2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kontrolden gelip bebis fotosu koyan anneler, tek tek yazmadim ama kocaman olmus kuzular. Masallah Yarin da ben gorecegim ins. Fotolara bakarken, popolarina birer tane patlatmamak icin disimi sıktım resmen
Cok sirin sipalarya hadi sende guzel haberlerle gel insaallah canim

Ins
Tesekkur ederim canim. Ogrenmis oldum.

Biz de klima kullaniyoruz canim. Deneyip yorum yazarsan sevinirim bende.

cnm sadece dantelin altindaki gecmeyi yapsaydin dantel cizer mi ki yuzunu ,yumusak bi ip mi
Hepsinde yapmam zaten canım, hevesle birkeçtane böyle yaparım gerisi düz vakit yok hepsini yapmaya, yüzünü çizmez iç kısmı kullanıyoruz ya

Saatte 5-6 olursa kasilman, haber ver dedi doktor bana. Gun icinde zaten 4-5 oluyor. Saatte 2-3 de gordum. En basta cok korkuyordum da gene bi sey mi olcak die surekli olunca artik daha normal karsiliyorum bu durumu.
Magnezyumu da doktor tavsiyesiyle degil kendim aldim. Bi doktorum alma gerek yok dedi, onca kasilmama ragmen. Ki bacagimda da agri olmasina ragmen.
Diger doktorum cok faydasi olmaz ama istiyorsan al dedi, kendim magmezyum diasporal aldim. Acikcasi faydasina inaniyorum. Bacak agrim, bel agrim yok. 18. Haftadan beri kullaniyorum.
Bi yandan, okudugum makalalerde, magnezyumun kasilmalari engelledigi yaziyor ama sase ya da hap kullaniminin degil; damar yoluyla verilen haliyle etkisinin oldugundan bahsedilmis.
Ne diyim, magnezyumlar, vitaminler bahane. Sifamiz Rabbimden. Sag salim gelsin yavrular.

Canım benimde çocuk kilolu çıktı 1 hafta önde gözüküyordu. Doktorum şekerin olabilir dedi şekerim çıkmadı çok şükür. Arada böyle önde veya geride olma durumu olabiliyormuş. Endişlenmeye gerek yok bence.

Dediğin gibi farkedilmeyebilirdi kuzum haklısın, şuanda elimden geldiğince dikkat ediyorum sürekli yatıyorum yemek ve tuvalet hariç, inanıyorum kuzuma vaktinde sağ salim kavuşcam Rabbimin izniyle ❤
Amin kuzum inşallah saglıkla kavuşcaz bu süreçte yardımcı olan birileri var mı yanında

Benim 3 hafta olduuuu Daha 1 haftam var görmek için haftaya cumartesi gidicem yaaa 1 ay çok uzun bir süre ama insan sabretmesini öğreniyor :))

Açılma yok dedi ama dikkat et dedi dr. Ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum ama oturmak yeterli mi acaba. İllaki yatmak mı lazım bilmiyorum ki. Baskı var dedi bana. Gerçi bugünlerde baskı azaldı ama korkuyorum. Senin açıklık kapandı mı peki?

Bana karnimdan bakiyor hep. Vajinal bakilinca daha net olcum yapilabiliyor die duydum, dogruluk payini bilmiyorum canim. Ben biraz huylandim artik, serklaj da olunca, alttan muayene benim icin huzursuz edici.
Benimde karnımdan bakıyor kızlar banada gösterıyo burası burası diye ama alttan daha net ölcüm oluyormuş doktorda bana öyle dedi.. hamilelikte bende biraz huyluyum alttan baktırma mevzusuna nedense mecbur olunca tabıkı baktıkları oldu

Son iki ayda 7 kilo alınca şüphelendi galiba.Normalde 6. ayım bitiyor bu hafta toplamda 8 kilo aldım.Her ay azar azar alsaydım sorun olmazdı herhalde.İlk aylar iştahsızdım son iki ay sıkıntım kalmayınca tatlı hamur işi ne bulduysam yedimYani yemedim de niye aldım da diyemem

Canım yatmak oturmaktan daha iyimiş evet.. yanı benım kısalma oldugunda doktor oturmaktnsa mümkün oldugunca yat demişti ama sende kısalma yok cok sükür yat demedyse oturadabılırsın

Kızlar enucuzbebekmarketten çok ucuz diye bir kaç sipariş verdim kalitesiz çıkar diye bekliyordum ama fiyatına göre gayet iyi bence.
1 tane 5li takım, 1 tane tulum birde 5 parça iç zıbın seti aldım.
5li takım ve tulum 25,90. İç zıbın seti 14,90 çok uygun geldi bana.
Sizde bir bakın isterseniz.

Eklentiler

• IMG_20191205_141422.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20191205_141339.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20191205_141223.webp
    96,2 KB · Görüntüleme: 46
İlk çocuğumda bir kere bile doktor alttan bakmadı.Doğuma giderken bile en ufak sancım yoktu.Kızımın deri koruyucu maddesi azalmıştı bir de kakasını yapmıştı doktor zehirlenelir risk alamam dedi.39.haftada pztesi kesin alıcam dedi.Benim hem dış gebelik hem kıl dönmesi ameliyatı olduğum için sezeryan olacaktım zaten.Şimdi düşünüyorum da ssncım olursa doktor mecbur bakacak alttan İnşallah olmaz da bakmaz ben de hiç sevmiyorum o muayene şeklini.

Canım yatmak oturmaktan daha iyimiş evet.. yanı benım kısalma oldugunda doktor oturmaktnsa mümkün oldugunca yat demişti ama sende kısalma yok cok sükür yat demedyse oturadabılırsın
Yat dedi bana da dinlen kendini yorma dedi. Bide yıllarca olmamıştı bebeğimiz. Tüp denerken doğal olunca bizimkisininde tüp bebek gibi değerlendiriyor sanırım o yüzden de herşeyi yasaklıyor. Allahım bi sağlıcakla zamanında doğumlarınızı yapsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…