Sorarsan yazar mısın bize deEvet canım benimde çok titriyor. Şaşırıyorum. İyimi kötümü anlayamadım. Soralım doktora bence. Yarın kontrolüm var inşallah unutmam
benim bütün havlularım bambu aslında hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım canım.bir makineye at kendine gelir.Canım bende özdilekten bambu havlu seti aldım 150 liraya. Yumuş yumuş diye nasıl sevdim anlatamam. Ben dışında herkes kötü dedi. Bambu olup yumuşacık olanlar suyu emmiyormuş boluna almışım sadece görseli güzelmiş vs vsAldığıma pişman ettiler beni. İnşallah seninki emen cinstendir. Ben denedim gerçekten emmiyor benimkisi
Bebişibe Havlu alacaklara duyrulur kızlar bambu emmiyor suyu
Ah ah neler çektim, kayınvalidem yanımdan kaçtı, çok kötü oluyorsun diyeKızlar de progestanı fitil alma iç dedi. iki gündür progestan 100 mg içiyorum. Bu nedir yaw bir kafa yapıyor sanki sarhoş gibi oluyorum
İşyerindeki arkadaşlara söyledim çok fenayım başım dönüyor diye. Millet beni bıraktı hepsi ilaçtan istiyor bi tanede bize ver diye
İçip ben gibi olan var mo 100 lükle
200 içsem nolacam acaba
Tabi ki.Sorarsan yazar mısın bize de
Erkekler öyle oluyor gerçekten. Bende bir kaç defa erkek doktora gittim ultrasonu süperdi çok ilgiliydi ama soktor sezeryana yatkın olduğu için ve normal doğumda erkek tercih etmek istemediğim için bıraktım.Senin içine sindiyse boşver gerisini.İlk doğumumu kocaman odalı bir hastanede yaptım doğru dürüst hemşireler gelmedi bile yanıma.Önemli olan doktor.Yaptığı operasyon sonrası için çok önemli.Ben ne kadar bayan doktora gittiysem hepsi çok ilgisiz geldi.Erkek doktorlar daha titiz daha özenli geldi bana.Benim şansıma sanırım.
Sağol canım benim, şimdi artık enfeksiyondan korkmayım di mi kuzum?Ayyy hadi gozunn aydinn
Hatırladım canım tavşanlı bişiler almıştın sende burdan :))Bende birdan almistim kizlara duyuru yapmistim☺gule gule kullan canim.. e zaten bebek bi ya hemenceceik buyuyor.. devamli makine goruyor yipranmasi yipranmamasini dert bile etmem banada cok uygun gelmisti.. gule gule kullansin minnosum insallah
Ya 20 tane alma 15 tane al bir kismida unisex rengi olsun bir sonraki beybi İcin.. ya devamli kusuyor aksiriyo.. ustunde tutmak istemiyosun zaten.. yakalari rahat olan bebegi kesmeyen.. tukumlarin citcitlari ortasindan hatta bezinin orda olanlarindan tercih etki giydirmesi cikarmasi kolay olsun.. kimi 0-3 aylarin kaliplari daha buyuk oluyor.. onlarada dikkat et buyuklerden de al.. yumus yumus pazenlerden al.. battaniye.. muslim bez al yine orasini burasini sararsin beben cok kucuk olursa yada irkilmesin diye kolunu felan sararsin hem ince hem sikmaz... hem bebek arabasinin ustunude onlarla ortuyorlar... sana daha kalin biseye gerek yok orasi Kibris zaten.. ayakli pantolon mu ne adi ama sen anladin onlardan al 3-4 tane tulumlarin ustune bir kat daha giydirirsin.. ama olduki martta degilde daha erken geldi isine cok yarar.. corap al 3-4 cift.. annesi sen herbiseyi yeterince al icine sinen seyler gerisine babayi gonderir aldirirsin fazla fazla gozlerini doldurma yani benim dusuncem..Burda elektrik cok cok pahali. Ben biraz bekletirim. Bin lira elektrik verdigimiz oldu bizim.
Simdi korkma ama kuzum hep dikkat hep dikkat etmek lazimSağol canım benim, şimdi artık enfeksiyondan korkmayım di mi kuzum?
