İnşallah öyle olur .İnsanın gerçekten bazen basireti bağlanıyor bazı şeylerin önüne geçemiyor hayırlısı demekki böyle olması . İyi taraflarından bakmaya çalışmamız lazım artık ne güzel kızınıza bir kardeş geliyor onun için sevinin .33 yaşındayım. 6 sene oldu evleneli. Bu ikinci gebeliğim. Birde kızım var 2,5 yaşında. İki çocuk istiyordum ama araları en az 4 olabilirdi. Eşim ve ailem tarafından acele ettirildim. Araları az olsun, daha gençsin tam zamanı vs dediler sürekli. Basiretim bağlandı resmen. Nasip böyleymiş demekki. Artık yapacak birşey yok. Zaten ilk gebeliğimde de duygusal bağ ancak hareket ettiğini hissettiğim zaman kurmuştum. Şimdi de öyle olur inşallah
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız .
35-37. gebelik haftalarında, rektum ve vajinadan sürüntü örneği mi alınmıştı ? Doğumdan önce bir antibiyotik tedavisi yapıldı mı ?İlk ne zaman öğrendiniz ,herhangi bir belirtisini yaşadınız mı ?
Hem madem onlar biraz zorlamış doğunca hep onlardan yardım talep edebilirsiniz bence bakmak konusunda da destek olsunlar :)33 yaşındayım. 6 sene oldu evleneli. Bu ikinci gebeliğim. Birde kızım var 2,5 yaşında. İki çocuk istiyordum ama araları en az 4 olabilirdi. Eşim ve ailem tarafından acele ettirildim. Araları az olsun, daha gençsin tam zamanı vs dediler sürekli. Basiretim bağlandı resmen. Nasip böyleymiş demekki. Artık yapacak birşey yok. Zaten ilk gebeliğimde de duygusal bağ ancak hareket ettiğini hissettiğim zaman kurmuştum. Şimdi de öyle olur inşallah
Beta değeriniz kaç biliyomusunuz? Ben 4+4te gittim karnımdan kese göründü ama kanda beta 2328 çıkınca bu kese degil dedi bu degerde Karından kese görünmez dedi de merak ettim?Canım cok sükür kesem göründü hemde karından vajinal demedi bile suan 4+3 görünüyo bi hafta geriden geliyo saglıklı hersey yolunda dedi doktor
Yok canım beta degerine bakılmadi ama dün kan vermiştim saglık ocagına pazartesi cıkınca betamı söylerim sana benım ki keseydi ama daha kücük 4+3 dedi benimkineBeta değeriniz kaç biliyomusunuz? Ben 4+4te gittim karnımdan kese göründü ama kanda beta 2328 çıkınca bu kese degil dedi bu degerde Karından kese görünmez dedi de merak ettim?
alışırsın canım zamanla , bunda utanacak bi durum yok☺Kızlar kusura bakmayın bu platformda yeniyim.
Ya yanlış mesaj alıntılıyorum ya yanlış yere cevap veriyorum falan silemiyorum da mesajları utandım
İlk olunca insan bi tecrubesi olmadigindan afalliyor herkes midem bulaniyor deyince. Ben dünden beri karnımda nabız hissediyorum. Simdi de ona taktımilk hamileliğim dünyanın en rahat hamileliğiydi bir kez mide bulantısı yaşamamıştım :) Normal rahat olup tadını cıkarın
Ben de oluyor canım gelip gecici bi sureligineKızlar ara ara karın sertliği yaşıyor musunuz? Şu an açim ama sanki çok fazla yemek yemişim gibi sert karnım
bende de oluyor o korkulacak bir sey yok damarlar falan içerde hummalı bir calısma var cunkuİlk olunca insan bi tecrubesi olmadigindan afalliyor herkes midem bulaniyor deyince. Ben dünden beri karnımda nabız hissediyorum. Simdi de ona taktım
Dogumdan bir kac hafta önceydi,örnek almislardi.tam haftasini hatirlamiyorum.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız .
35-37. gebelik haftalarında, rektum ve vajinadan sürüntü örneği mi alınmıştı ? Doğumdan önce bir antibiyotik tedavisi yapıldı mı ?İlk ne zaman öğrendiniz ,herhangi bir belirtisini yaşadınız mı ?
bende de oluyor o korkulacak bir sey yok damarlar falan içerde hummalı bir calısma var cunku
Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.Dogumdan bir kac hafta önceydi,örnek almislardi.tam haftasini hatirlamiyorum.
Hic belirti yoktu,antibiyotigi tek dogum sirasinda verdiler.
Canım bana doktorun soyledigi cok sacma geldi bu salı günü beta 1441 di benim carsamba ozel hastanede karindan kesem gorundu degeri bilmiyorum amaBeta değeriniz kaç biliyomusunuz? Ben 4+4te gittim karnımdan kese göründü ama kanda beta 2328 çıkınca bu kese degil dedi bu degerde Karından kese görünmez dedi de merak ettim?
11 gün geçecek sonra 200 küsur gün geçecek daha duray icimi rahatlattin canım yaaa çok sağol insallah ben de rahat bi hamilelik geciririm keseyi gordum bu carsamba sadece bebegi gormedim 11 gun nasil gececek bilmem
Nasıl ekleniyor ki nereye ne eklicem11 gün geçecek sonra 200 küsur gün geçecek daha durHamilelik şeysini eklesene profiline biz gibi
hesap detaylarından bebeğin muhtemelel doğum tarihini ekleyebilirsin. Benim mesajın altında yazıyor ya 7. haftasındayım falan diye buNasıl ekleniyor ki nereye ne eklicem
Gözün aydın canim cok şükürCanım cok sükür kesem göründü hemde karından vajinal demedi bile suan 4+3 görünüyo bi hafta geriden geliyo saglıklı hersey yolunda dedi doktor
Söylesen bir dert söylemesen bir dert o zaman rabbim ona da nasip etsin inşallah tez zamandasoylemesek soylemediniz diye küsüyor care yokki. Bende istemiyordum supriz oldu yapacak bisey yok..
O bende de oldu ablama dedim dalga geçti benleİlk olunca insan bi tecrubesi olmadigindan afalliyor herkes midem bulaniyor deyince. Ben dünden beri karnımda nabız hissediyorum. Simdi de ona taktım
E yani zamanı olmuş :)Benim 12 haziran sat. Ben gittim kan da verdim doktora da ciktim
Adetin geçmediyse tabiki daha erken senin için benim 3 gün gecikti öyle yaptım testi 4. Günü de kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?