2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah öyle olur .İnsanın gerçekten bazen basireti bağlanıyor bazı şeylerin önüne geçemiyor hayırlısı demekki böyle olması . İyi taraflarından bakmaya çalışmamız lazım artık ne güzel kızınıza bir kardeş geliyor onun için sevinin .

Hem madem onlar biraz zorlamış doğunca hep onlardan yardım talep edebilirsiniz bence bakmak konusunda da destek olsunlar :)

Canım cok sükür kesem göründü hemde karından vajinal demedi bile suan 4+3 görünüyo bi hafta geriden geliyo saglıklı hersey yolunda dedi doktor
Beta değeriniz kaç biliyomusunuz? Ben 4+4te gittim karnımdan kese göründü ama kanda beta 2328 çıkınca bu kese degil dedi bu degerde Karından kese görünmez dedi de merak ettim?

Beta değeriniz kaç biliyomusunuz? Ben 4+4te gittim karnımdan kese göründü ama kanda beta 2328 çıkınca bu kese degil dedi bu degerde Karından kese görünmez dedi de merak ettim?
Yok canım beta degerine bakılmadi ama dün kan vermiştim saglık ocagına pazartesi cıkınca betamı söylerim sana benım ki keseydi ama daha kücük 4+3 dedi benimkine

Kızlar kusura bakmayın bu platformda yeniyim.
Ya yanlış mesaj alıntılıyorum ya yanlış yere cevap veriyorum falan silemiyorum da mesajları utandım

ilk hamileliğim dünyanın en rahat hamileliğiydi bir kez mide bulantısı yaşamamıştım :) Normal rahat olup tadını cıkarın
İlk olunca insan bi tecrubesi olmadigindan afalliyor herkes midem bulaniyor deyince. Ben dünden beri karnımda nabız hissediyorum. Simdi de ona taktım

İlk olunca insan bi tecrubesi olmadigindan afalliyor herkes midem bulaniyor deyince. Ben dünden beri karnımda nabız hissediyorum. Simdi de ona taktım
bende de oluyor o korkulacak bir sey yok damarlar falan içerde hummalı bir calısma var cunku

Dogumdan bir kac hafta önceydi,örnek almislardi.tam haftasini hatirlamiyorum.
Hic belirti yoktu,antibiyotigi tek dogum sirasinda verdiler.

Canım bana doktorun soyledigi cok sacma geldi bu salı günü beta 1441 di benim carsamba ozel hastanede karindan kesem gorundu degeri bilmiyorum ama doktor once goremedi sonra cözünürlügü yükseltelim dedi ince bi cihazla baktı gördü.

ay icimi rahatlattin canım yaaa çok sağol insallah ben de rahat bi hamilelik geciririm keseyi gordum bu carsamba sadece bebegi gormedim 11 gun nasil gececek bilmem
11 gün geçecek sonra 200 küsur gün geçecek daha dur Hamilelik şeysini eklesene profiline biz gibi

O bende de oldu ablama dedim dalga geçti benle bi damarimiz varmis o atiyomus canim biz onu nabiz diye değerlendiriyormusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…