- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Amin canım benim hayırlısıyla inşallahOh neguzel canim gulerek kullancagimiz gunlerde gelsin saglikla hayirlisiyla tezden❤
Sebebi yok :) ben cok ikilemde kalan bir insanim bu da onlardan biri :)Neden vazgeçtin canım?
Anladım kuzum, ben bugün bir videoda izlemiştim trendyolda da karşıma çıkınca alıverdimSebebi yok :) ben cok ikilemde kalan bir insanim bu da onlardan biri :)
Bizde almistik bavul icin hurc gibi falan herseyini orda uzun donemlere brakmis gelmis bavulunca sadece resimler ve ayakkabisi vardiOnu bilmiyorum kuzum ama, eşim askere giderken ona iki tane torba almıştık kirli ve temiz çantası diye onları koyarım olmadı ya da en basiti poşet
Bana gore su anda en mantiklisi o :)Aslinda benimde aklima geldi bu bimde cop posetleri var 4 parmak uzunlugunda oluyor seffaf beyaz ondan bitane alip cantaya koysam yer kaplamaz ince ufak bisey. Hem kirli bezleride koyarm bana misafr geldikce poset istiyor mesela bende isticegime yanimda tasirim.hem kirlileride koyabilirim aklima geldide bilemedim tam
Benimki de bir bunları getirmiş şaşırdım getirmesine,hiç kullanmadığı birsürü çorap felan varmış hepsini bırakmış orayaBizde almistik bavul icin hurc gibi falan herseyini orda uzun donemlere brakmis gelmis bavulunca sadece resimler ve ayakkabisi vardi
Hayırlı haberler gel cancağzımKizlar yarin bebegini gormeye gidicek olan varmi ben gidicem insaallah❤
Bem ctesi gideceğim cnm dr sabah aç gel dediKizlar yarin bebegini gormeye gidicek olan varmi ben gidicem insaallah❤
Ben haftasonu yaptım alışverişi 2 gün ama mafoldum belim sırtım hala ağrıyor. Geceleri soldan sağa katiyen dönemedim. Ağırlaşmaya başlamışım haberim yokmuş. Çok ertelemeyin benceBen de aynı senin gibi bir kıyafet takımı aldım benden önce bir takım halası özenmiş almış.Eşim hadi almaya başlayalım diyor da ben bir ay daha bekleyelim diyorum.Sonra da düşününce ağırlaşınca daha zor olacak gibi bakalım Ocak bir gelsin de.
Canimsiniz sizde benim.. benimde dagiliyor.. minnosa kiyafet bakmak coook keyifli annesi insallah cok cok iyi olursun ve rahatlikla bakabilirsinSayenizde kafam dağılıyor, çok iyi geliyorsunuz bana❤❤
Günümüz aynı değil ama bende de durumlar aynı. Kasılmalar böyle başlıyor herhalde. Bende bir süredir yürürken oluyordu. Hatta doktorum muayane ederken progestan bırakalım demişti. Sonra odasında bunu söyleyince bırakmayalım o zaman dedi. Fakat bir süredir de oturduğum hatta uzandığım zaman bile oluyor ve iki gündür hareketlerini hissetmek için dinliyorum resmen. Normalde azcık ayaklarımı uzatsam başlar dört dönüp dürtüklemeye. Cuma günü göğüs hastalıklarında randevum var. İlaç verirse göster demişti, olmazsa sorayım bakalımA Altibirlik61 cnm seninle gunumuz ayni belki sende de oluyordur diye sormak istedim gunde bikac kez oluyor bende bebis bir yere toplaniyor orasi tas gibi oluyor ama agri vs yok diye onemsemiyorum sen de de oluyormu? Bir de tekmelerden daha cok 2 3 gundur kıpirdanma seklinde hissediyorum.
Bende alacam ondan olmazsa.. ven dogal olsun diye yag tercih etmistim ama iste... durum bu..Belki de deri inceldiği ve gerildiği içindir benim de kaşıntım var yağlar fayda etmiyor lierac çatlak kremi sürüyorum sabahtan akşam akşamdan sabaha sıkıntım kalmıyor çok şükür.Kızımda kullanmamıştım yarım saatte bir yağlanıyordum şimdi deneyim dedim bana iyi geldi krem.
Benide haberdar edersen sevinirim cnmGünümüz aynı değil ama bende de durumlar aynı. Kasılmalar böyle başlıyor herhalde. Bende bir süredir yürürken oluyordu. Hatta doktorum muayane ederken progestan bırakalım demişti. Sonra odasında bunu söyleyince bırakmayalım o zaman dedi. Fakat bir süredir de oturduğum hatta uzandığım zaman bile oluyor ve iki gündür hareketlerini hissetmek için dinliyorum resmen. Normalde azcık ayaklarımı uzatsam başlar dört dönüp dürtüklemeye. Cuma günü göğüs hastalıklarında randevum var. İlaç verirse göster demişti, olmazsa sorayım bakalım
Sorma[QUOTE
Kaan kocatepeyi izledim şimdi diyor ki 16bine kadar normalmiş benimki 11bin di ama bilmiyorum ya annelik duygusu ne tuhaf R Renklirenkli
Canım dediğin şey bende oluyor işten geliyorum ayaklarımı uzatıyorum hemen bir yere toplanıyor yada evde biraz iş yapıp yattığımda. Bu hafta tekme bende çok nadir hissettim ya dönüyor yada takla atıyor onları hissediyorum. Haftasonu çok yorulmama dinlenmeden işe gitmeme bağlıyorum oda anca dinleniyodur heralde. Sende gezdin temizlik fln yapıyosun ya yoruluyodur takati kalmıyodur sert vuruşlaraA Altibirlik61 cnm seninle gunumuz ayni belki sende de oluyordur diye sormak istedim gunde bikac kez oluyor bende bebis bir yere toplaniyor orasi tas gibi oluyor ama agri vs yok diye onemsemiyorum sen de de oluyormu? Bir de tekmelerden daha cok 2 3 gundur kıpirdanma seklinde hissediyorum.
Bende her gun bebek kiyafetlerine, malzemelrine bakiyorum. Acayip iyi geliyor, terapi gibiCanimsiniz sizde benim.. benimde dagiliyor.. minnosa kiyafet bakmak coook keyifli annesi insallah cok cok iyi olursun ve rahatlikla bakabilirsin
Iyi bari tek bende degilmis o zaman normal :)Canım dediğin şey bende oluyor işten geliyorum ayaklarımı uzatıyorum hemen bir yere toplanıyor yada evde biraz iş yapıp yattığımda. Bu hafta tekme bende çok nadir hissettim ya dönüyor yada takla atıyor onları hissediyorum. Haftasonu çok yorulmama dinlenmeden işe gitmeme bağlıyorum oda anca dinleniyodur heralde. Sende gezdin temizlik fln yapıyosun ya yoruluyodur takati kalmıyodur sert vuruşlara ☺
Evettt oluyorA Altibirlik61 cnm seninle gunumuz ayni belki sende de oluyordur diye sormak istedim gunde bikac kez oluyor bende bebis bir yere toplaniyor orasi tas gibi oluyor ama agri vs yok diye onemsemiyorum sen de de oluyormu? Bir de tekmelerden daha cok 2 3 gundur kıpirdanma seklinde hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?