- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
İnşallah. Çok sağolunCanım benim lütfen pozitif düşün inşallah sağ salim alıcaksın kucağınainan buna
İnşallah canım inşallahPozisyon degisiyor canim aynen. Icerde yaramazlik halindeler merak etme. Hep iyi haberlerimizi duyalim ins ☺
Çok teşekkür ederim. Haklısınız. Hamilelikte ilaç mümkün mertebe kullanılmaz diye yerleşmiş bir kere aklımıza. Ama dediğin gibi kar zarar hesabı yapmak lazım.Gecmis olsun canim, oksurugu ihmal etme. Hamilelikte kullanılan ilaclar var, hatta benim astim atagi icin yanımda tasidigim kortizonlu spreye bile izin vermisti kadin dogumcum. Hamilelik basindan beri henuz ihtiyacim olmadi cok sukur ama mecbur kalirsam da kullanirim. Sonucta bazi durumlarda kar zarar hesabi yapmak gerekiyor.
Fiziksel olarak hep yorgun hissediyorum. Yorgunluk da bunaltıyor. Vücudumu dinlendiremedikçe sanki beynim de yorgun düşüp su koyuveriyor. Ama oğlumdaki sıkıntıların çok etkisinde kalmışım, fazlasıyla farkındayım. Keşke hamilelikte de gamsız olabilseydik değil mi?Gunumuz ayni senle. Bende asiri stresliyim. Erken doğum korkumda cok fazla. Kızimda da ayni bu haftalarda akinti icin dra gittiğimde bir ebe teste bakip suyun siziyor dedi. Hayatimda öyle şok yasamadim. Simdi yine cok akintim olunca dayanamadim dra gittim. Ama biraz psikolojik galiba. Anlayamadim bugun akintim yok, bebegin hareketlerinde eskisi gibi. Galiba ben kuruyorum yine :'(
Çok sağolun. Allah hepinizin bebeklerini korusun kollasın inşallahOnceki oykunden dolayi endiselenmen normal canim. Halinden anlarim.
Allah korktugumuza ugratmasin, kendine ve bebege iyi bak
Bebeğe zararı yoktur bencede zatenCanım bende de kuru öksürük var bugün dr a sordum önemli değil bebeğe zararı yok dedi. Anlamadım ben şimdi
sonuçlarının genel itibariyle olumlu çıkçaına çok sevindim. dr a sordumdiğer dr haftada bir progestan iğne ve proestan 100 mg verdi dedim. onu bende tedbir amaçlı pek çok hastama ver,yorum. kullan yararı olur zararı olmaz dedi. ama progestanı fitil alma dedi. neden dedim. rahme etki edecek şekilde ilaç tercih etmiyorum dedi. ilaç gibi iç biraz uyku yapar sana dedi.Canım cok sevındım3,5 civarı iyi evet buarada progestanı önerdimi bu doktorda?
size de çok geçmiş olsun. ben kbb ye de gittim sana kesinlikle ilaç vermem dedi gönderdi. öksürük için zencefilli bal, gülhatmi çiçeği, ıhlamur içiyorum. birde cevizin içindeki zarı kaynatıp içiyorum. sana ne verdi öksürük için ilaç olarak?Bebeğe zararı yoktur bencede zaten
Ben bugün laylaylom içtiğim yediğim dokunur mu hamileliğin bu evresinde diye mesaj attım. Gelen cevapla şaşırttı beni sevgili doktorum. Normalde çok pozitif biridir. Benim panik yapacağımı da bilir. İhmal etme dediyse vardır bir bildiği dedim ben deSize de çok geçmiş olsun
Evet aşağıda olması. Diğer gebelere göre daha riskliyiz. Çok yorulmaman lazım senin de. Bide derecesi önemli. Hocan seni bilgilendirir
İlk hamileliğimde çok kötü hastalanmıştım doktora gitmiştim ilaç kullanmaya da korkuyorum dediğimde hamileler ölsün mü hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar var demiştiÇok teşekkür ederim. Haklısınız. Hamilelikte ilaç mümkün mertebe kullanılmaz diye yerleşmiş bir kere aklımıza. Ama dediğin gibi kar zarar hesabı yapmak lazım.
