2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ya banada doktor plesanta ön duvarda dedi ama bi risk söylemedi sadece fotoğraf alırken net bişey alamayız dedi
On duvar mis gibi onemli degil zaten Altta rahim kanalinda olmamasi onemli.. tikamamali cunku rahim kanali dogum kanalina giden yol ya hani dogum normal olamiyor o yuzden kimisininde yapisik oluyor.. kjmisinin plesantasi kisa kaliyor asagiya kadar bebek inemiyor heo askida yukarida kaliyor... ama seninkinin on duvar olmasi cok onemli olmasa gerek

Ya kızlar dün doktoruma da söyledim ama benim yürürken göbeğimin sağ tarafından sanki kalınca bir damar bacağıma doğru çekiliyor. Baya da acıyor. Doktor önemli olmadığını, gebelik semptomlarından biri olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla çok magnezyum verme taraftarı da değil.

Bende valiz duzenlemek icin degilde bu anne bebek cantalarina kirli cantasi aliniyormus ondan almak istiyorum bildiginiz varsa paylasin kizlar :)
Kirli cantasi ne ki?? Kirlileri poset getircem yanima onlarin icin kiziminkileri kendiminkileri kanlilari kansizlari diyerekten atacam artik... gulmeyin lutfende bilemedim yani simdi

Haftandan kaynaklaniyor banada 28. Haftamda anca verdi... ben hala karnimin sertlesmeleri siklanmadigi icin kullanmak istemedim cok bi rahatsizligim yok yani belli belirsiz hala..

Bıkac gun once buna benzer bısey yasadım. Leğen kemiğim bacak hizasında geceye dogru bır agrı basladı mahvetti beni. Sabaha uyandığımda karnımın sağ tarafında ağrı hıssettim yıne aynı hızadan bacağıma doğru. Ertesi gun bacak agrım cok hafıfledi bu kezde sag koluma gectı ve kolumda hala agrı var. Ne oldugunu anlayamadım ama nette magnezyum eksıklıgı diyor

Masaja kimin ihtiyacı yok ki :)

Brnde bunu dusunmustum cnm sonra vazgectim

Senin fazla olmasi normal iki cinsiyettende var :)
Aynen kiz olunca erkek olunca hep sari beyaz su yesilide secemiyosun yani gozun bazen pembelere bazen mavilere kayiyor herbiseyden iki ser tane derken... vallahi gozlere yerlestirince anlicam.. bendekilerle herhalde 4 cocuk bakilir 1 1.5 yasina kadar annemde memleketten hediyelerle gelince ablan abim derken bayagi biseyleri oldu yavrularimin

Aynen bende ayni hesap posetlere koyacam ne yapcam onada bisi alamicam

Benim de kas ağrılarım epey arttı ya kalkmak, oturmak dert olmaya başladı. Allah beterinden korusun inşallah bepimizi

Canım ben de gideceğim kısmet olursa. İnşallah herşey yolundadır Çok özledim kuzucuğumu

2 gun once gordumm kurban olsun annesi bızı ızlıyor du ıceriden.. Elımde olsa hep izlerim..Bugun oglumla sohbet ederken keşke dedım bır ultrason cıhazımız olsa evde durmadan bebısle bulusurdukİnsan gercekten cok ozluyor.. Rabbım saglıcakla kucagımıza versın ınsallah AMİN

Benimde sertleşme artti. Ama ben hem fiZiken cok yorgunum hemde cok stresliyim

Yaa bu aksam vajinama bicak saplanmasi oldu. Ard arda birkac kez duzenli aralikla gibiydi sayamadim. Ama acı duydum baya. Birde yerde bacaklarimi uzatmis oturuyodum birden sol bacakla kalça birlesim yerine agri kramp gibi bisey oldu. Neler oluyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…