Hâla devam ediyor demek :'( cok nadir 9 ay devam edenler var senden onlardan oldun malesef canim.. allah yardimcin olsun. Bebek buyudukce kusmak bile zor. Ben gecen hafta hem agladim hem kustumBu kusma isini aştım artık ben eskiden wc ile yetiniyordum şimdi mutfaktan tuvalete kadar her yeri batirdim.hep wc falan her yeri ciflendi halilar iyiki makineye sigiyor attim makineye
Kusmak mesele degil cnm ama ogururken bi ara nefes alamadim 30 sn kadar.alamicam da sandim esimde yokti evde.Hâla devam ediyor demek :'( cok nadir 9 ay devam edenler var senden onlardan oldun malesef canim.. allah yardimcin olsun. Bebek buyudukce kusmak bile zor. Ben gecen hafta hem agladim hem kustum
Oksijen ihtiyacimiz artti artik ben Dislerimi fircalarken bile soluksuz kaliyorum kusuncada buyuk ihtimal bir sure nefes almamak hemen etkiliyor soluk soluga kaliyoruzKusmak mesele degil cnm ama ogururken bi ara nefes alamadim 30 sn kadar.alamicam da sandim esimde yokti evde.
Bencede bide kanama falanlada alakali. bir eltimde gece kalmadigi halde dogumdan 5-6 saat sonra cikti hastaneden 3 pijama takimi batmisti. Diger eltim bir gece yatti hic batmamis ayni pijjamayla bitirmis :) yinede tabi onlem amacli orada rezillik cekcegine bol bol esya almak eniyisi oluyo goturduk diye cope atmiyoruzya eve gelince cikarie evde de giyeriz orda giyemezsek temiz sonuctaEvet ya. Cumartesi kizimi kontrole goturduj saga bakıyorum küçük bebek sola bakiyorum yine bebek, esime diyorum meger kucuk bebek ozlemisimsonra kac kisi gecti bilmem dogum yapanlar gecti. Ama sanarsin yilligina gelmisler oyle esya cok. Esim bana kizimda kizmisti ama süsü püsü derken esya oluyo illa. Hayir bide masa falanda yapmadim ben
Benim 20. Haftada 25mm cikti rahim kisaligim var magnezyum baslatti progestan da kullaniyodumKızlar rahim ağzı boyunuz kaçıncı haftada kaçtı? Dr ne dedi. Yazar mısınız?
Benim bugün 3,5 civarı dedi. İyi dedi ama yine de sizlerde söyler misiniz
sen nasilsin cnm,nst ye girmistin,pupp oldun galiba sen ben de kizima hamile iken olmustumMasallah sana
Acikligi oldugu gun rahim olcun kacti acabaİlk ultrasonda gördü canım, sonra da çatala aldı ve baktı açıklık var dedi
Peki iyi miymiş bu haftada ne olması gerekirmiş
Merhaba benim de d vitamini yerlerde.Sprey şeklinde kullandım ayrı multivatimin alıyorum ayrı.Güneşe de çıkıyorum ama bir türlü yükselmiyor.D vitamini yüksek besinler de yiyorum.Perşembe randevum var bakalım.
Kizlar yarin buyuk kızım anestezili emar çekilecek bizim için dua eder misiniz kolay atlatalim ve sonucumuzda temiz çıksın inşallah
Kızlar rahim ağzı boyunuz kaçıncı haftada kaçtı? Dr ne dedi. Yazar mısınız?
Benim bugün 3,5 civarı dedi. İyi dedi ama yine de sizlerde söyler misiniz
Bu şekerin yüksek çıkmasını bir şey tetikliyor ama çözemedim.En iştahsız ve kilo almadığım zamanda şekerim 110 çıktı.Bu ay özellikle tatlı ve hamurişi yedim çok bir de son iki ayda 6 kilo aldım şeker 85 çıktı.
D vitamini bi anda alinca vucut kalsiyumunu tüketirmiş diye duymuştum
Tabi dr önerdi sonuçta bildiği vardır
Geçebiliyomuymuş canım? Bunun icin sana bi öneride bulundumu doktor veya ilac verdımıBende persembe gunu ayrintili kontrol aldim dr gel demisti damardaki centikten dolayi umarim azalmis veya gecmistir.
