- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Cok sirin sipalarya hadi sende guzel haberlerle gel insaallah canimKontrolden gelip bebis fotosu koyan anneler, tek tek yazmadim ama kocaman olmus kuzular. MasallahYarin da ben gorecegim ins. Fotolara bakarken, popolarina birer tane patlatmamak icin disimi sıktım resmen
InsUmarim seninkide poz verir :)
Bebisin burnuni temizlerken evet cnm.Alip almamak sizin elinizde hastanelerde serum fizyolojik burna damlatilir ve insulin enjektoruyle cekilir boylece bebisin burnu aciis olur serum fizyolojigi damlatip burun asp.cekebilirsin.ise yararmi diye sorucaksan evet yarar cok gereklimi diye sorucaksan hayir :)
Biz de klima kullaniyoruz canim. Deneyip yorum yazarsan sevinirim bende.canım biz klima ile ısınıyoruz indirimden hava nemlendiri aldım haftasonu geldi ama sadece çalışıp çalışmadığını kontrol ettim.oturup da etkisini incelemeye vaktim olmadı henüz.en kısa zamanda dener yorum yaparım sayfada başka kullanan yoksa
Hepsinde yapmam zaten canım, hevesle birkeçtane böyle yaparım gerisi düzcnm sadece dantelin altindaki gecmeyi yapsaydin dantel cizer mi ki yuzunu ,yumusak bi ip mi
Alttan mı bakıyor sana üstten miEvet ilcuyorlar olcmesede kapalimi acikmi ona kesin bakiyorlar rahim agzi duvarlari incelmismi kalinmi... bir sikinti yokki bisey demiyor sana
Saatte 5-6 olursa kasilman, haber ver dedi doktor bana. Gun icinde zaten 4-5 oluyor. Saatte 2-3 de gordum. En basta cok korkuyordum da gene bi sey mi olcak die surekli olunca artik daha normal karsiliyorum bu durumu.Bi saat icinde 2 kez olursa hastaneye acile git dedi bana doktorum. Bende gunde iki kez oluyordu, hem karnim sertlesiyor hem de nefesim daraliyordu, magnezyum almaya başladığımdan beri gunde bire dustu ve siddeti azaldi. Doktor magnezyuma devam et dedi bi sure daha. Aman dikkat edin valla sıklığı önemli.
Bana karnimdan bakiyor hep. Vajinal bakilinca daha net olcum yapilabiliyor die duydum, dogruluk payini bilmiyorum canim. Ben biraz huylandim artik, serklaj da olunca, alttan muayene benim icin huzursuz edici.Alttan mı bakıyor sana üstten mi
Canım benimde çocuk kilolu çıktı 1 hafta önde gözüküyordu. Doktorum şekerin olabilir dedi şekerim çıkmadı çok şükür. Arada böyle önde veya geride olma durumu olabiliyormuş. Endişlenmeye gerek yok bence.Merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür oğlum iyi.Bir hafta önden gidiyormuş.Önce doktorum sadece tokluk şekerine baktırsan yeter dedi.Sonra tartıda 7 kilo aldığımı görünce bütün yüklemeleri yaptır dedi.Bebek en az beş alır doğuma kadar 90 ı görürsün dedi.Ben en fazla 78 gördüm kızımda o da.Eşim de yok 95 olur diyince doktora ikinize inat 85i çıkmıcam dedimNasıl olacak bilmiyorum ama artık sıfır tatlı.Doktorum endişelendirdin beni İnşallah şeker çıkmaz dedi.Ben de sinir oldum.Kramplardan bahsettim kasıklardaki normal dedi.Uzun sürerse ara beni dedi.Vitaminleri içemiyorsan zorlama dedi.Çocuk iyi gelişiyormuş.Şeker yüklemesine bakıcaz artık.
Amin kuzum inşallah saglıkla kavuşcazDediğin gibi farkedilmeyebilirdi kuzum haklısın, şuanda elimden geldiğince dikkat ediyorum sürekli yatıyorum yemek ve tuvalet hariç, inanıyorum kuzuma vaktinde sağ salim kavuşcam Rabbimin izniyle ❤
Benim 3 hafta olduuuuHerkes kontrollere gitmiş valla heveslendim. Ben gideli 2 hafta oldu 2 hafta sonra bir daha giderim diye düşünüyorum. Bebeği görmek o kadar çok istiyorum ki insan mutlu oluyor. Ama bir şey yokkende doktor çağırmıyor
Açılma yok dedi ama dikkat et dedi dr. Ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum ama oturmak yeterli mi acaba. İllaki yatmak mı lazım bilmiyorum ki. Baskı var dedi bana. Gerçi bugünlerde baskı azaldı ama korkuyorum. Senin açıklık kapandı mı peki?Bence de iste canım, ben açılmam olana kadar hiç dikkat etmedim kendime, öğretmenim ayakta dersler anlattım sürekli arka arkaya belki 5 teneffüs oturmadım eve geldim yemekti bulaşıktı yine çok dinlenmedim, belki dikkat etseydim böyle birşey de olmayabilir di, tabi her şeyden önemlisi nasip ama aklıma da gelmiyor değil dikkat etseydim olmaz mıydı acaba böyle bişey?
