Ayyy cok tatlis yaaa masallahMelaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş
Bende 48dim 59 oldum ama nereme aldım bilmiyorum kolum bacagim hala incecikGünaydıın hanımlar. Sağlık ocağına gittim sabah idrar kan ve açlık şekeri için kan verdim. Kalp ritmini dinledik normaldi. Tansiyon kilo ölçtük. 11 kilo almışımebe nefes egzersizleri videolarını izlemeye başla her gün düzenli yürüyüş yap ve günde bir kaç kez çömelip kalk normal doğum için işine yarıcak dedi. Birde yatar pozisyondan kalkarken önce yan dön sonra kalk beline yük bindirme dedi.
Yerde emekleyerek topluyorum valla. Sepetleri yanima çeke çeke... Zaten koca bir poset kucuk parcalari ayirdim. Dogru duzgun oynamiyor da daha ama bol bol dagitiyor. Ozellikle o yapboz parcalarini topluyorum arkamdan gelip yere ters ceviriyor ya sabirlar cekiyorum bazen bagiriyorum bile yok ayniAynen beni yere cagryo sürekli oturym diye biraz oturuyorum ama yoruluyorum hemen kucak istemıyo artık benden ona alıştı şükür sadece babasından istiyo oyuncak dagnıklıgı toplamakta ayrı bi iş ya nası eğilip topluyosunben artık cogunlkla toplamıyorum
İyiyim çok şükür kilo alımı konusunda bir sıkıntı yokDoğrudur canım bazen de olacağı varsa oluyor diyorum, sen de nasıl bir sıkıntı var canım umarım her şey yolundadır şimdi?
Ben seni şansli olarak goruyorum canım cunku cok sükür farkedıldı boyle birşeyBence de iste canım, ben açılmam olana kadar hiç dikkat etmedim kendime, öğretmenim ayakta dersler anlattım sürekli arka arkaya belki 5 teneffüs oturmadım eve geldim yemekti bulaşıktı yine çok dinlenmedim, belki dikkat etseydim böyle birşey de olmayabilir di, tabi her şeyden önemlisi nasip ama aklıma da gelmiyor değil dikkat etseydim olmaz mıydı acaba böyle bişey?
Teşekkür ederiz teyzoşuAyyy cok tatlis yaaa masallah
Canım bence endişelenme çünkü bende 10 kilo aldım doktorumda bana aynısını söyledi çok şükür şeker sıkıntısı çıkmadıııMerhaba kızlar doktordan geldim çok şükür oğlum iyi.Bir hafta önden gidiyormuş.Önce doktorum sadece tokluk şekerine baktırsan yeter dedi.Sonra tartıda 7 kilo aldığımı görünce bütün yüklemeleri yaptır dedi.Bebek en az beş alır doğuma kadar 90 ı görürsün dedi.Ben en fazla 78 gördüm kızımda o da.Eşim de yok 95 olur diyince doktora ikinize inat 85i çıkmıcam dedimNasıl olacak bilmiyorum ama artık sıfır tatlı.Doktorum endişelendirdin beni İnşallah şeker çıkmaz dedi.Ben de sinir oldum.Kramplardan bahsettim kasıklardaki normal dedi.Uzun sürerse ara beni dedi.Vitaminleri içemiyorsan zorlama dedi.Çocuk iyi gelişiyormuş.Şeker yüklemesine bakıcaz artık.
ins cnm ,gorursun tabi oooo ocaga daha cok buyumus olurlarBenim tontişimde boyle olmuş mudur teyzesi, maşallah subhanallah kuzuma nasil dolmuş yanaklar. Artik gr alışları artmaya başladı. Ben bu ay dra gidemicem, devlete gidebilcem. Orda zaten resim vermiyolar. Artik ocak başında inşallah maaş alir almaz giderim belki bende görebilirim
Toplamda mı 7 kilo için doktor böyle söyledi. Ben 11 kilo aldım. Şeker sadece kiloyla alakalı değil bence benim çıkmadı. Ben ilk doğumda 80 ile bitirmiştim. 15 kilo almıştım. Bunda 82 oldum şimdiden hayırlısı bakalımMerhaba kızlar doktordan geldim çok şükür oğlum iyi.Bir hafta önden gidiyormuş.Önce doktorum sadece tokluk şekerine baktırsan yeter dedi.Sonra tartıda 7 kilo aldığımı görünce bütün yüklemeleri yaptır dedi.Bebek en az beş alır doğuma kadar 90 ı görürsün dedi.Ben en fazla 78 gördüm kızımda o da.Eşim de yok 95 olur diyince doktora ikinize inat 85i çıkmıcam dedimNasıl olacak bilmiyorum ama artık sıfır tatlı.Doktorum endişelendirdin beni İnşallah şeker çıkmaz dedi.Ben de sinir oldum.Kramplardan bahsettim kasıklardaki normal dedi.Uzun sürerse ara beni dedi.Vitaminleri içemiyorsan zorlama dedi.Çocuk iyi gelişiyormuş.Şeker yüklemesine bakıcaz artık.
