2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onu bilmiyorum kuzum ama, eşim askere giderken ona iki tane torba almıştık kirli ve temiz çantası diye onları koyarım olmadı ya da en basiti poşet
Bizde almistik bavul icin hurc gibi falan herseyini orda uzun donemlere brakmis gelmis bavulunca sadece resimler ve ayakkabisi vardi

Bana gore su anda en mantiklisi o :)

Ben haftasonu yaptım alışverişi 2 gün ama mafoldum belim sırtım hala ağrıyor. Geceleri soldan sağa katiyen dönemedim. Ağırlaşmaya başlamışım haberim yokmuş. Çok ertelemeyin bence

Günümüz aynı değil ama bende de durumlar aynı. Kasılmalar böyle başlıyor herhalde. Bende bir süredir yürürken oluyordu. Hatta doktorum muayane ederken progestan bırakalım demişti. Sonra odasında bunu söyleyince bırakmayalım o zaman dedi. Fakat bir süredir de oturduğum hatta uzandığım zaman bile oluyor ve iki gündür hareketlerini hissetmek için dinliyorum resmen. Normalde azcık ayaklarımı uzatsam başlar dört dönüp dürtüklemeye. Cuma günü göğüs hastalıklarında randevum var. İlaç verirse göster demişti, olmazsa sorayım bakalım

Bende alacam ondan olmazsa.. ven dogal olsun diye yag tercih etmistim ama iste... durum bu..

Benide haberdar edersen sevinirim cnm

[QUOTE

Kaan kocatepeyi izledim şimdi diyor ki 16bine kadar normalmiş benimki 11bin di ama bilmiyorum ya annelik duygusu ne tuhaf R Renklirenkli
Sorma kesinlikle ole. Temkinli olmayi sevdigimden ben, bi de enfeksiyon ve rahim agzi konusunda cok hassasim bana bakma sen. Nasil icine sinecekse ole yap.

Canım dediğin şey bende oluyor işten geliyorum ayaklarımı uzatıyorum hemen bir yere toplanıyor yada evde biraz iş yapıp yattığımda. Bu hafta tekme bende çok nadir hissettim ya dönüyor yada takla atıyor onları hissediyorum. Haftasonu çok yorulmama dinlenmeden işe gitmeme bağlıyorum oda anca dinleniyodur heralde. Sende gezdin temizlik fln yapıyosun ya yoruluyodur takati kalmıyodur sert vuruşlara

Iyi bari tek bende degilmis o zaman normal :)

Evettt oluyor bak sana sunu soylim ona doktorum yalanci kasilma dedi.. rahim kasiliyormus aslinda.. cocuk bendede toplaniyorlar bir araya geliyor iksii mi tekimi onu anlamiyorum ama gobegimin ucunde cevresinde bir noktada sertlesiyor.. onemli olan kac saniye ve ne kadar siklikta bir olmasi.. buna cok dikkat et Obenliymis.. 10 dakkada bir oluyorsa 5 saniye 10 saniye neyse onu say icinden.. elinle karnininin sertlesen kismini ov yumusak yumusak... sonra bak kac dakka sonra tekrar oluyor.. gunde 2-3 kez normal ama daha siklasirsa magnezyum diasporal banada dr verdi gunde 4-5 kez oluyor bendede... bazi gunler hic olmuyor.. ya bu ara sabah mesela bazen cok dinamik oluyor bazen ikiside olmuyor ama gun icinde hissetmek onemli az yada cok olabilir hissetmen onemli bence.. hissiyatini yitirdigin zaman suresine bak bence elinle karnini vur hafif hafif tepki vermeye basliyorlar cunki artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…