- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Benimki gece çok sakin, ya da ben hissetmiyorum bilemedim şimdiÇok her türlü hareketi net hissetmiyor. Bazen dalgalanma titreşim gibi oluyor. Sanırım o hapşırma. Dönmelerini bile net hissediyorumgece uyandığımda bile hareketli hiç uyumuyor mı acaba diyorum doğunca neler yapacak kim bilir
Ben istanbulda yasamiyorum.. ankaradayim.. ozel ve devlete gidiyorum..Nereye gidiyorsun hastane olarak istanbuldamisn canm
Oksapar ne icin kullaniyosn ben onu 2 aylikken biraktmYok canim degilim ama orda bi suru hastane var genelde sabah erkenden kalkip gitsen siraya aliyorlardir herhangi kadin dogumcuya.. dogumevi, dogumhastanesinde erkenden gidenleri... istersen ku
valla kuzum bnm degerlerim bunlari kullandigim halde cokiyi degil sinira yakin :)))
Insaallah normaldir yani benimde canm skliyorAynı sorun bende de var kafayı yicem ıslaklık mı desem ter mi desem akıntı mı desem doktora mesaj attım normal dedi Aralık 17 de randevum var dört gözle bekliyorum
Anladm canmBen istanbulda yasamiyorum.. ankaradayim.. ozel ve devlete gidiyorum..
Evet fistik bende yasiyorum.. ya diyom ikisi birden vuruyor ama bu kadar muntazam hizli senkronize olamaz yani.. analarina kasitli yapiyor olamazlar yaniCanlarım günaydın ❤ Benim fıstığı hıçkırık tutuyor galiba, bazen senkronize bir şekilde karnım kıpırdıyor, tekme olsa bu kadar senkronize olmaz diye düşünüyorum, yaşayan var mı bu durumu
Ben de kullanmiyirum oksapari.. oyle bisey mi yazmisimOksapar ne icin kullaniyosn ben onu 2 aylikken biraktm
Ben kullanıuorum oksaparOksapar ne icin kullaniyosn ben onu 2 aylikken biraktm
Inşallah cnmdoğum sonrası için daha önemli izin inşallah sağlığımız el verir de çalışırız 37 ye kadar
Kuzucum normaldir iki melek büyütüyorsun senEvet fistik bende yasiyorum.. ya diyom ikisi birden vuruyor ama bu kadar muntazam hizli senkronize olamaz yani.. analarina kasitli yapiyor olamazlar yanihickirik yada iste neyse onemsemiyorum o durumu da eskiden hadi bi kucuk kiprasma hareketi yapsin hadi bi hissedeyim derdim saolsunlar gerek bile kalmadi simdi.. ama ben ayakta duramiyorum fazla asagidan agirliklari bastiriyor alt bolgemi..
Benim pazartesi günü 1 ay olacak kuzum yatalı, sadece hastane kontrolü için çıkıyorum, eşim koridorda bile yürüdüğümü görünce tedirgin oluyor, düşünsene oturamıyorum bile habire yatıyorum, bazen çok bunalıyorum sonra da diyorum ki kuzum sağlıklı olsun da ben dayanırım, ömür boyu yatmak zorunda olan insanlar da var buna şükür diyorumKizlar ne aklima geldi biliyonuzmu soyle rahat ozgurce bir hafta sonuda disari cikayim gonlum gibi gezelim eglenelim 10 aydır yapmamisim.. yine uzaniyorum yine yataktayim... cok sukur bu halime ama cok evde kaldim, bunaldigimi hissediyorum hastane yada alisveris haricinde kendim icin ciktigimi hic hatirlayamiyorum.. dogumdan sonrada ne olur bilemem..
Maşallah kuzum benimKızlar şeker yüklemesinden geldim sonuçlar 1 saat sonra bu arada kızımı da gördük ama yüzünü göremedik yine iki eliyle yüzünü kapatmış utangaç kızım çok şükür her ey yolunda sonuçlarım da iyi çıkar inşallah
Yaptim seker de cikti bendeSen yaptın mı? Ben biraz kararsızım ama doktorum ısrarla istiyor
Bence yaptir cnmKızlar hayırlı sabahlar
Şeker yüklemesi yaptıranlar varmı aranızda?
Ağzımda kuruluk çok oluyo şüphelendim başka bu durumu yaşayan varmı?
Bide ayrıntılı usgde doktorum suyun bir miktar fazla şeker yüklemesi yaptrmanı öneririm demişti ama yaptrmakta istemiyorm başka türlü anlamanın yolu yokmuki
Taktin sende kasik bolgene :) birsey olmaz :) bende oyleKızlar bebeklerinizin hareketleri nerde hissediyorsunuz?
Ben hala kasık bölgemde daha çok hissediyorum. Hafta olarak normal mi. Bir de sol kasığım ağrıyor arada. Sizin de oluyor mu. Yardımcı olun korktum açıkçası
Bende öğretmenim ilk gebeliğimde 32 hafta Temmuz ayına denk geldi .Valla ben uyanık olma adına idareme konuyu açmıyorum, belki gözlerinden kaçar diye. Eşim başka okulda idarecilik yapan yengesini aradı. Biraz da okuduk, pek olumlu değil ama bakalım zaman ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?