- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bende cook tesekkur ederim ne demek. Lökosit 13 çikmiş.. ama idrar kulturu verirken bir guzel silmek icin yikamak icin biseyler veriyorlar sonra orta cişi istiyorlar derken tam garanti sonuc cikiyor.. ve uc gun bekliyoruz... aclik safra asitidide 8 saat acliktan sonra bakiliyor o yuzden yarin sabah onu vercez... dermatologada gitsek bi onada bakalim diyorlarmis hamilelikte... ya sorunsuz hamilelik yasayalim...Teşekkür ederim canım benim bilgilendirmen için, inşallah tahlillerinde olumsuz bir şey çıkmaz bütün dertlerin de son bulur, sağlıklı sağlıklı bekleriz kuzucuklarımızı. Lökosit değerin kaç çıktı canım?
Aklinda kalacağına baktir hepsine canim, insallah ilaca gerek olmadan atlatirsin en kisa sürede.Kizlar doktorumdab geldim lokosit cikti biraz kultur ver icimiz rahat etsin dedi.. asla ikiz gebelikte ilac onermem simdilik tum tetkikleri yapalim dedi.. yarinda aclik safra asidi bakip icimizi rahatlatacaz.. doktora biri makat asagi biri makat yukari oldugu icin.. sizin gibi plesenta previa mi biri dedim.. yok dedi onu desek bile bu hafta soylemek cok erken dedi ki ben 28. Haftamdayim.. ve doktorum az konusur oz konusur ama cok iiidir gercekten..Demirrrrr kuzum senin icin de diyom.. hani risk olsa riskin dibi benim birinin plesenta ondeymis ama o degisir suan icin bisey soyleyemeyiz bekki benim icin mi gecerli belki farkli bisi mi olmasi gerekiyor bilmuyorum.. icinizi rahatlatmak adinada demek istemem neyse onu bilmek en onemlisi.. sadece haftama gore erken bu teshisi koymak dedigi icin hemen sizle oaylasmak istedim
Evet tabkide.. ya yaziyom hiccc gelmesin ama eger basiniza gelirsede en azindan bilgimiz olsun istiyorum.. Bu ne bicim Alamanya ya insan haklarinin daha yuksek korunmasi lazim ozel sektor olunca mi boyle oluyor yada kuzucum.. bizdeki sacmalikta sabah 1.5 saat ogleden sonra bir bucuk saat bazi yerlerde toolam uc saat kullandiriyorlar o zamanda ogle arasi 1 de mesai basliyor 1 saat sonra cikiiyorsun haybeden bir saatte ogle aran bos gibi geciyor haybeden... keske devlet o saatleri toplasa toplam 8 gunu 1 gunluk izin gibi kullanip saat 12 den sonra evimize yavrumuza kavusabilsekAklinda kalacağına baktir hepsine canim, insallah ilaca gerek olmadan atlatirsin en kisa sürede.
Ben de Ik ile konuştum sana süt sağma alanı yaptıracağım sen gelene kadar falan dedi bakalım. Bu izin konusunuda bi konuşuyim bakalım.Tamamen sirketin insiyatifine bagli canim, ben de ozel sektordeyim, bana o zaman bu imkani tanimislardi. 1,5 ay gibi bi sure ediyor sut izni toplu kullanilinca. Istersen insan kaynaklarina bi sor, duruma gore degerlendirirsin.
Su an almanyadayim, burda sut izni yok. Emziren annelere gun icinde sut sagmak icin oda saglamalari gerekiyor ama bu da daha gecen sene cikan bi yasa, emzirme odası yok mesela calistigim binada. Simdiden konustum, baska bi dinlenme odasi var onu kullanabilirsin sut sagmak icin dediler.
Ben hic toplu bilmiyorum... duymadim..Süt iznini toplu kullanabiliyor muyuz ki? Benim bildiğim ya günlük ya haftada bir gün olarak kullanabiliyorsun. Onun dışında hafta, ay olarak falan vermiyorlar. Belki sektöre göre değişiyordur ama bizim özel sektörde öyleymiş.
