2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
selam canım. bende nasip olursa mart annesi olucam. ne var ne yok diye gireyim derken seni gördüm. endişe etme. bu çok karşılaşılan bir durum. özellikle dinlenmek çok önemli. 32 yi geçen çok fazla tanıdım var 36. haftada iki gün önce kuzenim doğum yaptı. yine senin gibi plesenta previa. beslenmene de dikkat et. ama yorma başka çocuğun varmı bilmiyorum. yoksa zaten dinlen yat .

Bende sut urunlerini kesmek biraz ise yaramisti ama ben nerdeyse 1 litreye yakin sut ictigim gunleri bilirim istersen bi kac gun azaltip bak belki faydasi olur.

Bende sut urunlerini kesmek biraz ise yaramisti ama ben nerdeyse 1 litreye yakin sut ictigim gunleri bilirim istersen bi kac gun azaltip bak belki faydasi olur.
Ayyy kuzucuk sen sut cocugu olmussun hamisken masallah sanaa kefiri ve sutu laktozsuz aldim.. bugun sadece laktozsuz kefir icicem.. off deneme yanimada cok zor buluncak bisi iste.. amannn neyse cok sukur bugunumize tombikk tavuklarr icin herbisey aşklarimiz bir buyusun bir haftamiz gcsin.. kucagimiza alalim... sonraki sikintilarda gerci ayri ahh ahh ana olmak ne zor bi is

Benim urtiker dogumdan sonra oldu canim, yaz aylariydi, koca bardaga soguk sutu doldurup bi kasik da toz kahve atip keyif yapiyordum soguk soğuk en az iki buyuk bardak gidiyordu oyle. Sut urunlerini kesmek biraz azaltti ama tamamen gecirmedi, baya ilac kullandim, hatta en son kizimi 8 aylik sutten kesip kortizon baslamak zorunda kaldim. Baya surundurdu ama gecti. Doktor dogumdan sonra hormonlar hizla degistigi icin olabiliyor demisti.

Cok gecmis olsun canim benim. Doktorun ne diyorsa harfiyen uy, bi sikinti olmaz ins.

Selam kizlar günaydın . Kan sulandirici kullanan arkadaşlar doğum şekli ile ilgili doktorunuz birşey dedi mi . Epidural ve normal doğum sakıncalı diye okuyorum .

Anladım canım hayırlısıyla atlatalım şu süreci inşallah

Sizinde alttan bakıyorlar değil mi? Normal olmasına sevindim

Ay bi hayırlısıyla tamamlasaydık sürecimizi

Benim doktorum normal ultrason yapiyor hep bu kez agrim var diyince alttan muayene ve olcumde yaptılar ins zamaninda saglikls kucaklariz yavrularimizi

İlk gebeliğimde 10 haftalıkken kalp atışı durmuştu.benimde ped dolusu geldi ama çok şükür ki durdu ama daha çok küçük bebeğim onun için endişeleniyorum ya tekrarlanırsa kanamam ve bebeğimi almak zorunda kalırlarsa diye

Cok gecmis oldun canim.. aksamdan beri okuyorum dun tv unitesini degistirdim bizim ufaklik yuzunden esimle kurduk tektek yeniyi bittim yorgunluktan yazamadimda cok sukurki tahliller temiz cikmis.. acaba 2gida birlesince capraz etki mi yapti diye dusundum okurken bebeklerde sut alerjisinde oldugu gibi cok tukettigin ekstra bisey var mi bu ara meyvelerde filân

Yok ilk çocuğum İnşallah inşallah o kadar kötü şeyler söyleniyor ki moralimi bozmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor. Sezeyanım bile çok riskli rahimin alınabilir dedi önümüzden profa yönlendirdi beni

galiba..yağ kullanıyorum freiöl ...göğüsüm hariç hiç biryerimde bişey yok.. kantoron yağı falanda sürüyorum göğüslere belki yeniler diye.

Kızlaaar 2. Doz aşımı vuruldum 2 gün önce bu seferki bayağı ağır geldi kolumu kaldıramaz oldum. Sizlerde de aynısı oldu mu ya?
Birde bebekleriniz ne alemde kacar gram olmuşlar ?
Bir de karnınız çatlamaya basladi mı??

Selam kizlar günaydın . Kan sulandirici kullanan arkadaşlar doğum şekli ile ilgili doktorunuz birşey dedi mi . Epidural ve normal doğum sakıncalı diye okuyorum .
Valla daha o konuları hiç konuşmadık.ama ben eski kayıplarımdan dolayı biraz pimpirkliyim her hfta randevuya gittiğimden mi bilmiyorum ama dün ilk defa 38. E bi girelim bekletmicem hemen alcam dedi.artık nasıl bıktırdysambelkide kan sulandırıcıdandr hiç sormadım

Canım bnmde 8. Haftada kalp atışı durmuştu bu hamileliğimde bu haftaya gelebilmeme hala inanamıyorum.ama önceki dmekki bizim için hayırlı değilmiş bunlarda öyle olcak dye bişey yok çok şükür belli bi haftayada geldik bol bol dua et sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…