İnşallah geçici bir durumdur. Hamilelikte farketmeden normalde alerji yapmayan şeylerde vücutta alerji yapabiliyor. Sonuçların temizse endişe edilecek birşey yok sadece nedenini bulmaya çalış. İlk hamileliğimde domates alerjim çıktı ve ilk başlarda herşeyden şüphelendik kremler falan. Ama ben deneye deneye domates olduğunu anladım. Son 2 ayda çıkmıştı üstelik. Sonra doğuma kadar yemedim ve geçti. Bunda da kıyafetler çok sürtünce alerji oluyor bendeKizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
Allah yardımcınız oşdun canım kolaylıkla geçsinKizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et ilaç vitamin alerji yapmasın yada iç çamaşırı kıyafet vsKizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
Kilodan ziyade şekerden korkuyorum canımBebis iyi olsunda sen kilona takma cnm emzirirken verirsin.
Şeker çıkmadıktan sonra üzülme gerçekten 40 kilo alıp hepsini veren arkadaşlarım var. Tabi ki çok almasak iyi ama sanırım hormonların etkisi de kimimize kilo aldırıyor. Kimi de sadece 3-5 kilo alarak devam ediyor. Her bünye farklı önemli olan sağlıklı süreci atlatmakKızlar bugün sağlık ocağına gittim, kontrol vardı, tartıldım almış başımı gitmişimnasıl oluyor anlamıyorum, beş dakika oturmuyorum koşturuyom, yememde abartı yok, bu gidişle kesin şeker çıkar, pzartesi doktora gidecem bakalım neler olacak, 61 kiloydum, 74 olmuşum of of of
Hadi ya bilmiyodum canım seninde öyle oldugunu cok şükür sorun cıkarmamasına sevindimDamara takma cnm bendede var sukur bu zamana kadar sorun cikarmadi
canım geçmiş olsun yaa inşallah düzelir kaşıntın acaba birşey mi dokunduKizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
Ben 7 kilo aldım.16.haftaya kadar hiç kilo almamıştım.Dikkat ediyorum mümkün olduğu kadar yediklerime ama hızlı bi artış oldu.Benimde kilo alışım oluyor. Ama hafta hafta değişiyor. Geçen hafta mesela hiç kilo almadım. Ama sonra bir bakıyorum 1-1.5 kilo bir anda alıyorum. Çok çok yememe dikkat etmiyorum. Canım çektiğini abartmadan yiyorum.Bende şeker falan da çıkmadı.11 kg kadar aldım bakalım sonra aylar nasıl olacak. Senin toplamda kaç kilo oldu
Canimm gecmis olsun. Noldu sana ? Nstlik bi seyin yoktur ins. Sancin var mi ki hissetmesen de ? Enzimlerinin iyi olmasina sevindim. Hergun yedigin bi sey mi allerji yapti ki ? Guzel haberler ver cikinca. Kuzulara iyi bak. ❤❤❤
Geçmiş olsun size de... Stres bile tetikler böyle durumları. İnşallah öyle birşeydir de geçer gider
İnşallah bişey çıkmaz canım allahın izniyle senin haberlerini bekliyoruz
İnşallah geçici bir durumdur. Hamilelikte farketmeden normalde alerji yapmayan şeylerde vücutta alerji yapabiliyor. Sonuçların temizse endişe edilecek birşey yok sadece nedenini bulmaya çalış. İlk hamileliğimde domates alerjim çıktı ve ilk başlarda herşeyden şüphelendik kremler falan. Ama ben deneye deneye domates olduğunu anladım. Son 2 ayda çıkmıştı üstelik. Sonra doğuma kadar yemedim ve geçti. Bunda da kıyafetler çok sürtünce alerji oluyor bende
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et ilaç vitamin alerji yapmasın yada iç çamaşırı kıyafet vs
Allah korusun hastaneye gitmeniz çok iyi olmuş inş temiz çıkar sonuçlarınız. İkizim gebesiniz
