2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var canım, ilk başta gerekli olan şeyleri alıp hazır etmekte fayda var tabiki

Allahim yardimciniz olsun mutlu mesut guzelce yetistirin tombisimi ben tombis diye sevuyorum annesi hee sende tombis sevmiyosan kizmayasin yani☺☺
Ay niye kizayim, bende bi de buyuk boy tombis var, bu aralar pek bi huysuz bi yandan abla oldum ben diye geziyor, bi yandan da bebek gibi ilgi bekliyor, ne zormus kucuk cocukla ikinciyi beklemek. O da daha kucuk yavrum kiyamiyorum.

Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var canım, ilk başta gerekli olan şeyleri alıp hazır etmekte fayda var tabiki
Aynen oyle ben kac kilo alcagimi bilmedigimden gecelikleeide erteliyodum surekli ama 1-2 haftaya bir takimda olsa kendime almayi dusunuyorum depend bol ic camasirlari emzirme atleti falan aliym enazndan bir takimda olsa kalsin bir kosede. Ne olur neolmaz allah korusun yinede ama bugun biraz baski oldu alttan dusundum allah korusun bisey olsa suan yanimda goturcegm kendime esyam yok aliyim biseyler dedim. Kotuyude cagirmayalim tabiki ama dusunuyor insan

Cogu gitti azi kaldi, sen iyi ol da alışveriş isi kolay.

[QUOTE
mineyup27 canim sen farkli bi doktordan yeniden iste, kan, idrar ve idrar kulturu. Saglik ocaginda yanlis ya da hatali cikabiliyormus sonuclar. Ihmal etme bence. Icimiz rahat eder. Sonucunu da yazarsin gene
Kaan kocatepeyi izledim şimdi diyor ki 16bine kadar normalmiş benimki 11bin di ama bilmiyorum ya annelik duygusu ne tuhaf R Renklirenkli

Masaja kimin ihtiyacı yok ki :)
Kızlar hastane çantası için ben trendyoldan şöyle bir organizer aldım belki sizinde işinize yarar diye göstermek istedim
Brnde bunu dusunmustum cnm sonra vazgectim
Senin fazla olmasi normal iki cinsiyettende var :)

Haklısın kuzum, zamanında gelsin bizim minnoşlarımız inşallah İki tane emzirme atleti aldım ben de kayınvalidem de bir pijama takımı ile hamile atleti ve külodu almış, malum ben çıkamıyorum diye artık, bu ayın 23ünde felan gelecek getirecek yıkar koyarız onları da

Bebeklerin camasirlari icin yikama filesi almak gereklimi sizcede kucuk oluyorlarya nereden almayi dusunuyosunuz saglam bisey olmali alinirsada

Bende valiz duzenlemek icin degilde bu anne bebek cantalarina kirli cantasi aliniyormus ondan almak istiyorum bildiginiz varsa paylasin kizlar :)
Onu bilmiyorum kuzum ama, eşim askere giderken ona iki tane torba almıştık kirli ve temiz çantası diye onları koyarım olmadı ya da en basiti poşet

Oh neguzel canim gulerek kullancagimiz gunlerde gelsin saglikla hayirlisiyla tezden

A Altibirlik61 cnm seninle gunumuz ayni belki sende de oluyordur diye sormak istedim gunde bikac kez oluyor bende bebis bir yere toplaniyor orasi tas gibi oluyor ama agri vs yok diye onemsemiyorum sen de de oluyormu? Bir de tekmelerden daha cok 2 3 gundur kıpirdanma seklinde hissediyorum.

Hamarat anneler nasilda kendini belli ediyor :)

Poset tasimayi dusunuyorum ben :)
Aslinda benimde aklima geldi bu bimde cop posetleri var 4 parmak uzunlugunda oluyor seffaf beyaz ondan bitane alip cantaya koysam yer kaplamaz ince ufak bisey. Hem kirli bezleride koyarm bana misafr geldikce poset istiyor mesela bende isticegime yanimda tasirim.hem kirlileride koyabilirim aklima geldide bilemedim tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…