EvetttHatırladım canım tavşanlı bişiler almıştın sende burdan :))
Ediyorum kuzum daha da ederim yeterki evladıma sağ salim kavuşmak nasip olsunSimdi korkma ama kuzum hep dikkat hep dikkat etmek lazim
1 taneden birsey olacagini bende sanmam ama bende şeker cikti hurmadada seker var o yuzden bekleyebilecegim kadwr beklicem son ay da 3 tane yerim gundeBir tanıdık hamileliğin başından itibaren hergün 1 tane yemiş bir sıkıntı olmamış kolay doğurdum sütüm hemen geldi dedi. Bende son 3 ay başliyim dedim ne olur nolmaz herkesin vücudu aynı değil diye.
Ama günde 1 taneden birşey olmaz heralde.
Ah keske oyle bir sansimiz olsa :)Sağol tyzesiii keske hergun gorebilsek cok mutlu ediyor
1 saatte 2 yi gectigi oldu ama duzenli degildi bir de sertlesme oluyor ama agri olmuyor bele vs vuran o yuzden cok onemsemedim acikcasi magnezyuma baslamadim ben rahatsiz etmiyor daha beni kas agrilarim ha şu var bazen yataktan kalkamiyorum zorlaniyorum esim varsa o yardim ediyor.surekli oturdugumda 20 dk yi gecmeye basladiginda da tutuluyorum kalkamiyorum oturdugum yerden bi 10 dk zorlaniyorumBi saat icinde 2 kez olursa hastaneye acile git dedi bana doktorum. Bende gunde iki kez oluyordu, hem karnim sertlesiyor hem de nefesim daraliyordu, magnezyum almaya başladığımdan beri gunde bire dustu ve siddeti azaldi. Doktor magnezyuma devam et dedi bi sure daha. Aman dikkat edin valla sıklığı önemli.
Evet bana üç tane battaniye yetmemişti sonradan birkaç tane daha almıştım.Body en çok kullanılan hiç fazla gelmiyor neredeyse.Ya 20 tane alma 15 tane al bir kismida unisex rengi olsun bir sonraki beybi İcin.. ya devamli kusuyor aksiriyo.. ustunde tutmak istemiyosun zaten.. yakalari rahat olan bebegi kesmeyen.. tukumlarin citcitlari ortasindan hatta bezinin orda olanlarindan tercih etki giydirmesi cikarmasi kolay olsun.. kimi 0-3 aylarin kaliplari daha buyuk oluyor.. onlarada dikkat et buyuklerden de al.. yumus yumus pazenlerden al.. battaniye.. muslim bez al yine orasini burasini sararsin beben cok kucuk olursa yada irkilmesin diye kolunu felan sararsin hem ince hem sikmaz... hem bebek arabasinin ustunude onlarla ortuyorlar... sana daha kalin biseye gerek yok orasi Kibris zaten.. ayakli pantolon mu ne adi ama sen anladin onlardan al 3-4 tane tulumlarin ustune bir kat daha giydirirsin.. ama olduki martta degilde daha erken geldi isine cok yarar.. corap al 3-4 cift.. annesi sen herbiseyi yeterince al icine sinen seyler gerisine babayi gonderir aldirirsin fazla fazla gozlerini doldurma yani benim dusuncem..
Hap kullaniyorsaniz ve normal dogum dusunuyorsaniz 36.haftadan sonra kullanimini kimse tavsiye etmiyor bilginiz olsun.Saatte 5-6 olursa kasilman, haber ver dedi doktor bana. Gun icinde zaten 4-5 oluyor. Saatte 2-3 de gordum. En basta cok korkuyordum da gene bi sey mi olcak die surekli olunca artik daha normal karsiliyorum bu durumu.
Magnezyumu da doktor tavsiyesiyle degil kendim aldim. Bi doktorum alma gerek yok dedi, onca kasilmama ragmen. Ki bacagimda da agri olmasina ragmen.
Diger doktorum cok faydasi olmaz ama istiyorsan al dedi, kendim magmezyum diasporal aldim. Acikcasi faydasina inaniyorum. Bacak agrim, bel agrim yok. 18. Haftadan beri kullaniyorum.
