- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Iyidir canim ya su antibiyotik bitsin die bekliyomKızlar nasılsınız? Size bişey sorcam affederseniz bugün vajinamda bir ağrı var, yarın gitcem doktor idrar kültürü yapacak ama acaba başka bir sorun mu gelişti bilemedim? Var mı böyle yaşayan aranızda
Aşağıda olunca ne oluyormuş ki benimde hep hareketleri aşağıda. Dr ne diyor bu durumaBenim sipa hic yukari cikmadi hep asagida kasiklarimda yuzunu goremedi dr asagida oldugu icin ama ben takmiyorum sagligi iyi cok sukur :)
Kızlar nasılsınız? Size bişey sorcam affederseniz bugün vajinamda bir ağrı var, yarın gitcem doktor idrar kültürü yapacak ama acaba başka bir sorun mu gelişti bilemedim? Var mı böyle yaşayan aranızda
Iyidir canim ya su antibiyotik bitsin die bekliyomvajinada agri yok bende. Ic kisimda mi, kasik bolgene dogru mu agrin ?
Ben kulotlu coraplari ayirdim kizimdan kalanİçlik dedigim şey yani canım tulumun altına ayaklı veya ayaksız alt giydircekmiyiz bazı tulumlarda öyle inceki ama dedigin gibi hep penye battaniyeye sarılı olur.. kadife tulum bakıyorum bazen sonra diyorumki kalınmı olur acaba marta
Ailen yanindan gitmeden, bi toplayiverseydi ortaligi soyle de, sana oturup dinlenmesi kalsaydi. ☹Uykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
Bence cok gereksiz. Ve fuzuli masraf olur. Alt açma aliyodum kizimda. Her yerde rahatla altini aliyodum. İlk ameliyatliyken annemi uyandirmamak icin masaya yumusak battaniye serip uzerine alt acma koydum oyle aldim. Sonra hep yatagimda aldim.Merhaba kızlar, yine uykum kaçtı oturuyorum :) bir kac gundur bu saatlerde ayaktayım hep :)
Alt açma ünitesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Sizce gereklimi ? Alanlar daha önce kullananlar varmı ? Kararsızım biraz kimi cok kullanışlı diyor kimi de çok kullanılmıyor diyor
Tam tarif edemiyorum ama sanki alt kısmı ağırlaştı gibi geliyor kasıklarımda ağrı yok daIyidir canim ya su antibiyotik bitsin die bekliyomvajinada agri yok bende. Ic kisimda mi, kasik bolgene dogru mu agrin ?
Geçmiş olsun güzel haberlerle gel canım benimBenim vajinada bazen iğne batması gibi oluyor ama kasıklarım ağrıyor. Bakalım ne çıkacak. Yazarım size de
ben olsam yatardımm
Amann boşver yat gitsin. Hatta benim yerimede yat. Ben de yemeğimi yedim öğle arasındayım acaip uyku bastırdı nereye yatsam diye bakıyorum
Yat gitsin yahu
Bebis pozisyon degistirmistir ondan da olabilir. Ya da suyunu fln yeni ictiysen, bazen wcde de ole hissedebiliyorum ben. Kasik alt bolgem agir ve dolu torba gibi geliyorTam tarif edemiyorum ama sanki alt kısmı ağırlaştı gibi geliyor kasıklarımda ağrı yok da
Canım benim park yatağın eni 70 cm. Nevresim setini 60 olandan aldım 70 satılmıyor dendi. Bu uyar dediler. Eve gelip denedim hemen oldu. Kenar korumaların Yükseklikleri felan sabitmiş. Gayet de güzel oldu.kızlar uyku seti alıcam ama kararsızım standart mı o yatak korumalıkların falan ölçüleri bileniniz var mı
Gecmis olsun esine canim.Uykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
Bilmiyorum ki kuzum, yarın sabah doktora gitcem şimdi de bi de bunu yazıp darlamayım artık kadını dedimBebis pozisyon degistirmistir ondan da olabilir. Ya da suyunu fln yeni ictiysen, bazen wcde de ole hissedebiliyorum ben. Kasik alt bolgem agir ve dolu torba gibi geliyor
Agri kanama yoksa stres yapma canim. Agri baslarsa bekleme doktoruna git. Sen serklajliydin sanirim. Eger icten ice dra gitmeliyim dusuncesi varsa da ihmal etmeTam tarif edemiyorum ama sanki alt kısmı ağırlaştı gibi geliyor kasıklarımda ağrı yok da
Bebiş büyümüş maşallah yaaUykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
Bebege besik aldiniz mi? Onun olculerine gore almaniz lazimkızlar uyku seti alıcam ama kararsızım standart mı o yatak korumalıkların falan ölçüleri bileniniz var mı
Standart degil diye biliyorum mesela bizim karyola 70x130 ona göre uyku seti almıştıkkızlar uyku seti alıcam ama kararsızım standart mı o yatak korumalıkların falan ölçüleri bileniniz var mı
Hay Allah insallah cikmaz yine de yaBugun 75 lik seker yukleme yaptirdim kizlar
Kan sonucu cikmadi ama ictikten 30 dk sonra yapilan idrarda glikoz cikti muhtemelen seker cikar dedi doktorum bisim ailede yok beslenmemde hic seker icermez ama ikizlerde sık goruluyormus danitim diyet yapicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?