İnşallah öyledir canım bakalım tam iyiyim derken bir de onla uğraşmak istemiyorum.Toplamda mı 7 kilo için doktor böyle söyledi. Ben 11 kilo aldım. Şeker sadece kiloyla alakalı değil bence benim çıkmadı. Ben ilk doğumda 80 ile bitirmiştim. 15 kilo almıştım. Bunda 82 oldum şimdiden hayırlısı bakalım
İnşallah canım bakalım iştahım genelde tatlılara yönelik yoksa yemek çok yiyemiyorum.Canım bence endişelenme çünkü bende 10 kilo aldım doktorumda bana aynısını söyledi çok şükür şeker sıkıntısı çıkmadııı☺
Çok şükür hepimiz bütün anneler iyi olsun da minnoşlarımız da iyi olsunİyiyim çok şükür kilo alımı konusunda bir sıkıntı yok
Dediğin gibi farkedilmeyebilirdi kuzum haklısın, şuanda elimden geldiğince dikkat ediyorum sürekli yatıyorum yemek ve tuvalet hariç, inanıyorum kuzuma vaktinde sağ salim kavuşcam Rabbimin izniyleBen seni şansli olarak goruyorum canım cunku cok sükür farkedıldı boyle birşeyolacagı varsa oluyor ben ilk hamileligmde de hic hareketli biri degildim evdeydim zaten annem de yardımcı oluyodu bana, kendimide asla yormayı sevmem şimdi ccocuk var diye yoruluyorum mecbur neyse 30lu haftalarda rahim uzunlugum kısalmya basladi o tembelligime ragmen ama ablam son haftalarına kadar çalıştı onda hic bi sıkıntı olmadı mesela kendini suclama önemli olan şimdiden sonra dikkat etmen
Bizide haberdar et cnm :)
Ben son ay a biraktim ev isleri yeterince bana egzersiz oluyor
Haberlerini bekliyoruz :)
Erken degilmi hurma yemek icin? Ben 34 de falan baslarim diyordum.
Olmazmi hic.istemedigin kadar :)
Oy yerim ben onu massallah benimki gostermedi en son gittigimde
Sağol tyzesiii keske hergun gorebilsek cok mutlu ediyorYaaaa süper maşalah kuzumaaaa
Bugun doktorum bundan bahsetti grip oldum dedim tuzlu su yap burnuna cek dedi serum fizyolojikte zaten tuzlu sudur ilac yazsam olan bu zaten kendin yap dediUmarim seninkide poz verir :)
Bebisin burnuni temizlerken evet cnm.Alip almamak sizin elinizde hastanelerde serum fizyolojik burna damlatilir ve insulin enjektoruyle cekilir boylece bebisin burnu aciis olur serum fizyolojigi damlatip burun asp.cekebilirsin.ise yararmi diye sorucaksan evet yarar cok gereklimi diye sorucaksan hayir :)
Bi saat icinde 2 kez olursa hastaneye acile git dedi bana doktorum. Bende gunde iki kez oluyordu, hem karnim sertlesiyor hem de nefesim daraliyordu, magnezyum almaya başladığımdan beri gunde bire dustu ve siddeti azaldi. Doktor magnezyuma devam et dedi bi sure daha. Aman dikkat edin valla sıklığı önemli.Evettt oluyorbak sana sunu soylim ona doktorum yalanci kasilma dedi.. rahim kasiliyormus aslinda.. cocuk bendede toplaniyorlar bir araya geliyor iksii mi tekimi onu anlamiyorum ama gobegimin ucunde cevresinde bir noktada sertlesiyor.. onemli olan kac saniye ve ne kadar siklikta bir olmasi.. buna cok dikkat et Obenliymis.. 10 dakkada bir oluyorsa 5 saniye 10 saniye neyse onu say icinden.. elinle karnininin sertlesen kismini ov yumusak yumusak... sonra bak kac dakka sonra tekrar oluyor.. gunde 2-3 kez normal ama daha siklasirsa magnezyum diasporal banada dr verdi gunde 4-5 kez oluyor bendede... bazi gunler hic olmuyor.. ya bu ara sabah mesela bazen cok dinamik oluyor bazen ikiside olmuyor ama gun icinde hissetmek onemli az yada cok olabilir hissetmen onemli bence.. hissiyatini yitirdigin zaman suresine bak bence elinle karnini vur hafif hafif tepki vermeye basliyorlar cunki artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?