Bi yandan, okudugum makalalerde, magnezyumun kasilmalari engelledigi yaziyor ama sase ya da hap kullaniminin degil; damar yoluyla verilen haliyle etkisinin oldugundan bahsedilmis.
Ne diyim, magnezyumlar, vitaminler bahane. Sifamiz Rabbimden. Sag salim gelsin yavrular.
1 hafta arayla gormus olucam ben bilerek oyle ayarladim :) persembe gunu ayrintili kontrolum var.:)sonra ocagin 2.haftasi giderim dedim.Benim 3 hafta olduuuuDaha 1 haftam var görmek için haftaya cumartesi gidicem yaaa 1 ay çok uzun bir süre ama insan sabretmesini öğreniyor :))
Ya su anda cok strese girdim bende gebelikte ben simdi bir ay rapor aldim 31. Haftamda rapor bitcek bendeki kafa sonuna kadar rapor almakti 37 de tekiller ayriliyor cogul gebelerde 35 inde ayriliyordu diye dusunmustum cunku cogul gebelere iki hafta fazla veriyor devlet izin.. neysee.. simdi ben 31. Haftamda raporum bitiyor ama ben gidip 30. Haftamdami calisamaz raporu alip devletin verdigi izinli gunleri yakmaya baslicam...Ediyorum kuzum daha da ederim yeterki evladıma sağ salim kavuşmak nasip olsun
Gebelik oncesinde dusuktu benim, once gunluk, sonra haftalik sonra aylik vuruldum. Hamilleikte de zarari yokmus amakizlar ben b12 im dustugu icin igneye basladim belli bi haftaya kadar haftada bi doguma yakin ayds bi vurulcam
I love dad a bayildim :) ama alisverisim bitti benim :)Kızlar enucuzbebekmarketten çok ucuz diye bir kaç sipariş verdim kalitesiz çıkar diye bekliyordum ama fiyatına göre gayet iyi bence.
1 tane 5li takım, 1 tane tulum birde 5 parça iç zıbın seti aldım.
5li takım ve tulum 25,90. İç zıbın seti 14,90 çok uygun geldi bana.
Sizde bir bakın isterseniz.
Valla onu bende anlamıyorum ya bazı arkdslar diyor biz burda 3 kere ultrasona giriyoruz diye gerci usg dısında kontrolleri oluyormş ama usg önemli asıl, problem olursa bakıyolar belkideÇok sevindim kapanmasına canım ya. Şöyle bakıyorum da herkesin bir derdi var forumda. Valla eskilerde de kimbilir neler vardı da kadınların haberi bile yoktu kesin ☺
Yurtdışında da bakmıyorlarmış ya şaşırıyorum. Bakılmayınca nasıl olacak ya takipler
Burdan okumustum obilgiyi. Bilmiyordum da, normal de olabilir tabi benim acimdan sikinti yok. Vaktinde gelsin yeter ki.Hap kullaniyorsaniz ve normal dogum dusunuyorsaniz 36.haftadan sonra kullanimini kimse tavsiye etmiyor bilginiz olsun.
1 hafta arayla gormus olucam ben bilerek oyle ayarladim :) persembe gunu ayrintili kontrolum var.:)sonra ocagin 2.haftasi giderim dedim.
Hastane cikislari vs leride sayarsam 15 anca vardir benim.Fiyat cok uygunmus evet. Gule gule kullansin tosbik.
Genel anlamda aslinda herkese sorsam, kac lira tuttu bebislere kiyafet alisverisiniz ?
Ben tulum alcam, 20 tane aliym dedim tanesi 50 ya da 60 lira tulumlarin hep. 0-3 ay olcak sekilde. Sadece tulum fiyati 1000 lirayi gececek. Hastane cikislari, zibinlari haric de. Ben anormal bi alisveris yapmiyorumdur demi ? 0
Sirt ustu yatmaktansa yari oturur pozisyon daha iyi.Dikişle beraber açıklık kapandı canım ben de inşallah tekrarlamaz, sen de sol yanına doğru uzan evdeyken tv izlerken felan bence, sırtüstü uzanmak da çok iyi değil diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?