2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Zaten ameliyat sirasinda hissetmezsin onemli olan sonrasi Normaldede dikis atiliyo artik bunuda normallestirdiler mecburen ondada aci var ama sezeryanla.ilgli baska seyler duyuyorum kimi bana yaptilar diyo kimi yapmadilar diyo . Kum torbasi koyuyolar karnina bastiriyolar rahim toplasn diye givi seyler duyuyorum nekadar dogru blmiyorum heralde o korkuttu beni etkilenip ruyama girdi

Agri kesiciyi alinca rahatlamistim bende ama oyle regl agrisi gibi hafif biseude degildi simdi durust oliyim narkozdan aciyla uyandigim icin agliyodum bagirarak .
Yok valla ne ağladım ne bağırdım.Tabi bunda doktorun da etkisi var bir de acıya dayanıklılık herkesin farklı.Ben çok kötü üşümüştüm bir türlü ısınamamıştım.Bir de kızım emmedi sarılık tehlikesi vardı onla uğraşmaktan acı falan düşünemedim herhalde.

Bana kum torbası falan koymadılar ama hemşireler bir ara karnımı bastırdılar diye hatırlıyorum arkadaşlarımın çoğunda öyle şeyler yapmamışlar.

Çalışan anneler 32. hafta da mı 37. haftada mı çıkmayı düşünüyorsunuz? Benim eşim 32. de çık iyice soğuklar kar kış geliyor diyor. Ben 37'ye kadar dayaniyim bebeğimle daha çok vakit geçiriyim istiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
32 de çıkarsam zaten bu son ayım bir sonraki ay çalışmıycam. Çalışmamak cazip geliyor ama bebekle vakit geçirmek daha önemli :/

Belki agri kesici vermislerdir uyanmadan once sen. Bana odada verdiler aciyo diye agliyorum diye hastaneyi inletmis olabilirim. Benim birazda pskolojikti tuplerim kapatildi kendimi hep tuttum ogune kadae ameliyata girerken titreme geldi bana sakinlestirici verdiler ayilincada narkozun etkisiyle patladim heralde agladim benimle birlikte herkes agliyodu hayal meyal hatirliyorum agri kesiciyo alinca pamuk gibi olmustum

Bana kum torbası falan koymadılar ama hemşireler bir ara karnımı bastırdılar diye hatırlıyorum arkadaşlarımın çoğunda öyle şeyler yapmamışlar.
Herkese yapmiyolsr demekki boyle seyleri belki rahim kendini toplamiyosa falan yapiyolardir bilemiyorum her halukarda dogumun ikiside zor Allah yardimcimiz olsun

Sizinle beklenen doğum tarihimiz aynıymış. Ben geçen hafta 2.doz tetanoz için gittim. 20 Aralık’ta 30.haftada izlenim var dedi. O zaman sanırım bakılacak. Bana aç gel falan demedi.
kan yeni mi vermiştiniz acaba ondan mı aç demedi ki benim 3 4 hafta oldu sağlık ocağında kan verdiğim.sizde yeni vermediyseniz aç gidip isteyin bence.ordan da takip edilsin

Ben öğretmenin 37 yi aksilik olmazsa tamamlayacağım. Zaten 34.haftamda ara tatil başlıyor. 2 hafta evdeyim. Sonra 1 hafta gidip 37yi tamamlayacağım. Eğer gitmezsem 5 hafta kaybım oluyor . Doğumdan yaz tatiline kadar kullanmış olacağım . Sadece son bir kaç hafta rapor olayım olacak o kadar. Eylülde iş başı

kan yeni mi vermiştiniz acaba ondan mı aç demedi ki benim 3 4 hafta oldu sağlık ocağında kan verdiğim.sizde yeni vermediyseniz aç gidip isteyin bence.ordan da takip edilsin
Ben açlık toklu için 3 hafta önce vermiştim birde tüm değerlere baktırmıştım. Şimdi arada zaten özelde kontrolüm olacak orada yaparsa doktor tekrar yaptırmam. Duruma göre karar vereceğim

valla benim o kadr çok evde yatıp dinlenmeye ihtiyacım var ki ama mantıken doğum sonrası bebeğimle daha çok vakit geçirmek ağır basıyor.o yüzden 37 ye kadar zorlucam inşallah.

Epidural sezeryanda bisey gormuyosun da hissetmiyosun da. Zaten bebek cikiyor agladi aglicak yok sana getirdiler agucuk bugucuk derken dikislerini atip cikariveriyorlar. Epidural 1 gun daha takili kaliyor, o ilk taze kesi acisi da boylece hissedilmiyor. Sonra da agri kesici veriyorlar, bi haftaya yakin onu kullaniyorsun, hic acimadan bitmis gitmis oluyor. Benim de doguma giderken bi fotografim var sezeryana alinirken, bi gorsen kurbanlik koyun gibi bakmışim simdi ikinci olunca hiic umrumda degil ister normal ister sezeryan olsun, epiduralimi taksinlar sonra kim naparsa yapsin

İlk doğumum sezaryen öyle korkulacak bir şey yaşamadım. Gayet iyiydi hem ameliyat hem sonrası. Tabi her doğum farklı yine bende tedirgin oluyorum ama doğum yapacak herkese mecbursa sezaryenden korkmaması gerektiğini anlatıyorum. Her bünye farklı

Çentikte demedi ama akışta azalma var dedi 28. Haftada cagırdı kontrole normal usg de görülmüyo dimi detaylı usg girilmesi gerek tekrar.. benim suan tek kafama taktıgım aspirin konusu, gerekli görmemesi

Bence calisabilir raporu alip bi dene, zorlanirsan istediğin zaman calisamaza çevirebilirsin. Ben kizima hamileyken 35e kadar calisabildim, sonra cok zorladi, doktorum calisamaz raporuna cevirdi ciktim izne. O haftalar sonra cok isine yariyor. Bi de üstüne sut iznini toplu ekleyip yillik izinlerle birlestirince 5 ay bitene kadar evde kalmıştım ben.

Bende öyle yapıcam canım.deterjan aldınmı? Yarın yıkicam ama deterjan konusunda çok kararsızım ne alayim diye

Ben kendimi iyi hissedersem 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum inşallah

Doktorum 32. Haftada bırakıcaz dedi bana daha en başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…