- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Bi öncekinde benimde idrar testinde glukoz pozitif cıktı ama doktor onemsemedi tok karnına yaptrdıgın icin olmştur dediBugun 75 lik seker yukleme yaptirdim kizlar
Kan sonucu cikmadi ama ictikten 30 dk sonra yapilan idrarda glikoz cikti muhtemelen seker cikar dedi doktorum bisim ailede yok beslenmemde hic seker icermez ama ikizlerde sık goruluyormus danitim diyet yapicam artik
Aynen, kontrolde sor onu artikBilmiyorum ki kuzum, yarın sabah doktora gitcem şimdi de bi de bunu yazıp darlamayım artık kadını dedimYarın ama dikişleri de bir kontrol etmesini rica edeceğim nasıl yapabilir bilmiyorum ama enfeksiyon felan var mı diye? Senin hiç kontrol ediyor mu kuzum?
Yarın gitcem canım, kanama leke felan yok çok şükür. Bugün eşim okuldan izin alamaz da yarın sabah saatleri boş o yüzden yarına randevu aldım. Rabbim hepimizi, bebeklerimizi korusun inşallahAgri kanama yoksa stres yapma canim. Agri baslarsa bekleme doktoruna git. Sen serklajliydin sanirim. Eger icten ice dra gitmeliyim dusuncesi varsa da ihmal etme
Hunileşme felan nasıl bişey kuzum? İnşallah bir de onlar çıkmazAynen, kontrolde sor onu artik
Bir hafta once, serklajdan sonra ilk kez, spekulum yerlestirdi, icine cubuk fln yerlestirmedi ama, sadece gozuyle bakti saniyorum. Sonra hemen cikardi zaten, mantar vs yok dedi.
Bende cuma gunu kontrole gittgimde, su alaturka wc olayimi anlatip, dikislerime bi sey
Oldu mu acaba die sorcam. Hani diyorlar ya hunilesme ya da esneme oluyor vs die.
Bebeklerimmm masallahlari varmis tosbagalarHayırlısı ile git gel bakalım, herşey güzel olacak inşlh
Amaaan bosver, hic ogrenme ole seyleri.Hunileşme felan nasıl bişey kuzum? İnşallah bir de onlar çıkmaz
HosgeldinnnnnnGünaydın güzel anneler
Neredeyse 1 aydır tatildi memleketti kardeşimin nişanıydı neredeyse 2000 km yol gittim ve doğru düzgün forumu okuyamadım
Sonunda sağsalim evime ulaştım şükür.
Umarım herkes iyidir.
Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda yavrularımızı kucağımıza aldırsın
Ben de 20 gündür göremedim oğluşumu özledim ☺
Ohh ne mutlu sanaaaBebeklerimmm masallahlari varmis tosbagalarcok iyilermis rahim kapaliymis.. amniyon sivisi iyi durumdaymis.. agirliklari 975 e 985 olmus.. gecen hafta 7 yuz kusur demisti canimi sikmisti bir haftada 200 gram almislar Allh Allah artik daha kilo kismina takilmicam kizlar bunu artik teyit ettim.. organlari herbiseyi iyiydi dr tek tek bakti valla. Karninda sertlesmeler var dedim gunde 4-5 kez oluyor deyince yani bebekler toplanip yada bir bebek bilemiyorum bir yere gekio sertlesiyor gobek cevrem deyince magnezyum diasporal sase verdi... biz cok mutlu ayrildik kizlarr darisi size ha bu arada devletteki 15 gunde bir gel diyor.. ozeldeki bir ay sonra girusuruz dedi
bende öyleyim valla acıttım mı seni özür dilerim diyorum sürekli hiç rahat yatamıyorum.bide artık ayakları tam yanıma geliyor çok fazla yan yatınca hemen kıpırdatmaya başlıyor.ezcem çocuğuBende oyleyim neden acaba istemsiz oluyor birde acaba oncedenmi karin kaslarimizi kullaniyodukinsan korkuyor bide ben cok donerim yatarken ozur diliyorum kizimdan rahatsiz ediyorum diye
Canım benim sen iyi ki varsın ya gerçekten, inşallah dediğin gibi biz de kavuşcaz sağ salim evlatlarımıza. Bazı pürüzler olacak belki ama meleklerimiz için değecek bence bunaAmaaan bosver, hic ogrenme ole seyleri.
