2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bu kırmızı çatlaklara bir çözüm varmı acaba..Benim göğüslerim çatır çatır çatladı ve heryeri.. başka biryerde şuan çatlağım yok çözüm arıyorum

Ilerde beyazlasiyor yani ten rengine donuyor alışıyorsun
Ilk gebelikte çatlamıştım şuan o esneklik payını kullanıyor vucudum galiba ama şuan ki kilom ve karnım daha büyük her an çatladı çatlayacak

Çok geçmiş olsun İnşallah rahatlıkla atlatırsın.Hepimiz için geçerli birdenbire çıkabilir sorunlar.Ben her geçirdiğim gün için çok şükür bugünü de rahat geçirdim diyorum.Başta benim de çok sıkıntılıydı çünkü.Sayılı gün geçiyor Allah sabır versin hepimize.

Az kaldi cnm m etme 2 ay sag salim atlatalim gerisi kolay
Evet kuzum disimizi sıkıcaz artik bu kadar dayandik... ama dusununce amma uzunmus hee 9 ay ... ya hic gecmek bilmedi.. daha iki ay var neyse uzun kismi bitti.. yani ikiz gebelikte gercekten zormus... millet tarlalarda orda burda is yaparken bağda bahcede doguruveriyirmus ya... hayret yaa... kimbilir hangi sikintilarida vardir ama isten gucten firsatmi bulmuslar kadinlarimiz... simdi hersey elimizin altinda ama iste ... esim diyorki senin hamilelik surecin biyunca gittigin kadar doktora ben dogali berli gitmedim gulsem mi aglasam mi.. he iyi etmissin dedim.. keske imkaniniz olsa bizin yerimize siz vucudunuzda yer acip tasisaniz evlatlarinizi dedim.. bizde evimizin isini dogru durust yapip hazirlik yapariz mis gibi

D vitamini bi anda alinca vucut kalsiyumunu tüketirmiş diye duymuştum
Tabi dr önerdi sonuçta bildiği vardır

Ben urtikerden cok cektim, nasil tatli kasindigini bilirim. Bende dogumdan sonra birdenbire başladı, 7-8 ay surdu tedavim. Bunda da dogumdan sonra yasamam insallah, insanin yasam kalitesini dusuruyor resmen.
Bi de soyle dusunmek lazim, bu bahaneyle butun kan değerlerine vs hepsine bakilmis oldu, bisey ciksa bile en azindan vakitlice mudahale ederler. Urtikerde genelde tahliller temiz cikiyor, daha ciddi bisey olmasin da, o da gelip gecici zaten.

Eskiden hastaliklar vardi ama bilinmiyordu bence onlarda bu sıkintilari cekiyorlardi.1 hafta tasisa esim yeter bana :)

Hadi ya kan degerlerine ne dedi peki neden öyle olmşki 1 haftada acaba önemlimiymiş o degerler canım ? Gebelık kolestazı olsa tahlılde cıkmazmıydıı alerjiden şüphelenmediler demek.. burda birine daha urtiker demşlerdi yanılmıyorsam

Urtiker oldugu nasil neyle anlasiliyor??

kızlar bu kırmızı çatlaklara bir çözüm varmı acaba..Benim göğüslerim çatır çatır çatladı ve heryeri.. başka biryerde şuan çatlağım yok çözüm arıyorum
Bu catlaklara kirmizi ve mor donemde lazerle cok ii cozum sunuyorkar beyazlasinca cok zorlasiyor geri donusu... yani genetik olarak cildiniz kremlede kendini kurtarabilirse ne Ala.. baska da canim bilmiyorum.. hamilelikte catlak kremi yada dogal saf zeytinyagi badem yagi oneriliyor... geriside sizin cildinizin esnekligine bagli.. bi oigment var adini unuttum( hamilelikte unutkan oldum ciktim) o eger cilt alti dokuda yeterli oranda mevcutsa coook kolay toparliyor hanimlar... bi iki seans lazerla fistik gibi oluyosun yada takviye edici kremlerle ama uzun soluklu oluyor... emzirme donemini lazer etkiliyormu bilmiyorum

Canim ultrason jeliyle catlak kreminin kalintilari karisinca oyle bi reaksiyon gostermis olabilir mi yani insallah oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…