir hafta geçmemişti.

Benim kızım çok hareketli değildi.Son ay bile sıkıştığımı bilmem tuvalete.Oğlum öyle bir vuruyor ki idrar kesesine hele dışardaysam çok huzursuz oluyorum.Büyüdükçe yeri daralacak çok hareket edemicek nasılsa şimdiki kadar olmaz herhalde

O havlu gibi kadife gibi kumastan bende de var, gece uyurken giydiririm diye dusunuyorum. Neyse bakalim ben de uzun kollu badi üstüne tulumla denerim, baktim soguk oluyor icine bi kat daha atlet alirim artik napalim.

Çok yavaş kalkmaya çalışıyorum bende yoksa vucut tutuluyo hemen açılmıyo oyuzden de gerinesim geliyo

canım kültür ben de verdim üreme olmadı yazıyor normal dimi bu? doktoru aramak istemedim bunun için. kültür bakıldı sadece ürüme olmadı çıktı

lokosite göre antibiyotik gerekir denemez ki canım, lokosit yüksekse zaten antibiyotik gerekip gerekmediği için kültüre bakılır. üreme olmadıysa asla antibiyotik verilmez bol su iç denir. Üreme olduysa da 100.000 koloninin altına yine antibiyotik verilmez. Bilgi amaçlı yazdım benzer durumda olan varsa diye:) antibiyotik çooook mecbur olmadıkca verilmez. hele 10 -12 lokosite aslaaaa antibiyotik...

Yaaa hemşirenin eli çok hafifti hiç hissetmedim diyebilirim ama akşamında koluma beton dökmüşler gibi bir ağırlık oldu ve sonrasında ağrı başladı pantolonumu bile çekemedimmm acıdan
Ben iki saat önce ikinci dozu vuruldum. İlk vurduğunda sırtıma kadar bir ağrı girdi dedim heralde çok ağrıyacak
Ama şimdilik ağrısı yok inşallah gece ağrımaya başlamaz

C
canım kültür ben de verdim üreme olmadı yazıyor normal dimi bu? doktoru aramak istemedim bunun için. kültür bakıldı sadece ürüme olmadı çıktı
anım valla hocanı arama şansın varsa ara da sor. Ben ne desem boş şu anda. Bende bilemediğim için bugüne randevu aldım bş özele gidicem orda bir daha idrar ve kültür vercem. Ona göre hoca ne yazarsa kullancam. Biraz kasık ağrım var o yüzden endişe ettim açıkçası. Sende ihmal etme kuzu

Bende oyleyim neden acaba istemsiz oluyor birde acaba oncedenmi karin kaslarimizi kullaniyoduk insan korkuyor bide ben cok donerim yatarken ozur diliyorum kizimdan rahatsiz ediyorum diye

Kızlar nasılsınız? Size bişey sorcam affederseniz bugün vajinamda bir ağrı var, yarın gitcem doktor idrar kültürü yapacak ama acaba başka bir sorun mu gelişti bilemedim? Var mı böyle yaşayan aranızda

Amann boşver yat gitsin. Hatta benim yerimede yat. Ben de yemeğimi yedim öğle arasındayım acaip uyku bastırdı nereye yatsam diye bakıyorum

Uykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artik malum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…