Canım bende özdilekten bambu havlu seti aldım 150 liraya. Yumuş yumuş diye nasıl sevdim anlatamam. Ben dışında herkes kötü dedi. Bambu olup yumuşacık olanlar suyu emmiyormuş boluna almışım sadece görseli güzelmiş vs vs20 li olduğunu bende bilmiyordum canım 10 lu bakıyordum ilk mağazada beğenmedik 2.mağazada gözümüze çarptı havlusu yumuşacıkktı ttek satılanlara göre aldık gitti. Başka 5li takımda bakmadım iç badisi fln 2 tane çünkü
Sonuna kadar katılıyorumKaç tane özele gittim bir tane kadını beğendim. Fiyatı da uygundu muayenenin. Ama Kadın hastaneden ayrıldı iyi mi
Diyeceğim o ki özellerde sormadan söylemiyor. Devlete gitsen de doğuma girip girmeyeceği belli değil. Ben şimdi buldum bir hoca onla doğum yapçam özel muayenehanede. ama beni sakinleştiriyor sorunca dakikalarca anlatıyor geçen denemek için mesaj attım anında cvp verdi. İşte budur dedim. Biraz tuzlu ama güven önemli dediğin gibi canım ya hangisi içine sinsiyse ona git
Baskı dediğin nasıl oluyor? Geçen gün ben otururken sanki kasıklarım sıkışmış gibiydi uzanma isteği geliyordu. Yada pantolonun lastiği kasıklarımı sıkıştırıyor gibi. Oramı düzleştirip rahatlama isteği gibi. Seninkisi nasıl?Kizlar cok afedersiniz sizinde akintiniz cogaldigimi . 4-5 gundur cok fazla artik ic camasiri dayanmiyor ve yapis yapis diyebilirim bugun kontrolum var allahtan sorucam doktora . Rahim kisaligim var 25 mm . baskida cogaldi bikac gundur ve kasik bolgelerimde agri oluyor ara ara.
denemekten zarar gelmez canım haklısın. Bu doktoru cok arkadaşım övmüştü ama ben memnun kalmadım yaaaKaç tane özele gittim bir tane kadını beğendim. Fiyatı da uygundu muayenenin. Ama Kadın hastaneden ayrıldı iyi mi
Diyeceğim o ki özellerde sormadan söylemiyor. Devlete gitsen de doğuma girip girmeyeceği belli değil. Ben şimdi buldum bir hoca onla doğum yapçam özel muayenehanede. ama beni sakinleştiriyor sorunca dakikalarca anlatıyor geçen denemek için mesaj attım anında cvp verdi. İşte budur dedim. Biraz tuzlu ama güven önemli dediğin gibi canım ya hangisi içine sinsiyse ona git
Bence çok gerekli iki kızımdada kullandım okadar rahat ettimki. Yeni doğduklarında bazen temizlenmemiş oluyor burunları sonra ilerleyen günlerde sıkıntı olabiliyor nefes almalarında. Tavsiye ederim herkese. Özellikle otri bebe burun aspiratörüyle beraberUmarim seninkide poz verir :)
Bebisin burnuni temizlerken evet cnm.Alip almamak sizin elinizde hastanelerde serum fizyolojik burna damlatilir ve insulin enjektoruyle cekilir boylece bebisin burnu aciis olur serum fizyolojigi damlatip burun asp.cekebilirsin.ise yararmi diye sorucaksan evet yarar cok gereklimi diye sorucaksan hayir :)
YaaaaaKizlar 37 ye kadar rapor kullanamiyoruz cogul gebelikte 30 tekil gebelikte 32.haftaya kadar rapor yillik izin kullaniyoruz 30-32 den sonra ya çalışabilir raporu alinip çalışılacak yada doğum iznine ayrilacaz calisirim dersek 37 ye kadar calisip 37 de zorunlu ayrilabiliriz oncesi sonrasi cogul gebelikte toplam 18 tekilde 16 hafta benim bildigim kadariyla böyle
Burun tikanikliginda kuzucum demirin burnu bir ara cok tikanikti felan ya deniz suyu mu bisey varya bende serum fizyolojik onerdim.. burun deliginin birinden sikip basi yan yatirip cikacak delikten sumkur ve yahut kendin tuzlu su hazirla bir cay bardagina bir cay kasigi yada yarim cay kasigi.. her sabah her aksam yapilsa tukanik burun aciliyor diye dogal yontem dedim... bebeklerde bisi demek istememA Altibirlik61 canim sen bi ara serum fizyolojikten bahsetmistin. Dun nette gezinirken karsima cikti. Bebegin burnunu temizlerken mi lazim oluyor bu nedir ? Almali miyiz ?
