2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sorun olmuyor demek ki canım. Epidural yasak diyor kan sulandirici için bazı yerlerde o yüzden merak ettim canım
Kan sulandiriciyo zaten en gec 37 haftada biraktirmasi gerekitor doktorun diye biliyorum 2 ay once arkadasim dogum yapti devlette ihmal uzerine kan sulandiriciyi birak dememisler. Biz bikac arkadas soyledik hemen git hastaneye sor diye randevusunu beklemeden gitti sordu . biraktirmayi geciyorum 38. Haftada yatis vermislerdi sirf cok kullandi kan sulandiriciyi diye ama kabul etmedi yatmayi. 40 haftada dogumu oldu 1hafta hastaneden cikisini vermediler. Doktorunuza ustune basa basa sorun kacinci haftada birakcaginizi.

İlk çocuğumu sezeryan yaptım ayılırken üşümek dışında bir sıkıntı hatırlamıyorum.Regl ağrısı yaşıyor musun inan regl ağrısına göre daha hafif.Daha öncesinde dış gebelik ameliyatı geçirmiştim daha çok ağrısı oldu.Laporoskopi bi de açık ameliyattan daha çok acı verir diyorlar.Karnında bir baskı hissediyorsun zaten bebekle ilgilen gelen giden derken iki günü atlattın mı pek birşey kalmıyor.Ben ameliyat videosu falan seyretmedim mesela etkilenirim diye.

Sormuştum ben 36. Haftada demişti canım. Gerçekten önemli nokta.

Valla ben iki doğum şeklinden de korkuyorum . Nasıl olcak hiç bilmiyorum. Benim doktorda normal dogumcu imiş. Epidural sezeryanda acı değil sadece dokunuşları hissediyormussun öyle duyuyorum. Ya da genel anestezi olmak en temizi

Serklajdan sonra heyet raporuyla evde kaldım. İlaç kullanmıyorum. Yatmak gerekiyor hep.
Evde olman iyi olmus. Rahatca dinlenip, uzanirsin. Progestan fln almiyorsun demek ☹ ben 14. Haftada olmustum seklaji da. Sonrasinda hep progestana devam ettim ve ediyorumda.
Sag salim gecsin gunlerimiz ins. Dikkat et kendine ve bebise

Benim ilki çok ağrımıştı ama 2.sinde hiç ağrım olmadı.
Bebeğimi haftaya görücem daha var en son 24+2 de 801 gramdı.
Karnım çatlamadı henüz çok yağlamıyorumda ama göğüslerim baya çatladı canım.

Ayy maşallah diyelimmmm
Benim de henüz karnım çatlamadı ama göğüslerim bayağı çatladı kırmızı kırmızıı

Dün vuruldum 2. Doz canım . Hafif ağrım var. Bebiş 625 Gr. Çatlak hiç yok . Bebek yağı kullanıyorum her gün .

Galiba danışmak istiyorum birine daha ama kime bilmiyorum rastgele bi doktora gidebilirm anca yada devlette birne randevu alırım
Benimde sol da çentik, sağda çok az çentik var ama pek kabul etmiyorlar. Tek taraflı çentik çok sorun değil dedi doktorum. Aspirin kan sulandırdığı için verdi, 24 -25 haftada çentiği tekrar kontrol edip aspirini kesicek yada devam edicek. Sizde tekrar 28. haftalarda kontrol ettirebilirsiniz.

bir de beni bugun sağlık ocağından aradılar.bebeği izlemeye başlıcaz artık yarın aç gel hem tahlil yapalım hem kalbini dinleyelim dedi.başka aranan var mı
Sizinle beklenen doğum tarihimiz aynıymış. Ben geçen hafta 2.doz tetanoz için gittim. 20 Aralık’ta 30.haftada izlenim var dedi. O zaman sanırım bakılacak. Bana aç gel falan demedi.

Agri kesiciyi alinca rahatlamistim bende ama oyle regl agrisi gibi hafif biseude degildi simdi durust oliyim narkozdan aciyla uyandigim icin agliyodum bagirarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…