2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyidir canim ya su antibiyotik bitsin die bekliyom vajinada agri yok bende. Ic kisimda mi, kasik bolgene dogru mu agrin ?

Iyidir canim ya su antibiyotik bitsin die bekliyom vajinada agri yok bende. Ic kisimda mi, kasik bolgene dogru mu agrin ?

Benim vajinada bazen iğne batması gibi oluyor ama kasıklarım ağrıyor. Bakalım ne çıkacak. Yazarım size de

Ailen yanindan gitmeden, bi toplayiverseydi ortaligi soyle de, sana oturup dinlenmesi kalsaydi. ☹
Neyse, ins diyetine uyarsan, seker de sikinti da olmaz.
Iyi dinlenmeler

Bence cok gereksiz. Ve fuzuli masraf olur. Alt açma aliyodum kizimda. Her yerde rahatla altini aliyodum. İlk ameliyatliyken annemi uyandirmamak icin masaya yumusak battaniye serip uzerine alt acma koydum oyle aldim. Sonra hep yatagimda aldim.

kızlar uyku seti alıcam ama kararsızım standart mı o yatak korumalıkların falan ölçüleri bileniniz var mı

kızlar uyku seti alıcam ama kararsızım standart mı o yatak korumalıkların falan ölçüleri bileniniz var mı
Canım benim park yatağın eni 70 cm. Nevresim setini 60 olandan aldım 70 satılmıyor dendi. Bu uyar dediler. Eve gelip denedim hemen oldu. Kenar korumaların Yükseklikleri felan sabitmiş. Gayet de güzel oldu.

Gecmis olsun esine canim.
Dinlenmeye bak. Şeker icin dr ne dedi hic belirtisi varmiydi bende yaptirmasammi demeye baslamistim ama simdi seni gorunce fikrim degisti. Birde bebeğin kgsu ortalamaya gore fazla miydi hep nasildi

Bebis pozisyon degistirmistir ondan da olabilir. Ya da suyunu fln yeni ictiysen, bazen wcde de ole hissedebiliyorum ben. Kasik alt bolgem agir ve dolu torba gibi geliyor
Bilmiyorum ki kuzum, yarın sabah doktora gitcem şimdi de bi de bunu yazıp darlamayım artık kadını dedim Yarın ama dikişleri de bir kontrol etmesini rica edeceğim nasıl yapabilir bilmiyorum ama enfeksiyon felan var mı diye? Senin hiç kontrol ediyor mu kuzum?

Bebiş büyümüş maşallah yaa şeker içnde geçmiş olsun canım. diyete başlarsın kşke ailen gelince yorulmak yerine dinlenebilmiş olsaydın kayınvaldem gelince banada aynısı oluyo guya yardım etmek icin gelıyo ama ben cok ayakta kalıp yoruluyorum kimse yokken dha rahatım valla karışan eden yok Allah muhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…