2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bende özdilekten bambu havlu seti aldım 150 liraya. Yumuş yumuş diye nasıl sevdim anlatamam. Ben dışında herkes kötü dedi. Bambu olup yumuşacık olanlar suyu emmiyormuş boluna almışım sadece görseli güzelmiş vs vs Aldığıma pişman ettiler beni. İnşallah seninki emen cinstendir. Ben denedim gerçekten emmiyor benimkisi
Bebişibe Havlu alacaklara duyrulur kızlar bambu emmiyor suyu

Sonuna kadar katılıyorum

Baskı dediğin nasıl oluyor? Geçen gün ben otururken sanki kasıklarım sıkışmış gibiydi uzanma isteği geliyordu. Yada pantolonun lastiği kasıklarımı sıkıştırıyor gibi. Oramı düzleştirip rahatlama isteği gibi. Seninkisi nasıl?

denemekten zarar gelmez canım haklısın. Bu doktoru cok arkadaşım övmüştü ama ben memnun kalmadım yaaa

Bence çok gerekli iki kızımdada kullandım okadar rahat ettimki. Yeni doğduklarında bazen temizlenmemiş oluyor burunları sonra ilerleyen günlerde sıkıntı olabiliyor nefes almalarında. Tavsiye ederim herkese. Özellikle otri bebe burun aspiratörüyle beraber

Yaaaaa suanda cook uzuldum.. 30 a kadar rapor alabiliyorsak cok moralim bozuldu simdi... dogum iznine ayriliyorum isyerinden form mu dolduruyor? Yazik gitti 8 haftam o zaman

A Altibirlik61 canim sen bi ara serum fizyolojikten bahsetmistin. Dun nette gezinirken karsima cikti. Bebegin burnunu temizlerken mi lazim oluyor bu nedir ? Almali miyiz ?
Burun tikanikliginda kuzucum demirin burnu bir ara cok tikanikti felan ya deniz suyu mu bisey varya bende serum fizyolojik onerdim.. burun deliginin birinden sikip basi yan yatirip cikacak delikten sumkur ve yahut kendin tuzlu su hazirla bir cay bardagina bir cay kasigi yada yarim cay kasigi.. her sabah her aksam yapilsa tukanik burun aciliyor diye dogal yontem dedim... bebeklerde bisi demek istemem

Banada fazla geldi oğlumda çok az almıştım ben, eskittik ikinciye hiç kalmadı şimdi ikinciye yeni alacam, ben burda gördükçe şaşırıyorum zaten maşallah çok fazla alıyor herkes, bende bunda alayım bari

ins cnm ,iyidir hic merak etme sen

Senin içine sindiyse boşver gerisini.İlk doğumumu kocaman odalı bir hastanede yaptım doğru dürüst hemşireler gelmedi bile yanıma.Önemli olan doktor.Yaptığı operasyon sonrası için çok önemli.Ben ne kadar bayan doktora gittiysem hepsi çok ilgisiz geldi.Erkek doktorlar daha titiz daha özenli geldi bana.Benim şansıma sanırım.

Bende birdan almistim kizlara duyuru yapmistim gule gule kullan canim.. e zaten bebek bi ya hemenceceik buyuyor.. devamli makine goruyor yipranmasi yipranmamasini dert bile etmem banada cok uygun gelmisti.. gule gule kullansin minnosum insallah

20 tulum cok fazla. Ilk aylarda cok cabuk buyüyorlar.10 tane yeter

kizlar ben b12 im dustugu icin igneye basladim belli bi haftaya kadar haftada bi doguma yakin ayds bi vurulcam

Ayniiii bizim dr. Artikk param kadar konus diyecem yahuu.. agzindan cimbizla almaya calisiyoz.. bide bunu sorsam cok mu yersiz diye bin kete dusunerek soru soruyorum.. aklimdaki tum sorulari unutuyorum boylelikle ama sinirim bozulmuyor degil

Kızlar de progestanı fitil alma iç dedi. iki gündür progestan 100 mg içiyorum. Bu nedir yaw bir kafa yapıyor sanki sarhoş gibi oluyorum
İşyerindeki arkadaşlara söyledim çok fenayım başım dönüyor diye. Millet beni bıraktı hepsi ilaçtan istiyor bi tanede bize ver diye
İçip ben gibi olan var mo 100 lükle
200 içsem nolacam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…