2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oh iyi sevindim :)

Demirrrrr canim ben ilk gebeligimde aksamlari bi tane almistim iki ay boyunca. Ictikten yarim saat sonra acayip sersemliyordum, uyumak da degil bayilmak gibi, deliksiz uyurdum o derece.
Ama progestani fitil olarak alinca, hicbir yan etkisi olmuyor. Su an o sekilde kullaniyorum. Ama doktorun ne sekilde kullanmani onermisse, o sekilde kulan. Cunku, serklaj kadar etkisi olsun, dikis kadar rahmi korusun die verildi bana fitil hali. Gecmis olsun

Kızımın öksürüğü için hiç öksürük ilacı kullanmadım.Küçük bir havluya kuru beyaz sabunu kokusu çıkıncaya kadar sür.Yatmadan sırtına koy.Sabaha kadar dursun.Kızım bu sayede geceleri rahat uyudu hep.Annem de beni öyle büyütmüş.

Ben hamileliğin başında 100lük kullanmıştım. Onu tolere etti vücudum. Pek sıkıntı yaşamamıştım. Ama 200 lüğü kullandığım ilk gün mahvoldum. Birden gözlerim ağırlaştı, kafamı taşıyamaz oldum. İlaç da aklıma gelmiyor. Dersten çıktım. Tansiyonumu ölçtürdüm. Biri hastaneye götürsün, kan şekerine bakılsın falan diyorlardı ki aklıma ilaç geldi. Dr a mesaj attım, yapar fitil olarak kullan dedi. O zamandan sonra gece 3te almayı bile denedim, hap şeklinde aldığımda mahvediyor beni

Aynısı banada oldu iki defa sanki yara gibi, acaba neden
aynen aynen aci gibi!!!
doktorumu aradim tarif ettim yeri... ama gogus hastaliklari ile alakali olabilir dedi ki sanmiyorum aslinda... karaciger enzimlerine ve bobrek fonksiyonlarina baktir dedi... olmazsa gogus hastaliklarina yonlendiririm dedi...
bende hic bisey anlamadim...

Allah allh, hiç aklımıza gelmeyen şeyler, rabbim korusun

Damara takma cnm bendede var sukur bu zamana kadar sorun cikarmadi

Geçmiş olsun size de... Stres bile tetikler böyle durumları. İnşallah öyle birşeydir de geçer gider

Bebis iyi olsunda sen kilona takma cnm emzirirken verirsin.

Bu zamana kadar 3 kilo aldim ama bende seker cikti dikkat edecegim icin cok almadan kapatirim diye dusunuyorum.
Aa canım şekermi çıktı birde hiç kilo almadım diyordun baksana kiloya bakmıyor işte bende dalagalı lı şeker sonuçlarımla kontrol gününü bekliyorum

Geçmiş olsun canım arkadaşın nasıl oldu

Benim de oyle haftalarca hazir bekledi, bu sefer erkenden paketlemem dedigin gibi. 30.hafta gibi bi paket kullan at don ve gogus pedlerimi de alirim, zaten cocugun kiyafetleri ve benim gecelikler utulu hazir. Acil bisey olursa esim bile toparlar getirir, yoksa 34 - 35. hafta gibi hazirlarim.

İnşallah bişey çıkmaz canım allahın izniyle senin haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…