2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyice kafamı karıştırdın yaa

İyice kafamı karıştırdın yaa
Bak sen 24 sun ya 32. Haftadan sonra kendini iyi hissedersen calisabilir raporuyla calismak istersin dimi? Yani dogumdan sonra bebeginle daha fazla vakit gecirmek icin . Burasi boyledir kesin... tamam simdi diyorumki doktorun sana nasilsa soruyor rapor istermisin diye bende sana dedim ya git rapor alsana ne bekliyosun ... alabilecen rapor 32 ye kadar olan hafta degil mi o arayi degerlendir raporunu al.. sonra calisacagin icin rapor alamiyorsun zaten alsan devlet zaten izne cikariyor otomatik olarak “sanirim” yani alabilecegin su garanti haftalari al da evde ayaklarini uzattt rahat gecir... sonrasini sonra bakariz.. aka ben sinira geldim ben napcam onu bilmiyorum..
Simdi anlatabildim mi acaba

Pregestan 100 mg
Hapı alıyorsunnnn yarım saate dünyan dönmeye başlıyor
İki saat zum oluyorsun sonra yavaş yavaş düzeliyorsun
Heee Yok ben onu alttan kullanuyorum... acep bizim bebekerimi zum yapuyorum ses sesa kesiliyor sonra basliyorlar zibidilik yapmaya

Pregestan 100 mg
Hapı alıyorsunnnn yarım saate dünyan dönmeye başlıyor
İki saat zum oluyorsun sonra yavaş yavaş düzeliyorsun
Ben 200 mg kullandım bu hamileliğimde narkoz yemiş gibi oluyordum yerde miyim gökte miyimİlk hamileliğimde dokuz ay boyunca 100 mg aldım hep mutluyfum hep enerjiktim leyla gibi dolanıyordum

Anladım tamam haftaya gidicem kontrole. Ver bana ordan bi rapor diyim bari benimki ister misin felan demedi valla. Şansımı deneyim böyle işe gidip yatamamak gerçekten zor. Tşk ederim açıklama için

Ben ilk bebeğimde o kadar tulum kullanmadım hatırladığım kadarıyla. Bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkıyoruz ama herşey penye olduğu için battaniye falan herşeyi bir yıkıyordum. Sık çamaşır yıkanıyor. O zaman her 3 ayda 20 tulum alman gerekir ki baya fazla. 0-3 ay bir anda büyüyor bebek pek kullanılmıyor

İnsanın burnu tıkalı olduğunda gerçekten işe yarıyor daha rahat nefes alıyorsun

Benimde düşük baştan beri ilac alıyorum ama cok cok az bi artış oldu böyle giderse banada igne verecek
bklm cnm ins yukselir gözüm seyirmeye ve kaslarim seyreklesmeye baslamisti oradan anladim bende cikti bklm igne nasil gelecek benim baya iyiydi cocuk vakumlamis resmen ictigim multivitaminin icinde de var halbuse

Su kan testlerini bi onemsemeyen benmiyim acaba :) hamileligimin 3.ayinda yaptirmistim bi kan testlerimi sonra hic yaptirmadim 16 sinda saglik ocagina randevum var olmadi orada bi yaptirayim :)
O zaman kanın falan düşük değil demek ki. Ben ilaç kullandığım için arada tekrarlamam gerekiyor. Önceleri tek sefer ilaç alırken şimdi 2 kez alıyorum . Bundan dolayı ölçüm önemli benim için

Canım benim planımda ameliyat işi daha ortada yokken 31. Haftanın sonuna doğru gidip çalışabilir raporu alıp 37. Hafta izne çıkmaktı doğum sonrasına eklensin diye ama işte kısmet böyleymiş 2 ay heyet raporluyum, doktorum ocağın 13üne kadar rapor çıkardı, sömestra 4 gün kalıyo onun için de rapor rica etcem izne de sömestrdan sonra çıkcam yani 34. Haftanın sonuna denk gelcek, ama çok da bilgim yok bu izin konularında

Anladım tamam haftaya gidicem kontrole. Ver bana ordan bi rapor diyim bari benimki ister misin felan demedi valla. Şansımı deneyim böyle işe gidip yatamamak gerçekten zor. Tşk ederim açıklama için
Her sen git isteee.. doktor bey bu son ara cok islerim vardi ayakta kaldim cok bitkin dustum.. calisiyorum bir taraftan bebegin ihtiyaclarini goreyim diye siz bana bu ay rapor verin de.. en azindan bebeklerinle bir ay dinlen kuzum sonrasina sonra bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…