Serklajdan sonra heyet raporuyla evde kaldım. İlaç kullanmıyorum. Yatmak gerekiyor hep.Allah korumus. Simdi nasilsin canim ? Ilac fln ne kullaniyorsun ? Calisiyor msuun ?
Kan sulandiriciyo zaten en gec 37 haftada biraktirmasi gerekitor doktorun diye biliyorum 2 ay once arkadasim dogum yapti devlette ihmal uzerine kan sulandiriciyi birak dememisler. Biz bikac arkadas soyledik hemen git hastaneye sor diye randevusunu beklemeden gitti sordu . biraktirmayi geciyorum 38. Haftada yatis vermislerdi sirf cok kullandi kan sulandiriciyi diye ama kabul etmedi yatmayi. 40 haftada dogumu oldu 1hafta hastaneden cikisini vermediler. Doktorunuza ustune basa basa sorun kacinci haftada birakcaginizi.Sorun olmuyor demek ki canım. Epidural yasak diyor kan sulandirici için bazı yerlerde o yüzden merak ettim canım
yok canım ilk tetenoz da dinlemişti radyodan hallice birşey.kalp ritmini dinlemek amaç.görüntülü değilNasil izliyolar acaba ultrasondami
Hmm evet onu biliyorum dinlemistik asidan onceyok canım ilk tetenoz da dinlemişti radyodan hallice birşey.kalp ritmini dinlemek amaç.görüntülü değil
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bende bunu aldimbende aventin soothie ultra air ve ultra soft emziklerini araştırdım.bebeklerin tutma konusunda en çok air ve soft önerilmiş.hava alması daha kolaymış
İlk çocuğumu sezeryan yaptım ayılırken üşümek dışında bir sıkıntı hatırlamıyorum.Regl ağrısı yaşıyor musun inan regl ağrısına göre daha hafif.Daha öncesinde dış gebelik ameliyatı geçirmiştim daha çok ağrısı oldu.Laporoskopi bi de açık ameliyattan daha çok acı verir diyorlar.Karnında bir baskı hissediyorsun zaten bebekle ilgilen gelen giden derken iki günü atlattın mı pek birşey kalmıyor.Ben ameliyat videosu falan seyretmedim mesela etkilenirim diye.Bende sezeryandan cok korkuyorum . ameliyat oldum laparoskopi onda cok aciyla uyanmistim geciyor gidiyor gerci ogun bana 2. Ameliyati olabilirsin belki demisti doktorum acim dinince olucam gerekirse demistim hemen . unutuluyor o acilarda ama gecen gun ruyamda beni sezeryana karsi korkutuyolardi guya iste karnima bastirirlarmis biseyler biseyler o sezeryan acisindan kotuymus boyle seylerde duydukcs etkilendim demekki. Normal hevesim var zaten insaallah oyle olur saglikli bisekipde beklesinde haftasini bebegim insaallah. Doktorumda normal yanlisiydi hep oyle duymustum hatta eltime sezeryan diyorlardi doktoru ben buldum orada normal dogum.yapti ama 2 senede sezeryanci olmus. Son dk korkutup sezeryana aliyolar diyorlar . Tup bebek benimki saglikla.kucagima almak muhim olan ama son gunlerde sezeryan korkusu basladi
Sormuştum ben 36. Haftada demişti canım. Gerçekten önemli nokta.Kan sulandiriciyo zaten en gec 37 haftada biraktirmasi gerekitor doktorun diye biliyorum 2 ay once arkadasim dogum yapti devlette ihmal uzerine kan sulandiriciyi birak dememisler. Biz bikac arkadas soyledik hemen git hastaneye sor diye randevusunu beklemeden gitti sordu . biraktirmayi geciyorum 38. Haftada yatis vermislerdi sirf cok kullandi kan sulandiriciyi diye ama kabul etmedi yatmayi. 40 haftada dogumu oldu 1hafta hastaneden cikisini vermediler. Doktorunuza ustune basa basa sorun kacinci haftada birakcaginizi.
Valla ben iki doğum şeklinden de korkuyorum . Nasıl olcak hiç bilmiyorum. Benim doktorda normal dogumcu imiş. Epidural sezeryanda acı değil sadece dokunuşları hissediyormussun öyle duyuyorum. Ya da genel anestezi olmak en temiziBende sezeryandan cok korkuyorum . ameliyat oldum laparoskopi onda cok aciyla uyanmistim geciyor gidiyor gerci ogun bana 2. Ameliyati olabilirsin belki demisti doktorum acim dinince olucam gerekirse demistim hemen . unutuluyor o acilarda ama gecen gun ruyamda beni sezeryana karsi korkutuyolardi guya iste karnima bastirirlarmis biseyler biseyler o sezeryan acisindan kotuymus boyle seylerde duydukcs etkilendim demekki. Normal hevesim var zaten insaallah oyle olur saglikli bisekipde beklesinde haftasini bebegim insaallah. Doktorumda normal yanlisiydi hep oyle duymustum hatta eltime sezeryan diyorlardi doktoru ben buldum orada normal dogum.yapti ama 2 senede sezeryanci olmus. Son dk korkutup sezeryana aliyolar diyorlar . Tup bebek benimki saglikla.kucagima almak muhim olan ama son gunlerde sezeryan korkusu basladi
Evde olman iyi olmus. Rahatca dinlenip, uzanirsin. Progestan fln almiyorsun demek ☹ ben 14. Haftada olmustum seklaji da. Sonrasinda hep progestana devam ettim ve ediyorumda.Serklajdan sonra heyet raporuyla evde kaldım. İlaç kullanmıyorum. Yatmak gerekiyor hep.