Kizlar hepinizden yazan yazamayab okuyan okumayan Allah razi olsun ne diyeyim.. kan degerlerim hepsi berbatlasmis hemde bir haftada.. karaciger enzimleri normal gozukuyor.. hemoglobin beyaz kan hucresi su bu degerleri kotu cikti.. Nst ye sancim olurda hissetmem diyerekten bagladilar.. gebelik kolestazindan suphelenildi.. bu haftalarda kolestaz olursak yada kolestaz baslagici bebeklerde ani kalp durmasi oluyor... o yuzden sikinti bunun cikmasi..hereketlerde yavaslama olursa yafa herhangi bir kanama, su gelmesi, duzenli kasilman mutlaka geliyorsun (hepiniz icin gecerli) son trimesterda kolestaz sekillenebilit ozellikle ikizlerde daha cok.. bende urtikerde olabilirmis... 8 saat acliktan sonra aclik safra asiti alinip bakilcakmis...ona gore degerlendirme yapabiliriz dediler... dermatologada gitsen aynini isterler dediler.. pis pis jelleri surduler zaten hastane ortaminida sevmiyorum bide yaticam bir gun manyak miyim.. yarin randevu aldim kendi doktoruma... geldigimde tum kiyafetleri makineye attim yikansin.. dus aldim kizlarcanım geçmiş olsun yaa inşallah düzelir kaşıntın acaba birşey mi dokundusonucları bizede haber ver haberlerini bekliyoruz
Cok gecmis olsun canim, kendi doktoruna gorundukten sonra mutlaka bilgi ver bize de. Insallah ciddi bisey cikmaz da kolayca atlativerirsin.Kizlar hepinizden yazan yazamayab okuyan okumayan Allah razi olsun ne diyeyim.. kan degerlerim hepsi berbatlasmis hemde bir haftada.. karaciger enzimleri normal gozukuyor.. hemoglobin beyaz kan hucresi su bu degerleri kotu cikti.. Nst ye sancim olurda hissetmem diyerekten bagladilar.. gebelik kolestazindan suphelenildi.. bu haftalarda kolestaz olursak yada kolestaz baslagici bebeklerde ani kalp durmasi oluyor... o yuzden sikinti bunun cikmasi..hereketlerde yavaslama olursa yafa herhangi bir kanama, su gelmesi, duzenli kasilman mutlaka geliyorsun (hepiniz icin gecerli) son trimesterda kolestaz sekillenebilit ozellikle ikizlerde daha cok.. bende urtikerde olabilirmis... 8 saat acliktan sonra aclik safra asiti alinip bakilcakmis...ona gore degerlendirme yapabiliriz dediler... dermatologada gitsen aynini isterler dediler.. pis pis jelleri surduler zaten hastane ortaminida sevmiyorum bide yaticam bir gun manyak miyim.. yarin randevu aldim kendi doktoruma... geldigimde tum kiyafetleri makineye attim yikansin.. dus aldim kizlar
Duş aldim ılık suyla bu cok rahatlatiyor kim dediyse Allah razi olsun...Karnima bisi surmicem... saf zeytinyagi surersem surerim camasirlarima yumusatici kullanmicam.. bakalim ise yaricakmi.. suphelenilen seyler urtikerle gebelik kolestazi
Normalde de gamsız olmadigim icin birsey degismiyor. Sadece hamileliklerde esimle karsi karsiya daha cok geliyoruz. Fiziksel yorgunluğumu anlatamam. Uyuyorum ama gozlerim mosmor, halka halka. Cunku butun bir uykum yok hep parca parca kızım uyanikken zaten hic dinlenemiyorumFiziksel olarak hep yorgun hissediyorum. Yorgunluk da bunaltıyor. Vücudumu dinlendiremedikçe sanki beynim de yorgun düşüp su koyuveriyor. Ama oğlumdaki sıkıntıların çok etkisinde kalmışım, fazlasıyla farkındayım. Keşke hamilelikte de gamsız olabilseydik değil mi?
