Kuzum ben de serklaj olduğu için doktor dikkatli davranıyor, ben de öyle korkuyorumNolur
Nolurki benimki de 11 çıkmış doktor normal dedi
Canım benim değil de A Altibirlik61 arkadaşımızın böyle bir sıkıntısı varSadece göbeğinse göbeğine sürdüğün birşeyde olmalı sorun yoksa yiyerek alsaydın heryerinde olabilirdi.Ona dikkat et bence doğal olabilir kullandıkların ama alerji yapmış olabilir çok geçmiş olsun.
Bebişten vakit bulabilirsek gideriz canımdogumdan sonra tai masajina gidin cok guzel oluyor
Idrar canim. Ama kan da ver bence. Idrarda olunca kanda da oluyor genelde. Kandaki crp degeri onemli enfeksiyon olup olmadigini anlamak icin.Canım idrarmı veriliyor kanmı
Ozeldemi calisiyosun neden dr un rapor vermiyor?? Hamilelikte 9 ay rapor alma durumun var plesenta previa sin sen diyor hocan.. yazsin rapor nedeni 1ay istirahat yap.. niye riske hocan atiyormus... yada riskin yokmuymuski..Canım inşallah
İstirahat yapmaya çalışıyorum işe gidince ayaklarımı uzatıp oturuyorum. İşe arabayla gidip geliyorum. Evevgelince çok dolanmıyorum. Ama sürekli yatma şansım olmuyor. Bu yaptıklarım yeterli midir bilmiyorum. Arabadan dairenin kapısına kadar yürümek baya mesafeliydi. İzin aldım içeri arabayla alıyorlar. Elimden geleni yapıyorum yeterli mi acaba? Sürekli yatamıyorum ama ayaklarımı uzatıyorum yeterli mi
Hayir cok tatlisinBide bu lökosit dediğimiz şey için doktor kansızlık için baktı bana kan alıp idrarla alaksı varmı yaaaaçok cahilim
Allahim yardimciniz olsun mutlu mesut guzelce yetistirin tombisimiAyni sartlar kizimdayken olsaydi ben de kullanırdım canim, ordayken esim calisiyordu. Epi topu iki senedir burdayiz, almancamiz olmadığı icin is bulamadi hala dil kursuna gidiyor. Ha ola ki ben ise donmeden bi mucize olur is bulursa o zaman ben de 14 aylik olana kadar kalir evde kendim bakarim seve seve. Tek maas olunca insan ister istemez ona gore hareket etmek zorunda kaliyor. Su anki planim 5 aylik olup ek gidaya gecene kadar evde kalmak sonra ise başlayıp orada sut sagmak. Sonrasinda da esim bakacak 1 yasina gelene kadar. 1 yasinda da ablasinin yanina krese. Bakalim kismet..
Memurum benOzeldemi calisiyosun neden dr un rapor vermiyor?? Hamilelikte 9 ay rapor alma durumun var plesenta previa sin sen diyor hocan.. yazsin rapor nedeni 1ay istirahat yap.. niye riske hocan atiyormus... yada riskin yokmuymuski..
Kasinti gecti... sasilacak gibi... ayyy kimse yasamasin bunu ... igrenc bisi nerdeyse yirtcam karnimi o olacakti.. sonrada sizliyor... aminn canimmm aminnnİnşallah dermanını bulurlar kuzum benim
Anlamadim canım ne demektir?sevindim iyi gecmesine nezaman açıklanacakmşCentik ayni sey dediginle. Ama direncli ozellikte degildir yaziyosa yoktur demektir doktoruna. Emar iyi gecti sonucunu bekleyecegiz
Aman da neler almisKızlar hastane çantası için ben trendyoldan şöyle bir organizer aldım belki sizinde işinize yarar diye göstermek istedim
Bugun hicbise surmedim... yine aksam oldu... surdugum seyi sadece gobegime surmuyorum.. goguslerim karnim sirtim kalcalarim bacaklarima suruyorum... ama en gerilen yerim karnim cildi artik inceldi ve oram hassaslasmis.. bugun surmiyeyim acaba ondan mi dedim... aksama dogru yemek yedim iyice sistim... ve basladi... ne yedin desen tavuk mantar yogurt yedim.. ama bi gun oncede ispanak et yedim... ondan oncede pirasa türlü yedim... valla kasintim basladi ... daha dayanamdim saf zeytinyagi surdum biraz ovaladim onla... kasinti surdu tabi kasimadan dursmadim azicik kasidim... simdi gecti... sasilacak gibi degilmi?? Dusunemedigim bisey mi var onuda bilmiyorum...Sadece göbeğinse göbeğine sürdüğün birşeyde olmalı sorun yoksa yiyerek alsaydın heryerinde olabilirdi.Ona dikkat et bence doğal olabilir kullandıkların ama alerji yapmış olabilir çok geçmiş olsun.
Sen delimisin yaa rapor iste pasalar gibi evinde oturr... yoruluyorum artik de doktora versin... evde ister otur ister kalk en azindan uzanirsin oturmak ayaklar asagida duruyor devamli dinlenebiliyornusunku gitmen gelmen bile sikinti arabayla ne riske atiyosun... ozele gidiyon zaten versin raporunu evinde hanimlar gibi oturMemurum ben
ama dr işte çok yoğun musun dedi. Masa başı dedim. Ayaklarını uzatıp oturabilir misin dedi. Evet dedim tamam o zaman dedi. Bilmiyorum ki rapor isteyim mi ben de bilemedim şu an
YaaAman da neler almis
Gule gule, organize organize kullan emi
Ona yazdığımı sanarken sana yazmışım aynı anda birkaç kişiyle yazışınca kusura bakmaCanım benim değil de A Altibirlik61 arkadaşımızın böyle bir sıkıntısı var
Estağfurullah canım ne kusuruOna yazdığımı sanarken sana yazmışım aynı anda birkaç kişiyle yazışınca kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?