Benim ilki çok ağrımıştı ama 2.sinde hiç ağrım olmadı.Kızlaaar 2. Doz aşımı vuruldum 2 gün önce bu seferki bayağı ağır geldi kolumu kaldıramaz oldum. Sizlerde de aynısı oldu mu ya?
Birde bebekleriniz ne alemde kacar gram olmuşlar ?
Bir de karnınız çatlamaya basladi mı??
Ben aldım canım philips avent ultra air modelini aldım. Bu emziği herkes çok tavsiye etti.hanımlar emzik aldınız mı? düşünceleriniz ne model marka konusunda
Ayy maşallah diyelimmmmBenim ilki çok ağrımıştı ama 2.sinde hiç ağrım olmadı.
Bebeğimi haftaya görücem daha var en son 24+2 de 801 gramdı.
Karnım çatlamadı henüz çok yağlamıyorumda ama göğüslerim baya çatladı canım.
Dün vuruldum 2. Doz canım . Hafif ağrım var. Bebiş 625 Gr. Çatlak hiç yok . Bebek yağı kullanıyorum her gün .Kızlaaar 2. Doz aşımı vuruldum 2 gün önce bu seferki bayağı ağır geldi kolumu kaldıramaz oldum. Sizlerde de aynısı oldu mu ya?
Birde bebekleriniz ne alemde kacar gram olmuşlar ?
Bir de karnınız çatlamaya basladi mı??
Bi sey dicem. Dedigin emziklerin yorumlari guzel. Soft olan ozellikle. Ama baktim trendyolda 0-6 ay soft olandan yok. Ultra air var. Sen buldun mubende aventin soothie ultra air ve ultra soft emziklerini araştırdım.bebeklerin tutma konusunda en çok air ve soft önerilmiş.hava alması daha kolaymış
var canım trendyolda kız mı erkek miydi senin hatrlayamadım link atayım.aa bulmuşun tamamBi sey dicem. Dedigin emziklerin yorumlari guzel. Soft olan ozellikle. Ama baktim trendyolda 0-6 ay soft olandan yok. Ultra air var. Sen buldun mu
Duzeltme :Philips Avent Ultra Soft Desenli Emzik 0-6 Ay / Scf226-20 PAV-7200734 | Trendyol buldum
Benimde sol da çentik, sağda çok az çentik var ama pek kabul etmiyorlar. Tek taraflı çentik çok sorun değil dedi doktorum. Aspirin kan sulandırdığı için verdi, 24 -25 haftada çentiği tekrar kontrol edip aspirini kesicek yada devam edicek. Sizde tekrar 28. haftalarda kontrol ettirebilirsiniz.Galiba danışmak istiyorum birine daha ama kime bilmiyorum rastgele bi doktora gidebilirm anca yada devlette birne randevu alırım
Sizinle beklenen doğum tarihimiz aynıymış. Ben geçen hafta 2.doz tetanoz için gittim. 20 Aralık’ta 30.haftada izlenim var dedi. O zaman sanırım bakılacak. Bana aç gel falan demedi.bir de beni bugun sağlık ocağından aradılar.bebeği izlemeye başlıcaz artık yarın aç gel hem tahlil yapalım hem kalbini dinleyelim dedi.başka aranan var mı
Agri kesiciyi alinca rahatlamistim bende ama oyle regl agrisi gibi hafif biseude degildi simdi durust oliyim narkozdan aciyla uyandigim icin agliyodum bagirarak .İlk çocuğumu sezeryan yaptım ayılırken üşümek dışında bir sıkıntı hatırlamıyorum.Regl ağrısı yaşıyor musun inan regl ağrısına göre daha hafif.Daha öncesinde dış gebelik ameliyatı geçirmiştim daha çok ağrısı oldu.Laporoskopi bi de açık ameliyattan daha çok acı verir diyorlar.Karnında bir baskı hissediyorsun zaten bebekle ilgilen gelen giden derken iki günü atlattın mı pek birşey kalmıyor.Ben ameliyat videosu falan seyretmedim mesela etkilenirim diye.
Erkek teyzesi. Tosbikcan[
var canım trendyolda kız mı erkek miydi senin hatrlayamadım link atayım.aa bulmuşun tamam
Aynen oyle canim bizde o sira arastirmistk arkadasmz icon en gec 37 diye ogrenmistik bilginiz olsunda sizde riske girmeyinSormuştum ben 36. Haftada demişti canım. Gerçekten önemli nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?