2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kuzum uc cesit orevia var.. cikarr marjinal olesenta previa ise 34. Haftaya kadar cikabilir hala bir isik var... ve ben seninkinde o isigi goruyorum.. yani seninki kismi bisi.. belkide bebek buyudukce rahim agzindan cekilir.. hicc belli olmazz.. bak ciddiyim sezeryan olursun riske atilmaz ama kuzucum cok guzel istirahat et.. sende bir sikinti olmayacak dr bosuna rahatlatmaz insani zaten..

Şu enfeksiyondan bir kurtulsak, sonra da hemencecik tabiki hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en az 36. Haftayı görebilsek ne güzel olur di mi Yarın 27.haftaya başlıyoruz, serklajlı olunca geçen günlerin bile kıymeti oluyor

Hiiii anladim simdii... cok guzelmis ama size yaramadiktan sonra ne diyim o imkani ben ahhh ahh.. keske bizdede olsa bende birakirdim...

Ayyy kuzumm inan dedigin gibii... hafta gectikce ohhh be diyorum sukur atlattim bi hafta daha.. ama yine siddetli kasiniyorum duvaralara tirmanicam resmen... hem kasinti hem sizi ya neden olurrrr delircem yaa... kabusa dondu aksamlarim...

Ayyy kuzumm inan dedigin gibii... hafta gectikce ohhh be diyorum sukur atlattim bi hafta daha.. ama yine siddetli kasiniyorum duvaralara tirmanicam resmen... hem kasinti hem sizi ya neden olurrrr delircem yaa... kabusa dondu aksamlarim...
Kuzum karaciğer enzimleri felan normal çıkmıştı di mi senin, acaba kullandığın vitamine felan mı hassasiyetin başladı?

Bunlar manyak mi sezeryan zaten previa mrevia acinca guzelce keseleri temizleyip plesentayi alicak... ah arkadas ahhh bir ton para aliyorlar doymuyorrrlar ama yemin ederim sinirim bozukuyor ya... kasintim basladim uyuz olmus gibi kuduruyorum ayrica... elime telefonu aldim kasimamak icin...

Canım inşallah
İstirahat yapmaya çalışıyorum işe gidince ayaklarımı uzatıp oturuyorum. İşe arabayla gidip geliyorum. Evevgelince çok dolanmıyorum. Ama sürekli yatma şansım olmuyor. Bu yaptıklarım yeterli midir bilmiyorum. Arabadan dairenin kapısına kadar yürümek baya mesafeliydi. İzin aldım içeri arabayla alıyorlar. Elimden geleni yapıyorum yeterli mi acaba? Sürekli yatamıyorum ama ayaklarımı uzatıyorum yeterli mi

Hiiii anladim simdii... cok guzelmis ama size yaramadiktan sonra ne diyim o imkani ben ahhh ahh.. keske bizdede olsa bende birakirdim...
Ayni sartlar kizimdayken olsaydi ben de kullanırdım canim, ordayken esim calisiyordu. Epi topu iki senedir burdayiz, almancamiz olmadığı icin is bulamadi hala dil kursuna gidiyor. Ha ola ki ben ise donmeden bi mucize olur is bulursa o zaman ben de 14 aylik olana kadar kalir evde kendim bakarim seve seve. Tek maas olunca insan ister istemez ona gore hareket etmek zorunda kaliyor. Su anki planim 5 aylik olup ek gidaya gecene kadar evde kalmak sonra ise başlayıp orada sut sagmak. Sonrasinda da esim bakacak 1 yasina gelene kadar. 1 yasinda da ablasinin yanina krese. Bakalim kismet..

Valla ne desen haklısın ama öyle korktum ki doğumda kanama yaşarsam diye şu anda parayı düşünemiyorum bile. İlk önceliğim bebeğimin sağlıcakla 34. Haftayı geçmesi ve kucağıma almak ilincisi ise sağsalim doğum yapabilmek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…