- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
On duvar mis gibi onemli degil zatenCanım ya banada doktor plesanta ön duvarda dedi ama bi risk söylemedi sadece fotoğraf alırken net bişey alamayız dedi
Kirli cantasi ne ki?? Kirlileri poset getircem yanima onlarin icin kiziminkileri kendiminkileri kanlilari kansizlari diyerekten atacam artik... gulmeyin lutfende bilemedim yani simdiBende valiz duzenlemek icin degilde bu anne bebek cantalarina kirli cantasi aliniyormus ondan almak istiyorum bildiginiz varsa paylasin kizlar :)
Haftandan kaynaklaniyor banada 28. Haftamda anca verdi... ben hala karnimin sertlesmeleri siklanmadigi icin kullanmak istemedim cok bi rahatsizligim yok yani belli belirsiz hala..Ya kızlar dün doktoruma da söyledim ama benim yürürken göbeğimin sağ tarafından sanki kalınca bir damar bacağıma doğru çekiliyor. Baya da acıyor. Doktor önemli olmadığını, gebelik semptomlarından biri olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla çok magnezyum verme taraftarı da değil.
Ya kızlar dün doktoruma da söyledim ama benim yürürken göbeğimin sağ tarafından sanki kalınca bir damar bacağıma doğru çekiliyor. Baya da acıyor. Doktor önemli olmadığını, gebelik semptomlarından biri olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla çok magnezyum verme taraftarı da değil.
Aynen kiz olunca erkek olunca hep sari beyaz su yesilide secemiyosun yani gozun bazen pembelere bazen mavilere kayiyor herbiseyden iki ser tane derken... vallahi gozlere yerlestirince anlicam.. bendekilerle herhalde 4 cocuk bakilir 1 1.5 yasina kadarMasaja kimin ihtiyacı yok ki :)
Brnde bunu dusunmustum cnm sonra vazgectim
Senin fazla olmasi normal iki cinsiyettende var :)
Canım ben de gideceğim kısmet olursa. İnşallah herşey yolundadırKizlar yarin bebegini gormeye gidicek olan varmi ben gidicem insaallah❤
Aynen bende ayni hesap posetlere koyacam ne yapcam onada bisi alamicamAslinda benimde aklima geldi bu bimde cop posetleri var 4 parmak uzunlugunda oluyor seffaf beyaz ondan bitane alip cantaya koysam yer kaplamaz ince ufak bisey. Hem kirli bezleride koyarm bana misafr geldikce poset istiyor mesela bende isticegime yanimda tasirim.hem kirlileride koyabilirim aklima geldide bilemedim tam
Benim de kas ağrılarım epey arttı yaBıkac gun once buna benzer bısey yasadım. Leğen kemiğim bacak hizasında geceye dogru bır agrı basladı mahvetti beni. Sabaha uyandığımda karnımın sağ tarafında ağrı hıssettim yıne aynı hızadan bacağıma doğru. Ertesi gun bacak agrım cok hafıfledi bu kezde sag koluma gectı ve kolumda hala agrı var. Ne oldugunu anlayamadım ama nette magnezyum eksıklıgı diyor
Canım ben de gideceğim kısmet olursa. İnşallah herşey yolundadırÇok özledim kuzucuğumu
Benim de kas ağrılarım epey arttı yakalkmak, oturmak dert olmaya başladı. Allah beterinden korusun inşallah bepimizi
Insaallah canisiHayırlı haberler gel cancağzım ❤
Kan test falanmi isticek neden ac gel dedi acabaBem ctesi gideceğim cnm dr sabah aç gel dedi
Oyy insaallah bende cok ozluyorumyaCanım ben de gideceğim kısmet olursa. İnşallah herşey yolundadırÇok özledim kuzucuğumu
EnguzeliyaAynen bende ayni hesap posetlere koyacam ne yapcam onada bisi alamicam
Benimde sertleşme artti. Ama ben hem fiZiken cok yorgunum hemde cok stresliyimA Altibirlik61 cnm seninle gunumuz ayni belki sende de oluyordur diye sormak istedim gunde bikac kez oluyor bende bebis bir yere toplaniyor orasi tas gibi oluyor ama agri vs yok diye onemsemiyorum sen de de oluyormu? Bir de tekmelerden daha cok 2 3 gundur kıpirdanma seklinde hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?