2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi öncekinde benimde idrar testinde glukoz pozitif cıktı ama doktor onemsemedi tok karnına yaptrdıgın icin olmştur dedi bakalım kan sonucun nasıl cikicak

Aynen, kontrolde sor onu artik
Bir hafta once, serklajdan sonra ilk kez, spekulum yerlestirdi, icine cubuk fln yerlestirmedi ama, sadece gozuyle bakti saniyorum. Sonra hemen cikardi zaten, mantar vs yok dedi.
Bende cuma gunu kontrole gittgimde, su alaturka wc olayimi anlatip, dikislerime bi sey
Oldu mu acaba die sorcam. Hani diyorlar ya hunilesme ya da esneme oluyor vs die.

Agri kanama yoksa stres yapma canim. Agri baslarsa bekleme doktoruna git. Sen serklajliydin sanirim. Eger icten ice dra gitmeliyim dusuncesi varsa da ihmal etme
Yarın gitcem canım, kanama leke felan yok çok şükür. Bugün eşim okuldan izin alamaz da yarın sabah saatleri boş o yüzden yarına randevu aldım. Rabbim hepimizi, bebeklerimizi korusun inşallah

Hunileşme felan nasıl bişey kuzum? İnşallah bir de onlar çıkmaz

Hayırlısı ile git gel bakalım, herşey güzel olacak inşlh
Bebeklerimmm masallahlari varmis tosbagalar cok iyilermis rahim kapaliymis.. amniyon sivisi iyi durumdaymis.. agirliklari 975 e 985 olmus.. gecen hafta 7 yuz kusur demisti canimi sikmisti bir haftada 200 gram almislar Allh Allah artik daha kilo kismina takilmicam kizlar bunu artik teyit ettim.. organlari herbiseyi iyiydi dr tek tek bakti valla. Karninda sertlesmeler var dedim gunde 4-5 kez oluyor deyince yani bebekler toplanip yada bir bebek bilemiyorum bir yere gekio sertlesiyor gobek cevrem deyince magnezyum diasporal sase verdi... biz cok mutlu ayrildik kizlarr darisi size ha bu arada devletteki 15 gunde bir gel diyor.. ozeldeki bir ay sonra girusuruz dedi

Hunileşme felan nasıl bişey kuzum? İnşallah bir de onlar çıkmaz
Amaaan bosver, hic ogrenme ole seyleri.
bilmemek mutluluktur datlim
Sen yarin kontole git, guzel haberlerle de don ok mu
Ha icini rahatlatcak bi sey daha diyim, bizim gibi serklajlilardaki sikintilar genelde 26 hadi bilemedin 27ye kadar olursa oluyor, olmazsa sapasaglam atlatiliyor surec. Bunun istinasini okumadim hic. Senin haftan benden de ilerde. Kilosu dusuk olsada, saglikli dogacaklar ins merak etme ❤

Hosgeldinnnnnn

Ohh ne mutlu sanaaa
Bana da diger hastanedeki dr ole diyor, nerdeyse 2 ayda bi goruselim dicek
Allahtan digeri 15 te bir cagiriyor

Bende oyleyim neden acaba istemsiz oluyor birde acaba oncedenmi karin kaslarimizi kullaniyoduk insan korkuyor bide ben cok donerim yatarken ozur diliyorum kizimdan rahatsiz ediyorum diye
bende öyleyim valla acıttım mı seni özür dilerim diyorum sürekli hiç rahat yatamıyorum.bide artık ayakları tam yanıma geliyor çok fazla yan yatınca hemen kıpırdatmaya başlıyor.ezcem çocuğu

Canım benim sen iyi ki varsın ya gerçekten, inşallah dediğin gibi biz de kavuşcaz sağ salim evlatlarımıza. Bazı pürüzler olacak belki ama meleklerimiz için değecek bence bunaBundan haftalar sonra bebeklerimizin uyumaması hakkında konuşcaz inşallah Benim haftam şuanda 26+4 kuzum, senin kaç oldu şimdi ?

Metodu oek yok ya kocamdan destek aliom ona donerken. Yanda komidine donerken oraya biraya tutuyom bazen uykumda karnini kasarak saga sola donuom.. yani baslarda aman bebegmklerimk sikistirdim bide doktor suyun az demisti ya iyice stres aman kasmiim sikisip bisey olmasin .. ama kuzum dikkatli ol tabide saga sola donmek kasman sıkman dogal bisi dikkat et elinden geldigince ama o kadar olacak sey... vucudunun yanlarina bacaginin arasina yastiklar al onlardan da guc al destek al.. gobisine yastigin uzerine koy.. gobeginin koydugun yastik ince olsun gobek daha rahat ediyor hatta v seklinde varsa yada kalp seklinde super oluyor tam o boguma gobegimi koyuyom yanlarini tam kavriyor sanki karnimi hic tasimiyor gibiyim arkamdankocamm elini kolunu vurur diye kirlent var bu ne dedi gecende... zaten zavalli kocam yatagin bir ucunda yatiyordu .. neyse onlemimi alayim bende.. sag tarafimda kirlentte genelde sirtimi felan yasliom guzel oluyor hani

Sen de iyi ki varsin ne demek
25+0 bugun.
Kardesim bana gecen yil ramazan davetinde demisti ki, ins gelecek sene cocugun aglar durmaz da, bizimle oturamazsin he he, demisti
Ins demistim
Oyle olsun derdimiz yeter ki, uyumamasi, aglamasi fln

Sen de iyi ki varsin ne demek
25+0 bugun.
Kardesim bana gecen yil ramazan davetinde demisti ki, ins gelecek sene cocugun aglar durmaz da, bizimle oturamazsin he he, demisti
Ins demistim
Oyle olsun derdimiz yeter ki, uyumamasi, aglamasi fln
Aynen öyle kuzum, onu kucağımda hayal ediyorum en umudumu kaybettiğim anlarda kokusunu düşünüyorum bol bol dua edip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Kuzum gecmis olsun cok.. evet sekerin cikti cok dikkat et ki hamilelikten sonrada bazen kalabiliyor.. ailede seker varmi? Bebeginin kilosu bayag artmis. Beslenmene cok dikkat et.. ne kadar guzel onlemini alican iste.. oyle bakmak lazim

Oyy maşallah kocaman olmuş canım.

Kuzum gecmis olsun cok.. evet sekerin cikti cok dikkat et ki hamilelikten sonrada bazen kalabiliyor.. ailede seker varmi? Bebeginin kilosu bayag artmis. Beslenmene cok dikkat et.. ne kadar guzel onlemini alican iste.. oyle bakmak lazim
Canim bi sey sorcam ;
Seker cikarsa gebelikte, bebegin iri dogmasi ve normal dogumun zorlasmasi haricinde sikinti olur mu ?
Yani bebrgin seker hastasi olmasi ihtimali de var mi ki ?

Aynennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…