Sen kamudaydin dimi?? Ya konusursan banada soylermisin kuzucum????Ben de Ik ile konuştum sana süt sağma alanı yaptıracağım sen gelene kadar falan dedi bakalım. Bu izin konusunuda bi konuşuyim bakalım.
Memurlara günde 3 saat süt izni hakkı sunuluyor dimi? Ne güzel ya ben çocuktan sonra memurluk veya öğretmenlik için kasabilirim vaktim olursa. Özel sektörde sömürüyorlar resmen.Evet tabkide.. ya yaziyom hiccc gelmesin ama eger basiniza gelirsede en azindan bilgimiz olsun istiyorum.. Bu ne bicim Alamanya ya insan haklarinin daha yuksek korunmasi lazim ozel sektor olunca mi boyle oluyor yada kuzucum.. bizdeki sacmalikta sabah 1.5 saat ogleden sonra bir bucuk saat bazi yerlerde toolam uc saat kullandiriyorlar o zamanda ogle arasi 1 de mesai basliyor 1 saat sonra cikiiyorsun haybeden bir saatte ogle aran bos gibi geciyor haybeden... keske devlet o saatleri toplasa toplam 8 gunu 1 gunluk izin gibi kullanip saat 12 den sonra evimize yavrumuza kavusabilsek
Yok canım özel sektör (IT) benimki. Ama Ik ile konuşunca yazarım gruba.Sen kamudaydin dimi?? Ya konusursan banada soylermisin kuzucum????
Dün ben de idrar kültürü verdim kuzum, inşallah becerebilmişimdir vermeyiBende cook tesekkur ederim ne demek. Lökosit 13 çikmiş.. ama idrar kulturu verirken bir guzel silmek icin yikamak icin biseyler veriyorlar sonra orta cişi istiyorlar derken tam garanti sonuc cikiyor.. ve uc gun bekliyoruz... aclik safra asitidide 8 saat acliktan sonra bakiliyor o yuzden yarin sabah onu vercez... dermatologada gitsek bi onada bakalim diyorlarmis hamilelikte... ya sorunsuz hamilelik yasayalim...Guzel guzel
Spinal ve epidural anestezinin arasındaki farklarEpidural ve spinalin arasindaki fark nedir peki
aynen cnm su an cok sevincli ama dogunca neler olacak bilinmezUmarım ilkler çok etkilenmez. Hassas davranmaya çalışıyoruz ama içlerinden neler geçiriyorlar kim bilir.
dogumdan sonra tai masajina gidin cok guzel oluyorKızlar yaa topluca bi masaja mı gitsek napsakÜstüme biri çıkıp tepinse kemiklerim anca yerine oturur. O derece sırtım omuzlarım ağrıyor. Masaja gitmem gerek hamilelere özel ama bir yer bulamadım ya. Nişantaşında falan var oralarda kim bilir ne kadar ister şimdi.
Evet devlet memuru olunca ilk 6 ay 3 saat süt izni sonra ki 6 ayda 1.5 saat. Bu izinler annelik izni bitikten sonra başlıyor. Yani bebek neredeyse 15 aylık olunca bitiyor. Öğretmenliğin en büyük avantajı ders programı süt iznine göre düzenleniyor. Ablam özel sektörde onlar toplu olarak süt iznini izine çevirerek kullanabildilerMemurlara günde 3 saat süt izni hakkı sunuluyor dimi? Ne güzel ya ben çocuktan sonra memurluk veya öğretmenlik için kasabilirim vaktim olursa. Özel sektörde sömürüyorlar resmen.
Omuzlar emzirirken daha da fena oluyor. Allah yardımcımız olsunKızlar yaa topluca bi masaja mı gitsek napsakÜstüme biri çıkıp tepinse kemiklerim anca yerine oturur. O derece sırtım omuzlarım ağrıyor. Masaja gitmem gerek hamilelere özel ama bir yer bulamadım ya. Nişantaşında falan var oralarda kim bilir ne kadar ister şimdi.
