- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Oh iyi sevindim :)Kızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
Kızımın öksürüğü için hiç öksürük ilacı kullanmadım.Küçük bir havluya kuru beyaz sabunu kokusu çıkıncaya kadar sür.Yatmadan sırtına koy.Sabaha kadar dursun.Kızım bu sayede geceleri rahat uyudu hep.Annem de beni öyle büyütmüş.size de çok geçmiş olsun. ben kbb ye de gittim sana kesinlikle ilaç vermem dedi gönderdi. öksürük için zencefilli bal, gülhatmi çiçeği, ıhlamur içiyorum. birde cevizin içindeki zarı kaynatıp içiyorum. sana ne verdi öksürük için ilaç olarak?
Bu zamana kadar 3 kilo aldim ama bende seker cikti dikkat edecegim icin cok almadan kapatirim diye dusunuyorum.Kızlar haftada kaç kilo alıyorsunuz?Ben hamur işi felan yemiyorum dikkat ediyorum baya ona rağmen haftalık 1 kiloya yakın alıyorum
33 mm idi ayrintili ultrasonda demisti 1 ay oldu sanirim.Kızlar rahim ağzı boyunuz kaçıncı haftada kaçtı? Dr ne dedi. Yazar mısınız?
Benim bugün 3,5 civarı dedi. İyi dedi ama yine de sizlerde söyler misiniz
Ben hamileliğin başında 100lük kullanmıştım. Onu tolere etti vücudum. Pek sıkıntı yaşamamıştım. Ama 200 lüğü kullandığım ilk gün mahvoldum. Birden gözlerim ağırlaştı, kafamı taşıyamaz oldum. İlaç da aklıma gelmiyor. Dersten çıktım. Tansiyonumu ölçtürdüm. Biri hastaneye götürsün, kan şekerine bakılsın falan diyorlardı ki aklıma ilaç geldi. Dr a mesaj attım, yapar fitil olarak kullan dedi. O zamandan sonra gece 3te almayı bile denedim, hap şeklinde aldığımda mahvediyor benisonuçlarının genel itibariyle olumlu çıkçaına çok sevindim. dr a sordumdiğer dr haftada bir progestan iğne ve proestan 100 mg verdi dedim. onu bende tedbir amaçlı pek çok hastama ver,yorum. kullan yararı olur zararı olmaz dedi. ama progestanı fitil alma dedi. neden dedim. rahme etki edecek şekilde ilaç tercih etmiyorum dedi. ilaç gibi iç biraz uyku yapar sana dedi.
kızlar progestanı hap olarak içinler etki yapıyormu cidden çok kötü olur muyum. yarın işe gitmeden içicem orda uyuyup kalmıyım
aynen aynen aci gibi!!!Aynısı banada oldu iki defa sanki yara gibi, acaba neden
Rabbim şifa versin. Kolaylıkla atlatırsınız inşallahKizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah
Allah allh, hiç aklımıza gelmeyen şeyler, rabbim korusunaynen aynen aci gibi!!!
doktorumu aradim tarif ettim yeri... ama gogus hastaliklari ile alakali olabilir dedi ki sanmiyorum aslinda... karaciger enzimlerine ve bobrek fonksiyonlarina baktir dedi... olmazsa gogus hastaliklarina yonlendiririm dedi...
bende hic bisey anlamadim...
Damara takma cnm bendede var sukur bu zamana kadar sorun cikarmadiKızlar kontrolum vardı yazmıştım sizede bugun gittim, detaylı raporuna baktı bebege giden damarlardan biri daha darmıymş neymış buda bebekte kilo azlıgı suyunu vs etkılermiş tansıyon yukseklıgı yaparmş, benim gözler direk büyüdü tabı bunu duyunca çnkü detaylıdakı doktor bahsetmedı bana, ama diger damarda sıkıntı olmadıgı icin önemli degil dedi kilosuda haftasıyla uyumlu dedi, bebegın böbreginin geniş olmasını takıp etcez dedi 4mm bizim icin rskli degil dedi doktorum cok rahatinsanların bi ayagı bile digerine uymayabılıyo cok sık karşılaşıyorum böbregin birinin büyüklüğüyle dedi sonradan cogunlkla duzelıyo dedı inş.. catı agrımı sordum kemıklerimin ağrısını vs rahım uzunluguna bakmamız lazım dedı normal bulunca ölcüsünü baskıdan agırlıktan oluyodur dedi.. hareketlerini cok asagıda hissediyorum kasıgıma vuruyor dedim baktı ayakları aşağıdaymış detaylıda baş aşağıydı ama pozisyonu şuan sürekli değişir yeri geniş oldgu icin dedi bizde haberler böyle.. seker icinde açlık tokluk bakcak bidahakıne
Geçmiş olsun size de... Stres bile tetikler böyle durumları. İnşallah öyle birşeydir de geçer giderKizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
Bebis iyi olsunda sen kilona takma cnm emzirirken verirsin.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, kontrol vardı, tartıldım almış başımı gitmişimnasıl oluyor anlamıyorum, beş dakika oturmuyorum koşturuyom, yememde abartı yok, bu gidişle kesin şeker çıkar, pzartesi doktora gidecem bakalım neler olacak, 61 kiloydum, 74 olmuşum of of of
Aa canım şekermi çıktı birde hiç kilo almadım diyordun baksana kiloya bakmıyor işte bende dalagalı lı şeker sonuçlarımla kontrol gününü bekliyorumBu zamana kadar 3 kilo aldim ama bende seker cikti dikkat edecegim icin cok almadan kapatirim diye dusunuyorum.
Geçmiş olsun canım arkadaşın nasıl oldusonuçlarının genel itibariyle olumlu çıkçaına çok sevindim. dr a sordumdiğer dr haftada bir progestan iğne ve proestan 100 mg verdi dedim. onu bende tedbir amaçlı pek çok hastama ver,yorum. kullan yararı olur zararı olmaz dedi. ama progestanı fitil alma dedi. neden dedim. rahme etki edecek şekilde ilaç tercih etmiyorum dedi. ilaç gibi iç biraz uyku yapar sana dedi.
kızlar progestanı hap olarak içinler etki yapıyormu cidden çok kötü olur muyum. yarın işe gitmeden içicem orda uyuyup kalmıyım
Benim 54 cm demiştiKızlarrr
Aynen cnm hic beklemiyordum bendeAa canım şekermi çıktı birde hiç kilo almadım diyordun baksana kiloya bakmıyor işte bende dalagalı lı şeker sonuçlarımla kontrol gününü bekliyorum
54mm pardonBenim 54 cm demişti
Benim de oyle haftalarca hazir bekledi, bu sefer erkenden paketlemem dedigin gibi. 30.hafta gibi bi paket kullan at don ve gogus pedlerimi de alirim, zaten cocugun kiyafetleri ve benim gecelikler utulu hazir. Acil bisey olursa esim bile toparlar getirir, yoksa 34 - 35. hafta gibi hazirlarim.Ben kızımda erkenden hazirladim cantayi. Hatta arabaya attik canta hep bizle gezdisonucunda 40 hafta da planlı dogum oldu. 2 gun kala cantayi bosaltip tekrar utuledim
Baskasina olan bizede olcak degil ama illa erken dogum riski hepimizde var muhakkak. Cok panik yapmadan hazirliklara baslariz. Bende bu hafta kiyafetleri yikayip utuleyip bir posede gecirip dolaba asarim diyorum. CanTa da bosuna tekrar kırışmasın
İnşallah bişey çıkmaz canım allahın izniyle senin haberlerini bekliyoruzKizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?