Bem ctesi gideceğim cnm dr sabah aç gel dedi
İnşallah ben de gidicem üç haftadır görmüyorum kuzucuğumuKizlar yarin bebegini gormeye gidicek olan varmi ben gidicem insaallah❤
Ara ara bana da oluyor özellikle ani koltuktan kalkarken.Bir de kasıklarımda tutulmalar oluyor.Eskiden Yasemşn Yalçının canlandırdığı Sürahi nine vardı aynı onun gibi yürüyorumYaa bu aksam vajinama bicak saplanmasi oldu. Ard arda birkac kez duzenli aralikla gibiydi sayamadim. Ama acı duydum baya. Birde yerde bacaklarimi uzatmis oturuyodum birden sol bacakla kalça birlesim yerine agri kramp gibi bisey oldu. Neler oluyo anlamadım
Aynen ya. Uzun sure ayni pozisyonda kalmamda mahvediyo benim zaten düz asla yatamiyorum aninda belim kitleniyor aci icinde bağırarak kalkiyorum yada dönüyorumAra ara bana da oluyor özellikle ani koltuktan kalkarken.Bir de kasıklarımda tutulmalar oluyor.Eskiden Yasemşn Yalçının canlandırdığı Sürahi nine vardı aynı onun gibi yürüyorum
Yaa bu aksam vajinama bicak saplanmasi oldu. Ard arda birkac kez duzenli aralikla gibiydi sayamadim. Ama acı duydum baya. Birde yerde bacaklarimi uzatmis oturuyodum birden sol bacakla kalça birlesim yerine agri kramp gibi bisey oldu. Neler oluyo anlamadım
Evet belim de aynı geçen hele gün içinde bayağı bir yürüdüm yoruldum bikaç saat arkadaşlarla dışarıda oturduk hareket etmeden.Bacağımın üstüne basamadım acıdan.Sabah randevum var sorucam doktora.Aynen ya. Uzun sure ayni pozisyonda kalmamda mahvediyo benim zaten düz asla yatamiyorum aninda belim kitleniyor aci icinde bağırarak kalkiyorum yada dönüyorum
Ben yaştan degilde kgdan dolayi oldugunu dusunuyorum. Cunku 3 aydan sonra cok hizli bir sekilden 12 kg aldim. Kizim 29 aylik daha. Yaşim 25Anlaşıldı ki hepımz aynı ağrıları yasıyoruz... İlk bebeğimde hıc boyle ağrılar yasamamıstım.Aradan 10 yıl geçti. Bırazda yaşa bağlı sanırım.
Hic öyle agir yuruyus vs yaptigimda yok. Sadece kizimla ugrasmak yetiyor. Bu bebegimde kiz olsun diye dua ettim cok sukur alışveriş derdim olmadi. Alinacak birkac parca seyi de internetten aldimEvet belim de aynı geçen hele gün içinde bayağı bir yürüdüm yoruldum bikaç saat arkadaşlarla dışarıda oturduk hareket etmeden.Bacağımın üstüne basamadım acıdan.Sabah randevum var sorucam doktora.
Aynen benim de kızımda hiç sorun yaşamadım.9 yıl sonra hamile olunca böyle oluyormuş demek ki.Daha önce ne şikayetim olduysa doktorum görünüşte bir sorun yok yaştandır diyorAnlaşıldı ki hepımz aynı ağrıları yasıyoruz... İlk bebeğimde hıc boyle ağrılar yasamamıstım.Aradan 10 yıl geçti. Bırazda yaşa bağlı sanırım.
Ben yaştan degilde kgdan dolayi oldugunu dusunuyorum. Cunku 3 aydan sonra cok hizli bir sekilden 12 kg aldim. Kizim 29 aylik daha. Yaşim 25
1 saat yetiyor ben fiziksel olarak omuz ve kol kaslarimi yoran bi meslekte calisiyorum bi gidis 1 seneye yakin yetiyor valla bi saatte esin bebisle arabada falan olsa uyur zaten yada biberonla anne sutu alsaBebişten vakit bulabilirsek gideriz canım
Olabilir ilk hamileliğimde daha zayıftım bu kadar çok kilo almamıştım zaten 69 la hamile kaldım 76 oldum daha üç ay varBen yaştan degilde kgdan dolayi oldugunu dusunuyorum. Cunku 3 aydan sonra cok hizli bir sekilden 12 kg aldim. Kizim 29 aylik daha. Yaşim 25
Ben yaştan degilde kgdan dolayi oldugunu dusunuyorum. Cunku 3 aydan sonra cok hizli bir sekilden 12 kg aldim. Kizim 29 aylik daha. Yaşim 25
gecmis olsun Allah beterinden saklasinKasinti gecti... sasilacak gibi... ayyy kimse yasamasin bunu ... igrenc bisi nerdeyse yirtcam karnimi o olacakti.. sonrada sizliyor... aminn canimmm aminnn
ay bende 67 ile kaldim 76 yimOlabilir ilk hamileliğimde daha zayıftım bu kadar çok kilo almamıştım zaten 69 la hamile kaldım 76 oldum daha üç ay var
cnm sadece dantelin altindaki gecmeyi yapsaydin dantel cizer mi ki yuzunu ,yumusak bi ip miKızlar bende ağız mendillerine başladım çok şükür, akşamdan akşama anca biter
cnm ben lab da calisiyorum kanda lökosit orani ne olursa olsun onemli kadin dogumcun haric bi dahiliyeye gitmeni oneririm[QUOTE
Kaan kocatepeyi izledim şimdi diyor ki 16bine kadar normalmiş benimki 11bin di ama bilmiyorum ya annelik duygusu ne tuhaf @Renklirenkli
eski bi tül den yapabilirsin torba gibi dik kalin bi ip gecir sıkıp bağlayıp atarsin makineye:) benim oyle deBebeklerin camasirlari icin yikama filesi almak gereklimi sizcede kucuk oluyorlarya nereden almayi dusunuyosunuz saglam bisey olmali alinirsada
o ne biliyor musun gobek dusmesini ,kaymasini duydun mu hic ,gobegimiz artik buyudugu icin gobek deligimizin deliginin altibdaki hizadaki bebekken oradan toplasip kuruyp dustugu yerin içten buzustugu yer ile delik denkligi bozuluyor karin buyudukce o yuzden yasiyoruz onuYa kızlar dün doktoruma da söyledim ama benim yürürken göbeğimin sağ tarafından sanki kalınca bir damar bacağıma doğru çekiliyor. Baya da acıyor. Doktor önemli olmadığını, gebelik semptomlarından biri olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla çok magnezyum verme taraftarı da değil.
Hadi guzel haberlerle gelelim hepimiz insaallah❤İnşallah ben de gidicem üç haftadır görmüyorum kuzucuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?