2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gece erken yattım baya bi yazmışsınız okudum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin sağ salim sağlıklı hayırlısı ile kucağı mıza alalım inşşallahhhhhhhhhhh günaydınlarrr

Valla ben uyanık olma adına idareme konuyu açmıyorum, belki gözlerinden kaçar diye. Eşim başka okulda idarecilik yapan yengesini aradı. Biraz da okuduk, pek olumlu değil ama bakalım zaman ne gösterecek.

Canım doğu tarafında mısın sen? Ben bir sene doğuda çalıştım, o milli eğitim kuralları, hiyerarşisi İstanbul’a göre çok üst düzeydeydi.
Ben idaremle konuşacağım muhakkak pazartesi. İdarem iyidir bu tip konularda, zorluk çıkarmazlar aksine çok yardımcı oluyorlar bu sene hamileyim diye. Bir de milli eğitimle de bağlantıları var. Ama kural netse tabi yapılacak bir şey yok. Yine de konuşmak lazım

Kızlar hayırlı sabahlar
Şeker yüklemesi yaptıranlar varmı aranızda?

Ağzımda kuruluk çok oluyo şüphelendim başka bu durumu yaşayan varmı?
Bide ayrıntılı usgde doktorum suyun bir miktar fazla şeker yüklemesi yaptrmanı öneririm demişti ama yaptrmakta istemiyorm başka türlü anlamanın yolu yokmuki

Canım yaptır diyorsa yaptır bence. Ben de hiç yaptırmak istemiyordum, çok korkuyordum. Genetikte şeker var bir de ben epey kiloluyum ama bir şey çıkmadı. İyi ki yaptırmışım diyorum, içim rahat etti.
Başka yolu aynı mı bilmiyorum ama bazı doktorlar açlık tokluk şekerine bakmayı yeterli buluyorlar. Şeker yüklemesi kadar net bir sonuç veriyor mu bilemiyorum gerçi

Anladm canm bakalım doktorum ne dicek
İnşaAllah hemen yüklemeye yönlendirmez
Hakkımızda hayırlısı bakalım

Mardin'deyim. Milli eğitim her bakımdan sıkıyor malesef

Nereye gidiyorsun hastane olarak istanbuldamisn canm
Yok canim degilim ama orda bi suru hastane var genelde sabah erkenden kalkip gitsen siraya aliyorlardir herhangi kadin dogumcuya.. dogumevi, dogumhastanesinde erkenden gidenleri... istersen ku
valla kuzum bnm degerlerim bunlari kullandigim halde cokiyi degil sinira yakin :)))

Valla ben uyanık olma adına idareme konuyu açmıyorum, belki gözlerinden kaçar diye. Eşim başka okulda idarecilik yapan yengesini aradı. Biraz da okuduk, pek olumlu değil ama bakalım zaman ne gösterecek.
Ayy yavru kuşum benimm ( ben baskasi eger arkidaskarindan yapan varsa ornek gosterebilir misin?

Allah kolaylık versin hepimize bende gece en az 10 kez WC ye kalkmışımdır çok sinir bozucu bi de az az yapıyorum başım ağrıyor şuan ben kızım da 36 haftada Doğum yaptım nst ye hiç girmedim 36 dan sonra mı bağlıyorlar acaba

Aynı sorun bende de var kafayı yicem ıslaklık mı desem ter mi desem akıntı mı desem doktora mesaj attım normal dedi Aralık 17 de randevum var dört gözle bekliyorum

Senin bebis kac gram suan canim. Bende regenesis max ve decavit kullaniyorum vitamin olarak. Ama bebis zayif cikiyor biraz
:)
Canim su an ne desem yalan olur ki, iki doktora gittim dun, 80 gr fark vardi her ikisinin soyledigi gramajda. Ama fazla degil su an, tam normal ya da az eksik hatta.
Bence su an degil de 30larda anlamli degisiklik olacaksa olacak kanimca.

Ben güneydoğuda çalışıyorum.İdarem çok katı bu konulardadaha önceden İstanbul’da çalışıyordum idarem çok iyiydi.Bence biraz da idarenın insiyatifine kalan bi olay

Çok her türlü hareketi net hissetmiyor. Bazen dalgalanma titreşim gibi oluyor. Sanırım o hapşırma. Dönmelerini bile net hissediyorum gece uyandığımda bile hareketli hiç uyumuyor mı acaba diyorum doğunca neler yapacak kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…