2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çentikte demedi ama akışta azalma var dedi 28. Haftada cagırdı kontrole normal usg de görülmüyo dimi detaylı usg girilmesi gerek tekrar.. benim suan tek kafama taktıgım aspirin konusu, gerekli görmemesi
Canım bende de sol arterde direnç tespit edildi ben çok korktum ama doktorum o kadar önemsemedi ve ilaç da vermedi. Tansiyonunu takip et dedi. Yükselirse sorun var demektir dedi. Şimdilik yükselme yok ama bakalım.

2 3 makina olabilir ama her rengi kendı icinde yikayabilirsin canim yada renginden suphelendiklerini once soguk suya tut makinaya atarken rengi akicaksa hemen belli eder kendini onlari kendinhalledersin , hassas ayarin varsa onu kullanirsan zarar vermiyor ve sikma ayarini en dusugune getirmiştim biraz daha nemli oluyor ama kurumalari icin acelemiz yok naailsa :)

Arada mesafe var demişti kuzum doktor plesanta ve rahim ağzı arasında, artık inan sadece yavruma dağ salim kavuşmayı diliyorum. Paranoyak oldum şu 3 haftada o kadar çok şey yaşadım ki diyorum inşallah bunlarla gelip geçer, kuzuma kavuşurum Demirrrrr

Canım bende de sol arterde direnç tespit edildi ben çok korktum ama doktorum o kadar önemsemedi ve ilaç da vermedi. Tansiyonunu takip et dedi. Yükselirse sorun var demektir dedi. Şimdilik yükselme yok ama bakalım.
Bende de sol uterin arter henüz düşük dirençli özellikte değildir yazıyor canim demek sanada vermedi . Benim tansıyonumda düşük şükür şu zamana kadar

Pazartesiden beri ne yaşadığımı bir ben bilirim. Ama anladığım kadarıyla herkeste bir sorun varmış. Ben hocamı buldum beni de rahatlattı saolsun. Onla doğum yapıcam. Benim de plesenta yakın. Bu hafif previa oluyormuş.

Centik mi var sende? Kizimda vardi. 30lu haftalardan sonra kg alimi yavaslamis usg kağıtlarina bakmistim. Bana aspirinden hic bahsedilmedi. Kesinlikle bu konuyu doktorunla konus
Çentikte demedi. Sol uterin arter henüz düşük dirençli özellikte degildir yazıyor.. evet seni hatırladımm demiştin burda da çentik olunca ne oluyor aynı şeymi acaba. Seninde tek taraflımıydı canım ? Bide kızının emarı nasıl geçtii

Bende öyle yapıcam canım.deterjan aldınmı? Yarın yıkicam ama deterjan konusunda çok kararsızım ne alayim diye
Kizimda ebebekin deterjaniyla yikamistim herseyini, bu sefer kendi normal deterjanimizla yikadim, sivi deterjan zaten cok kalinti birakmiyor. Bi bakarım eger alerjik bi durum olursa bebek deterjanina gecerim. Cok pimpirik yapmak istemiyorum bu sefer.

İnşallah bundan sonrasında güzel bir süreç bekler hepimizi kuzum

Ay çok güzel denk gelmiş canım ara tatil. Sevindim senin adına.

Selam kızlar. Günlerdir hastanelerden çıkamadık yazamıyorum o yüzden. Ananemin raporları yenilenecek. Ben baktığım icin de bana düştü iş. Oki gündür akşamı ediyoruz hastanede. Bu haftalık bitti şükür. Önümüzdeki hafta devam edeceğiz sonuçları alınca.

Ben bir normal iki sezeryan oldum. En deneyimli benim aranızda sanırım. Ama yok kum torbasıymış bilmem ne hiç bana yapılmadı. Okuyunca şaşırdım hatta. Normal doğum bana göre sezeryandan zor geçti. Saatlerce sancı cektim ve en zor kısmı buydu. Ama 20 yıl önce epidural vs bu kadar yaygın olmadığından fiyatlar ucuktu. Şimdi siz şanslısınız:) sezeryani ikincide kendim istedim. Ertesi gün taburcu oldum ve bel ayrısı dışında agrim olmadı. Onun nedeni de ameliyathanede aldığım soguk diye düşünüyorum. İkincide agri başlar başlamaz sırtımı ayrı kesici kremle ovdurdum ve çok şükür geçti hemen. Taburcudan sonraki gün banyo temizledim. Hem de spinal yapılmıştı bana. Epidural vs değil. Narkoz hiç almadım kimse üzerimde tepinmedi. Hiç korkmadan gidicem sezeryana kısacası.

Temmuzda doğuran arkadaşlar ben agustos 14 ve 31 de doğurdum oğlanları. Nefes bile almak zordu anlayacağınız. Çok şanslıyız ki Mart’ta doğacak bebisler. 2 yaz gebe gezdim. Kabus gibiydi

Insaallah bende makine aldim boyle seylere onlem olsin diye insaallah bir sknti yasamayiz

Epidural ve spinalin arasindaki fark nedir peki

Tesekkr ederm canim bakalm insaallah basarili olur sonuc :)

İnşallah bundan sonrasında güzel bir süreç bekler hepimizi kuzum
Kizlar doktorumdab geldim lokosit cikti biraz kultur ver icimiz rahat etsin dedi.. asla ikiz gebelikte ilac onermem simdilik tum tetkikleri yapalim dedi.. yarinda aclik safra asidi bakip icimizi rahatlatacaz.. doktora biri makat asagi biri makat yukari oldugu icin.. sizin gibi plesenta previa mi biri dedim.. yok dedi onu desek bile bu hafta soylemek cok erken dedi ki ben 28. Haftamdayim.. ve doktorum az konusur oz konusur ama cok iiidir gercekten.. Demirrrrr kuzum senin icin de diyom.. hani risk olsa riskin dibi benim birinin plesenta ondeymis ama o degisir suan icin bisey soyleyemeyiz bekki benim icin mi gecerli belki farkli bisi mi olmasi gerekiyor bilmuyorum.. icinizi rahatlatmak adinada demek istemem neyse onu bilmek en onemlisi.. sadece haftama gore erken bu teshisi koymak dedigi icin hemen sizle oaylasmak istedim

Süt iznini toplu kullanabiliyor muyuz ki? Benim bildiğim ya günlük ya haftada bir gün olarak kullanabiliyorsun. Onun dışında hafta, ay olarak falan vermiyorlar. Belki sektöre göre değişiyordur ama bizim özel sektörde öyleymiş.

Teşekkür ederim canım benim bilgilendirmen için, inşallah tahlillerinde olumsuz bir şey çıkmaz bütün dertlerin de son bulur, sağlıklı sağlıklı bekleriz kuzucuklarımızı. Lökosit değerin kaç çıktı canım?

Tamamen sirketin insiyatifine bagli canim, ben de ozel sektordeyim, bana o zaman bu imkani tanimislardi. 1,5 ay gibi bi sure ediyor sut izni toplu kullanilinca. Istersen insan kaynaklarina bi sor, duruma gore degerlendirirsin.

Su an almanyadayim, burda sut izni yok. Emziren annelere gun icinde sut sagmak icin oda saglamalari gerekiyor ama bu da daha gecen sene cikan bi yasa, emzirme odası yok mesela calistigim binada. Simdiden konustum, baska bi dinlenme odasi var onu kullanabilirsin sut sagmak icin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…