selam canım. bende nasip olursa mart annesi olucam. ne var ne yok diye gireyim derken seni gördüm. endişe etme. bu çok karşılaşılan bir durum. özellikle dinlenmek çok önemli. 32 yi geçen çok fazla tanıdım var 36. haftada iki gün önce kuzenim doğum yaptı. yine senin gibi plesenta previa. beslenmene de dikkat et. ama yorma başka çocuğun varmı bilmiyorum. yoksa zaten dinlen yat .merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda plesenta previa total teşhisi koydular bana 1 ay sonrasına doktor kontrol vermişti dün gece aniden yataktan ıslaklıkla uyandım kanmam vardı hemen acil doktora gittik yatışım yapıldı kanamam şimdilik durdu. Doktor bından sonra kanamaların olacak dedi kanaman durdurulamayınca bebeği alacağız iniallah 32. Haftaya kadar gelebilirsin dediçok korkuyorum bebeğime ve bana bişey olursa diye. Çevrenizde karşılayınız mı hiç bu gibi durumlarla. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar Bından önce de bir kaybım var
28.haftada duzelebiliyormus coraspin kullaniyorumGeçebiliyomuymuş canım? Bunun icin sana bi öneride bulundumu doktor veya ilac verdımı
Bende sut urunlerini kesmek biraz ise yaramisti ama ben nerdeyse 1 litreye yakin sut ictigim gunleri bilirimCoook saol canim benim.. yedigim bisey dokunuyor ben bunu anladim.. seytan kulagina kursun sabah beri cok az kasinti istegi var.. oda normal karnim buyuyor diye dusunuyorum o tatli yirtarak kasinma arzum yok gibi gibi... karnimi acmaya korkuom yine tetiklicem diye... yediklerimi dikkat ederek her gun yedigim seylerden birini yiyerek bakicam insallah yumurta sut yigutt kefire alerjim yokturyani abarttim mi diyorum bende.. Ya atlatamadik su sikintilari... bunada sukur ne diyeyim
Anladım canım, biz hiç güzel bir görüntü alamıyoruz belki de bu yüzden Aynen canım sadce görüntü sıkıntı o da olsun yeterki iyi olsunlarda
30 dan sonrasida gecmiyormus :)Çalışıyormusun kuzum unuttum memurmuydun? Gercekten 20 ile 30 arası geçmek bilmiyo
Ayyy kuzucuk sen sut cocugu olmussun hamiskenBende sut urunlerini kesmek biraz ise yaramisti ama ben nerdeyse 1 litreye yakin sut ictigim gunleri bilirimistersen bi kac gun azaltip bak belki faydasi olur.
Benim urtiker dogumdan sonra oldu canim, yaz aylariydi, koca bardaga soguk sutu doldurup bi kasik da toz kahve atip keyif yapiyordumAyyy kuzucuk sen sut cocugu olmussun hamiskenmasallah sanaa kefiri ve sutu laktozsuz aldim.. bugun sadece laktozsuz kefir icicem.. off deneme yanimada cok zor buluncak bisi iste.. amannn neyse cok sukur bugunumize tombikk tavuklarr icin herbisey aşklarimiz bir buyusun bir haftamiz gcsin.. kucagimiza alalim... sonraki sikintilarda gerci ayri ahh ahh ana olmak ne zor bi is ❤❤
Cok gecmis olsun canim benim. Doktorun ne diyorsa harfiyen uy, bi sikinti olmaz ins.merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda plesenta previa total teşhisi koydular bana 1 ay sonrasına doktor kontrol vermişti dün gece aniden yataktan ıslaklıkla uyandım kanmam vardı hemen acil doktora gittik yatışım yapıldı kanamam şimdilik durdu. Doktor bından sonra kanamaların olacak dedi kanaman durdurulamayınca bebeği alacağız iniallah 32. Haftaya kadar gelebilirsin dediçok korkuyorum bebeğime ve bana bişey olursa diye. Çevrenizde karşılayınız mı hiç bu gibi durumlarla. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar Bından önce de bir kaybım var
Anladım canım hayırlısıyla atlatalım şu süreci inşallah
Sizinde alttan bakıyorlar değil mi? Normal olmasına sevindim
Ay bi hayırlısıyla tamamlasaydık sürecimizi
İlk gebeliğimde 10 haftalıkken kalp atışı durmuştu.benimde ped dolusu geldi ama çok şükür ki durdu ama daha çok küçük bebeğim onun için endişeleniyorum ya tekrarlanırsa kanamam ve bebeğimi almak zorunda kalırlarsa diyeBundan onceki kaybinizda ayni sikayetten mi kacinci haftanizda dusuk yaptiniz?... yani dusuk yapmaya vucudun yatkinligi bir dusukle denilemez kontrol altina alinir daha onemiyet verilir.. size soyle soyliim... kanamaniz durmus olmasi cok iyi bisey .. sonucta mudahale edemiyorlar kanamanin durmasina.. kaldiki bu sekilde kanamadan yattigimda cok arkadasim oldu.. previa olup ped dolusu hemde.. suyu geldi sanip kanamadan bebegi dustu diye dusunup hicbiseyi olmayanlari ben gordum... ben iki ay boyunca kanama gecirenler taburcu olup ciktilar ben hastanelerde kaldimbenimd onlar 36.