2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olabilir niye vermedi acaba diye kafama taktım detaylı raporumdakı degerleride anlamıyorum detaylıda çentiğe tire atmışlar her ikisinede yani negatif gbi ama sayısal degerler var onlar farklı sag sol damarlarda doktorda tam kapalı degl gbi bişey dedi ama bilemedım ya aspirin neden verılıyorkı acaba fydası ney? Baska bi doktoramı gitsem doktorumuda sevıyorum ama rahat bi kadın

Ben 100 lük coasprin kullanıyorum doktor öylesine verdi diyebilirim rahim kan akışı daha iyi olsun diye ikinci gebelik 30 lu yaşlar diye verdi

Ben 100 lük coasprin kullanıyorum doktor öylesine verdi diyebilirim rahim kan akışı daha iyi olsun diye ikinci gebelik 30 lu yaşlar diye verdi
Başka bi doktora da mı gidip sorsamki kafam karıştı dün bi bilgim olmadıgı icin bu konuda doktora bişey demedım aspirin konusunda

Ama catlak kremi lierac felan diyorlar kullanabilirsin yada dogal saf zeytin yagi en azindan deri gerilio bir anda catlamasindansa elastikiyet kazanmasini saglicaktir ve gerilmelerini onleyecektir... anladigim kadariyla seninki gerilio daha dayanamayip catlayip genisliyor..
Yokk ama ilerleyen haftalarda görülebiliyormş,
kuzumm binde birr olacaksa bende olur sende olmaz... ikiz gebelerde daha da yatkin.. simdiden dert etmeyelim bakalim olunca bakicaz... Allah korusun en kotusunu dusunuyoruz.. en iyisini dusunelim iyi olsun... kotuyu getirme aklimiza Preeklamsi de berbattt bisi is arkadasim oyle oldu heryeri sisti mahfoldu bide erkendi diye oyle kizcagiz bekledi... ayaklari elleri yuzleri sisti... ama herkes olacak diye bisey yok bide nadir yavru kus yaa
Gebelik kolestazi preeklamsi bide kanama en berbati bunlar son trimesterda.... ya kurtulalim su isten vallahi yerleri opecem iyice strese soktunuz benide Hadi iyuyiz cok sukur doktorum mesaj atmis bi idrar kulturu tekrar verirsin diye bulasma olmus olabilir dedi.. yani baksana adamin rahatligina biz kasintidan uyuz mu olduk diye dusunduk degerlerim normal dedi... guvencez gececez kuzum bu yollari..

Başka bi doktora da mı gidip sorsamki kafam karıştı dün bi bilgim olmadıgı icin bu konuda doktora bişey demedım aspirin konusunda
Cocugun amniyon sivisi yeterliyse gerek gorulmuyorda olabilir kanama riskin varmiydi daha onceden sizin eger vardiysada vermemistir kan sulandirip, durduramama durumu yasanirsa diyerekten..

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişlerimiz sağ salim kucaklarız bencede sürme bende ilk kızımda badem yağı sürerim ama bir sancı başlardı bende dayanamazdım herkes abartıyorsun derdi Dr kullanma ozaman dediydi ve kullanmadım sonuçta bebeğinden önemli değilya sen de takma kuzucuklara kavuşacaksın inşallah

Ben hamile kalmadan önce başladım hamilelikte devam ediyorum ve 32. Haftaya kadar devam etmemi söyledi kendi doktoruna da sorabilirsin bence aspirin kullanmama gerek var mı diye

Ayyy kuzum semos insallah yavru kuş ya .. artik ne yapayim.. hem genc kalinip hem ana olamiyorum diyecem yirtiklara razi gelecem desene yağlar cok rahatlatiyordu da... sadece dogal zeytinyag surcem.. bakalim kuzum saolasin

Aspirin de kan sulandırma amacıyla veriliyor. Arkadaşım kullanmıştı 4-8 aylar arasında damardan kan akışı yavaştı. Eğer için rahat edecekse başka bir doktora daha görün ama ben şahsen doktorların bebek konusunda risk alacaklarını düşünmüyorum. Gerçekten gerekli görse önlem olarak bile verirdi.

Cocugun amniyon sivisi yeterliyse gerek gorulmuyorda olabilir kanama riskin varmiydi daha onceden sizin eger vardiysada vermemistir kan sulandirip, durduramama durumu yasanirsa diyerekten..
Yoktu canım şükür kanama riski. Sivisi şimdi iyimiş kan sulndırıcı bebegin gelişiminde mi etkılı tam olarak neden verılıyor biliyomusun kuzum? Sonuclarının güzel cıkmasına sevındım ama kaşinti sebebi ne ki acaba bide devam edıyormu

Galiba danışmak istiyorum birine daha ama kime bilmiyorum rastgele bi doktora gidebilirm anca yada devlette birne randevu alırım

Kendine geldim kalktim ayiptir solemesi wc ye gittim.. karnim kizarik degil acilmis rengi yine basliyor .. ya cocuklar icimde calkalaniyor.. agri oluyor vallahi zibidiler durmuyorr Allahim agrida yapsalar hareketlerini hissedip saglikli olmalari fikri bile moralimi yerine getirmeye yetiyor.. normalde kan akisi yavastir... rahimde bebegin yeri, plesentanin yeri amniyon sivisinin idamesi, bebegin gelisiminin haftasina ayina gore az geride olusu.. yani bebegin gelisimi icin hepsi dikkate alinip kar zarar iliskisi gozeterek doktor kullaniriyor yada kullandirmiyor.. bence doktoruna gore hareket etmek en iyisi.. eger devamli yatis halindeysende kullandiriyor rahim hareketli olmadigindan kan akisi tam saglansin diyerektende verebiliyor ama bu ilaci almak iyimi desen bana gore vucut tolere edebiliyorsa hic kullanma.. tansiyon, nabiz kalp herbiseyi fazladan calisitirp yoruyosun vucudu olagan akisindan fazlasini istiyosun
2. Kanama riski eger yasarsan bu seferde kotu sonuclar dogurabilme riski olusuyor ama hep olasili durumlar.. o yuzden kullanio kullanmamayi birakalim doktorlarimiz karar versin

Tabı doktor vermeden kullanamam zaten hayırlısı bakalım canım bekleyip görücez dedigin gibi belkide gelişimi gerilerse inşallah gerilemzde ozaman vermeyi düşünmüştr bu doktor.. baska doktra gideblrsem sorarım yine

Gecmis olsun hic ayaga kalkmayin inşallah yatarak 35 leri gorursunuz guzel düşünün bu sekilde geçiren cok insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…