2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kafam karıştı şimdiya bana neden bi sorun yok dedi ozmaan lökosit 11 di benim bi sorun yok dedi doktorum

Ozeldemi calisiyosun neden dr un rapor vermiyor?? Hamilelikte 9 ay rapor alma durumun var plesenta previa sin sen diyor hocan.. yazsin rapor nedeni 1ay istirahat yap.. niye riske hocan atiyormus... yada riskin yokmuymuski..

Bide bu lökosit dediğimiz şey için doktor kansızlık için baktı bana kan alıp idrarla alaksı varmı yaaaa çok cahilim
Hayir cok tatlisin
Lokosit vucudunun bagisikligi dusunce, mikroplarla savasirken kullandigi bi sey. Artmasi demek, vucutta enfeksiyon var demek iste. Idrardan belli oluyor.
Ama kan verince crp degeri var, onda da kandaki enfeksiyon varligi/yoklugu ogreniliyor.
Kansizlik icin, kan alip hemogramdan bakiyorlar.
Kandaki enfeksiyonun iki farkli referans degerk var olcume gore ama idrarkinde tek. Yani senin 11-12 lokositin normal degil canim.

Allahim yardimciniz olsun mutlu mesut guzelce yetistirin tombisimi ben tombis diye sevuyorum annesi hee sende tombis sevmiyosan kizmayasin yani

Ozeldemi calisiyosun neden dr un rapor vermiyor?? Hamilelikte 9 ay rapor alma durumun var plesenta previa sin sen diyor hocan.. yazsin rapor nedeni 1ay istirahat yap.. niye riske hocan atiyormus... yada riskin yokmuymuski..
Memurum ben
ama dr işte çok yoğun musun dedi. Masa başı dedim. Ayaklarını uzatıp oturabilir misin dedi. Evet dedim tamam o zaman dedi. Bilmiyorum ki rapor isteyim mi ben de bilemedim şu an

Bugun hicbise surmedim... yine aksam oldu... surdugum seyi sadece gobegime surmuyorum.. goguslerim karnim sirtim kalcalarim bacaklarima suruyorum... ama en gerilen yerim karnim cildi artik inceldi ve oram hassaslasmis.. bugun surmiyeyim acaba ondan mi dedim... aksama dogru yemek yedim iyice sistim... ve basladi... ne yedin desen tavuk mantar yogurt yedim.. ama bi gun oncede ispanak et yedim... ondan oncede pirasa türlü yedim... valla kasintim basladi ... daha dayanamdim saf zeytinyagi surdum biraz ovaladim onla... kasinti surdu tabi kasimadan dursmadim azicik kasidim... simdi gecti... sasilacak gibi degilmi?? Dusunemedigim bisey mi var onuda bilmiyorum...

Memurum ben
ama dr işte çok yoğun musun dedi. Masa başı dedim. Ayaklarını uzatıp oturabilir misin dedi. Evet dedim tamam o zaman dedi. Bilmiyorum ki rapor isteyim mi ben de bilemedim şu an
Sen delimisin yaa rapor iste pasalar gibi evinde oturr... yoruluyorum artik de doktora versin... evde ister otur ister kalk en azindan uzanirsin oturmak ayaklar asagida duruyor devamli dinlenebiliyornusunku gitmen gelmen bile sikinti arabayla ne riske atiyosun... ozele gidiyon zaten versin raporunu evinde hanimlar gibi otur

Kizlar bu arada kac gundur dolaplarimi havalandiriyorum penceresi ustten acik... ama yeni mobilya les gibi kokuyor napsam gecmedi... annem bi el daha sildi.. artik yarin gozlerini yerlestirmeye baslicam.. insallah kiyafetlerinide yikadim hurclarina koydum... yaa bir dunya kiyafet almisim.. dedesi anneanneside almis abimler ablamlar gondermisler.. begendigim hosuma giden ne varsa saolaunlar jest yapmislar:)) bi dolu seyi oldu cocuklarin..kociskom bizden cok veletlerin esyasi var demesin mi tasi tasi bitmiyor.. ayy saglicakla kuzularimiz gelselerr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…