2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu kusma isini aştım artık ben eskiden wc ile yetiniyordum şimdi mutfaktan tuvalete kadar her yeri batirdim.hep wc falan her yeri ciflendi halilar iyiki makineye sigiyor attim makineye
Hâla devam ediyor demek :'( cok nadir 9 ay devam edenler var senden onlardan oldun malesef canim.. allah yardimcin olsun. Bebek buyudukce kusmak bile zor. Ben gecen hafta hem agladim hem kustum

Hâla devam ediyor demek :'( cok nadir 9 ay devam edenler var senden onlardan oldun malesef canim.. allah yardimcin olsun. Bebek buyudukce kusmak bile zor. Ben gecen hafta hem agladim hem kustum
Kusmak mesele degil cnm ama ogururken bi ara nefes alamadim 30 sn kadar.alamicam da sandim esimde yokti evde.

Bencede bide kanama falanlada alakali. bir eltimde gece kalmadigi halde dogumdan 5-6 saat sonra cikti hastaneden 3 pijama takimi batmisti. Diger eltim bir gece yatti hic batmamis ayni pijjamayla bitirmis :) yinede tabi onlem amacli orada rezillik cekcegine bol bol esya almak eniyisi oluyo goturduk diye cope atmiyoruzya eve gelince cikarie evde de giyeriz orda giyemezsek temiz sonucta

Ya inan ben de bilmiyorum. Hep eksik. Bebek depolardakini çekince yine baya düşmüş, dayanmış 14lere. Geçen yaz 1 ay boyunca tatildeydim, güneşlendim, damla kullandım ve döndüğümde gram oynamamıştı değerim, inanamadım

Kizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah

Hayırlı haberler inşallah

Kızlar rahim ağzı boyunuz kaçıncı haftada kaçtı? Dr ne dedi. Yazar mısınız?
Benim bugün 3,5 civarı dedi. İyi dedi ama yine de sizlerde söyler misiniz

Canım baya oldu ama benim 19.haftada 39 mm ölçüldü. 28 mm’ye kadar normal. Seninki de gayet normal yani.

Canım sen de sağlık ocağında mı baktırıyorsun? Ben oradaki kan sonuçlarına güvenmemeye başladım pek. Bir de şeker sonuçlarında şey de çok fark ediyor, ilacı bile 12 saat önceden alıp öyle gitmek. Ben çok dikkatliydim yediklerim ve yürüyüş konusunda ama ferplex fol’ü yatmadan önce içtim sabah ölçtürdüm 103 çıktı. Bir sonrakinde dikkat ettim 12 saat aralık bıraktım 86 çıktı ki yürüyüş, yemeye dikkat dalan hak getire.

D vitamini bi anda alinca vucut kalsiyumunu tüketirmiş diye duymuştum
Tabi dr önerdi sonuçta bildiği vardır

Bu saate kadar içmedim korkumdan biliyo musun? Ama en sonunda içtim çünkü başka doktor olsa güvenmezdim ama kendi doktoruma güveniyorum. Sağlık ocağı doktoru inatla 6 damladan fazla alman toksik etki yapar dedi ben bir şişeyi içtim, bir şey olmaz inşallah.
Bir de şeyi hatırladım sknradan, d vitaminim inatla yükselmediği için gebe kalmadan önce bir arkadaşımla konuşurken doktorunun söylediklerinden bahsetmişti. Damla olanlar gerçekten çok etkisizmiş. Günlük doz için 1 şişe ancak etkili oluyormuş. Bu ampuller daha etkiliymiş ama o da sık kullanıldığı zaman böbreklerde taşa sebep oluyormuş.

Ay aman ne karışık işler ya bir 20yi görsem başka bir şey istemem.

merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda plesenta previa total teşhisi koydular bana 1 ay sonrasına doktor kontrol vermişti dün gece aniden yataktan ıslaklıkla uyandım kanmam vardı hemen acil doktora gittik yatışım yapıldı kanamam şimdilik durdu. Doktor bından sonra kanamaların olacak dedi kanaman durdurulamayınca bebeği alacağız iniallah 32. Haftaya kadar gelebilirsin dediçok korkuyorum bebeğime ve bana bişey olursa diye. Çevrenizde karşılayınız mı hiç bu gibi durumlarla. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar Bından önce de bir kaybım var

Canım çok geçmiş olsun, saydıklarının hiçbiri değildir inşlh, sana şunu anlatayım ilk hamileliğimde son haftalarda karnımda çok şitdetli kaşınma olmuştu öyle birşey yok, doğum yaptım daha da arttı, cildiyeye gittik tahlil yaptı karaciğere filan baktı hepsi normal çıktı, sonra bu hamilelikte olan birşey dedi, lohusalığın sonuna doğru atarsın dedi ve öyle oldu, tabi ben 15 gün gibi çektim çok kötüydü

Geçmiş olsun canım.. inşallah bir sıkıntı olmadan bebeğini kucağına alırsın.. dualarımız seninle.. Sıkma canını moralini yüksek tut ve bebeğine ona sağlıkla kavuşmak istediğini erken davranmaması gerektiğini söyle.. onlar bizim hislerimizi anlıyorlar o seni bırakmayacak

Çok geçmiş olsun canım... inşallah bir sıkıntı çıkmadan geçirirsin hamileliğini

[/QUOTE]
Tamam cnm ben bugün bi deneyim 100 şük benimkisi

İlk defa duydum denenebilir
33 mm idi ayrintili ultrasonda demisti 1 ay oldu sanirim.
Tamam benimki de iyi sayılır o zaman
Bende 100 lük bi deneyim bugün sarsılmazsam devam ederim

Geçmiş olsun canım arkadaşın nasıl oldu
Kendisine hastaneden çıkış yaptırdılar ama bebeği hastanede bıraktığı için pek iyi değil. Bebek stabilmiş geçen gün ciğerleri kanamış durdurmuşlar. Beyaz kan takviyesi yapılıyormuş. Dr lar şimdilik iyi ama her an her şey olabilir demişler. Allahım ailesine bağışlasın sağlıcakla

Allahım şifası versin. Koleztazın ne olduğunu bilmiyorum. Umarım ürtikerdir bir şey tetiklemiştir ve hemen geçer Çok üzüldüm canım ya. Bir haftada değerler nasıl oynamış çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…