Banada fazla geldiBana kv 30 al dedi.Ben de kakasi, cisi, teri, sut-mama bulasigi olur degistiririm surekli, makineyi de 4-5 gunde bi calistirip,kurumasi fln die hesapladim. Gunde 4 tulum degistirsem 5 gunde sira gelir bi de bebegin camasirlarini ayri yikarim die aliym dedim. Fazla mi hesaplamisim ? Sen daha az mi aldin canim ?
Ustten alttan bakmak istemiyor zaten..Alttan mı bakıyor sana üstten mi
ins cnm ,iyidir hic merak etme senCanım sen de mi gittin bugün kontroleMaşallah size annesi ne tatlı pozlar vermiş minik yaramaz Ben de bugün oğluşumu görmeye gideceğim inşallah ama benim öğleden sonra. İnşallah herşey iyidir çok meraklı heyecanlıyım
Senin içine sindiyse boşver gerisini.İlk doğumumu kocaman odalı bir hastanede yaptım doğru dürüst hemşireler gelmedi bile yanıma.Önemli olan doktor.Yaptığı operasyon sonrası için çok önemli.Ben ne kadar bayan doktora gittiysem hepsi çok ilgisiz geldi.Erkek doktorlar daha titiz daha özenli geldi bana.Benim şansıma sanırım.Bende kaç tane hastaneye gittim. Şimdi de doktora çok kanım ısındı birde bir kaç referansta var kadında doğum yapmış. Ama gel gör ki eşim o hastanede doğum yapmamı istemiyor. Çok küçükmüş, eşimin çalışma odası bile doktorun odasından büyükmüş falan. Yatıcağın oda bile küçücüktür kesin dedi. Bende hastane odalarına bakıcam haftaya gittiğimde ama gidenlerin hepsi normal doğum yaptı doktorda. Doktor normal doğum yanlısı ve çok güleryüzlü. Tamam hastane çok küçük yenidoğan bakımı da var lüks bir hastane değil ama içime sindi benim. Millete oda süslüycem diyede içime sinmeyen bir doktorla doğum yapmak istemiyorum.
Hıçkırıyor olabilirKizlar sizin de bebisiniz titreme hareketi yapıyor mu acaba ?? Tekme falan değil bildiğin titriyor ama nedenini bulamadım
Bende birdan almistim kizlara duyuru yapmistimKızlar enucuzbebekmarketten çok ucuz diye bir kaç sipariş verdim kalitesiz çıkar diye bekliyordum ama fiyatına göre gayet iyi bence.
1 tane 5li takım, 1 tane tulum birde 5 parça iç zıbın seti aldım.
5li takım ve tulum 25,90. İç zıbın seti 14,90 çok uygun geldi bana.
Sizde bir bakın isterseniz.
20 tulum cok fazla. Ilk aylarda cok cabuk buyüyorlar.10 tane yeterBana kv 30 al dedi.Ben de kakasi, cisi, teri, sut-mama bulasigi olur degistiririm surekli, makineyi de 4-5 gunde bi calistirip,kurumasi fln die hesapladim. Gunde 4 tulum degistirsem 5 gunde sira gelir bi de bebegin camasirlarini ayri yikarim die aliym dedim. Fazla mi hesaplamisim ? Sen daha az mi aldin canim ?
Ayniiii bizim dr. Artikk param kadar konus diyecem yahuu.. agzindan cimbizla almaya calisiyoz.. bide bunu sorsam cok mu yersiz diye bin kete dusunerek soru soruyorum.. aklimdaki tum sorulari unutuyorum boyleliklekızlar bizde dün kontrole gittik çok şükür 1022 gr olmuşuzama doktorumu değiştireceğim sanırım. Hiç bir şey söylemiyor sormadan , normal diyor kilosunu söylüyor tamam bitti . Özel bir de . Dün ultrason fotosu bile vermedi yüzünü göstermiyor dedi . Devletteki daha cok ilgileniyor cidden sıktı bu tutumu.
Sekiz değil 5 haftanYaaaaasuanda cook uzuldum.. 30 a kadar rapor alabiliyorsak cok moralim bozuldu simdi... dogum iznine ayriliyorum isyerinden form mu dolduruyor? Yazik gitti 8 haftam o zaman
Ayyy hadi gozunn aydinnKızlar doktorumu aradım şimdi idrar kültürüm temiz çıkmış, üreme yok dedi, şükürler olsun
Evet canım benimde çok titriyor. Şaşırıyorum. İyimi kötümü anlayamadım. Soralım doktora bence. Yarın kontrolüm var inşallah unutmamKizlar sizin de bebisiniz titreme hareketi yapıyor mu acaba ?? Tekme falan değil bildiğin titriyor ama nedenini bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?