İyide benim bildiğim 24. Haftaya kadar çıkarsa çıkar yukarı. Benimkisi çıkmamış dedi. Şimdi previa olunca doğum fiyatı çok yüksek oluyor. Hocamla öyle konuştuk fiyatı ona göre. Ya çıkarsa fiyat düşecek mi acabaKizlar doktorumdab geldim lokosit cikti biraz kultur ver icimiz rahat etsin dedi.. asla ikiz gebelikte ilac onermem simdilik tum tetkikleri yapalim dedi.. yarinda aclik safra asidi bakip icimizi rahatlatacaz.. doktora biri makat asagi biri makat yukari oldugu icin.. sizin gibi plesenta previa mi biri dedim.. yok dedi onu desek bile bu hafta soylemek cok erken dedi ki ben 28. Haftamdayim.. ve doktorum az konusur oz konusur ama cok iiidir gercekten..Demirrrrr kuzum senin icin de diyom.. hani risk olsa riskin dibi benim birinin plesenta ondeymis ama o degisir suan icin bisey soyleyemeyiz bekki benim icin mi gecerli belki farkli bisi mi olmasi gerekiyor bilmuyorum.. icinizi rahatlatmak adinada demek istemem neyse onu bilmek en onemlisi.. sadece haftama gore erken bu teshisi koymak dedigi icin hemen sizle oaylasmak istedim
Benimki bi tik daha fazla .. ama bulasik olabilir diye kultur istedi doktorum.. gayet mantikli cunku fitil sokuyoz kontamine oluyor.. bazen belkide cisimi kaciriyomDün ben de idrar kültürü verdim kuzum, inşallah becerebilmişimdir vermeyi☺ Benim de pazar günü lökosit 10-12 çıkmıştı da
Benimde sizlamaya devam ediyor dişim. Calistigin icin cok normal. Ben bazen çalışmadığım halde yetisemiyorumCanım ben hiçbirşeye yetişemiyorum. Arada girip okuyorum ama valla düzenli girenleri tebrik ederim. Sanki vaktim yok hiçbirşeye. Hafta sonu annem geldi yanıma. Kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim. Hepsi mis gibi, yepyeni duruyor. Hevesle almıştım bir sürü. Diş ağrımda duruyor malesef. Ağrı kesici içtim şimdi
Centik ayni sey dediginle. Ama direncli ozellikte degildir yaziyosa yoktur demektir doktoruna. Emar iyi gecti sonucunu bekleyecegizÇentikte demedi. Sol uterin arter henüz düşük dirençli özellikte degildir yazıyor.. evet seni hatırladımm demiştin burda daçentik olunca ne oluyor aynı şeymi acaba. Seninde tek taraflımıydı canım ? Bide kızının emarı nasıl geçtii
Burdaki kosullar biraz daha farklı canım, dogumdan sonra 2 ay ucretli izin, sonra 14 aylik olana kadar da izin kullanip devletin odedigi yardimi alabiliyorsun. Eşim calissaydi ben de oyle yapardim, bi cok anne 1 yasina kadar kendi bakiyor. Ama devletin verdigi para maasla orantili olsa da ust limiti var ve kira taksitler vs dedigin zaman bize yeterli gelmiyor maalesef. Cogunluk o yardimi alip izin kullandigi icin de sut izni ya da odasi ihtiyaci pek hissedilmiyor.Evet tabkide.. ya yaziyom hiccc gelmesin ama eger basiniza gelirsede en azindan bilgimiz olsun istiyorum.. Bu ne bicim Alamanya ya insan haklarinin daha yuksek korunmasi lazim ozel sektor olunca mi boyle oluyor yada kuzucum.. bizdeki sacmalikta sabah 1.5 saat ogleden sonra bir bucuk saat bazi yerlerde toolam uc saat kullandiriyorlar o zamanda ogle arasi 1 de mesai basliyor 1 saat sonra cikiiyorsun haybeden bir saatte ogle aran bos gibi geciyor haybeden... keske devlet o saatleri toplasa toplam 8 gunu 1 gunluk izin gibi kullanip saat 12 den sonra evimize yavrumuza kavusabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?