2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu konuyu bende cok arastirdim ikiz olunca biberon kullanacagim kesin anti kolik olan mantikli geldi ama baktim joker mağazasında yok eger olsaydi kapaklari birbirine uyuyormu onu kontrol edicektim anti kolik olan cam degil o takildi kafama
O kontrolu yapabilirsen, bana da yazar misin canim ? Cam olup olmamasina takilmiyorum su an. Cam iyi tmm de, olmazsa da sorun yok

Plesanta Previa bebeğin eşi aşağıda olması mı bana da bebeğin eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi plesanta previa falan demedi ama 28 haftada bi daha ki kontrolü bekliyorum

Plesanta Previa bebeğin eşi aşağıda olması mı bana da bebeğin eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi plesanta previa falan demedi ama 28 haftada bi daha ki kontrolü bekliyorum
Evet aşağıda olması. Diğer gebelere göre daha riskliyiz. Çok yorulmaman lazım senin de. Bide derecesi önemli. Hocan seni bilgilendirir

Alttan mı muayene etmişti açıklık alttan muayene ile anlaşılıyor diye biliyorum

Evet aşağıda olması. Diğer gebelere göre daha riskliyiz. Çok yorulmaman lazım senin de. Bide derecesi önemli. Hocan seni bilgilendirir
İlk kızım da böyle bi durum yaşamamıştım ama 36 haftada Doğum oldu bu durum da erken Doğuma neden olur mu acaba korkuyorum

İlk kızım da böyle bi durum yaşamamıştım ama 36 haftada Doğum oldu bu durum da erken Doğuma neden olur mu acaba korkuyorum
Olabilir canım. Bide yapışıklığa da neden olabiliyormuş. Hamilelik 9 ay ama inan anne olarak benim ömrümden ömür götürdü. Hergün kafaya takacak bir şey oluyor. Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. Bebeklerimize sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin

Kızlar kontrolum vardı yazmıştım sizede bugun gittim, detaylı raporuna baktı bebege giden damarlardan biri daha darmıymş neymış buda bebekte kilo azlıgı suyunu vs etkılermiş tansıyon yukseklıgı yaparmş, benim gözler direk büyüdü tabı bunu duyunca çnkü detaylıdakı doktor bahsetmedı bana, ama diger damarda sıkıntı olmadıgı icin önemli degil dedi kilosuda haftasıyla uyumlu dedi, bebegın böbreginin geniş olmasını takıp etcez dedi 4mm bizim icin rskli degil dedi doktorum cok rahat insanların bi ayagı bile digerine uymayabılıyo cok sık karşılaşıyorum böbregin birinin büyüklüğüyle dedi sonradan cogunlkla duzelıyo dedı inş.. catı agrımı sordum kemıklerimin ağrısını vs rahım uzunluguna bakmamız lazım dedı normal bulunca ölcüsünü baskıdan agırlıktan oluyodur dedi.. hareketlerini cok asagıda hissediyorum kasıgıma vuruyor dedim baktı ayakları aşağıdaymış detaylıda baş aşağıydı ama pozisyonu şuan sürekli değişir yeri geniş oldgu icin dedi bizde haberler böyle.. seker icinde açlık tokluk bakcak bidahakıne

Canım cok sevındım 3,5 civarı iyi evet buarada progestanı önerdimi bu doktorda?

Pozisyon degisiyor canim aynen. Icerde yaramazlik halindeler merak etme. Hep iyi haberlerimizi duyalim ins ☺

Kızlar haftada kaç kilo alıyorsunuz?Ben hamur işi felan yemiyorum dikkat ediyorum baya ona rağmen haftalık 1 kiloya yakın alıyorum
Benimde kilo alışım oluyor. Ama hafta hafta değişiyor. Geçen hafta mesela hiç kilo almadım. Ama sonra bir bakıyorum 1-1.5 kilo bir anda alıyorum. Çok çok yememe dikkat etmiyorum. Canım çektiğini abartmadan yiyorum.Bende şeker falan da çıkmadı.11 kg kadar aldım bakalım sonra aylar nasıl olacak. Senin toplamda kaç kilo oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…