2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Öyle şeyler bende duydum ama bana yaptılar mı bilmiyorum genel anestezi olmuştum uyanınca hiç bir şey hatırlamıyorsun ilk 2 gün çok ağrı oluyor ama bebeğin ağlamasıyla öyle bi kalkıyordum ki ağrıyı unutuyorsun sağlıkla gelsinler yeterki Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ozaman annelik gucu geliyor allah tarafindan iste. Normal ameliyatta zorlanir insan aciya kaptirir kendinide dogum baska oluyodur illaki. Birde ben narkozu zor attim 3 gun cikamadim hastaneden . Bana gece 12 den sonra bisey yeme narkozu atamazsn dediler bende 11 gibi ac kalmiyim migrenim ttmasn diye tost yemistim. Sabahta erkenden ameliyata alindim tabi normalde arkadasimda ayni yerde ayni ameliyati oldu onu cok gec almislardi baya bas agrisi ve aclik yasamisti bende yasamiyim diye yemistim gece o sebepten olucak sanirim 3 gun atamadim narkozu ayaga kalkamadm basim döndü hep en son 2 gun aksami kusarak attim da 3. Gun ciktim zorla hafta sonuda giriyodu devlet bide 2 gun daha kalmayi goze alamadim :) Narkoz alicaklara onerim ac kalicam diye korkup yemeyin :)

Ay rahatladım kız sağol valla .

Kizlar bebegin camasirlarini yikarken ilk yikamada renkler karismasin diye bir deterjan oneriyolar adini unuttum bilginiz varmi. Bikac kisiden duydum happmomda renkleri karismis diye. Onerileride o zamanlar dikkate almamisim. Sizler hangi deterjani kullanicaksiniz . Renk karismamasi icin onerdiginiz bisey varmi. Birde ilk yikarken 30 derecede yikayin diyorlar . bazi bebek programlarida kiyafetleri cektiriyomus kuculuyomus iyice sicakliktan bilgi toplayalim

Ne duydum ne gördüm canım . Arkadaşım oldu sezeryan öyle birşey yoktu. Yani saçma bence zaten

Ne duydum ne gördüm canım . Arkadaşım oldu sezeryan öyle birşey yoktu. Yani saçma bence zaten
canım kum torbası olayı hastaneden hastaneye değişiyor, ben devlette oldum koymadılar, arkadaşım özelde oldu ona koydular, gittiginiz hastaneden öğrenebilirsiniz

Çok geçmiş olsun canım sende bide iki tane var.inşallah o azcık kaşıntında kalmaz

Anladım canım . Ben de pimpirikliyim malesef eski kayıplardan dolayı . Normal doğumdan da korkuyorum açıkçası arada aklıma geliyor . Sezeryandan da korkuyorum gerçi . Bakalım nolcak .

Valla ben normal doğumdan bebeğe bşey olur dye korkuyorum yoksa acıya dayanıklıyım.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda ne olursa olsun

canım colour catcher gibi renk karışmasını önleyen mendiller var kazanın içine atılıyor .testerını denemiştim akan boya onda toplanmıştı.

Centik mi var sende? Kizimda vardi. 30lu haftalardan sonra kg alimi yavaslamis usg kağıtlarina bakmistim. Bana aspirinden hic bahsedilmedi. Kesinlikle bu konuyu doktorunla konus

Ne zamandir yoksun nerelerdesin. Ben bu mesajinida simdi aratinca gordum. Cok gecmis olsun.
Benimde diş agrim var bekletiyorum hemde 20lik :
Canım ben hiçbirşeye yetişemiyorum. Arada girip okuyorum ama valla düzenli girenleri tebrik ederim. Sanki vaktim yok hiçbirşeye. Hafta sonu annem geldi yanıma. Kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. Hepsi mis gibi, yepyeni duruyor. Hevesle almıştım bir sürü. Diş ağrımda duruyor malesef. Ağrı kesici içtim şimdi

Sizin biraz da psikolojik olmuş bence çok stres yapmışsınız anlaşılan.Ben de evden hastaneye giderken hep ağlamıştım çocuğa ya da bana birşey olursa diye.Neyseki hastanede moralim yerine gelmişti.Ağrı kesici ara ara verdiler sanırım

Herkese yapmiyolsr demekki boyle seyleri belki rahim kendini toplamiyosa falan yapiyolardir bilemiyorum her halukarda dogumun ikiside zor Allah yardimcimiz olsun
Bence de hem ruhsal hem bedensel zor.Normal ameliyat oldun mu kendinle uğraşıyorsun doğumda bebek ayrı bakım istiyor sen ayrı.Operasyon değil de süreç zorladı beni.Kızım emmedi sarılığı yüksekti emmeyince mastit oldum makine aldık sağmaya çalıştım falan bunlar beni çok zorladı.İnşallah bu bebeğim emer en çok ona dua ediyorum.

Kızımda avent ultra soft kullandım. Daha sonra ultra air çıktı. Bundan da deneyelim diye aldım. Kızım şöyle bir tuhafladı ama emdi. Yumuşak olduğu için 1 hafta geçmeden delindi. Durum bu olunca ultra soft almaya devam ettim. En geç bir ayda değiştiriyordum da haftada bir de olmaz be kızım dedim gerçi evde her yerden emzik çıkıyordu. O da ayrı bir durum.

Aynen bende aynı sıkıntıları yaşadım emmesini biraz daha kilolu 3 kilo civarı doğmasını çok istiyorum inşallah

Çalışıyormusun kuzum unuttum memurmuydun? Gercekten 20 ile 30 arası geçmek bilmiyo
Evet canım ankarada memurum. Bende 30 u geçeyim diye dualar ediyorum. İnşallah hepimiz 37 den sonra doğum yaparız hayırlısıyla
Altıbirlik güzelce anlatmış. Ön duvarda olması önemli değil de kapatmamış deyince bebde soru işareti oluştu. Rahim yolunu kapatmamış dediyse benimde öyle ve previa deniyor. Benim yakın konumlu.
Çok güzel anlatmışsın canım
Başkasına gidip kafa karıştırmanı da istemem ama bazen gitmen gerekiyor. Ben senin yerinde olsam riske atmaz iyi bir doktora giderdim. Netten konuda uzman kim diye araştırıp ona giderdim. Bunca emek veriyoruz herşey onlar için
Canım hangi ildesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…