- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
O kontrolu yapabilirsen, bana da yazar misin canim ? Cam olup olmamasina takilmiyorum su an. Cam iyi tmm de, olmazsa da sorun yokBu konuyu bende cok arastirdim ikiz olunca biberon kullanacagim kesin anti kolik olan mantikli geldi ama baktim joker mağazasında yok eger olsaydi kapaklari birbirine uyuyormu onu kontrol edicektim anti kolik olan cam degil o takildi kafama
Canım bana geçen hafta perşmbe günü 38 mm demiştiKızlar rahim ağzı boyunuz kaçıncı haftada kaçtı? Dr ne dedi. Yazar mısınız?
Benim bugün 3,5 civarı dedi. İyi dedi ama yine de sizlerde söyler misiniz
İnşallah. Alerjik bebek çok zor. Kuzuma ne versem dokunuyordu. O süreç çok zor. Umarım bu bebişim alerjik olmaz.Cok dogru soyluyosun alerjik yapida biriyim zaten... guneslensem kizaririm.. hassasim zaten.. insallah yavrularim analarina degil babalarina cekerler
Peki iyi miymiş bu haftada ne olması gerekirmişCanım bana geçen hafta perşmbe günü 38 mm demişti
Plesanta Previa bebeğin eşi aşağıda olması mı bana da bebeğin eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi plesanta previa falan demedi ama 28 haftada bi daha ki kontrolü bekliyorumKızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
Evet aşağıda olması. Diğer gebelere göre daha riskliyiz. Çok yorulmaman lazım senin de. Bide derecesi önemli. Hocan seni bilgilendirirPlesanta Previa bebeğin eşi aşağıda olması mı bana da bebeğin eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi plesanta previa falan demedi ama 28 haftada bi daha ki kontrolü bekliyorum
Bebek aşağıda olunca anterineor diyorlar sanırım belki tam telaffuz edemesemdePlesanta Previa bebeğin eşi aşağıda olması mı bana da bebeğin eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi plesanta previa falan demedi ama 28 haftada bi daha ki kontrolü bekliyorum
Alttan mı muayene etmişti açıklık alttan muayene ile anlaşılıyor diye biliyorumCanım 20.Haftamda gitmiştim bir sıkıntı yoktu benim, bir gün karın ağrısıyla acile gittim orada ebe doktorumla irtibata geçti, Pazartesi için kontrole çağırmıştı, ben gittim elimi kolumu sallayarak, kontrolden sonra da yemeğe gidelim dedim eşime bir girdim doktorun odasına 1cm açıklık başlamış dedi acil serklaj ameliyatına aldı beni, ne olduğunu şaşırdık inan.
Ben yeni dogum yapan iki arkadasima sordum ikisi de mutlaka al dediKızlar reflü yatağı alsam mı almasam mı karar veremedim. Siz almayı düşünüyor musunuz?
Anterineor plesanta aşağıda olması degilmiydi yaaPlesanta Previa bebeğin eşi aşağıda olması mı bana da bebeğin eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi plesanta previa falan demedi ama 28 haftada bi daha ki kontrolü bekliyorum
İlk kızım da böyle bi durum yaşamamıştım ama 36 haftada Doğum oldu bu durum da erken Doğuma neden olur mu acaba korkuyorumEvet aşağıda olması. Diğer gebelere göre daha riskliyiz. Çok yorulmaman lazım senin de. Bide derecesi önemli. Hocan seni bilgilendirir
Olabilir canım. Bide yapışıklığa da neden olabiliyormuş. Hamilelik 9 ay ama inan anne olarak benim ömrümden ömür götürdü. Hergün kafaya takacak bir şey oluyor. Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. Bebeklerimize sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsinİlk kızım da böyle bi durum yaşamamıştım ama 36 haftada Doğum oldu bu durum da erken Doğuma neden olur mu acaba korkuyorum
Canım bana gayet iyi dedi.genelde 28 den önce 2,5 un altına düşmesini istemiyoruz demişti.28 den snra azalıyormuş zaten yavaş yavaşPeki iyi miymiş bu haftada ne olması gerekirmiş
KızlarrrKızlar rahim ağzı boyunuz kaçıncı haftada kaçtı? Dr ne dedi. Yazar mısınız?
Benim bugün 3,5 civarı dedi. İyi dedi ama yine de sizlerde söyler misiniz
Canım cok sevındımKızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
İlk ultrasonda gördü canım, sonra da çatala aldı ve baktı açıklık var dediAlttan mı muayene etmişti açıklık alttan muayene ile anlaşılıyor diye biliyorum
Pozisyon degisiyor canim aynen. Icerde yaramazlik halindeler merak etme. Hep iyi haberlerimizi duyalim ins ☺Kızlar kontrolum vardı yazmıştım sizede bugun gittim, detaylı raporuna baktı bebege giden damarlardan biri daha darmıymş neymış buda bebekte kilo azlıgı suyunu vs etkılermiş tansıyon yukseklıgı yaparmş, benim gözler direk büyüdü tabı bunu duyunca çnkü detaylıdakı doktor bahsetmedı bana, ama diger damarda sıkıntı olmadıgı icin önemli degil dedi kilosuda haftasıyla uyumlu dedi, bebegın böbreginin geniş olmasını takıp etcez dedi 4mm bizim icin rskli degil dedi doktorum cok rahatinsanların bi ayagı bile digerine uymayabılıyo cok sık karşılaşıyorum böbregin birinin büyüklüğüyle dedi sonradan cogunlkla duzelıyo dedı inş.. catı agrımı sordum kemıklerimin ağrısını vs rahım uzunluguna bakmamız lazım dedı normal bulunca ölcüsünü baskıdan agırlıktan oluyodur dedi.. hareketlerini cok asagıda hissediyorum kasıgıma vuruyor dedim baktı ayakları aşağıdaymış detaylıda baş aşağıydı ama pozisyonu şuan sürekli değişir yeri geniş oldgu icin dedi bizde haberler böyle.. seker icinde açlık tokluk bakcak bidahakıne
Tamam canim ebebeke de bakayim belki orda vardirO kontrolu yapabilirsen, bana da yazar misin canim ? Cam olup olmamasina takilmiyorum su an. Cam iyi tmm de, olmazsa da sorun yok
Benimde kilo alışım oluyor. Ama hafta hafta değişiyor. Geçen hafta mesela hiç kilo almadım. Ama sonra bir bakıyorum 1-1.5 kilo bir anda alıyorum. Çok çok yememe dikkat etmiyorum. Canım çektiğini abartmadan yiyorum.Bende şeker falan da çıkmadı.11 kg kadar aldım bakalım sonra aylar nasıl olacak. Senin toplamda kaç kilo olduKızlar haftada kaç kilo alıyorsunuz?Ben hamur işi felan yemiyorum dikkat ediyorum baya ona rağmen haftalık 1 kiloya yakın alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?