Canım çok geçmiş olsun, saydıklarının hiçbiri değildir inşlh, sana şunu anlatayım ilk hamileliğimde son haftalarda karnımda çok şitdetli kaşınma olmuştu öyle birşey yok, doğum yaptım daha da arttı, cildiyeye gittik tahlil yaptı karaciğere filan baktı hepsi normal çıktı, sonra bu hamilelikte olan birşey dedi, lohusalığın sonuna doğru atarsın dedi ve öyle oldu, tabi ben 15 gün gibi çektim çok kötüydüKizlar hepinizden yazan yazamayab okuyan okumayan Allah razi olsun ne diyeyim.. kan degerlerim hepsi berbatlasmis hemde bir haftada.. karaciger enzimleri normal gozukuyor.. hemoglobin beyaz kan hucresi su bu degerleri kotu cikti.. Nst ye sancim olurda hissetmem diyerekten bagladilar.. gebelik kolestazindan suphelenildi.. bu haftalarda kolestaz olursak yada kolestaz baslagici bebeklerde ani kalp durmasi oluyor... o yuzden sikinti bunun cikmasi..hereketlerde yavaslama olursa yafa herhangi bir kanama, su gelmesi, duzenli kasilman mutlaka geliyorsun (hepiniz icin gecerli) son trimesterda kolestaz sekillenebilit ozellikle ikizlerde daha cok.. bende urtikerde olabilirmis... 8 saat acliktan sonra aclik safra asiti alinip bakilcakmis...ona gore degerlendirme yapabiliriz dediler... dermatologada gitsen aynini isterler dediler.. pis pis jelleri surduler zaten hastane ortaminida sevmiyorum bide yaticam bir gun manyak miyim.. yarin randevu aldim kendi doktoruma... geldigimde tum kiyafetleri makineye attim yikansin.. dus aldim kizlar
Duş aldim ılık suyla bu cok rahatlatiyor kim dediyse Allah razi olsun...Karnima bisi surmicem... saf zeytinyagi surersem surerim camasirlarima yumusatici kullanmicam.. bakalim ise yaricakmi.. suphelenilen seyler urtikerle gebelik kolestazi
Çok şükür canm.. Geçmiş olsunKızlarrr çok şükür bende şeker testinden başarıyla geçtimsırada ne var Allahımmm sağlıkla gelsinlerrr
Geçmiş olsun canım.. inşallah bir sıkıntı olmadan bebeğini kucağına alırsın.. dualarımız seninle..merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda plesenta previa total teşhisi koydular bana 1 ay sonrasına doktor kontrol vermişti dün gece aniden yataktan ıslaklıkla uyandım kanmam vardı hemen acil doktora gittik yatışım yapıldı kanamam şimdilik durdu. Doktor bından sonra kanamaların olacak dedi kanaman durdurulamayınca bebeği alacağız iniallah 32. Haftaya kadar gelebilirsin dediçok korkuyorum bebeğime ve bana bişey olursa diye. Çevrenizde karşılayınız mı hiç bu gibi durumlarla. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar Bından önce de bir kaybım var
Çok geçmiş olsun canım... inşallah bir sıkıntı çıkmadan geçirirsin hamileliğiniKizlar hepinizden yazan yazamayab okuyan okumayan Allah razi olsun ne diyeyim.. kan degerlerim hepsi berbatlasmis hemde bir haftada.. karaciger enzimleri normal gozukuyor.. hemoglobin beyaz kan hucresi su bu degerleri kotu cikti.. Nst ye sancim olurda hissetmem diyerekten bagladilar.. gebelik kolestazindan suphelenildi.. bu haftalarda kolestaz olursak yada kolestaz baslagici bebeklerde ani kalp durmasi oluyor... o yuzden sikinti bunun cikmasi..hereketlerde yavaslama olursa yafa herhangi bir kanama, su gelmesi, duzenli kasilman mutlaka geliyorsun (hepiniz icin gecerli) son trimesterda kolestaz sekillenebilit ozellikle ikizlerde daha cok.. bende urtikerde olabilirmis... 8 saat acliktan sonra aclik safra asiti alinip bakilcakmis...ona gore degerlendirme yapabiliriz dediler... dermatologada gitsen aynini isterler dediler.. pis pis jelleri surduler zaten hastane ortaminida sevmiyorum bide yaticam bir gun manyak miyim.. yarin randevu aldim kendi doktoruma... geldigimde tum kiyafetleri makineye attim yikansin.. dus aldim kizlar
Duş aldim ılık suyla bu cok rahatlatiyor kim dediyse Allah razi olsun...Karnima bisi surmicem... saf zeytinyagi surersem surerim camasirlarima yumusatici kullanmicam.. bakalim ise yaricakmi.. suphelenilen seyler urtikerle gebelik kolestazi
evet buna devam edicem. Bide kendisi plesenta priveria doğumunda uzman. Aslında esas nedenim buAynen iyi demiş canım önlem almak herzmaan iyidir bende icinin rahatlamasina cok sevindimbu doktora mı devam edeceksin
Ben 5 kilo aldım 58 dim 63 oldum69.5 ile basladim 4. Ayda 62.5 idim bu haftamda 70.5 oldum bu nasil kizlar?