-37. Haftasina geldiler iletisimimi koparmadim..cok sukur riskli haftayi atlattilar kanamali olan biri icin 34. Haftayi gormek inanin cok onemli.. ( doktorun mudahalesi progestan igne fitil duphaston..) baska mudahale edilemedi yani... ciger ilaci vuruluyordu bebekleri alirsak diyerekten.. gozlem altinda olman iyidir.. bol bol dua edicem sizin icin.. ama iyi olucaksin.. moral cok iyi..orda ben napicam nasil olacak dayanacam bu kadar hafta derken kizlar gule oynaya kanama olup bundan oncekide boyleydi hic bise olmadi dedi☺ Yani kesinlikle hicbirseye dokunma.. surekli istirahat et.. cok gecmis olsun
Ayyy kuzucuk sen sut cocugu olmussun hamiskenmasallah sanaa kefiri ve sutu laktozsuz aldim.. bugun sadece laktozsuz kefir icicem.. off deneme yanimada cok zor buluncak bisi iste.. amannn neyse cok sukur bugunumize tombikk tavuklarr icin herbisey aşklarimiz bir buyusun bir haftamiz gcsin.. kucagimiza alalim... sonraki sikintilarda gerci ayri ahh ahh ana olmak ne zor bi is
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde doğruyuz yavrularımızıGecmis olsun hic ayaga kalkmayin inşallah yatarak 35 leri gorursunuz guzel düşünün bu sekilde geçiren cok insanlar var
Yok ilk çocuğumselam canım. bende nasip olursa mart annesi olucam. ne var ne yok diye gireyim derken seni gördüm. endişe etme. bu çok karşılaşılan bir durum. özellikle dinlenmek çok önemli. 32 yi geçen çok fazla tanıdım var 36. haftada iki gün önce kuzenim doğum yaptı. yine senin gibi plesenta previa. beslenmene de dikkat et. ama yorma başka çocuğun varmı bilmiyorum. yoksa zaten dinlen yat .
galiba..yağ kullanıyorum freiöl ...göğüsüm hariç hiç biryerimde bişey yok..Ama catlak kremi lierac felan diyorlar kullanabilirsin yada dogal saf zeytin yagi en azindan deri gerilio bir anda catlamasindansa elastikiyet kazanmasini saglicaktir ve gerilmelerini onleyecektir... anladigim kadariyla seninki gerilio daha dayanamayip catlayip genisliyor..
kuzumm binde birr olacaksa bende olur sende olmaz... ikiz gebelerde daha da yatkin.. simdiden dert etmeyelim bakalim olunca bakicaz... Allah korusun en kotusunu dusunuyoruz.. en iyisini dusunelim iyi olsun... kotuyu getirme aklimiza☺☺ Preeklamsi de berbattt bisi is arkadasim oyle oldu heryeri sisti mahfoldu bide erkendi diye oyle kizcagiz bekledi... ayaklari elleri yuzleri sisti... ama herkes olacak diye bisey yok bide nadir yavru kus yaa
Gebelik kolestazi preeklamsi bide kanama en berbati bunlar son trimesterda.... ya kurtulalim su isten vallahi yerleri opecemiyice strese soktunuz benide☺ Hadi iyuyiz cok sukur doktorum mesaj atmis bi idrar kulturu tekrar verirsin diye bulasma olmus olabilir dedi.. yani baksana adamin rahatligina biz kasintidan uyuz mu olduk diye dusunduk degerlerim normal dedi... guvencez gececez kuzum bu yollari..
Yok canım yaa doktorun normal olması için hiç bi engel yok dediSelam kizlar günaydın . Kan sulandirici kullanan arkadaşlar doğum şekli ile ilgili doktorunuz birşey dedi mi . Epidural ve normal doğum sakıncalı diye okuyorum .
Valla daha o konuları hiç konuşmadık.ama ben eski kayıplarımdan dolayı biraz pimpirkliyim her hfta randevuya gittiğimden mi bilmiyorum ama dün ilk defa 38. E bi girelim bekletmicem hemen alcam dedi.artık nasıl bıktırdysamSelam kizlar günaydın . Kan sulandirici kullanan arkadaşlar doğum şekli ile ilgili doktorunuz birşey dedi mi . Epidural ve normal doğum sakıncalı diye okuyorum .
Canım bnmde 8. Haftada kalp atışı durmuştu bu hamileliğimde bu haftaya gelebilmeme hala inanamıyorum.ama önceki dmekki bizim için hayırlı değilmiş bunlarda öyle olcak dye bişey yok çok şükür belli bi haftayada geldik bol bol dua et sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallahhİlk gebeliğimde 10 haftalıkken kalp atışı durmuştu.benimde ped dolusu geldi ama çok şükür ki durdu ama daha çok küçük bebeğim onun için endişeleniyorum ya tekrarlanırsa kanamam ve bebeğimi almak zorunda kalırlarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?