bilmemek mutluluktur datlim
Sen yarin kontole git, guzel haberlerle de don ok mu
Ha icini rahatlatcak bi sey daha diyim, bizim gibi serklajlilardaki sikintilar genelde 26 hadi bilemedin 27ye kadar olursa oluyor, olmazsa sapasaglam atlatiliyor surec. Bunun istinasini okumadim hic. Senin haftan benden de ilerde. Kilosu dusuk olsada, saglikli dogacaklar ins merak etme ❤
Metodu oek yok ya kocamdan destek aliom ona donerken. Yanda komidine donerken oraya biraya tutuyom bazen uykumda karnini kasarak saga sola donuom.. yani baslarda aman bebegmklerimk sikistirdim bide doktor suyun az demisti ya iyice stres aman kasmiim sikisip bisey olmasin .. ama kuzum dikkatli ol tabide saga sola donmek kasman sıkman dogal bisi dikkat et elinden geldigince ama o kadar olacak sey... vucudunun yanlarina bacaginin arasina yastiklar al onlardan da guc al destek al.. gobisine yastigin uzerine koy.. gobeginin koydugun yastik ince olsun gobek daha rahat ediyor hatta v seklinde varsa yada kalp seklinde super oluyor tam o boguma gobegimi koyuyom yanlarini tam kavriyor sanki karnimi hic tasimiyor gibiyim arkamdankocamm elini kolunu vurur diye kirlent vargünaydın hanımlar iyi haftalar .gece uykumda karnımı kastım birden acıyla uyandım.sanki bebeği aşağı ittirmişim gibi hissettim.inşallah öyle bişi yapmamışımdır zaten aşağıda.ne kadar evhamlı bir süreç kazasız belasız bir atlatsak inşallah.dönerken kalkarken karın kaslarımı çok kullanıyorum ben ya siz nasıl kalkıyorsunuz varmı metodu bu işin
Sen de iyi ki varsin ne demekCanım benim sen iyi ki varsın ya gerçekten, inşallah dediğin gibi biz de kavuşcaz sağ salim evlatlarımıza. Bazı pürüzler olacak belki ama meleklerimiz için değecek bence bunaBundan haftalar sonra bebeklerimizin uyumaması hakkında konuşcaz inşallah Benim haftam şuanda 26+4 kuzum, senin kaç oldu şimdi ?
Aynen öyle kuzum, onu kucağımda hayal ediyorum en umudumu kaybettiğim anlarda kokusunu düşünüyorum bol bol dua edip rahatlatmaya çalışıyorum kendimiSen de iyi ki varsin ne demek
25+0 bugun.
Kardesim bana gecen yil ramazan davetinde demisti ki, ins gelecek sene cocugun aglar durmaz da, bizimle oturamazsin he he, demisti
Ins demistim
Oyle olsun derdimiz yeter ki, uyumamasi, aglamasi fln
ben haftasonu aldım bir 60 120 birde 70 130 vardıkızlar uyku seti alıcam ama kararsızım standart mı o yatak korumalıkların falan ölçüleri bileniniz var mı
Kuzum gecmis olsun cok.. evet sekerin cikti cok dikkat et ki hamilelikten sonrada bazen kalabiliyor.. ailede seker varmi? Bebeginin kilosu bayag artmis. Beslenmene cok dikkat et.. ne kadar guzel onlemini alican iste.. oyle bakmak lazimUykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
Kafasi asagida oldugu icin demisti bana doktorum buu sikintimda.. ince sizi seklinde vajinam yada kemikler agri yaoiyordu..Benim vajinada bazen iğne batması gibi oluyor ama kasıklarım ağrıyor. Bakalım ne çıkacak. Yazarım size de
Oyy maşallah kocaman olmuş canım.Uykusuzluk ve yorgunluktan sinirlilige bagladim artikmalum ailem burdaydi gitti pazar temizlik yaptim aksamina esim rahatsizlandi hastaneye gittik bugunde seker yuklemesini yaptirdik.Bebisim 1140 gr.cikti ama sekerim cikti aclik 90 tokluk 1.saat 188 cikti 2.saati 159 du.Yememe icmeme dikkat edicem artik.esim ise yetiseceginden dolayi kv delere geldim gozumden uyku akiyor.
Canim bi sey sorcam ;Kuzum gecmis olsun cok.. evet sekerin cikti cok dikkat et ki hamilelikten sonrada bazen kalabiliyor.. ailede seker varmi? Bebeginin kilosu bayag artmis. Beslenmene cok dikkat et.. ne kadar guzel onlemini alican iste.. oyle bakmak lazim
AynennnnnnnnBebiş büyümüş maşallah yaaşeker içnde geçmiş olsun canım. diyete başlarsın kşke ailen gelince yorulmak yerine dinlenebilmiş olsaydın kayınvaldem gelince banada aynısı oluyo guya yardım etmek icin gelıyo ama ben cok ayakta kalıp yoruluyorum kimse yokken dha rahatım valla karışan eden yok Allah muhtac etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?