Ayyy cok sevindim canim yaKızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
İnsallah minik kelebegimCok gecmis olsun canim, kendi doktoruna gorundukten sonra mutlaka bilgi ver bize de. Insallah ciddi bisey cikmaz da kolayca atlativerirsin.
Masallah sanabiz bugun dr a gittik 960 gr olmusuz iyiymis cok sukur ilki normal dogum old icin bunu da oyle dusunuyor dr um bi aksilik olmazsa
İnsallah sadece alerjidir canim. Cok gecmis olsunKizlar hepinizden yazan yazamayab okuyan okumayan Allah razi olsun ne diyeyim.. kan degerlerim hepsi berbatlasmis hemde bir haftada.. karaciger enzimleri normal gozukuyor.. hemoglobin beyaz kan hucresi su bu degerleri kotu cikti.. Nst ye sancim olurda hissetmem diyerekten bagladilar.. gebelik kolestazindan suphelenildi.. bu haftalarda kolestaz olursak yada kolestaz baslagici bebeklerde ani kalp durmasi oluyor... o yuzden sikinti bunun cikmasi..hereketlerde yavaslama olursa yafa herhangi bir kanama, su gelmesi, duzenli kasilman mutlaka geliyorsun (hepiniz icin gecerli) son trimesterda kolestaz sekillenebilit ozellikle ikizlerde daha cok.. bende urtikerde olabilirmis... 8 saat acliktan sonra aclik safra asiti alinip bakilcakmis...ona gore degerlendirme yapabiliriz dediler... dermatologada gitsen aynini isterler dediler.. pis pis jelleri surduler zaten hastane ortaminida sevmiyorum bide yaticam bir gun manyak miyim.. yarin randevu aldim kendi doktoruma... geldigimde tum kiyafetleri makineye attim yikansin.. dus aldim kizlar
Duş aldim ılık suyla bu cok rahatlatiyor kim dediyse Allah razi olsun...Karnima bisi surmicem... saf zeytinyagi surersem surerim camasirlarima yumusatici kullanmicam.. bakalim ise yaricakmi.. suphelenilen seyler urtikerle gebelik kolestazi
Cok gecmis olsun canim. Hergun yeni biseylerimiz cikiyo. Az kaldi sabir diyorum hep rabbim hepimizin b3beklerini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinKizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
Bu şekerin yüksek çıkmasını bir şey tetikliyor ama çözemedim.En iştahsız ve kilo almadığım zamanda şekerim 110 çıktı.Bu ay özellikle tatlı ve hamurişi yedim çok bir de son iki ayda 6 kilo aldım şeker 85 çıktı.Aa canım şekermi çıktı birde hiç kilo almadım diyordun baksana kiloya bakmıyor işte bende dalagalı lı şeker sonuçlarımla kontrol gününü bekliyorum
Hadi gozun aydin ama hep dikkat edecez arkadasim unuttun muKızlar bugün fetal ekomuz vardı çok şükür temiz çıktı
Birde özelden aldığım randevum vardı. Plesenta privia varmış bende. Kendimi çok yormamam dinlenmem gerekiyormuş. Normal hayatıma devam edebilirmişim ama çok ayakta kalma felan dedi dr.um. Şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi çok şükür
Dün gece stresten hiç uyumamıştım şükürler olsun ki güzel haberler oldu bugün bana
Az kaldi cnm m etme 2 ay sag salim atlatalim gerisi kolayİnsallah minik kelebegimbiz gucluyuzz.. hey gidim gunduz islerden vakit buluo kasiyamiyorum.. aklima gelmiyor ama alev alev yaniyorr.. aksama oturunca elimi nereye koyacagimi kac gundur sasirdim.. cok pis kasiniyor ya hic bisi yoksa iyi zaten... raziyim bunada ama hastane isi cok zor.. ben orda gebeligimin 2. Ayindan 4. Ayina kadar yattim taburcu oldum yine yattim kalktim derken iki ay surundum... Su son trimesterida atlatalim yaa... baska bisi istemiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?