2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Fiyat cok uygunmus evet. Gule gule kullansin tosbik.
Genel anlamda aslinda herkese sorsam, kac lira tuttu bebislere kiyafet alisverisiniz ?
Ben tulum alcam, 20 tane aliym dedim tanesi 50 ya da 60 lira tulumlarin hep. 0-3 ay olcak sekilde. Sadece tulum fiyati 1000 lirayi gececek. Hastane cikislari, zibinlari haric de. Ben anormal bi alisveris yapmiyorumdur demi ? 0

Canım 20 çok değilmi 0-3 ay için. Her hafta çamaşır yıkasan 7-10 tane yeter gibi sanki ben mi az aldım bilemedim şimdi

canım bence 20 tulum çok fazla sen bilirsin ama

Canım 20 çok değilmi 0-3 ay için. Her hafta çamaşır yıkasan 7-10 tane yeter gibi sanki ben mi az aldım bilemedim şimdi
Bana kv 30 al dedi. Ben de kakasi, cisi, teri, sut-mama bulasigi olur degistiririm surekli, makineyi de 4-5 gunde bi calistirip,kurumasi fln die hesapladim. Gunde 4 tulum degistirsem 5 gunde sira gelir bi de bebegin camasirlarini ayri yikarim die aliym dedim. Fazla mi hesaplamisim ? Sen daha az mi aldin canim ?

Aynen canım inş olmaz kısalmada sancıda mecbur işte şikayete göre bakıyolar alttan da

Dikişle beraber açıklık kapandı canım ben de inşallah tekrarlamaz, sen de sol yanına doğru uzan evdeyken tv izlerken felan bence, sırtüstü uzanmak da çok iyi değil diye biliyorum

Benim 0-3 ay toplasan zıbın olarak yediyi geçmez. Üstüne giyidirilen alt üstten de ya4 ya 5 var. Zaten 0-3 ay diyorsun hemen geçecek. Sen bilirsin ama bence bana da fazla gibi geldi ya ama diyorsanki param var alcam o zaman ağanın eli tutulmaz bizde para kalmadı da

kızlar bizde dün kontrole gittik çok şükür 1022 gr olmuşuz ama doktorumu değiştireceğim sanırım. Hiç bir şey söylemiyor sormadan , normal diyor kilosunu söylüyor tamam bitti . Özel bir de . Dün ultrason fotosu bile vermedi yüzünü göstermiyor dedi . Devletteki daha cok ilgileniyor cidden sıktı bu tutumu.

Dikişle beraber açıklık kapandı canım ben de inşallah tekrarlamaz, sen de sol yanına doğru uzan evdeyken tv izlerken felan bence, sırtüstü uzanmak da çok iyi değil diye biliyorum
Çok sevindim kapanmasına canım ya. Şöyle bakıyorum da herkesin bir derdi var forumda. Valla eskilerde de kimbilir neler vardı da kadınların haberi bile yoktu kesin
Yurtdışında da bakmıyorlarmış ya şaşırıyorum. Bakılmayınca nasıl olacak ya takipler

Kaç tane özele gittim bir tane kadını beğendim. Fiyatı da uygundu muayenenin. Ama Kadın hastaneden ayrıldı iyi mi
Diyeceğim o ki özellerde sormadan söylemiyor. Devlete gitsen de doğuma girip girmeyeceği belli değil. Ben şimdi buldum bir hoca onla doğum yapçam özel muayenehanede. ama beni sakinleştiriyor sorunca dakikalarca anlatıyor geçen denemek için mesaj attım anında cvp verdi. İşte budur dedim. Biraz tuzlu ama güven önemli dediğin gibi canım ya hangisi içine sinsiyse ona git

Allaha sukur maddi sikintimiz yok da gereksiz seyleri, gereksiz sayida almaktan yana da degilim. Nasil olur, yetistirebilir miyim kiyafet isini die, bilemedigimden kafamdan ayarlamaya calisiyorum acikcasi.

Allaha sukur maddi sikintimiz yok da gereksiz seyleri, gereksiz sayida almaktan yana da degilim. Nasil olur, yetistirebilir miyim kiyafet isini die, bilemedigimden kafamdan ayarlamaya calisiyorum acikcasi.
Ben ilk aylarda hevesten ordan burdan aldım bişiler. Şimdi öyle çok eksiğim kalmadı. Öncelikli alınması gerekenleri aldım. İyiki de almışım. Şimdi hoca yat dinlen yormayacaksın kendini dedi. Çok şükür hepimizin kendine göre maddiyatı iyidir ana dediğin gibi gereksiz de alma bence. 20 çok yaw 10 tane 0-3 ay,
10 tane 3-6 ay al bari. İhtiyaç olursa alırsın zaten internetten

0-3 aylık mı 20 tane alıcaksın? Öyle ise çok değil mi? Bilmiyorum ama 7-8 tane tulum yeter gibi geliyor bana. Biede 1 tane 10lu 2 tane 5li takım alsan, 7-8 tane de zıbın alsan yetcek sanki.

Kizlar sizin de bebisiniz titreme hareketi yapıyor mu acaba ?? Tekme falan değil bildiğin titriyor ama nedenini bulamadım
Bende çok sordum bu soruyu canım evet aynen öyle zırtttttt ediyor gibi oluyor. Ama her gün değil. Bazı günler tekme bazı günler titreme gibi oluyor titreme genelde daha alt bölgemde oluyor. Senin de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…