2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim bütün havlularım bambu aslında hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım canım.bir makineye at kendine gelir.

Ah ah neler çektim, kayınvalidem yanımdan kaçtı, çok kötü oluyorsun diye kadın iki senedir yanıma gelmiyor

Erkekler öyle oluyor gerçekten. Bende bir kaç defa erkek doktora gittim ultrasonu süperdi çok ilgiliydi ama soktor sezeryana yatkın olduğu için ve normal doğumda erkek tercih etmek istemediğim için bıraktım.

Hatırladım canım tavşanlı bişiler almıştın sende burdan :))

Burda elektrik cok cok pahali. Ben biraz bekletirim. Bin lira elektrik verdigimiz oldu bizim.
Ya 20 tane alma 15 tane al bir kismida unisex rengi olsun bir sonraki beybi İcin.. ya devamli kusuyor aksiriyo.. ustunde tutmak istemiyosun zaten.. yakalari rahat olan bebegi kesmeyen.. tukumlarin citcitlari ortasindan hatta bezinin orda olanlarindan tercih etki giydirmesi cikarmasi kolay olsun.. kimi 0-3 aylarin kaliplari daha buyuk oluyor.. onlarada dikkat et buyuklerden de al.. yumus yumus pazenlerden al.. battaniye.. muslim bez al yine orasini burasini sararsin beben cok kucuk olursa yada irkilmesin diye kolunu felan sararsin hem ince hem sikmaz... hem bebek arabasinin ustunude onlarla ortuyorlar... sana daha kalin biseye gerek yok orasi Kibris zaten.. ayakli pantolon mu ne adi ama sen anladin onlardan al 3-4 tane tulumlarin ustune bir kat daha giydirirsin.. ama olduki martta degilde daha erken geldi isine cok yarar.. corap al 3-4 cift.. annesi sen herbiseyi yeterince al icine sinen seyler gerisine babayi gonderir aldirirsin fazla fazla gozlerini doldurma yani benim dusuncem..

1 taneden birsey olacagini bende sanmam ama bende şeker cikti hurmadada seker var o yuzden bekleyebilecegim kadwr beklicem son ay da 3 tane yerim gunde
Sağol tyzesiii keske hergun gorebilsek cok mutlu ediyor
Ah keske oyle bir sansimiz olsa :)
1 saatte 2 yi gectigi oldu ama duzenli degildi bir de sertlesme oluyor ama agri olmuyor bele vs vuran o yuzden cok onemsemedim acikcasi magnezyuma baslamadim ben rahatsiz etmiyor daha beni kas agrilarim ha şu var bazen yataktan kalkamiyorum zorlaniyorum esim varsa o yardim ediyor.surekli oturdugumda 20 dk yi gecmeye basladiginda da tutuluyorum kalkamiyorum oturdugum yerden bi 10 dk zorlaniyorum

Evet bana üç tane battaniye yetmemişti sonradan birkaç tane daha almıştım.Body en çok kullanılan hiç fazla gelmiyor neredeyse.

Hap kullaniyorsaniz ve normal dogum dusunuyorsaniz 36.haftadan sonra kullanimini kimse tavsiye etmiyor bilginiz olsun.
Benim 3 hafta olduuuu Daha 1 haftam var görmek için haftaya cumartesi gidicem yaaa 1 ay çok uzun bir süre ama insan sabretmesini öğreniyor :))
1 hafta arayla gormus olucam ben bilerek oyle ayarladim :) persembe gunu ayrintili kontrolum var.:)sonra ocagin 2.haftasi giderim dedim.

Ediyorum kuzum daha da ederim yeterki evladıma sağ salim kavuşmak nasip olsun
Ya su anda cok strese girdim bende gebelikte ben simdi bir ay rapor aldim 31. Haftamda rapor bitcek bendeki kafa sonuna kadar rapor almakti 37 de tekiller ayriliyor cogul gebelerde 35 inde ayriliyordu diye dusunmustum cunku cogul gebelere iki hafta fazla veriyor devlet izin.. neysee.. simdi ben 31. Haftamda raporum bitiyor ama ben gidip 30. Haftamdami calisamaz raporu alip devletin verdigi izinli gunleri yakmaya baslicam... Demirrrrr sanada duyrulur zaten izinlerimiz sinirli bak bebeklerimle dogumdan sonra fazla zaman geciremicem o vakit ( suanda rapor aldin aldin sona dayaninca alirsan sikinti... ben ne yapmam lazim calisan arkadaslar ne yaptilar? Beni bilgilendirirmisiniz??

I love dad a bayildim :) ama alisverisim bitti benim :)

Valla onu bende anlamıyorum ya bazı arkdslar diyor biz burda 3 kere ultrasona giriyoruz diye gerci usg dısında kontrolleri oluyormş ama usg önemli asıl, problem olursa bakıyolar belkide

Burdan okumustum obilgiyi. Bilmiyordum da, normal de olabilir tabi benim acimdan sikinti yok. Vaktinde gelsin yeter ki.

Hastane cikislari vs leride sayarsam 15 anca vardir benim.
Dikişle beraber açıklık kapandı canım ben de inşallah tekrarlamaz, sen de sol yanına doğru uzan evdeyken tv izlerken felan bence, sırtüstü uzanmak da çok iyi değil diye biliyorum
Sirt ustu yatmaktansa yari oturur pozisyon daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…