2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende 48dim 59 oldum ama nereme aldım bilmiyorum kolum bacagim hala incecik

Yerde emekleyerek topluyorum valla. Sepetleri yanima çeke çeke... Zaten koca bir poset kucuk parcalari ayirdim. Dogru duzgun oynamiyor da daha ama bol bol dagitiyor. Ozellikle o yapboz parcalarini topluyorum arkamdan gelip yere ters ceviriyor ya sabirlar cekiyorum bazen bagiriyorum bile yok ayni bende pes ettim. Supurene kadar dagitmasa yetecek. Sonra naparsa yapsın

Merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür oğlum iyi.Bir hafta önden gidiyormuş.Önce doktorum sadece tokluk şekerine baktırsan yeter dedi.Sonra tartıda 7 kilo aldığımı görünce bütün yüklemeleri yaptır dedi.Bebek en az beş alır doğuma kadar 90 ı görürsün dedi.Ben en fazla 78 gördüm kızımda o da.Eşim de yok 95 olur diyince doktora ikinize inat 85i çıkmıcam dedimNasıl olacak bilmiyorum ama artık sıfır tatlı.Doktorum endişelendirdin beni İnşallah şeker çıkmaz dedi.Ben de sinir oldum.Kramplardan bahsettim kasıklardaki normal dedi.Uzun sürerse ara beni dedi.Vitaminleri içemiyorsan zorlama dedi.Çocuk iyi gelişiyormuş.Şeker yüklemesine bakıcaz artık.

Ben seni şansli olarak goruyorum canım cunku cok sükür farkedıldı boyle birşey olacagı varsa oluyor ben ilk hamileligmde de hic hareketli biri degildim evdeydim zaten annem de yardımcı oluyodu bana, kendimide asla yormayı sevmem şimdi ccocuk var diye yoruluyorum mecbur neyse 30lu haftalarda rahim uzunlugum kısalmya basladi o tembelligime ragmen ama ablam son haftalarına kadar çalıştı onda hic bi sıkıntı olmadı mesela kendini suclama önemli olan şimdiden sonra dikkat etmen

Canım bence endişelenme çünkü bende 10 kilo aldım doktorumda bana aynısını söyledi çok şükür şeker sıkıntısı çıkmadııı

ins cnm ,gorursun tabi oooo ocaga daha cok buyumus olurlar

Toplamda mı 7 kilo için doktor böyle söyledi. Ben 11 kilo aldım. Şeker sadece kiloyla alakalı değil bence benim çıkmadı. Ben ilk doğumda 80 ile bitirmiştim. 15 kilo almıştım. Bunda 82 oldum şimdiden hayırlısı bakalım

İnşallah öyledir canım bakalım tam iyiyim derken bir de onla uğraşmak istemiyorum.

Dediğin gibi farkedilmeyebilirdi kuzum haklısın, şuanda elimden geldiğince dikkat ediyorum sürekli yatıyorum yemek ve tuvalet hariç, inanıyorum kuzuma vaktinde sağ salim kavuşcam Rabbimin izniyle

Bir tanıdık hamileliğin başından itibaren hergün 1 tane yemiş bir sıkıntı olmamış kolay doğurdum sütüm hemen geldi dedi. Bende son 3 ay başliyim dedim ne olur nolmaz herkesin vücudu aynı değil diye.
Ama günde 1 taneden birşey olmaz heralde.

Bugun doktorum bundan bahsetti grip oldum dedim tuzlu su yap burnuna cek dedi serum fizyolojikte zaten tuzlu sudur ilac yazsam olan bu zaten kendin yap dedi

Bi saat icinde 2 kez olursa hastaneye acile git dedi bana doktorum. Bende gunde iki kez oluyordu, hem karnim sertlesiyor hem de nefesim daraliyordu, magnezyum almaya başladığımdan beri gunde bire dustu ve siddeti azaldi. Doktor magnezyuma devam et dedi bi sure daha. Aman dikkat edin valla sıklığı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…