2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Buydu kızlar lökosit doktor normal ddi bana
Arkadasim ben hemsireyim mesajlarinizi okudum tamamen birbirinizi yanlis anlamışsınız diger arkadaslar idrar tetkikinden bahsediyor idrarda lokosit sayısı
Sizinki kanda bakilmis kanda bu lokositin bir diger adi wbc diye gecer ve 11dediginiz deger aslinda 11bin yani vucudun herhangi bir yerinde var olan mikroplar sebebiyle savasci hucrelerin sayısının arttigini gosteriyor bu idrar yolu da olabilir bademcikte olabilir ama degeriniz normal aralikta panik yapmaniza gerek yok idrar yolu enfeksiyonu belirtileriniz varsa tam idrar tetkiki ve kültürü size ayrintili bilgi verir yani biriniz kandan biriniz idrardan bahsediyor biri tane digeri bin bosuna panik olmuşsunuz

Vermedi napim bida gittiğimde isterim yine. Bide özel muayenehane nasıl versin rapor onu da bilmiyorum. Rapor kullanan biri değilimdir bilgim de yok pek açıkçası ama 3 hafta sonra gel dedi gidince isticem

Canım senin serklaj neden kaçıncı haftada yapıldı. 1 cm Açıklık olduğu 20. Haftada mı belli oldu. Ondan önce bir şikayetin var mıydı? çok şükür 27. Haftaya girmişsin inşallah 37 leri görürsün arkadaşım
Dr rapor mu verdi yürümüyor musun hiç sadece yatıyor musun? Açıklık olma sebebin neymiş plesentanın duvara yakın olması mı yoksa rahim ağzı yetmezliği felan mı dedi. Allahım ne zormuş ya süreci bitirmek. Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim 20.haftamda hiçbir sıkıntım yoktu, 3 hafta sonra bir Cumartesi günü karnım ağrıdı çok sertti doktoru aradım tahlil ver sonucu benimle paylaş dedi, tahlili mi verdim, ebe doktoru aradı pazartesi kesin gelsin demiş enfeksiyon var biraz demiş ama lökosit 3-4tü. Pazartesi okuldan çıktık güle oynaya gittim hatta sonrasında eşimle yemek yiyelim dedik, ben odaya bir giriş sonrada amelşyat denilince şok oldum. Rahim ağzı yetmezliğim yoktu, ama ne tetiklediğini bilemedik ya da bana söylemedi doktor, kansızlık da olabilir enfeksiyon da dedi. Usg de rahim ağzı açık olunca çatala aldı 1 parmağım girdi dedi hemen ameliyat, 4 de girdim hastaneye 7de ameliyatım bitmişti bütün işlemler dahil, ben çok ağladım beklemediğim anda olunca, Rabbim kimseye hiç böyle şeyler yaşatmasın inşallah. Ama ameliyat kolay geçti sadece spinal olduğu için belim ağrıdı, heyet raporu çıkardı doktor toplamda 60 günlük, sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum onun dışında hep yatıyorum canım

Ne ilginç ya 20. Haftada herşey güzelken 23. Haftada bir anda çıktı denek ki
Ne güzel rapor vermiş yatıyorsun 27. Haftaya gelmişsin. Allahın izni ile hepimiz 37 leri geçeriz inşallah arkadaşım Bana da dinlen dedi rapor vermedi ama ben kalkıp kalkıp yatıyorum zaten işe gidiyorum işte ayaklarımı uzatıyorum. İnşallah sağlıcakla geçiririz süreci

İnşallah canım benim hayırlısıyla görürüz o günleri Ben inanıyorum kızım zamanını bekleyecek Rabbimin izniyle Sen de rapor alsana kuzum, bir süre en azından iyi gelir sana da

Ayyyy canım zaten bende biletlerin yanlış olduğunu anlamıştım hatta dedim idrar vermedim kanda verdim araştırdığıma göre benimki normaldi çok sağol cnm

kızlar günaydın:) ben bebişimin hareketlerini genelde akşamları hissedebiliyorum ya... var mı gündüz de aktif hisseden? Gündüz çok çok nadir hissediyorum
Canım değişiyor sürekli bazen gündüz hissediyorum bazen akşam bazen gece. Ama bir gün çok aktifse diğer gün çok sakin oluyor benim kuzu

Kizlar cok afedersiniz sizinde akintiniz cogaldigimi . 4-5 gundur cok fazla artik ic camasiri dayanmiyor ve yapis yapis diyebilirim bugun kontrolum var allahtan sorucam doktora . Rahim kisaligim var 25 mm . baskida cogaldi bikac gundur ve kasik bolgelerimde agri oluyor ara ara.

canım rahim boyunu her kontrolde ölçüyor mu? bir de karından ultrasonda anlaşılabilen bişey mi bu? benim doktor hiç bahsetmiyor bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…