2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok kuzum bilemiyorum.. hep standart anladigim kadariyla vucudunun en hassas yeri gobegim olmus... yani en incelen deri gobegim.. bugun surmedim yag bise azicik kasintim var.. sutude icmedim kefir ictim laktozsuzu aldim bilmiyorum bide biyle deniyim dedim.. ya kimseye hicbi hastalik gelmesin her turlu hastalik zor is ya.. bir kasinti yasam seklimi hayat kalitemi etkiledi... saol kuzucum sanada dusundugun icin

Cok uzuldum suan allah yardimcin olsun insaallah beklediginiz haftaya gelirsin saglikla kucagina alirsn bebegini

Anladım canım . Ben de pimpirikliyim malesef eski kayıplardan dolayı . Normal doğumdan da korkuyorum açıkçası arada aklıma geliyor . Sezeryandan da korkuyorum gerçi . Bakalım nolcak .

Avent ultra air emzık aldım canım bide bibs aldım ama eşim onu begenmedi
Philips avent almayı düşünüyorum canım ama 32.haftadan sonra alayım diyorum ben ☺
Mamajoo ortodontik 0-6ay aliym dedim bende ama arastirma asamasindayim hala. Yeni fikirlere acigim
Avent soothie aldim, kizimda da onu kullanmistik.
bende aventin soothie ultra air ve ultra soft emziklerini araştırdım.bebeklerin tutma konusunda en çok air ve soft önerilmiş.hava alması daha kolaymış

bir de beni bugun sağlık ocağından aradılar.bebeği izlemeye başlıcaz artık yarın aç gel hem tahlil yapalım hem kalbini dinleyelim dedi.başka aranan var mı

bir de beni bugun sağlık ocağından aradılar.bebeği izlemeye başlıcaz artık yarın aç gel hem tahlil yapalım hem kalbini dinleyelim dedi.başka aranan var mı
Ben aranmadım ama izlem tarihi vermişti bana ilk tetanoz aşısına gittiğim zaman, cuma günü gideceğim ben de ama aç gel felan demediler bana

Anladım canım . Ben de pimpirikliyim malesef eski kayıplardan dolayı . Normal doğumdan da korkuyorum açıkçası arada aklıma geliyor . Sezeryandan da korkuyorum gerçi . Bakalım nolcak .
Bende sezeryandan cok korkuyorum . ameliyat oldum laparoskopi onda cok aciyla uyanmistim geciyor gidiyor gerci ogun bana 2. Ameliyati olabilirsin belki demisti doktorum acim dinince olucam gerekirse demistim hemen . unutuluyor o acilarda ama gecen gun ruyamda beni sezeryana karsi korkutuyolardi guya iste karnima bastirirlarmis biseyler biseyler o sezeryan acisindan kotuymus boyle seylerde duydukcs etkilendim demekki. Normal hevesim var zaten insaallah oyle olur saglikli bisekipde beklesinde haftasini bebegim insaallah. Doktorumda normal yanlisiydi hep oyle duymustum hatta eltime sezeryan diyorlardi doktoru ben buldum orada normal dogum.yapti ama 2 senede sezeryanci olmus. Son dk korkutup sezeryana aliyolar diyorlar . Tup bebek benimki saglikla.kucagima almak muhim olan ama son gunlerde sezeryan korkusu basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…