Yıkamadım ama deneyeceğim canım tşk ederimKuzum yıkadınmı hic havluyu bi yıkadıktan sonra deneyın dıyolardi sanki
İçir içirEsime icirsemmi acaba kafa yapsin az :)
Ay sor kız sor ben unuttum sormayı . Bizi de aydınlat amaEvet canım benimde çok titriyor. Şaşırıyorum. İyimi kötümü anlayamadım. Soralım doktora bence. Yarın kontrolüm var inşallah unutmam
Kiz ne iciyosaniz iciriyosaniz bende alayimİçir içir200 lük ver
İyice kafamı karıştırdın yaaYa sen al bir ay sonra durumuna gore bir ay daha alirsin.. yani ben de anlamadimki hastanede doktor yaziyor oyle ya .. bu kadin sapa saglam calisabilir diye doktor imzali oluyor.. gidiyorsun 32. Haftanda huhu ben geldim cakisiyorum dersin... yani ben sana niye dedim haftan kucukken al raporu evinin islerini gor rahat rahat.. toparlan dinlen.. raporun bitincede calismak istiyosan izinlerinin bitmemesini cakisabilir raporunu 32. Haftanda dr undan alirsin sayet calisabilicek durumun olursa 37 ne kadar dayanabilirsen.. bebe de gelmek istemezse 37 den sonra mecburi devlet cikariyor seni izne... cocuk 40 haftada geldi mesela o zaman kotu 3 hafta bebegini gormeden gecen vakit gibi bana geliyor... 16 haftanin 3 haftasi gitti gibi dusun...
Ya ben ne yapcam mecbur izne ayrilcam ama benim raporum 32. Haftamda bitiyor.. nasil olcak asil benim aklim almadi30 umdan sonra calisamaz raporu almam lazimda doktorlara bide 2 hafta erken gidip yok benim raporumu cok verdiniz daireye simdi izne ayrilmam icin kagit verin mi diyim.. iki haftam bosuna mi gitsin... kaldiki doktorlar 32 haftalikken 30 haftalik yazamiyorlar dimi normalde boyle seylere cok kizarim ama offf ne bilim cok kotu yani anlamadimda @Mucizelerinibekleyen arkadas aydinlatirsa beni cok sevincemm
Pregestan 100 mgKiz ne iciyosaniz iciriyosaniz bende alayim
Bak sen 24 sun ya 32. Haftadan sonra kendini iyi hissedersen calisabilir raporuyla calismak istersin dimi? Yani dogumdan sonra bebeginle daha fazla vakit gecirmek icin . Burasi boyledir kesin... tamam simdi diyorumki doktorun sana nasilsa soruyor rapor istermisin diye bende sana dedim ya git rapor alsana ne bekliyosun ... alabilecen rapor 32 ye kadar olan hafta degil mi o arayi degerlendir raporunu al.. sonra calisacagin icin rapor alamiyorsun zaten alsan devlet zaten izne cikariyor otomatik olarak “sanirim” yani alabilecegin su garanti haftalari al da evde ayaklarini uzattt rahat gecir... sonrasini sonra bakariz.. aka ben sinira geldim ben napcam onu bilmiyorum..İyice kafamı karıştırdın yaa
Heee Yok ben onu alttan kullanuyorum... acep bizim bebekerimi zum yapuyorumPregestan 100 mg
Hapı alıyorsunnnn yarım saate dünyan dönmeye başlıyor
İki saat zum oluyorsun sonra yavaş yavaş düzeliyorsun
Ben 200 mg kullandım bu hamileliğimde narkoz yemiş gibi oluyordum yerde miyim gökte miyimPregestan 100 mg
Hapı alıyorsunnnn yarım saate dünyan dönmeye başlıyor
İki saat zum oluyorsun sonra yavaş yavaş düzeliyorsun
Anladım tamam haftaya gidicem kontrole. Ver bana ordan bi rapor diyim bariBak sen 24 sun ya 32. Haftadan sonra kendini iyi hissedersen calisabilir raporuyla calismak istersin dimi? Yani dogumdan sonra bebeginle daha fazla vakit gecirmek icin . Burasi boyledir kesin... tamam simdi diyorumki doktorun sana nasilsa soruyor rapor istermisin diye bende sana dedim ya git rapor alsana ne bekliyosun ... alabilecen rapor 32 ye kadar olan hafta degil mi o arayi degerlendir raporunu al.. sonra calisacagin icin rapor alamiyorsun zaten alsan devlet zaten izne cikariyor otomatik olarak “sanirim” yani alabilecegin su garanti haftalari al da evde ayaklarini uzattt rahat gecir... sonrasini sonra bakariz.. aka ben sinira geldim ben napcam onu bilmiyorum..
