2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende oyleyim ilk haftalar coktu azalmisti simdi yine artti ama kivamli olunca artik korktum sira bende smdi doktora giricem insaallah guzel gecer
Bizide haberdar et cnm :)
Ben son ay a biraktim ev isleri yeterince bana egzersiz oluyor
Haberlerini bekliyoruz :)
Erken degilmi hurma yemek icin? Ben 34 de falan baslarim diyordum.
Akıntınız oluyor mu enfeksiyon akıntısı olmadığına Eminim ama akıntı oluyor bende bazen çok bazen az geliyor sanki arada aktığını bile hissediyorum
Olmazmi hic.istemedigin kadar :)
Melaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş
Oy yerim ben onu massallah benimki gostermedi en son gittigimde

Kontrolden gelip bebis fotosu koyan anneler, tek tek yazmadim ama kocaman olmus kuzular. Masallah Yarin da ben gorecegim ins. Fotolara bakarken, popolarina birer tane patlatmamak icin disimi sıktım resmen
Umarim seninkide poz verir :)
A Altibirlik61 canim sen bi ara serum fizyolojikten bahsetmistin. Dun nette gezinirken karsima cikti. Bebegin burnunu temizlerken mi lazim oluyor bu nedir ? Almali miyiz ?
Bebisin burnuni temizlerken evet cnm.Alip almamak sizin elinizde hastanelerde serum fizyolojik burna damlatilir ve insulin enjektoruyle cekilir boylece bebisin burnu aciis olur serum fizyolojigi damlatip burun asp.cekebilirsin.ise yararmi diye sorucaksan evet yarar cok gereklimi diye sorucaksan hayir :)

Kızlar birşey sorucam. Mağlum kış geldi artık. Kombiyi yakınca gece burnum kuruyor tıkanabiliyor. Bunun için geçen sene kalorifer peteği üzerine suluk almıştım kullanamadan kırıldı.
Bebeklerde çok rahatsız oluyormuş hava kuruluğundan. Bu suluklardan mı aliyim yine işe yarıyor mu yoksa hava nemlendirici cihazları öneriyor musunuz?

Bizde geldikk teyzoslar ❤805 gram 32 cm olmusuz maşaallah 26+0 haftalik gunumuzden kucuk cikiyoruz ama olsun iyi olalimda . esniyordu anca kizim uykusunu alamamis
Ay massallah ona :) iyi ya onemli olan o :)
Bende alıp almamakta kararsiz kaldim ama sanirim almayacagim bebis dogduktan sonra duruma gore alirim ama kaloriferli evde o suluklar yeterli oluyormus diye duydum cnm.

çömelmek bana da erken geldi canım 32 den sonra haftada bi kaç kez 36da hergün başlarım heralde

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarınız da temiz çıkar benim kızım da havale geçirdi 3 kez biz eeg çektirmiştik siz emarı niçin çektirmiştiniz
Eeg temiz cikti ama fokal havale gecirdigi icin kac dra sorduysak illa emarda cektirin denildi. İnsallah temiz cikar aklim orda kaldi 10 gun gecmez bana

canım biz klima ile ısınıyoruz indirimden hava nemlendiri aldım haftasonu geldi ama sadece çalışıp çalışmadığını kontrol ettim.oturup da etkisini incelemeye vaktim olmadı henüz.en kısa zamanda dener yorum yaparım sayfada başka kullanan yoksa

Ah öyle iyi anlıyormkı senii.. evdeyim bütün bütün tek yaptigim yemek bulaşk toplama, eşe hizmet cocuga hizmet bunlar bile yoruyo temizlk yapmıyorum yapsam ne olacak kımbılır
3 aydır hastanelerde Sürünüyorum. Surekli ev topluyorum. Kizim kucuk daha pek biseyden anlamiyor. Ben topluyorum o dagitiyor. Yerde oturup onla oynamami istiyordu. Cocuk artik ogrendi hic gel oynayalım demiyor bana. Ben ev isi yaparken kendi kendine oynaniyor bende evi dagitmasina izin veriyorum yeterki oyalansin. Huyu suyu hastaliklardan cok degisti. Surekli ağlak. Gece duzenli uykusu yok
Yine de cok sukur hastalanmasin artik yorgunluğa da raziyim.hasyanelerde surunmekten biktim

Ben de öğretmenim lisede.İlk hamileliğimde 7 ay çalışmıştım.Ayak şişmesi hariç ne sancım oldu ne sıkıntım.Şimdiki hamileliğinde herşey sorun oldu.Hiç dikkat te etmedim.Bence kendini suçlama bazen dikkat etsen de oluyor.

gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Benim tontişimde boyle olmuş mudur teyzesi, maşallah subhanallah kuzuma nasil dolmuş yanaklar. Artik gr alışları artmaya başladı. Ben bu ay dra gidemicem, devlete gidebilcem. Orda zaten resim vermiyolar. Artik ocak başında inşallah maaş alir almaz giderim belki bende görebilirim

Hava nemlendirici cihazı kızımda kullandım.Çok işe yarıyor özellikle hasta olduğunda.Şimdi bile kışın kullanıyorum ben kızım 8 yaşında.

Aynen beni yere cagryo sürekli oturym diye biraz oturuyorum ama yoruluyorum hemen kucak istemıyo artık benden ona alıştı şükür sadece babasından istiyo oyuncak dagnıklıgı toplamakta ayrı bi iş ya nası eğilip topluyosun ben artık cogunlkla toplamıyorum

Doğrudur canım bazen de olacağı varsa oluyor diyorum, sen de nasıl bir sıkıntı var canım umarım her şey yolundadır şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…