2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ara ara bana da oluyor özellikle ani koltuktan kalkarken.Bir de kasıklarımda tutulmalar oluyor.Eskiden Yasemşn Yalçının canlandırdığı Sürahi nine vardı aynı onun gibi yürüyorum

Ara ara bana da oluyor özellikle ani koltuktan kalkarken.Bir de kasıklarımda tutulmalar oluyor.Eskiden Yasemşn Yalçının canlandırdığı Sürahi nine vardı aynı onun gibi yürüyorum
Aynen ya. Uzun sure ayni pozisyonda kalmamda mahvediyo benim zaten düz asla yatamiyorum aninda belim kitleniyor aci icinde bağırarak kalkiyorum yada dönüyorum

Anlaşıldı ki hepımz aynı ağrıları yasıyoruz... İlk bebeğimde hıc boyle ağrılar yasamamıstım.Aradan 10 yıl geçti. Bırazda yaşa bağlı sanırım.

Aynen ya. Uzun sure ayni pozisyonda kalmamda mahvediyo benim zaten düz asla yatamiyorum aninda belim kitleniyor aci icinde bağırarak kalkiyorum yada dönüyorum
Evet belim de aynı geçen hele gün içinde bayağı bir yürüdüm yoruldum bikaç saat arkadaşlarla dışarıda oturduk hareket etmeden.Bacağımın üstüne basamadım acıdan.Sabah randevum var sorucam doktora.

Anlaşıldı ki hepımz aynı ağrıları yasıyoruz... İlk bebeğimde hıc boyle ağrılar yasamamıstım.Aradan 10 yıl geçti. Bırazda yaşa bağlı sanırım.
Ben yaştan degilde kgdan dolayi oldugunu dusunuyorum. Cunku 3 aydan sonra cok hizli bir sekilden 12 kg aldim. Kizim 29 aylik daha. Yaşim 25

Hic öyle agir yuruyus vs yaptigimda yok. Sadece kizimla ugrasmak yetiyor. Bu bebegimde kiz olsun diye dua ettim cok sukur alışveriş derdim olmadi. Alinacak birkac parca seyi de internetten aldim

Aynen benim de kızımda hiç sorun yaşamadım.9 yıl sonra hamile olunca böyle oluyormuş demek ki.Daha önce ne şikayetim olduysa doktorum görünüşte bir sorun yok yaştandır diyorBenle yaşıt arkadaşım daha yeni doğum yaptı hiç de sıkıntı yaşamadı ben de anlamadım.

Ben yaştan degilde kgdan dolayi oldugunu dusunuyorum. Cunku 3 aydan sonra cok hizli bir sekilden 12 kg aldim. Kizim 29 aylik daha. Yaşim 25

Tabiki illa yaşa bağlı degildir sadece...kilo konusu muhakkak. bende bi 20 kıloya yakın aldım etkisi buyuktur kılonun...yururken bastıkça kalçama igne batıyor sankı.

Bebişten vakit bulabilirsek gideriz canım
1 saat yetiyor ben fiziksel olarak omuz ve kol kaslarimi yoran bi meslekte calisiyorum bi gidis 1 seneye yakin yetiyor valla bi saatte esin bebisle arabada falan olsa uyur zaten yada biberonla anne sutu alsa

[QUOTE

Kaan kocatepeyi izledim şimdi diyor ki 16bine kadar normalmiş benimki 11bin di ama bilmiyorum ya annelik duygusu ne tuhaf @Renklirenkli
cnm ben lab da calisiyorum kanda lökosit orani ne olursa olsun onemli kadin dogumcun haric bi dahiliyeye gitmeni oneririm

Ben cok hızlı kılo alıyorum.. Troit rahatszılığm var cunkü. İlk bebegım de 98 ile doguma gırdım. Sonrasında 58 e kadar dusmustum. Sonra gıdıyor kılolar ama hamişlik donemınde bayagı bır zorluyor. Canı sagolsun kuzularımızın saglıcakla alalım kucagımıza yeterki

Bebeklerin camasirlari icin yikama filesi almak gereklimi sizcede kucuk oluyorlarya nereden almayi dusunuyosunuz saglam bisey olmali alinirsada
eski bi tül den yapabilirsin torba gibi dik kalin bi ip gecir sıkıp bağlayıp atarsin makineye:) benim oyle de

o ne biliyor musun gobek dusmesini ,kaymasini duydun mu hic ,gobegimiz artik buyudugu icin gobek deligimizin deliginin altibdaki hizadaki bebekken oradan toplasip kuruyp dustugu yerin içten buzustugu yer ile delik denkligi bozuluyor karin buyudukce o yuzden yasiyoruz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…