Simdi anlatabildim mi acaba☺
Ben ilk bebeğimde o kadar tulum kullanmadım hatırladığım kadarıyla. Bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkıyoruz ama herşey penye olduğu için battaniye falan herşeyi bir yıkıyordum. Sık çamaşır yıkanıyor. O zaman her 3 ayda 20 tulum alman gerekir ki baya fazla. 0-3 ay bir anda büyüyor bebek pek kullanılmıyorFiyat cok uygunmus evet. Gule gule kullansin tosbik.
Genel anlamda aslinda herkese sorsam, kac lira tuttu bebislere kiyafet alisverisiniz ?
Ben tulum alcam, 20 tane aliym dedim tanesi 50 ya da 60 lira tulumlarin hep. 0-3 ay olcak sekilde. Sadece tulum fiyati 1000 lirayi gececek. Hastane cikislari, zibinlari haric de. Ben anormal bi alisveris yapmiyorumdur demi ? 0
Bende sancaktepede oturyorm ama verayı hic görmedim üsküdara gidiyorum bende aynı bahsettıgın özelliklerde gittgim hastaneEvet canım istanbul kartal vera hastanesi.
Teşekkür ederim canım benimSevindim senin adina :)
İnsanın burnu tıkalı olduğunda gerçekten işe yarıyor daha rahat nefes alıyorsuncanım biz klima ile ısınıyoruz indirimden hava nemlendiri aldım haftasonu geldi ama sadece çalışıp çalışmadığını kontrol ettim.oturup da etkisini incelemeye vaktim olmadı henüz.en kısa zamanda dener yorum yaparım sayfada başka kullanan yoksa
evet bklm ne olacak cnmGebelik oncesinde dusuktu benim, once gunluk, sonra haftalik sonra aylik vuruldum. Hamilleikte de zarari yokmus ama
Yakınmışız bende çekmeköydeyim çakmak Erdem hastanesine gidiyorumBende sancaktepede oturyorm ama verayı hic görmedim üsküdara gidiyorum bende aynı bahsettıgın özelliklerde gittgim hastane
bklm cnm ins yukselir gözüm seyirmeye ve kaslarim seyreklesmeye baslamisti oradan anladim bende cikti bklm igne nasil gelecek benim baya iyiydi cocuk vakumlamis resmen ictigim multivitaminin icinde de var halbuseBenimde düşük baştan beri ilac alıyorum ama cok cok az bi artış oldu böyle giderse banada igne verecek
O zaman kanın falan düşük değil demek ki. Ben ilaç kullandığım için arada tekrarlamam gerekiyor. Önceleri tek sefer ilaç alırken şimdi 2 kez alıyorum . Bundan dolayı ölçüm önemli benim içinSu kan testlerini bi onemsemeyen benmiyim acaba :) hamileligimin 3.ayinda yaptirmistim bi kan testlerimi sonra hic yaptirmadim 16 sinda saglik ocagina randevum var olmadi orada bi yaptirayim :)
Canım benim planımda ameliyat işi daha ortada yokken 31. Haftanın sonuna doğru gidip çalışabilir raporu alıp 37. Hafta izne çıkmaktı doğum sonrasına eklensin diye ama işte kısmet böyleymiş 2 ay heyet raporluyum, doktorum ocağın 13üne kadar rapor çıkardı, sömestra 4 gün kalıyo onun için de rapor rica etcem izne de sömestrdan sonra çıkcam yani 34. Haftanın sonuna denk gelcek, ama çok da bilgim yok bu izin konularındaYa su anda cok strese girdim bende gebelikte ben simdi bir ay rapor aldim 31. Haftamda rapor bitcek bendeki kafa sonuna kadar rapor almakti 37 de tekiller ayriliyor cogul gebelerde 35 inde ayriliyordu diye dusunmustum cunku cogul gebelere iki hafta fazla veriyor devlet izin.. neysee.. simdi ben 31. Haftamda raporum bitiyor ama ben gidip 30. Haftamdami calisamaz raporu alip devletin verdigi izinli gunleri yakmaya baslicam...Demirrrrr sanada duyrulur zaten izinlerimiz sinirli bak bebeklerimle dogumdan sonra fazla zaman geciremicem o vakit ( suanda rapor aldin aldin sona dayaninca alirsan sikinti... ben ne yapmam lazim calisan arkadaslar ne yaptilar? Beni bilgilendirirmisiniz??
Her sen git isteee.. doktor bey bu son ara cok islerim vardi ayakta kaldim cok bitkin dustum.. calisiyorum bir taraftan bebegin ihtiyaclarini goreyim diye siz bana bu ay rapor verin de.. en azindan bebeklerinle bir ay dinlen kuzum sonrasina sonra bakarizAnladım tamam haftaya gidicem kontrole. Ver bana ordan bi rapor diyim baribenimki ister misin felan demedi valla. Şansımı deneyim böyle işe gidip yatamamak gerçekten zor. Tşk ederim açıklama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?