Tamam cnm ben bugün bi deneyim 100 şük benimkisiDemirrrrr canim ben ilk gebeligimde aksamlari bi tane almistim iki ay boyunca. Ictikten yarim saat sonra acayip sersemliyordum, uyumak da degil bayilmak gibi, deliksiz uyurdum o derece.
Ama progestani fitil olarak alinca, hicbir yan etkisi olmuyor. Su an o sekilde kullaniyorum. Ama doktorun ne sekilde kullanmani onermisse, o sekilde kulan. Cunku, serklaj kadar etkisi olsun, dikis kadar rahmi korusun die verildi bana fitil hali. Gecmis olsun
İlk defa duydum denenebilirKızımın öksürüğü için hiç öksürük ilacı kullanmadım.Küçük bir havluya kuru beyaz sabunu kokusu çıkıncaya kadar sür.Yatmadan sırtına koy.Sabaha kadar dursun.Kızım bu sayede geceleri rahat uyudu hep.Annem de beni öyle büyütmüş.
Tamam benimki de iyi sayılır o zaman33 mm idi ayrintili ultrasonda demisti 1 ay oldu sanirim.
Bende 100 lük bi deneyim bugün sarsılmazsam devam ederimBen hamileliğin başında 100lük kullanmıştım. Onu tolere etti vücudum. Pek sıkıntı yaşamamıştım. Ama 200 lüğü kullandığım ilk gün mahvoldum. Birden gözlerim ağırlaştı, kafamı taşıyamaz oldum. İlaç da aklıma gelmiyor. Dersten çıktım. Tansiyonumu ölçtürdüm. Biri hastaneye götürsün, kan şekerine bakılsın falan diyorlardı ki aklıma ilaç geldi. Dr a mesaj attım, yapar fitil olarak kullan dedi. O zamandan sonra gece 3te almayı bile denedim, hap şeklinde aldığımda mahvediyor beni
Kendisine hastaneden çıkış yaptırdılar ama bebeği hastanede bıraktığı için pek iyi değil. Bebek stabilmiş geçen gün ciğerleri kanamış durdurmuşlar. Beyaz kan takviyesi yapılıyormuş. Dr lar şimdilik iyi ama her an her şey olabilir demişler. Allahım ailesine bağışlasın sağlıcaklaGeçmiş olsun canım arkadaşın nasıl oldu
Allahım şifası versin. Koleztazın ne olduğunu bilmiyorum. Umarım ürtikerdir bir şey tetiklemiştir ve hemen geçerKizlar hepinizden yazan yazamayab okuyan okumayan Allah razi olsun ne diyeyim.. kan degerlerim hepsi berbatlasmis hemde bir haftada.. karaciger enzimleri normal gozukuyor.. hemoglobin beyaz kan hucresi su bu degerleri kotu cikti.. Nst ye sancim olurda hissetmem diyerekten bagladilar.. gebelik kolestazindan suphelenildi.. bu haftalarda kolestaz olursak yada kolestaz baslagici bebeklerde ani kalp durmasi oluyor... o yuzden sikinti bunun cikmasi..hereketlerde yavaslama olursa yafa herhangi bir kanama, su gelmesi, duzenli kasilman mutlaka geliyorsun (hepiniz icin gecerli) son trimesterda kolestaz sekillenebilit ozellikle ikizlerde daha cok.. bende urtikerde olabilirmis... 8 saat acliktan sonra aclik safra asiti alinip bakilcakmis...ona gore degerlendirme yapabiliriz dediler... dermatologada gitsen aynini isterler dediler.. pis pis jelleri surduler zaten hastane ortaminida sevmiyorum bide yaticam bir gun manyak miyim.. yarin randevu aldim kendi doktoruma... geldigimde tum kiyafetleri makineye attim yikansin.. dus aldim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?