birkaç gün bekley,mde bende göğüs uzmanına gideyim bari. yalnız cevizin içindeki zarı kaynatıp içince biraz hafifliyor. zararı varmı bebeğe bilmediğimden sadece iki küçük zar koyuyorum. bilginiz olsunBebeğe zararı yoktur bencede zaten
Ben bugün laylaylom içtiğim yediğim dokunur mu hamileliğin bu evresinde diye mesaj attım. Gelen cevapla şaşırttı beni sevgili doktorum. Normalde çok pozitif biridir. Benim panik yapacağımı da bilir. İhmal etme dediyse vardır bir bildiği dedim ben deSize de çok geçmiş olsun
Aynen iyi demiş canım önlem almak herzmaan iyidir bende icinin rahatlamasina cok sevindimsonuçlarının genel itibariyle olumlu çıkçaına çok sevindim. dr a sordumdiğer dr haftada bir progestan iğne ve proestan 100 mg verdi dedim. onu bende tedbir amaçlı pek çok hastama ver,yorum. kullan yararı olur zararı olmaz dedi. ama progestanı fitil alma dedi. neden dedim. rahme etki edecek şekilde ilaç tercih etmiyorum dedi. ilaç gibi iç biraz uyku yapar sana dedi.
kızlar progestanı hap olarak içinler etki yapıyormu cidden çok kötü olur muyum. yarın işe gitmeden içicem orda uyuyup kalmıyım
Umarim temiz cikqr cnm bizide haberdar edersin.Kizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah
Umarim birsey cikmaz gecici durumdur cnm uzuldum herkes adina bizide haberdar etmeyi unutma.Kizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
Kuzzummm Dualarim kucucuk kuzumaKizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah
Aynısı banada oldu iki defa sanki yara gibi, acaba nedenbenim sag kaburgamin ustunde gogsumun tam altina gelen yer cok agriyor... bazen surekli oluyor bazen ara ara oluyor.. tek bir nokta bazen elimi dokununca bile aklim cikiyor.. doktoruma da danismadim... varmi bunu yasayan? ne agrisi oldugunu bilen?
abimin esi oglusumun ayagi olabilir dedi oraya kadar uzatiyorlarmi bu minnos ayaklari
Doktora cumaya randevu aldım. Bulunduğum ilçede yok göğüs hastalıkları uzmanı. Farklı sebeplerden dolayı da ancak cuma gidebiliyorum. İlaç verdi yada vermedi diye bilgilendiririm sizisize de çok geçmiş olsun. ben kbb ye de gittim sana kesinlikle ilaç vermem dedi gönderdi. öksürük için zencefilli bal, gülhatmi çiçeği, ıhlamur içiyorum. birde cevizin içindeki zarı kaynatıp içiyorum. sana ne verdi öksürük için ilaç olarak?
Aynen iyi demiş canım önlem almak herzmaan iyidir bende icinin rahatlamasina cok sevindimbu doktora mı devam edeceksin
Ben progestan alınca bütün gün narkoz yemiş gibi dolanıyorum.Bir tane verdiyse gece yatmadan iç.İki tane verince gündüz bende 200mg sıkıntı oldu.100 mg olmadı.sonuçlarının genel itibariyle olumlu çıkçaına çok sevindim. dr a sordumdiğer dr haftada bir progestan iğne ve proestan 100 mg verdi dedim. onu bende tedbir amaçlı pek çok hastama ver,yorum. kullan yararı olur zararı olmaz dedi. ama progestanı fitil alma dedi. neden dedim. rahme etki edecek şekilde ilaç tercih etmiyorum dedi. ilaç gibi iç biraz uyku yapar sana dedi.
kızlar progestanı hap olarak içinler etki yapıyormu cidden çok kötü olur muyum. yarın işe gitmeden içicem orda uyuyup kalmıyım
Canimm gecmis olsun. Noldu sana ? Nstlik bi seyin yoktur ins. Sancin var mi ki hissetmesen de ? Enzimlerinin iyi olmasina sevindim. Hergun yedigin bi sey mi allerji yapti ki ? Guzel haberler ver cikinca. Kuzulara iyi bak. ❤❤❤Kizlar bakamadim foruma ama galiba bi kac arkadasta olumsuz biseyler demis doktor.. okuyamiyorum bende hastanedeyim.. suanda Nst taktilar... niye taktilar bilmiyorum.. kasintim var dedim daha dayanamadim.. bugunde aynisi olunca ve durmasi yok... yani gogsumde de olsa totomda olsa anlicam oralarimda geriliyor ama degil.. k ciger enzimlerim normal cikmis herhalde bir sikinti yok..birde aclik safra bakicaklarmis.. ac 8 saat durup aonrasinda aliniyormus... Allah yardimcim olsun hepimizin... bebek poposu gibi pisik oldum sanki... ne dokundu ne yapti bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?