Benimde karnımdan bakıyor kızlar banada gösterıyo burası burası diye ama alttan daha net ölcüm oluyormuş doktorda bana öyle dedi.. hamilelikte bende biraz huyluyum alttan baktırma mevzusuna nedenseBana karnimdan bakiyor hep. Vajinal bakilinca daha net olcum yapilabiliyor die duydum, dogruluk payini bilmiyorum canim. Ben biraz huylandim artik, serklaj da olunca, alttan muayene benim icin huzursuz edici.
banada herkes hiç kilo almadın bi göbek var diyor. bi kendi ailem farkında aldığımınBende 48dim 59 oldum ama nereme aldım bilmiyorum kolum bacagim hala incecik
Son iki ayda 7 kilo alınca şüphelendi galiba.Normalde 6. ayım bitiyor bu hafta toplamda 8 kilo aldım.Her ay azar azar alsaydım sorun olmazdı herhalde.İlk aylar iştahsızdım son iki ay sıkıntım kalmayınca tatlı hamur işi ne bulduysam yedimCanım benimde çocuk kilolu çıktı 1 hafta önde gözüküyordu. Doktorum şekerin olabilir dedi şekerim çıkmadı çok şükür. Arada böyle önde veya geride olma durumu olabiliyormuş. Endişlenmeye gerek yok bence.
Canım yatmak oturmaktan daha iyimiş evet.. yanı benım kısalma oldugunda doktor oturmaktnsa mümkün oldugunca yat demişti ama sende kısalma yok cok sükür yat demedyse oturadabılırsınAçılma yok dedi ama dikkat et dedi dr. Ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum ama oturmak yeterli mi acaba. İllaki yatmak mı lazım bilmiyorum ki. Baskı var dedi bana. Gerçi bugünlerde baskı azaldı ama korkuyorum. Senin açıklık kapandı mı peki?
benimde öyle canım 3 hafta oldu ayın 14ünde kontrol vakit geçmiyorBenim 3 hafta olduuuuDaha 1 haftam var görmek için haftaya cumartesi gidicem yaaa 1 ay çok uzun bir süre ama insan sabretmesini öğreniyor :))
Benim de uzun sure oturmam yasak, uzanma tavsiye etti, kisalma olmasin die canim.Canım yatmak oturmaktan daha iyimiş evet.. yanı benım kısalma oldugunda doktor oturmaktnsa mümkün oldugunca yat demişti ama sende kısalma yok cok sükür yat demedyse oturadabılırsın
İlk çocuğumda bir kere bile doktor alttan bakmadı.Doğuma giderken bile en ufak sancım yoktu.Kızımın deri koruyucu maddesi azalmıştı bir de kakasını yapmıştı doktor zehirlenelir risk alamam dedi.39.haftada pztesi kesin alıcam dedi.Benim hem dış gebelik hem kıl dönmesi ameliyatı olduğum için sezeryan olacaktım zaten.Şimdi düşünüyorum da ssncım olursa doktor mecbur bakacak alttan İnşallah olmaz da bakmaz ben de hiç sevmiyorum o muayene şeklini.Benimde karnımdan bakıyor kızlar banada gösterıyo burası burası diye ama alttan daha net ölcüm oluyormuş doktorda bana öyle dedi.. hamilelikte bende biraz huyluyum alttan baktırma mevzusuna nedensemecbur olunca tabıkı baktıkları oldu
Yat dedi bana da dinlen kendini yorma dedi. Bide yıllarca olmamıştı bebeğimiz. Tüp denerken doğal olunca bizimkisininde tüp bebek gibi değerlendiriyor sanırım o yüzden de herşeyi yasaklıyor. Allahım bi sağlıcakla zamanında doğumlarınızı yapsaydıkCanım yatmak oturmaktan daha iyimiş evet.. yanı benım kısalma oldugunda doktor oturmaktnsa mümkün oldugunca yat demişti ama sende kısalma yok cok sükür yat demedyse oturadabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?