- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya kuzum uc cesit orevia var.. cikarr marjinal olesenta previa ise 34. Haftaya kadar cikabilir hala bir isik var... ve ben seninkinde o isigi goruyorum.. yani seninki kismi bisi.. belkide bebek buyudukce rahim agzindan cekilir.. hicc belli olmazz.. bak ciddiyim sezeryan olursun riske atilmaz ama kuzucum cok guzel istirahat et.. sende bir sikinti olmayacak dr bosuna rahatlatmaz insani zaten..İyide benim bildiğim 24. Haftaya kadar çıkarsa çıkar yukarı. Benimkisi çıkmamış dedi. Şimdi previa olunca doğum fiyatı çok yüksek oluyor. Hocamla öyle konuştuk fiyatı ona göre. Ya çıkarsa fiyat düşecek mi acaba
Şu enfeksiyondan bir kurtulsak, sonra da hemencecik tabiki hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en az 36. Haftayı görebilsek ne güzel olur di miBenimki bi tik daha fazla .. ama bulasik olabilir diye kultur istedi doktorum.. gayet mantikli cunku fitil sokuyoz kontamine oluyor.. bazen belkide cisimi kaciriyombilemiyorum.. idrar verirken cisim geldigi gibi yaoiyom bu sefer bayag itinali verdim.. degisebilir diye dusunuyorum ☺
Hiiii anladim simdii... cok guzelmis ama size yaramadiktan sonra ne diyim o imkani benBurdaki kosullar biraz daha farklı canım, dogumdan sonra 2 ay ucretli izin, sonra 14 aylik olana kadar da izin kullanip devletin odedigi yardimi alabiliyorsun. Eşim calissaydi ben de oyle yapardim, bi cok anne 1 yasina kadar kendi bakiyor. Ama devletin verdigi para maasla orantili olsa da ust limiti var ve kira taksitler vs dedigin zaman bize yeterli gelmiyor maalesef. Cogunluk o yardimi alip izin kullandigi icin de sut izni ya da odasi ihtiyaci pek hissedilmiyor.
Ayyy kuzumm inan dedigin gibii... hafta gectikce ohhh be diyorum sukur atlattim bi hafta daha.. ama yine siddetli kasiniyorum duvaralara tirmanicam resmen... hem kasinti hem sizi ya neden olurrrr delircem yaa... kabusa dondu aksamlarim...Şu enfeksiyondan bir kurtulsak, sonra da hemencecik tabiki hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en az 36. Haftayı görebilsek ne güzel olur di mi☺ Yarın 27.haftaya başlıyoruz, serklajlı olunca geçen günlerin bile kıymeti oluyor
Kuzum karaciğer enzimleri felan normal çıkmıştı di mi senin, acaba kullandığın vitamine felan mı hassasiyetin başladı?Ayyy kuzumm inan dedigin gibii... hafta gectikce ohhh be diyorum sukur atlattim bi hafta daha.. ama yine siddetli kasiniyorum duvaralara tirmanicam resmen... hem kasinti hem sizi ya neden olurrrr delircem yaa... kabusa dondu aksamlarim...
Bunlar manyak mi sezeryan zaten previa mrevia acinca guzelce keseleri temizleyip plesentayi alicak... ah arkadas ahhh bir ton para aliyorlar doymuyorrrlar ama yemin ederim sinirim bozukuyor ya... kasintim basladim uyuz olmus gibi kuduruyorum ayrica... elime telefonu aldim kasimamak icin...İyide benim bildiğim 24. Haftaya kadar çıkarsa çıkar yukarı. Benimkisi çıkmamış dedi. Şimdi previa olunca doğum fiyatı çok yüksek oluyor. Hocamla öyle konuştuk fiyatı ona göre. Ya çıkarsa fiyat düşecek mi acaba
Evet normaldiKuzum karaciğer enzimleri felan normal çıkmıştı di mi senin, acaba kullandığın vitamine felan mı hassasiyetin başladı?
Canım inşallahYa kuzum uc cesit orevia var.. cikarr marjinal olesenta previa ise 34. Haftaya kadar cikabilir hala bir isik var... ve ben seninkinde o isigi goruyorum.. yani seninki kismi bisi.. belkide bebek buyudukce rahim agzindan cekilir.. hicc belli olmazz.. bak ciddiyim sezeryan olursun riske atilmaz ama kuzucum cok guzel istirahat et.. sende bir sikinti olmayacak dr bosuna rahatlatmaz insani zaten..
Ayni sartlar kizimdayken olsaydi ben de kullanırdım canim, ordayken esim calisiyordu. Epi topu iki senedir burdayiz, almancamiz olmadığı icin is bulamadi hala dil kursuna gidiyor. Ha ola ki ben ise donmeden bi mucize olur is bulursa o zaman ben de 14 aylik olana kadar kalir evde kendim bakarim seve seve. Tek maas olunca insan ister istemez ona gore hareket etmek zorunda kaliyor. Su anki planim 5 aylik olup ek gidaya gecene kadar evde kalmak sonra ise başlayıp orada sut sagmak. Sonrasinda da esim bakacak 1 yasina gelene kadar. 1 yasinda da ablasinin yanina krese. Bakalim kismet..Hiiii anladim simdii... cok guzelmis ama size yaramadiktan sonra ne diyim o imkani benahhh ahh.. keske bizdede olsa bende birakirdim...
Valla ne desen haklısın ama öyle korktum ki doğumda kanama yaşarsam diye şu anda parayı düşünemiyorum bile. İlk önceliğim bebeğimin sağlıcakla 34. Haftayı geçmesi ve kucağıma almak ilincisi ise sağsalim doğum yapabilmek kızlarBunlar manyak mi sezeryan zaten previa mrevia acinca guzelce keseleri temizleyip plesentayi alicak... ah arkadas ahhh bir ton para aliyorlar doymuyorrrlar ama yemin ederim sinirim bozukuyor ya... kasintim basladim uyuz olmus gibi kuduruyorum ayrica... elime telefonu aldim kasimamak icin...
İnşallah dermanını bulurlar kuzum benimEvet normaldibilmiyorum ki neye baglu oluyort biomuyorum... keske bilsem... sadece gobegim...
Nolurki benimki de 11 çıkmış doktor normal dediDün ben de idrar kültürü verdim kuzum, inşallah becerebilmişimdir vermeyiBenim de pazar günü lökosit 10-12 çıkmıştı da
Normal degil canim. Enfeksiyonun var. Doktor nasil normal dedi kiNolur
Nolurki benimki de 11 çıkmış doktor normal dedi
Benim kızım da çok sevinçli ama kardeşi için şunu alıcaz diye konuşurken önce bana alın diyoraynen cnm su an cok sevincli ama dogunca neler olacak bilinmez
Referans degerinden dolayi ole gelmis olmasi normal canim.Buydu kızlar lökosit doktor normal ddi bana
Benimde ön duvarda.Bana da plesanta ön duvarda dedi.bnde bu kötü bişeymi dedim yok dedi.sadece görüntü alırken net bi görüntü alamayız dedi
Canım idrarmı veriliyor kanmıReferans degerinden dolayi ole gelmis olmasi normal canim.
Ama degil. Zaten bbirkac gun sonra tekrar verirsen tahlil, azaldigini degil arttigini goreceksin. Ilerlemesi her hamilede sikinti
Sadece göbeğinse göbeğine sürdüğün birşeyde olmalı sorun yoksa yiyerek alsaydın heryerinde olabilirdi.Ona dikkat et bence doğal olabilir kullandıkların ama alerji yapmış olabilir çok geçmiş olsun.İnşallah dermanını bulurlar kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?