2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki gece çok sakin, ya da ben hissetmiyorum bilemedim şimdiama çok özlüyorum kuzumu bşr kere tekme atınca kalbimde kelebekler uçuşuyor

Oksapar ne icin kullaniyosn ben onu 2 aylikken biraktm

Evet fistik bende yasiyorum.. ya diyom ikisi birden vuruyor ama bu kadar muntazam hizli senkronize olamaz yani.. analarina kasitli yapiyor olamazlar yani hickirik yada iste neyse onemsemiyorum o durumu da eskiden hadi bi kucuk kiprasma hareketi yapsin hadi bi hissedeyim derdim saolsunlar gerek bile kalmadi simdi.. ama ben ayakta duramiyorum fazla asagidan agirliklari bastiriyor alt bolgemi..

Oksapar ne icin kullaniyosn ben onu 2 aylikken biraktm
Ben de kullanmiyirum oksapari.. oyle bisey mi yazmisim iki uc aylikken kanamayla birlikte oksapari kesti doktorum... sadece bir ara devlette doktor kizim icin amniyon sivisi az kan sulandiriciya baslayalim demisti on gun sure verip bol bol su ic bakalim duzelecek mi dedi.. bende icmeye calistim on gun sonunda duzelmis dedi gerek bile yok dedi..

Kizlar ne aklima geldi biliyonuzmu soyle rahat ozgurce bir hafta sonuda disari cikayim gonlum gibi gezelim eglenelim 10 aydır yapmamisim.. yine uzaniyorum yine yataktayim... cok sukur bu halime ama cok evde kaldim, bunaldigimi hissediyorum hastane yada alisveris haricinde kendim icin ciktigimi hic hatirlayamiyorum.. dogumdan sonrada ne olur bilemem..

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nerde hissediyorsunuz?
Ben hala kasık bölgemde daha çok hissediyorum. Hafta olarak normal mi. Bir de sol kasığım ağrıyor arada. Sizin de oluyor mu. Yardımcı olun korktum açıkçası

Kuzucum normaldir iki melek büyütüyorsun sen doğum tarihlerine kadar uslu uslu dursunlar da annelerinin karınlarında

Benim pazartesi günü 1 ay olacak kuzum yatalı, sadece hastane kontrolü için çıkıyorum, eşim koridorda bile yürüdüğümü görünce tedirgin oluyor, düşünsene oturamıyorum bile habire yatıyorum, bazen çok bunalıyorum sonra da diyorum ki kuzum sağlıklı olsun da ben dayanırım, ömür boyu yatmak zorunda olan insanlar da var buna şükür diyorum İnşallah çok uslu bebişlerimiz olur da Mayısta havalar ısınınca alır alır çıkarız evlatlarımızı koklaya koklaya gezeriz

Maşallah kuzum benim Bizimki de ayaklarını yüzüne getiriyor hep kafada ayaklar net göremiyoruz biz de o yüzden, inşallah salı günü gösterir bize kendini

Bence yaptir cnm

Taktin sende kasik bolgene :) birsey olmaz :) bende oyle

iyi günler arkadaşlar elimden geldiğince sayfayı takip etmeye çalışıyorum. Ama şimdiye kadar yazmadım. Dün doğum izni konusunu okuyunca yazayım dedim.

Valla ben uyanık olma adına idareme konuyu açmıyorum, belki gözlerinden kaçar diye. Eşim başka okulda idarecilik yapan yengesini aradı. Biraz da okuduk, pek olumlu değil ama bakalım zaman ne gösterecek.
Bende öğretmenim ilk gebeliğimde 32 hafta Temmuz ayına denk geldi .
okul idaresine sordum ne yapayım zaten tatile denk geliyor doğum iznini sonraya aktaramazsın dediler, ilçe MEB sordum ile sormamız lazım dediler.
Bende en son üyesi olduğum sendikanın hukuk sekreterliğini aradım. Oradaki avukat arkadaş aktarma yapabilirsiniz dedi.
Neticede tatili biz belirlemiyoruz, o tarihlerde okul olsa çalışacaktım.
Size sorun çıkaracak okurlarsa hemen dava açalım dediler.
daha önce kazandığımız davalar emsal gösteririz dediler. Bende bunu hem idareye bende ilçeye anlattım. Neticede iznimi kullandım arkadaşlar
Bu biraz niyet meselesi aslında
O yüzden işin peşini bırakmayın derim

Herkes iyi mi hanimlar? Dun cok yazamadim, bizim cucenin kreste gosterisi vardi, sonra da ailelerle kek kahve derken baya zaman gecti. Biraz ayakta durayim dedim belim hemen agridi yine, neyseki simdi daha iyiyim. Camasir dagi beni bekler, opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…